geldi canım fotoğraf paylasamiyorum akşam tekrar denerim. büyük bi çanta. ilk görünce okul çantasi gibi dedimhem sırt hem kol olarak kullanılabiliyor sağda ve Solda toplam 2 gözü var biri açık biri kapalı. içi geniş baya normal cantalardaki gibi fermuarli gözü var. on tarafında büyük cep var cebin kenarlarında da fermuarli gözler var sağda ve solda. alt açma ve biberon koymak için ağzı buzgulu bişey çıktı. ben mavilisini aldım. sırt kısmı ve kol geçirme yerleri süngerli. ben sevdim ama renk olarak keşke pembeyi ya da daha koyu bi renk alsaydim diye düşündüm.
Gaziantep de olan var mı kızlar varsa hangi doktora gidiyorlar
Bnde ncr A.hamit soysal A gidiyorum ama doğum için emin degilim muayene kısa sürüyor ücreti ne kadar sizin
Evet memnunum cnm ama tek sorun var çok yoğun olduğu için seninle çok uzun süre ilgilenemiyor.sorduğun tüm sorulara cevap veriyor ama
Ben ilk gebeligimde nazire hanima gittim. acikcasu memnun kalmadim. 7 haftalik bebegin kalp atisini dinlemek icin 1 ay sonrasina gun verdi. ustelik bebek gelismemisti serumla igneyle kanamanin sebebini anlamadan bebegi tutundurmaya calisti. sonra kurtaj olmak zorunda kaldim. siz dr yanindayken icerde en az 2 tane daha hasta olmasi da cabasi....
Çok üzüldüm cnm geçmiş olsun.ben ilk gittiğimde 6 haftalıktı farklı bi aletle dinletmişti kalp atışını sırf araya tatil giriyo diye sana niye öyle yapmış anlamadım.ama içeri girince bekleyen hastaları görünce bende rahatsız oluyorum açıkçası.sırf onunla başladık diye devam ettim.ama Fethi beyle Nazan hanım var orda.onları da beğeniyorlar.
Bu hafta diyete başladım ama öğrenciler öğretmenler günü dolayısıyla bugün doldurmuşlar pasta börek kısırlarla zamanıydı sanki
Kizlar o numara bebek bezini ne kadar
almak lazim daha önce soruldu ama
hatirlamyorm ne denmişti 60 li paket var sonrakileri 1 mi alayim??
Aynı benimde senin gibi oldu 10 gün fln acayip hareketliydi 2 gundur bi durdu bugün yine sabahtan beri kıvrılıp duruyo yuzuyo sanki orda :) karnim dalgalanip duruyo :)
ben iki paket aldım şimdilik 80 li. bir paket 1 numara 1 paket 2 numara lazım olursa daha alırım dedim.
balık yüzüyor içerde tammm o his işte
Yok canım daha almadım bile gecelik depend falanYA ÇANTALARI HAZIRLADIK MI HAZIRLAYAN VARMI YADA YOKSA ERKEN Mİ NAPSAK KIZLAR
Ben de çok merak ediyorum.. her gün 4 ceviz, 1 kase yoğurt ve her sabah tahin pekmek yesim eksik etmedim hiç bunları.. ayrıca diğer yediklerime de dikkat ettim bakalım ne değişecek..Bu ay öyle çok merk ediyorumki
bebegimi beslenmemede ekstra özen
gösterdim bakalim nolcak
Aaa süpermiş sınav çıkışında avm ye gidecektim hemen gidip bakayımgünaydın kızlar..Tkml_ Fullialein bu hafta sonu pentide %40 indirim var herşeyde geçerli yazıyordu ben gidip görmedim ama nette de var bir bakın isterseniz
Benim cantam hazir. erken ama ne olur ne olmaz diye erkenden hazirladimYA ÇANTALARI HAZIRLADIK MI HAZIRLAYAN VARMI YADA YOKSA ERKEN Mİ NAPSAK KIZLAR
Eveettttt ikinci acemi yelegim de bittişimdi süslemeye calisiyom hangisi kızlar nasıl dikiyim sizce
Kızlar bugün hastaneye gittim bebeğe giden damarlardan birisi buzusmeye baslamis simdilik zararı yok ama duzeltilmezse bebegin gelisimi gerileyecek ve suyumda sorun olacakmos aranizda böyle bir durum yaşayan var mı?
