- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Avent kapları 10 lusu 49 liraya geldi.. bunlar çok fazla indirime girmiyo maalesef.. senin eksikler bitmiş maşallah pek birşey kalmamış.. benim daha ateş ölçer, sling, göğüs ucu kremi, bebeğin şampuanı kremi falan eksik.. odayı da ayın 15 den sonra sipariş vercem.. perdesi var zaten fon diktiririm diktiririrsem bi de halısı eksik.. kendi eksiklerim var iç çamaşırı ve gecelik.. büyük şeyler sona kalmış aslına bakarsanneyse rabbim ödeme kolaylığı veraim inşallah hepimize.. evet aslında göğsün büyüme ihtimalini de düşünmek lazım.. benim ki çok küçüktü şimdi biraz büyüdü ama süt olduça son aylar da büyüyebilir. Gerçi kesin 80 i geçmez benimki yılbaşına da indirime girer olmadı onu bekleyeyim ben.. bu arada ben de hafızamdan yana sıkıntılıyım.. bi okuyuşta hiç birşey anlamıyorum defaşarca kafa vererek çalışmam gerekiyo.. bu bebeler yedi bitirdi bizi bari zeki olsalar
iyi bari geç kalmamışım ben de ayın birinde alış verış yapcam ondan sonra başlarım yıkarım ütülerim yerleştiririm hazırlarım cantamıda
Valla icime dert oldu kac gundur dusunuyorum bide cevramdekiler yok bebege zararli surekli girmek flan diyince sanki bile bile zarar vermis gibi hissettim
Canm kremi 21e aldım ben de
Pompayı da 144 e
Pompa yı daha dusunmuyom calismiyom zaten ben evdeyim ins bebeğim de emer ama çalışan bayanlar için mutlaka lazım olan bisey
Eki Görüntüle 1917150
Eki Görüntüle 1917151
Eki Görüntüle 1917152
Ben de bunları aldım kızlar.. Pompa ve biberonu mamajoo aldım güzel yorumlar yapılmışt ve çok uyguna geldi..bez ve emzirme yastığı iptal oldu gözüküyo müşteri temsilcisini aradım geri dönüş yapcaklar.. Eşime doğum günü için saat alcaktım 120 lira indirimdeydi normal fiyatından ama bunları seçeceğim derken onun indirimi bitmiş çok üzüldüm.. bunlardan kar edeceğim diye saatten zarar etcem şimdi..
Kizlar ben hamile kaldigimdan beri ruyamda hic bebisimi gormemistim ve daha hic isimde dusunmedik. soranlarada saglikla dogsunda bulunur diyordum.
Gecen aksam Allahim bebegimi ruyamda goster diye icimden gecirdim oyle. bu sabah sabah ezaninda uyandim sonra yine dalmisim. ruyamda bebisimi gordum ve bebek dogdu isim bulamadik falan diyorum o sirada ismini SELİM koymami soylediler. Aklima hic boyle bir isim gelmemisti. etkisinde kaldim.sabahtan beri aklimda hep o var. bu ismi koysammiki anlami cok guzel.
Ben evde çekip son an gitmek istiyorum hastaneler beni çok geriyor canım ya bide gorumcem de yeni doğan hemşiresi yarı devlet olan bi hastanede çalışıyor kendi de doğuma girmek istiyor antepte bebek karışıklığı cok oluyor yenge ebemiz de çok iyi diyo zaman da daraldı karar veremedim
Aynen öyle canım kac defa adli vaka olarak biz avukatlara da geldi malesef hatta oğlu olmus sarışın kadın da doğumdan sonra görmüş odada esmer bi kız bebek vermişler şok olmuş herkes dna yapılmış farklı çıkmışyok canım yaa bana da herkes diyor her ay kontrole gitme zararlı diye. ultrasonda radyasyon yok diye biliyorumtelefon bilgisayar televizyon daha zararlı... allah korusun aksilik varsa görüp hemen çözmek daha az zarar verir ultrasondan... sen üzülme annesi :)
pompayı ucuza almışsın gerçekten. ben de hangi pompayı alacağıma karar verirsem alacağım inşallahwollex de var internette fiyatı da uygun ama bilemiyorum nasıldır
canım ilk başlarda biz de çalışmicaz ben de almicaktım ama bir arkadaşım söyledi bana da sütün gelmezse pompa gelmesine yardım ediyormuş ya da çok gelir de bebek emmezse sütler akıp boşa gitmesin diye sağıp buzluğa koyarsın dedi. onda öyle olmuş çoktu sütüm dedi fazlasını sağdım sakladım ilk zamanlardaki süt çok önemliymiş ya :)
güle güle kullan canım. ben de mamajoo wollex lansinoh için iyi yorumlar okudum
çok güzel bir isimmmsöylenişi de çok karizmatik :)
yaaaa canım demee ben de antepteyim çok korktum baknormal istiyorum ben de sancılar sıklaşana kadar da evde durmak istiyorum tabi suyum falan gelmezse inşallah.... doğar doğmaz yüzünü aklıma kazımam lazım kuzucuğumunnn
Benzese sen düşün anlamaz da kimseAynen öyle canım kac defa adli vaka olarak biz avukatlara da geldi malesef hatta oğlu olmus sarışın kadın da doğumdan sonra görmüş odada esmer bi kız bebek vermişler şok olmuş herkes dna yapılmış farklı çıkmış
Sağol canımcanım bende aşağıda 2 tarafta olması hoşuma gitti. güle güle giysin bebeişim..
