2017 Şubat Anneleri

çok sevindim beğenmene canım güle güle kullanın inşallah :) resimde küçük gibiydi büyük olması güzelmiş.... mavilisi de güzel duruyor bence

Gaziantep de olan var mı kızlar varsa hangi doktora gidiyorlar

Bnde ncr A.hamit soysal A gidiyorum ama doğum için emin degilim muayene kısa sürüyor ücreti ne kadar sizin

ben gaziantepteyim nazan özdemir e gidiyorum hatem de. çok memnunum tavsiye de ederim. her muayene nerdeyse 10 dk sürüyor ultrasonda herşeyi gösteriyor benimle sohbet ediyor. normal doğumlara bile geliyormuş. ilaç yazmayı da çok sevmiyor

Evet memnunum cnm ama tek sorun var çok yoğun olduğu için seninle çok uzun süre ilgilenemiyor.sorduğun tüm sorulara cevap veriyor ama

ilk iki ay ben de ona gidiyordum ama eşim hiç beğenmiyordu içeri iki üç hastayı beraber alıyor kalabalıktan dolayı da herşeyi hızlı hızlı yapıyordu evet sorularıma cevap alıyordum ama muayene süresi kısaydı ve bebeğimi görmenin heyecanını yaşayamıyordum. öyle olduktan sonra neden özel hastaneye gidiyorum dedim...

aynen ben de çok rahatsız edici buluyordum o olayı. bir de ilaç yazmayı çok seviyor kasıklarım ağrıyordu düşük tehlikem olmamasına rağmen her gittiğimde progestan yazıyordu....

komşum fethi bey e gidiyor o da çok memnun.

Bu hafta diyete başladım ama öğrenciler öğretmenler günü dolayısıyla bugün doldurmuşlar pasta börek kısırlarla zamanıydı sanki

ayyyy ben hepsinden yedim yaaa velilerim hamilesin diye diye yedirdi

Kizlar o numara bebek bezini ne kadar

almak lazim daha önce soruldu ama

hatirlamyorm ne denmişti 60 li paket var sonrakileri 1 mi alayim??

ben iki paket aldım şimdilik 80 li. bir paket 1 numara 1 paket 2 numara lazım olursa daha alırım dedim.

Aynı benimde senin gibi oldu 10 gün fln acayip hareketliydi 2 gundur bi durdu bugün yine sabahtan beri kıvrılıp duruyo yuzuyo sanki orda :) karnim dalgalanip duruyo :)

balık yüzüyor içerde tammm o his işte

kizlar bir haftadir ilaclarimi almiyorum. sadece ignemi vuruyorum. coraspirin bile almiyorum. vicdanim hic rahat degil. demir decavit osteocare...ama bunlari kullanmadigim zaman bagirsaklarim daha iyi. esim de dahil kimseye soylemedim kullanmadigimi. kotuluk mu yapiyorum hem kendime hem bebege acaba...

Eveettttt ikinci acemi yelegim de bitti şimdi süslemeye calisiyom hangisi kızlar nasıl dikiyim sizce

canım bende aşağıda 2 tarafta olması hoşuma gitti. güle güle giysin bebeişim..

Kızlar bugün hastaneye gittim bebeğe giden damarlardan birisi buzusmeye baslamis simdilik zararı yok ama duzeltilmezse bebegin gelisimi gerileyecek ve suyumda sorun olacakmos aranizda böyle bir durum yaşayan var mı?

geçmiş olsun cnm duymadım bebeklerde böyle birşey ama başka doktora gitmektede fayda var.. devletmi yoksa özel hastanedeki doktorunmu söyledi? bende lise döneminde ellerim ve ayaklarım çok üşüdüğü için doktora gitmiştim. ellerim hafif morarır ve turuncu benekler gibi bişeyler görünürdü, mercimek gibi.. doktor el ve ayak bileklerindeki damarlar büzüşük olduğundan kan rahat pompalanmıyor demişti. hergün ismini hatırlamadığım 1 hap ve kan sulandırıcı vermişti.. tabi ben çok uzun süre kullanmadım bu ilaçları..birde hatırladığım bu rahatsızlık için ilerleyen zamanlarda koltuk altından bir ameliyatla düzelir demişti.. üzerinden 15 yıla yakın zaman geçti.. şimdi dikkat ettiğim için çok üşümüyorum ve hiç bir şikayetimde yok.. inşallah seninde bebeğin düzelicek doğuma kadar.. bizede haber ver olurmu?

Avent kapları 10 lusu 49 liraya geldi.. bunlar çok fazla indirime girmiyo maalesef.. senin eksikler bitmiş maşallah pek birşey kalmamış.. benim daha ateş ölçer, sling, göğüs ucu kremi, bebeğin şampuanı kremi falan eksik.. odayı da ayın 15 den sonra sipariş vercem.. perdesi var zaten fon diktiririm diktiririrsem bi de halısı eksik.. kendi eksiklerim var iç çamaşırı ve gecelik.. büyük şeyler sona kalmış aslına bakarsan neyse rabbim ödeme kolaylığı veraim inşallah hepimize.. evet aslında göğsün büyüme ihtimalini de düşünmek lazım.. benim ki çok küçüktü şimdi biraz büyüdü ama süt olduça son aylar da büyüyebilir. Gerçi kesin 80 i geçmez benimki yılbaşına da indirime girer olmadı onu bekleyeyim ben.. bu arada ben de hafızamdan yana sıkıntılıyım.. bi okuyuşta hiç birşey anlamıyorum defaşarca kafa vererek çalışmam gerekiyo.. bu bebeler yedi bitirdi bizi bari zeki olsalar

Ayyy ne kadar güzel bir rüya görmüş öyle maşallah.. gulsah_bartu selim çok güzel bi isim içine sindiyse kıy bence ne güzel rabbim sana rüyanda göstermiş temiz kalpliymişsin

Tkml_ canm aldiklarn hayirli olsun güle güle kullan bende şu kremleri filan alsam iyi olur cıkartayim aradan
Teşekkür ediyorum canım inşallah hepimiz güzel günlerde kullanırız.. Evet aslında göğüs ucu kremini falan alıp yavaştan kullanmak lazım.. bi zararı olmaz nasılsa erken başlamanın..

Teşekkür ediyorum canım inşallah hepimiz güzel günlerde kullanırız.. Evet aslında göğüs ucu kremini falan alıp yavaştan kullanmak lazım.. bi zararı olmaz nasılsa erken başlamanın..
Amin inşallah:) o kremede erken başlaniyomus dogru söyluysn başlasak iyi olur

Ben de çok merak ediyorum.. her gün 4 ceviz, 1 kase yoğurt ve her sabah tahin pekmek yesim eksik etmedim hiç bunları.. ayrıca diğer yediklerime de dikkat ettim bakalım ne değişecek..
Senin kontrolun ne zaman günlerimi ayni sayilir bakalim kaç gr almiş yavrucuklar:)ben persembe gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…