Avent kapları 10 lusu 49 liraya geldi.. bunlar çok fazla indirime girmiyo maalesef.. senin eksikler bitmiş maşallah pek birşey kalmamış.. benim daha ateş ölçer, sling, göğüs ucu kremi, bebeğin şampuanı kremi falan eksik.. odayı da ayın 15 den sonra sipariş vercem.. perdesi var zaten fon diktiririm diktiririrsem bi de halısı eksik.. kendi eksiklerim var iç çamaşırı ve gecelik.. büyük şeyler sona kalmış aslına bakarsanBen quantum saat almıştım garantiyle geldi ve garantisini o markayı satan yerlerde kullanabiliyoruz
Bak ben avent saklama kabını duymamıştım ondan alırım teşekkür ederim bilgi için.
Ben de sudocrem unuttum. Zaten bebeğe sadece sudocrem, küvet, file kaldı eksik olarak
Kendime de 1 sütyen, gecelik ve depend kaldı ihtiyaç olarak. Bir de ebeye vermeye hurç. Onları Aralık'ta alırım
Ocakta da çikolata siparişi, perde ve halı diye düşündüm. Odası ocak 5te gelecek çünkü
Süt saklama kaplarını ne kadara aldın?
Dün pentide %40 indirim vardı bugün de geçerli ama sütyenler %50 indirime giriyor o zaman almak daha mantıklı hem göğüsler daha da büyümüş olur
Ben de kafa solda gibi hissediyorum 1-2 sefer kaburgalara vurdu solda ama hep göbek altında tekmeler
Doktor son kontrolde hemşiresine kafa çevresi vs not aldırırken makat pozisyonunda dedi. Ben de internete baktım kıçının üstünde demekmiş
İnşallah sınavın çok iyi geçer
Ben de adaylık sınavına çalışmaya çalışıyorum ama hiç verimli olmuyor. Hafızama perde indi sanki
Ayyy ne kadar güzel bir rüya görmüş öyle maşallah..Maşallah ne güzel bebişi de görmüşsün ben hiç görmedim .. ablam da kızına hamileyken bi gece rüyasında ezan okunduğunu duyuyo o sırada yaşlıca bi amca gelio ortalık çiçeklerle doluyo amca ablama diyor ki o geliyor ablam da diyor kim geliyor:) cennet çiçeği geliyor Elvin geliyor diyo.. ablam uyanıyo bakıyo gerçekten sabah ezanı okunuyo. Kalkıyo elvin in anlamına bakıyo cennet çiçeği demek gerçekten.. çok etkilenip Elvin koydular bu rüyanın üzerine..
Selim in hem söylenişi hem anlamı çok güzel bence.. koysan güzel olur bence de:)
Teşekkür ediyorum canım inşallah hepimiz güzel günlerde kullanırız.. Evet aslında göğüs ucu kremini falan alıp yavaştan kullanmak lazım.. bi zararı olmaz nasılsa erken başlamanın..Tkml_ canm aldiklarn hayirli olsun güle güle kullan bende şu kremleri filan alsam iyi olur cıkartayim aradan
Maşallah sizeHerkese merhaba... Bugün kontrolümüz vardı veeee bebişim aşağıya dönmüş doğum pozisyonunu almışçok şükür herşey yolunda 1.680 gr 41 cm olmuş kuzucum
Yok canım daha almadım bile gecelik depend falan
Amin inşallah:) o kremede erken başlaniyomus dogru söyluysn başlasak iyi olurTeşekkür ediyorum canım inşallah hepimiz güzel günlerde kullanırız.. Evet aslında göğüs ucu kremini falan alıp yavaştan kullanmak lazım.. bi zararı olmaz nasılsa erken başlamanın..
Benim cantam hazir. erken ama ne olur ne olmaz diye erkenden hazirladim
Senin kontrolun ne zaman günlerimi ayni sayilir bakalim kaç gr almiş yavrucuklar:)ben persembe gidicem.Ben de çok merak ediyorum.. her gün 4 ceviz, 1 kase yoğurt ve her sabah tahin pekmek yesim eksik etmedim hiç bunları.. ayrıca diğer yediklerime de dikkat ettim bakalım ne değişecek..
Çok teşekkür ederiz...Maşallah sizeKalan süreniz de güzel geçsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?