geçmiş olsun cnm duymadım bebeklerde böyle birşey ama başka doktora gitmektede fayda var.. devletmi yoksa özel hastanedeki doktorunmu söyledi? bende lise döneminde ellerim ve ayaklarım çok üşüdüğü için doktora gitmiştim. ellerim hafif morarır ve turuncu benekler gibi bişeyler görünürdü, mercimek gibi.. doktor el ve ayak bileklerindeki damarlar büzüşük olduğundan kan rahat pompalanmıyor demişti. hergün ismini hatırlamadığım 1 hap ve kan sulandırıcı vermişti.. tabi ben çok uzun süre kullanmadım bu ilaçları..birde hatırladığım bu rahatsızlık için ilerleyen zamanlarda koltuk altından bir ameliyatla düzelir demişti.. üzerinden 15 yıla yakın zaman geçti.. şimdi dikkat ettiğim için çok üşümüyorum ve hiç bir şikayetimde yok.. inşallah seninde bebeğin düzelicek doğuma kadar.. bizede haber ver olurmu?
Yanı o da doğru bakalım belki bende alırım manüel bana yeter gibi geliyo sonrasında siz caliscaniz ilerisi içinde önemli almışken bi kez alacaksınız sonuçtayok canım yaa bana da herkes diyor her ay kontrole gitme zararlı diye. ultrasonda radyasyon yok diye biliyorumtelefon bilgisayar televizyon daha zararlı... allah korusun aksilik varsa görüp hemen çözmek daha az zarar verir ultrasondan... sen üzülme annesi :)
pompayı ucuza almışsın gerçekten. ben de hangi pompayı alacağıma karar verirsem alacağım inşallahwollex de var internette fiyatı da uygun ama bilemiyorum nasıldır
canım ilk başlarda biz de çalışmicaz ben de almicaktım ama bir arkadaşım söyledi bana da sütün gelmezse pompa gelmesine yardım ediyormuş ya da çok gelir de bebek emmezse sütler akıp boşa gitmesin diye sağıp buzluğa koyarsın dedi. onda öyle olmuş çoktu sütüm dedi fazlasını sağdım sakladım ilk zamanlardaki süt çok önemliymiş ya :)
yaaaa canım demee ben de antepteyim çok korktum baknormal istiyorum ben de sancılar sıklaşana kadar da evde durmak istiyorum tabi suyum falan gelmezse inşallah.... doğar doğmaz yüzünü aklıma kazımam lazım kuzucuğumunnn
Bana sadece 2. Ve 7. Ay uyyo burda. Diğerleri hep farklı aylara denk geldi :)
bende 7 ve 9 arasında gidip geliyorm 9 olmak istiyorm ama 7 de kalmam lazim daha hazirliklarim tamamlanmadi senin bel ağrilarin devam ediyomu hala ivocum
Yok canim çok şükur ama ben evde dinlenme modundayim sürekli ondan rahatim çarşıya çikayım 1 günum ayakta geçsin yada temizlik falan yapıyim akşama bende ayaklarimin üstune basamıycak hale geliyorum.tamamen seninkide icinde bulundugun tempolu durumla alakali fırsat buldukça dinlen ocak ayinda halledersin hepsini.ya bide böyle büyütüyorz biz aslında yeterki karar verelim neyi alıcagimıza internet elimizin altinda en büyük kolaylik bu 1 hafta bile yeterli ama bakma biz fazla didikliyoruz herşeyi:)Aynen canım benim de hazırlıklar başlangıç aşamasında henüz.
Bebeğimin bi beşiği bile yok daha.
Allahım hayırlısıyla zamanında doğurmayı nasip etsin diye dua ediyorum.
Aralık ayında teslim etmem gereken sayfalarca rapor var 100 sayfaya yakın ödev hazırlıcam, inşallah onlari kolayca halledip bebeğime yoğunlaşmak istiyorum artık.
