Detaylıda benim de yukardaydı canım ama bi ay sonra kendi doktoruma gittiğimde aşağıdaydı normal doğum pozisyonundaydı.. daha çok değişir o sıkma canını pozisyon konuşmak için daha haftamız çok erken.. şimdi yerleri genişken fır fır dönüyolat içerde
Bende hep şal takıyorum nasil yapcam bilmiyorum bide o şancı ile nasil yazıcaz kızlar bide ben normal doğumda içeri nasil giriyoruz bilmiyorum üstümüzde ne oluyorKapalilar olarak hepimiz dusunuyoz sanırım suan :)
Ayy ne güzel canim yaa selimde çok güzel isim ama bence düşünebilirsin:)hayirlara yoralim insallah:)Kizlar ben hamile kaldigimdan beri ruyamda hic bebisimi gormemistim ve daha hic isimde dusunmedik. soranlarada saglikla dogsunda bulunur diyordum.
Gecen aksam Allahim bebegimi ruyamda goster diye icimden gecirdim oyle. bu sabah sabah ezaninda uyandim sonra yine dalmisim. ruyamda bebisimi gordum ve bebek dogdu isim bulamadik falan diyorum o sirada ismini SELİM koymami soylediler. Aklima hic boyle bir isim gelmemisti. etkisinde kaldim.sabahtan beri aklimda hep o var. bu ismi koysammiki anlami cok guzel.
Insallah hayir olsun dedim bende. belki boylece isim dusunmekten kurtulmus oluruz. Rabbim.yardin etti bence.Ayy ne güzel canim yaa selimde çok güzel isim ama bence düşünebilirsin:)hayirlara yoralim insallah:)
Sancıyi odanda çekersin canım koridora çıkmazsin dr un geldiginde şalini alırsın başına genelde hemsireler kontrol ediyo zaten dr sonlara dogru geliyo ben öyle yapıcam önlük veriyolar bazi hastanelerde hepsinde veriyolarmi bilmiyorm giyosun bebek geliyosada apat topar dogumhaneye seni götüryolar:)Bende hep şal takıyorum nasil yapcam bilmiyorum bide o şancı ile nasil yazıcaz kızlar bide ben normal doğumda içeri nasil giriyoruz bilmiyorum üstümüzde ne oluyor
normal doğumda etek olması dahamantıklı sanki bende normal istiyorum inşBende hep şal takıyorum nasil yapcam bilmiyorum bide o şancı ile nasil yazıcaz kızlar bide ben normal doğumda içeri nasil giriyoruz bilmiyorum üstümüzde ne oluyor
Kızlar bebegin pozisyonunu drunuzmu söylüyo benimki hiç sòylemedi şimdiye kadar ben hissettigim kadariyla biliyorm
Ben quantum saat almıştım garantiyle geldi ve garantisini o markayı satan yerlerde kullanabiliyoruzÇok teşkekkğr ediyorum canım ben de ilk pentiye bakmayı düşündüm.. indirim olunca alacağın zaman bilgi verirsen çok sevinirimevet tercihlerimiz çok yakın olmuş ben de fark ettim süt saklama ile ilgili de avent in bu kabını çok önerdi arkadaşım.. ek gıdaya geçince de içine yemeklerini koydu bebeğinin bi yere giderken.. çok kullanışlı oluyo dedi.. ben de hazır indirime denk gelmişken alayım dedim.. bi de poşet aldım ama ilk etapta kutuları kullanmak istiyorum.. göğü ucu kremini almayı unutmuşum onu da artık bi dahaki alışverişe alırım.. sorma indirim falan derken ben de abarttım biraz bu aya çok yüklenmiş olduk..
Saat olarak da guess in guw0247g3 modelini düşünüyorum hepsiburada baya uyguna geliyodu ama bunlara bakacağım diye saatlerce uğraştım ve saatin stoğu bitti.. bu saat markafoni de mağaza fiyatından 50 lira daha ucuz ama garantilik bi durum olursa diye mağazadan almaya karar verdim.. peki internet alınca garanti işini nasıl yapıyosunuz? Kıyafet falan olsa alırımda şimdi saat olunca endişe ettim..
Selam kizlar. nabersiniz.
Benim bebisinde kafasi sag kasigimda ayaklari gobegimin sol tarafindaydi gecen kontrolde. zaten saga yatinca cok rahatsiz oluyor. kafasina geliyor herhalde.
