Ayrintili da soylemisti diger dr,kendi dr da soyluyor bende hissediyorum ayrica canimKızlar bebegin pozisyonunu drunuzmu söylüyo benimki hiç sòylemedi şimdiye kadar ben hissettigim kadariyla biliyorm
ben sordum nasıl yatıyor diye oda gösterdi başı burda popsu burda ayakları burda diyeKızlar bebegin pozisyonunu drunuzmu söylüyo benimki hiç sòylemedi şimdiye kadar ben hissettigim kadariyla biliyorm
Bende nasil olacak diye merak efiyirum. O sancı ile nasıl yapar giderim acba esarp darlar belki ama bonesiz de olmazBu arada @TuRuNCu ve @bahar7684 hastane de basortusu hakkında yazmissiniz bende dusunuyom bunuacik arkadaşlar saç bandı derdinde bizde basortusu
Günaydın annişler bu konuyu ben de merak ediyorum nasıl yapsak ki fikirleri paylassakBu arada @TuRuNCu ve @bahar7684 hastane de basortusu hakkında yazmissiniz bende dusunuyom bunuacik arkadaşlar saç bandı derdinde bizde basortusu
Bende bilemedim :)Ay evet çok dert ettim. Güzel benler var onda da boyun açık kalır. Bilemedim ben de
Kapalilar olarak hepimiz dusunuyoz sanırım suan :)Bende nasil olacak diye merak efiyirum. O sancı ile nasıl yapar giderim acba esarp darlar belki ama bonesiz de olmaz
Günaydın annişler bu konuyu ben de merak ediyorum nasıl yapsak ki fikirleri paylassak[/QUOTESende Se nde mi kapalisin :)
Haftaya kontrolum var bende soraym hossettigim gibimi gercekten mrk ettim.ayrintilidada özellikle dinledim dr u ama söylemedi pozisyonunuAyrintili da soylemisti diger dr,kendi dr da soyluyor bende hissediyorum ayrica canim
Bende kafayi sagda ayaklari solda hissediyorum ama bazen acabami diyorm her yerde hareketini hissedince¿dr a sorucam bu hafta:)ben sordum nasıl yatıyor diye oda gösterdi başı burda popsu burda ayakları burda diye
bu resimdeki gibi tarif etti,
Çok teşkekkğr ediyorum canım ben de ilk pentiye bakmayı düşündüm.. indirim olunca alacağın zaman bilgi verirsen çok sevinirimGünaydınnnn
Tekmilecim çok yakın bir arkadaşım pentide çalışıyor ve martta Doğum yaptı. Kendi de kullandı emzirme sütyeninden ve al mutlaka dedi. Normal fiyatı 60 falan ama sık sık indirim oluyor hatta ben alırken haber veririm sana. Diğer mağazalara bakmadım ama o balensizi de omun tavsiyesi ile aldım.
İndirimden aşağı yukarı aynı eksikleri tamamlamışız. Ben sadece süt saklamaya dair bir şey almadım onları da hallederim artık öteki ay. Bu ay battım artık :)
Saat hangi modeli bakıyorsun? Öarkafonide de güzel indirim oluyor saatlerde ben oradan almıştım takip et arada
Sor bakalim,bu haftalarda onemli degil canim zaten 30lardan sonra pozisyonlari onemli sizler icin hos ben sezeryanli olunca farketmiyorHaftaya kontrolum var bende soraym hossettigim gibimi gercekten mrk ettim.ayrintilidada özellikle dinledim dr u ama söylemedi pozisyonunu
Detaylıda benim de yukardaydı canım ama bi ay sonra kendi doktoruma gittiğimde aşağıdaydı normal doğum pozisyonundaydı.. daha çok değişir o sıkma canını pozisyon konuşmak için daha haftamız çok erken.. şimdi yerleri genişken fır fır dönüyolat içerdegünaydın kızlarr bişi sorucam dr um bana bebek ters duruyo dedi bi dakş gelmende düzelecek mi bakalım falan dedi yani kafası yukarda sanırım sizin bebişin kafaları nerde yaa
İnşallah güzel gelir.. gelince bizmle fikrini paylaşırsınBenim de gogusler cok kucuk diye emzirme sutyenini destekli aldim sahinlerden bakalim nasil gelecek
Oyyy maşallah prensese çok güzel kilosu bıyu falan..Az önce Rutin kontrolüme gittim. 29+6 dayım aslında ama Kızım bir hafta büyük çıkıyor iki seferdir. 41 cm olmuş, kilosu da 1 kg 629 gram. Herşey yolundaymış çok şükür. Henüz doğum pozisyonu almamış.
Az önce Rutin kontrolüme gittim. 29+6 dayım aslında ama Kızım bir hafta büyük çıkıyor iki seferdir. 41 cm olmuş, kilosu da 1 kg 629 gram. Herşey yolundaymış çok şükür. Henüz doğum pozisyonu almamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?