2017 Şubat Anneleri

Çetrefilli derken aynı iğne için farklı şehirlerde nasıl böyle farklı uygulamalar olabiliyor ona şaşırdığım için soruyorum. Sizin durumlara bişey demedim. Nasıl bu kadar farklı oluyor onu anlamaya çalışıyorum.

İşte direk bize dedin gibi oldu da yazında bende onu anlamadım ben hic bilmiyorum prosedür ne olduğunu kiii direk ignemi yapilacak sanıyorum ama testi fln filan varmış ve iğnenin sadece mor reçete olduğunu biliyorum yanı ona da eczaneden oyle demişler devlette yaptircam diye özel e de hiç bisey sormadim ben yani her yerde farklı şeyler gelişiyor işte anlamsizca

Bebeğimle an itibariyle aramızda geçen diyalog:
(Anne adayı karnının uzun süre sakinliği üzerine elini karnına koyar)
-meleğiiimm, uyuyon mu yoksaaaaa

(Melek durur mu hiç, sallar bacaklarını
hemen:))
-yooo onu da nerden çıkardınn

Yavrum gecenin bi vakti beni güldürdünya Allah da seni güldürsün emi
Sanırım doğal halleriyle beni güldüren komik bi bebeğim olacak

Kızlar hakikaten hep bunu yaşıyom ya günün hangi saati olursa olsun elimi karnıma koyunca resmen anlıyo sanki cimcime

Son düzenleme:
Çok tatlı.Bende de aynısı oluyor çok ilginç geliyor.bazen korkmuyor değilim hani.acaba diyorum elimin ağırlığınımı hissedip yapıyor diyorum ama sonra diyorum ki elin ağırlığı ne olacak ki. Allah sağlıklıca kucağımıza almayı büyüdüklerini görmeyi nasip etsin cümlemize.

Kızlar benim akşama doğru gaz sıkıntım başlıyor Hafif ağrı ile birlikte. Çıkarınca rahatlıyorum ama yine geliyor. Yeme içmem de değişmedi. Benim gibi olan varda nasıl geçiriyorsunuz?

Günaydınnnn

Ben de eksikleriin çok büyük kısmını tamamladım bu indirimden içim rahatladı.. Sonunda süt sağma makinasını da aldım.. Pijamaları da halledersem süper olur..
Tekmilecim çok yakın bir arkadaşım pentide çalışıyor ve martta Doğum yaptı. Kendi de kullandı emzirme sütyeninden ve al mutlaka dedi. Normal fiyatı 60 falan ama sık sık indirim oluyor hatta ben alırken haber veririm sana. Diğer mağazalara bakmadım ama o balensizi de omun tavsiyesi ile aldım.
İndirimden aşağı yukarı aynı eksikleri tamamlamışız. Ben sadece süt saklamaya dair bir şey almadım onları da hallederim artık öteki ay. Bu ay battım artık :)
Saat hangi modeli bakıyorsun? Öarkafonide de güzel indirim oluyor saatlerde ben oradan almıştım takip et arada

Canım memleketin en iyi doktoru
Araştırma hastanesi vardır illa ki oradan Profesör randevusu alabilirsin cüzi ücret karşılığı İyi oluyor ama direk gidip muayene olacağım deme Çünkü öğrenci bakabiliyor İnşallah çok ciddi bir şey değildir

günaydın kızlarr bişi sorucam dr um bana bebek ters duruyo dedi bi dakş gelmende düzelecek mi bakalım falan dedi yani kafası yukarda sanırım sizin bebişin kafaları nerde yaa

günaydın kızlarr bişi sorucam dr um bana bebek ters duruyo dedi bi dakş gelmende düzelecek mi bakalım falan dedi yani kafası yukarda sanırım sizin bebişin kafaları nerde yaa
Gunaydin,Benimkide yukardaydi en son hala yukarda sanirim cunku ayaklari o parmaklari hissediyorum gidikliyor resmen

Günaydın
Benimki aşağıdaydı ve döndüğünü baya şiddetli hissettiriyor altıncı yedinci ayda dönüyor genelde ama Daha geç dönenler de varmış

Benim de gogusler cok kucuk diye emzirme sutyenini destekli aldim sahinlerden bakalim nasil gelecek

günaydın cnaım bnm bebeğim hiç kafası yukarıda olmadı hep aşağıda kasıklarıma doğru. şuandada öyle özellikle soruyorum yatış şekli nasıl diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…