Çetrefilli derken ?? Bugün yasadigimi yazmıştım testim yapılmadı gunum haftaya doluyo Dr un dediği kadarıyla 29 da da yapılıyormuş ve daha bilmiyorum bende nasıl temin ediliyor @mavikelime ye de eczanede öyle demişler onu soyluyo sen özel de yaptirmissin bende özelde 100 tl dediler ama kendim mi alırım orda da yoksa senin dediğin gibi mi olur direk ignemi yaparlar mı bilmiyorum diye yazdım sadece niye böyle bisey yazdinki anlamadım
İşte direk bize dedin gibi oldu da yazında bende onu anlamadım ben hic bilmiyorum prosedür ne olduğunu kiii direk ignemi yapilacak sanıyorum ama testi fln filan varmış ve iğnenin sadece mor reçete olduğunu biliyorum yanı ona da eczaneden oyle demişler devlette yaptircam diye özel e de hiç bisey sormadim ben yani her yerde farklı şeyler gelişiyor işte anlamsizcaÇetrefilli derken aynı iğne için farklı şehirlerde nasıl böyle farklı uygulamalar olabiliyor ona şaşırdığım için soruyorum. Sizin durumlara bişey demedim. Nasıl bu kadar farklı oluyor onu anlamaya çalışıyorum.
Çok tatlı.Bende de aynısı oluyor çok ilginç geliyor.bazen korkmuyor değilim hani.acaba diyorum elimin ağırlığınımı hissedip yapıyor diyorum ama sonra diyorum ki elin ağırlığı ne olacak ki. Allah sağlıklıca kucağımıza almayı büyüdüklerini görmeyi nasip etsin cümlemize.Bebeğimle an itibariyle aramızda geçen diyalog:
(Anne adayı karnının uzun süre sakinliği üzerine elini karnına koyar)
-meleğiiimm, uyuyon mu yoksaaaaa
(Melek durur mu hiç, sallar bacaklarını
hemen:))
-yooo onu da nerden çıkardınn
Yavrum gecenin bi vakti beni güldürdünya Allah da seni güldürsün emi
Sanırım doğal halleriyle beni güldüren komik bi bebeğim olacak
Kızlar hakikaten hep bunu yaşıyom ya günün hangi saati olursa olsun elimi karnıma koyunca resmen anlıyo sanki cimcime
Saol cnmAyakları aşağıya döndüğünde öyle olur canım merak etme.. önceden başı aşağıda ayakları yukarıdadır ondan yukarda hissediyordun , döner yine merak etme
Saol cnmSırt ustu yatinca nefesim daraliyo bebegide her yerde hissediyrm ben canm ama en çok sağda.bazen çok aşagida öyle ağırliginı hissediyormki sureklide lavaboya gidiyorm normal bence
Bol su ic dedi kan sulandirici verdi tansiyon ilaci verdiGeçmiş olsun öncelikle bilgim yok bu konuda ama nasıl duzeltilicekmis söyledimi doktor
Canım memleketin en iyi doktoruAblama da bebeği besleyen damarlardan biri eksik denmişti her doktorun söylediği doğru olmayabiliyor bence Başka bir doktora daha git büzüşme duymadım hiç bilmiyorum
Ay evet çok dert ettim. Güzel benler var onda da boyun açık kalır. Bilemedim ben deBu arada @TuRuNCu ve A Armaganhayat hastane de basortusu hakkında yazmissiniz bende dusunuyom bunuacik arkadaşlar saç bandı derdinde bizde basortusu
yok cnm ultrason zararlı degılmiş elimizdeki telefonlr ondan kat kat zararlıymışValla icime dert oldu kac gundur dusunuyorum bide cevramdekiler yok bebege zararli surekli girmek flan diyince sanki bile bile zarar vermis gibi hissettim
Ben o sütyeni kullanıyorum ve dediğim gibi çok rahat..Pentinin emzirme sütyenleri de varmış onlara baktın mı? ben bakamadım bi oaraya bi de m&s ve h&m e bakmayı düşünüyorum.. Benim göğüs küçük olduğu için bezler bana göre değil hiç kullanamam..Hafif olsa destekli istiyorum ben..
Tekmilecim çok yakın bir arkadaşım pentide çalışıyor ve martta Doğum yaptı. Kendi de kullandı emzirme sütyeninden ve al mutlaka dedi. Normal fiyatı 60 falan ama sık sık indirim oluyor hatta ben alırken haber veririm sana. Diğer mağazalara bakmadım ama o balensizi de omun tavsiyesi ile aldım.Ben de eksikleriin çok büyük kısmını tamamladım bu indirimden içim rahatladı.. Sonunda süt sağma makinasını da aldım.. Pijamaları da halledersem süper olur..
Araştırma hastanesi vardır illa ki oradan Profesör randevusu alabilirsin cüzi ücret karşılığı İyi oluyor ama direk gidip muayene olacağım deme Çünkü öğrenci bakabiliyorCanım memleketin en iyi doktoru
Gunaydin,Benimkide yukardaydi en son hala yukarda sanirim cunku ayaklari o parmaklari hissediyorum gidikliyor resmengünaydın kızlarr bişi sorucam dr um bana bebek ters duruyo dedi bi dakş gelmende düzelecek mi bakalım falan dedi yani kafası yukarda sanırım sizin bebişin kafaları nerde yaa
Günaydın canm benimki de makat pozisyonundagünaydın kızlarr bişi sorucam dr um bana bebek ters duruyo dedi bi dakş gelmende düzelecek mi bakalım falan dedi yani kafası yukarda sanırım sizin bebişin kafaları nerde yaa
Günaydıngünaydın kızlarr bişi sorucam dr um bana bebek ters duruyo dedi bi dakş gelmende düzelecek mi bakalım falan dedi yani kafası yukarda sanırım sizin bebişin kafaları nerde yaa
Benim de gogusler cok kucuk diye emzirme sutyenini destekli aldim sahinlerden bakalim nasil gelecekEki Görüntüle 1917150
Eki Görüntüle 1917151
Eki Görüntüle 1917152
Ben de bunları aldım kızlar.. Pompa ve biberonu mamajoo aldım güzel yorumlar yapılmışt ve çok uyguna geldi..bez ve emzirme yastığı iptal oldu gözüküyo müşteri temsilcisini aradım geri dönüş yapcaklar.. Eşime doğum günü için saat alcaktım 120 lira indirimdeydi normal fiyatından ama bunları seçeceğim derken onun indirimi bitmiş çok üzüldüm.. bunlardan kar edeceğim diye saatten zarar etcem şimdi..
günaydın kızlarr bişi sorucam dr um bana bebek ters duruyo dedi bi dakş gelmende düzelecek mi bakalım falan dedi yani kafası yukarda sanırım sizin bebişin kafaları nerde yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?