Ben ilk cocugumda emzirme sutyeni almistim ama hic kullanamadim. cocugun agzini rahatsiz etti onun icin bunda hic almayi dusunmedim. ama belki simdi daha iyileri cikmistir. benim dedigim 11 sene oncesi.
Bu arada ogleden sonra acikogretim sinavim var dua edin kizlar iyi not alayim. hic calisamiyorum okuyorum okuyorum anlamiyorum. Rabbim bebisime acisinda bitireyim bu sene.
Ultrasonda görürsün kafası neredeyseKızlar bebegin pozisyonunu drunuzmu söylüyo benimki hiç sòylemedi şimdiye kadar ben hissettigim kadariyla biliyorm
Seninki yatış olduğundandır. Ben oğlumda da bu süreci yaşadım ve ozamanda iğneyi zor buldum. Ama mesela doğum sonrası hastanede yatarken iğneyi olduğumdan bu süreci yaşamadım. Ama şimdi yarım gün iğne bulmakla uğraştım.Kızlar ne kadar çetrefilli anlatıyosunuz ya ben neden kolayca oldum geldim aradaki farkı anlayamıyorum. Özele gittim daha önceden verdiğim kan tahlilimin sonucunu aldım dr a gösterdim.. iğne ile ilgili evraklar yazdı beni hasta yatışa yönlendirdi gittim yatış yapıldı 100 tl ödedim. Odaya çıkıp iğneyi eczaneden getirmelerini bekledim bi 10 dk. Geldi yaptılar çıktım. Bu kadar. Eczacılar odası falan çok uzun anlatıyorsunuz. Ben yatış yapıldığı için oda parası mı ödedim iğne parası mı bilmiyorum ama sonuçta iğneyi bulmak iki dakka sürdü..
Ben gidip denedim koray mağazasında altı aylıkken olan sütyenin bir beden büyüğünü verdi bana satıcı kız üç renk aldım Daha fazla büyümez dedi süt dolar bir beden Daha buyur dedi bakalım İnşallah yanılmazBu emzirme sutyenleri de bedenli dimi eğer öyleyse neye göre kaç beden almak gerekiyo benim goguslerim küçük şimdi azcik büyüdü ama o zaman a süt fln gelince biraz daha sisecek neye göre almalıyım ki bilemedim
Kizlar ben hamile kaldigimdan beri ruyamda hic bebisimi gormemistim ve daha hic isimde dusunmedik. soranlarada saglikla dogsunda bulunur diyordum.
Gecen aksam Allahim bebegimi ruyamda goster diye icimden gecirdim oyle. bu sabah sabah ezaninda uyandim sonra yine dalmisim. ruyamda bebisimi gordum ve bebek dogdu isim bulamadik falan diyorum o sirada ismini SELİM koymami soylediler. Aklima hic boyle bir isim gelmemisti. etkisinde kaldim.sabahtan beri aklimda hep o var. bu ismi koysammiki anlami cok guzel.
Seninki yatış olduğundandır. Ben oğlumda da bu süreci yaşadım ve ozamanda iğneyi zor buldum. Ama mesela doğum sonrası hastanede yatarken iğneyi olduğumdan bu süreci yaşamadım. Ama şimdi yarım gün iğne bulmakla uğraştım.
Usg da gördugm kadarıylada sagda canm ama cihaz farkli açılardan bebegi aldigı için emin olamadm.Ultrasonda görürsün kafası neredeyse
Ben evde çekip son an gitmek istiyorum hastaneler beni çok geriyor canım ya bide gorumcem de yeni doğan hemşiresi yarı devlet olan bi hastanede çalışıyor kendi de doğuma girmek istiyor antepte bebek karışıklığı cok oluyor yenge ebemiz de çok iyi diyo zaman da daraldı karar veremedimSancıyi odanda çekersin canım koridora çıkmazsin dr un geldiginde şalini alırsın başına genelde hemsireler kontrol ediyo zaten dr sonlara dogru geliyo ben öyle yapıcam önlük veriyolar bazi hastanelerde hepsinde veriyolarmi bilmiyorm giyosun bebek geliyosada apat topar dogumhaneye seni götüryolar:)
Ben evde çekip son an gitmek istiyorum hastaneler beni çok geriyor canım ya bide gorumcem de yeni doğan hemşiresi yarı devlet olan bi hastanede çalışıyor kendi de doğuma girmek istiyor antepte bebek karışıklığı cok oluyor yenge ebemiz de çok iyi diyo zaman da daraldı karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?