2017 Şubat Anneleri

Kızlar bebegin pozisyonunu drunuzmu söylüyo benimki hiç sòylemedi şimdiye kadar ben hissettigim kadariyla biliyorm

Kızlar bebegin pozisyonunu drunuzmu söylüyo benimki hiç sòylemedi şimdiye kadar ben hissettigim kadariyla biliyorm
ben sordum nasıl yatıyor diye oda gösterdi başı burda popsu burda ayakları burda diye
bu resimdeki gibi tarif etti,

Eklentiler

• Gebelikte-30.-Hafta-ad_e6253.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 45
Ayrintili da soylemisti diger dr,kendi dr da soyluyor bende hissediyorum ayrica canim
Haftaya kontrolum var bende soraym hossettigim gibimi gercekten mrk ettim.ayrintilidada özellikle dinledim dr u ama söylemedi pozisyonunu

ben sordum nasıl yatıyor diye oda gösterdi başı burda popsu burda ayakları burda diye
bu resimdeki gibi tarif etti,
Bende kafayi sagda ayaklari solda hissediyorum ama bazen acabami diyorm her yerde hareketini hissedince¿dr a sorucam bu hafta:)

Çok teşkekkğr ediyorum canım ben de ilk pentiye bakmayı düşündüm.. indirim olunca alacağın zaman bilgi verirsen çok sevinirim evet tercihlerimiz çok yakın olmuş ben de fark ettim süt saklama ile ilgili de avent in bu kabını çok önerdi arkadaşım.. ek gıdaya geçince de içine yemeklerini koydu bebeğinin bi yere giderken.. çok kullanışlı oluyo dedi.. ben de hazır indirime denk gelmişken alayım dedim.. bi de poşet aldım ama ilk etapta kutuları kullanmak istiyorum.. göğü ucu kremini almayı unutmuşum onu da artık bi dahaki alışverişe alırım.. sorma indirim falan derken ben de abarttım biraz bu aya çok yüklenmiş olduk..
Saat olarak da guess in guw0247g3 modelini düşünüyorum hepsiburada baya uyguna geliyodu ama bunlara bakacağım diye saatlerce uğraştım ve saatin stoğu bitti.. bu saat markafoni de mağaza fiyatından 50 lira daha ucuz ama garantilik bi durum olursa diye mağazadan almaya karar verdim.. peki internet alınca garanti işini nasıl yapıyosunuz? Kıyafet falan olsa alırımda şimdi saat olunca endişe ettim..

Haftaya kontrolum var bende soraym hossettigim gibimi gercekten mrk ettim.ayrintilidada özellikle dinledim dr u ama söylemedi pozisyonunu
Sor bakalim,bu haftalarda onemli degil canim zaten 30lardan sonra pozisyonlari onemli sizler icin hos ben sezeryanli olunca farketmiyor

günaydın kızlarr bişi sorucam dr um bana bebek ters duruyo dedi bi dakş gelmende düzelecek mi bakalım falan dedi yani kafası yukarda sanırım sizin bebişin kafaları nerde yaa
Detaylıda benim de yukardaydı canım ama bi ay sonra kendi doktoruma gittiğimde aşağıdaydı normal doğum pozisyonundaydı.. daha çok değişir o sıkma canını pozisyon konuşmak için daha haftamız çok erken.. şimdi yerleri genişken fır fır dönüyolat içerde

Oyyy maşallah prensese çok güzel kilosu bıyu falan.. güzel bakmışsın annesi kızına

maşallah tontiş olmuş:)

günaydın kızlar.. Tkml_ Fullialein bu hafta sonu pentide %40 indirim var herşeyde geçerli yazıyordu ben gidip görmedim ama nette de var bir bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…