2017 Şubat Anneleri

Bu emzirme sutyenleri de bedenli dimi eğer öyleyse neye göre kaç beden almak gerekiyo benim goguslerim küçük şimdi azcik büyüdü ama o zaman a süt fln gelince biraz daha sisecek neye göre almalıyım ki bilemedim

Selam kizlar. nabersiniz.
Benim bebisinde kafasi sag kasigimda ayaklari gobegimin sol tarafindaydi gecen kontrolde. zaten saga yatinca cok rahatsiz oluyor. kafasina geliyor herhalde.

Ben ilk cocugumda emzirme sutyeni almistim ama hic kullanamadim. cocugun agzini rahatsiz etti onun icin bunda hic almayi dusunmedim. ama belki simdi daha iyileri cikmistir. benim dedigim 11 sene oncesi.

Bu arada ogleden sonra acikogretim sinavim var dua edin kizlar iyi not alayim. hic calisamiyorum okuyorum okuyorum anlamiyorum. Rabbim bebisime acisinda bitireyim bu sene.

bnmkının kafa hiç aşağı inmedi hep yukarda :) midem de şiş oram o top gibi hissediyorum aynen döner inş kesilmek istemiyorummmmm

Kizlar ben hamile kaldigimdan beri ruyamda hic bebisimi gormemistim ve daha hic isimde dusunmedik. soranlarada saglikla dogsunda bulunur diyordum.

Gecen aksam Allahim bebegimi ruyamda goster diye icimden gecirdim oyle. bu sabah sabah ezaninda uyandim sonra yine dalmisim. ruyamda bebisimi gordum ve bebek dogdu isim bulamadik falan diyorum o sirada ismini SELİM koymami soylediler. Aklima hic boyle bir isim gelmemisti. etkisinde kaldim.sabahtan beri aklimda hep o var. bu ismi koysammiki anlami cok guzel.

Ayy ne güzel canim yaa selimde çok güzel isim ama bence düşünebilirsin:)hayirlara yoralim insallah:)

Bende hep şal takıyorum nasil yapcam bilmiyorum bide o şancı ile nasil yazıcaz kızlar bide ben normal doğumda içeri nasil giriyoruz bilmiyorum üstümüzde ne oluyor
Sancıyi odanda çekersin canım koridora çıkmazsin dr un geldiginde şalini alırsın başına genelde hemsireler kontrol ediyo zaten dr sonlara dogru geliyo ben öyle yapıcam önlük veriyolar bazi hastanelerde hepsinde veriyolarmi bilmiyorm giyosun bebek geliyosada apat topar dogumhaneye seni götüryolar:)

Kızlar bebegin pozisyonunu drunuzmu söylüyo benimki hiç sòylemedi şimdiye kadar ben hissettigim kadariyla biliyorm

Ben quantum saat almıştım garantiyle geldi ve garantisini o markayı satan yerlerde kullanabiliyoruz
Bak ben avent saklama kabını duymamıştım ondan alırım teşekkür ederim bilgi için.
Ben de sudocrem unuttum. Zaten bebeğe sadece sudocrem, küvet, file kaldı eksik olarak
Kendime de 1 sütyen, gecelik ve depend kaldı ihtiyaç olarak. Bir de ebeye vermeye hurç. Onları Aralık'ta alırım
Ocakta da çikolata siparişi, perde ve halı diye düşündüm. Odası ocak 5te gelecek çünkü
Süt saklama kaplarını ne kadara aldın?

Dün pentide %40 indirim vardı bugün de geçerli ama sütyenler %50 indirime giriyor o zaman almak daha mantıklı hem göğüsler daha da büyümüş olur

Ben de kafa solda gibi hissediyorum 1-2 sefer kaburgalara vurdu solda ama hep göbek altında tekmeler
Doktor son kontrolde hemşiresine kafa çevresi vs not aldırırken makat pozisyonunda dedi. Ben de internete baktım kıçının üstünde demekmiş
İnşallah sınavın çok iyi geçer
Ben de adaylık sınavına çalışmaya çalışıyorum ama hiç verimli olmuyor. Hafızama perde indi sanki

Seninki yatış olduğundandır. Ben oğlumda da bu süreci yaşadım ve ozamanda iğneyi zor buldum. Ama mesela doğum sonrası hastanede yatarken iğneyi olduğumdan bu süreci yaşamadım. Ama şimdi yarım gün iğne bulmakla uğraştım.

Ben gidip denedim koray mağazasında altı aylıkken olan sütyenin bir beden büyüğünü verdi bana satıcı kız üç renk aldım Daha fazla büyümez dedi süt dolar bir beden Daha buyur dedi bakalım İnşallah yanılmaz

Maşallah ne güzel bebişi de görmüşsün ben hiç görmedim .. ablam da kızına hamileyken bi gece rüyasında ezan okunduğunu duyuyo o sırada yaşlıca bi amca gelio ortalık çiçeklerle doluyo amca ablama diyor ki o geliyor ablam da diyor kim geliyor:) cennet çiçeği geliyor Elvin geliyor diyo.. ablam uyanıyo bakıyo gerçekten sabah ezanı okunuyo. Kalkıyo elvin in anlamına bakıyo cennet çiçeği demek gerçekten.. çok etkilenip Elvin koydular bu rüyanın üzerine..

Selim in hem söylenişi hem anlamı çok güzel bence.. koysan güzel olur bence de:)

Olabilir evet.. insanları uğraştırmaktan başka bişey değil.

Tkml_ canm aldiklarn hayirli olsun güle güle kullan bende şu kremleri filan alsam iyi olur cıkartayim aradan

Ben evde çekip son an gitmek istiyorum hastaneler beni çok geriyor canım ya bide gorumcem de yeni doğan hemşiresi yarı devlet olan bi hastanede çalışıyor kendi de doğuma girmek istiyor antepte bebek karışıklığı cok oluyor yenge ebemiz de çok iyi diyo zaman da daraldı karar veremedim

Ayy bebek karışıklığı ne yaa Allah korusun düşünmek bile istemiyorum

Kızlar karnıma fena şekilde kramp giriyo demir ilacını sabah akşam içmeye başladım dün biraz vardı bugün arttı onun içeriğinde de laktoz yaziyo ve aynı normal laktozlu süt ictigim de olduğum gibiyim şuan acayip kramp giriyo ishla gibi sanki karnim gurulduyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…