Belim biraz daha iyi canım, sanırım geçtiğimiz 2 hafta çok yüklenmişim ondan şiddetlenmiş.
Bi de gece sarıp yatıyorum o baya fayda etti.
Sende ağrı sızı yok demi, Allahım vermesin, tüm işler kalıyo yoksa...
Söyledi bizim ki.dun kontrol vardi yan yatiyormusKızlar bebegin pozisyonunu drunuzmu söylüyo benimki hiç sòylemedi şimdiye kadar ben hissettigim kadariyla biliyorm
Pentide %40 indirim var bugün baktim emzirme sutyeni normal de 60 TL onun uzerinden %40 indirim oluyoÇok teşkekkğr ediyorum canım ben de ilk pentiye bakmayı düşündüm.. indirim olunca alacağın zaman bilgi verirsen çok sevinirimevet tercihlerimiz çok yakın olmuş ben de fark ettim süt saklama ile ilgili de avent in bu kabını çok önerdi arkadaşım.. ek gıdaya geçince de içine yemeklerini koydu bebeğinin bi yere giderken.. çok kullanışlı oluyo dedi.. ben de hazır indirime denk gelmişken alayım dedim.. bi de poşet aldım ama ilk etapta kutuları kullanmak istiyorum.. göğü ucu kremini almayı unutmuşum onu da artık bi dahaki alışverişe alırım.. sorma indirim falan derken ben de abarttım biraz bu aya çok yüklenmiş olduk..
Saat olarak da guess in guw0247g3 modelini düşünüyorum hepsiburada baya uyguna geliyodu ama bunlara bakacağım diye saatlerce uğraştım ve saatin stoğu bitti.. bu saat markafoni de mağaza fiyatından 50 lira daha ucuz ama garantilik bi durum olursa diye mağazadan almaya karar verdim.. peki internet alınca garanti işini nasıl yapıyosunuz? Kıyafet falan olsa alırımda şimdi saat olunca endişe ettim..
Ben ayın 10 da gidicem daha çok var.. En son 24+5 de gittim 830 gramdı.. bakalım bi ayda ne kadar kilo alcak.. senin ki en son ne kadardı?Senin kontrolun ne zaman günlerimi ayni sayilir bakalim kaç gr almiş yavrucuklar:)ben persembe gidicem.
bana satıcı bayan 2 beden buyugunu al dedi ama ben de pek bilmiyorumBu emzirme sutyenleri de bedenli dimi eğer öyleyse neye göre kaç beden almak gerekiyo benim goguslerim küçük şimdi azcik büyüdü ama o zaman a süt fln gelince biraz daha sisecek neye göre almalıyım ki bilemedim
Ayyy maşallah sana çok güzel bi özellikİyiymiş alırken aklımda olsun minimum kaç paraya düşüyor diye ona göre hesaplarım ben de
Büyük şeyler değil aslında kalanlar
Bir sürü eşya aldık birer ikişer derken
Yılbaşı indirimi daha mantıklı sanki. Hem ölçü hem indirim açısından. Geçen sene %70 olmuştu yılbaşında.
Bebek zekayı anneden alırmış umarım bunca unutkanlık boşa değildir. Ben hala üniversite ders notlarımı bile ezbere bilirim, üniversite sınavında hangi sorularda hata yaptığımı, kitaplığımdaki bütün kitapları vs. Çok değişik bir hafızam var arkadaş çevrem fil diye dalga geçer ama hamilelik boyunca olan biteni hatırlayamıyorum hiç. Don 7 ay neredeyse Yok
Ben de aralık ilk on gün içinde yapmaya niyetliyim o zamana kadar doğmaz umarım
ya çıkınca da kafamizda şal altta pijama komik geliyorBende hep şal takıyorum nasil yapcam bilmiyorum bide o şancı ile nasil yazıcaz kızlar bide ben normal doğumda içeri nasil giriyoruz bilmiyorum üstümüzde ne oluyor
Teşekkür ediyorum canım.. wollex i hiç duymamıştım. Biraz da kısmet işi pompa galiba.. inşallah memnun kalırız aldığımızdan..yok canım yaa bana da herkes diyor her ay kontrole gitme zararlı diye. ultrasonda radyasyon yok diye biliyorumtelefon bilgisayar televizyon daha zararlı... allah korusun aksilik varsa görüp hemen çözmek daha az zarar verir ultrasondan... sen üzülme annesi :)
Benimde 23+5 te 600 gr dı daha minnakti yavrucum:)Ben ayın 10 da gidicem daha çok var.. En son 24+5 de gittim 830 gramdı.. bakalım bi ayda ne kadar kilo alcak.. senin ki en son ne kadardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?