2017 Şubat Anneleri

İyiymiş alırken aklımda olsun minimum kaç paraya düşüyor diye ona göre hesaplarım ben de
Büyük şeyler değil aslında kalanlar
Bir sürü eşya aldık birer ikişer derken
Yılbaşı indirimi daha mantıklı sanki. Hem ölçü hem indirim açısından. Geçen sene %70 olmuştu yılbaşında.
Bebek zekayı anneden alırmış umarım bunca unutkanlık boşa değildir. Ben hala üniversite ders notlarımı bile ezbere bilirim, üniversite sınavında hangi sorularda hata yaptığımı, kitaplığımdaki bütün kitapları vs. Çok değişik bir hafızam var arkadaş çevrem fil diye dalga geçer ama hamilelik boyunca olan biteni hatırlayamıyorum hiç. Don 7 ay neredeyse Yok

iyi bari geç kalmamışım ben de ayın birinde alış verış yapcam ondan sonra başlarım yıkarım ütülerim yerleştiririm hazırlarım cantamıda

Ben de aralık ilk on gün içinde yapmaya niyetliyim o zamana kadar doğmaz umarım

Valla icime dert oldu kac gundur dusunuyorum bide cevramdekiler yok bebege zararli surekli girmek flan diyince sanki bile bile zarar vermis gibi hissettim

yok canım yaa bana da herkes diyor her ay kontrole gitme zararlı diye. ultrasonda radyasyon yok diye biliyorum telefon bilgisayar televizyon daha zararlı... allah korusun aksilik varsa görüp hemen çözmek daha az zarar verir ultrasondan... sen üzülme annesi :)

Canm kremi 21e aldım ben de
Pompayı da 144 e

pompayı ucuza almışsın gerçekten. ben de hangi pompayı alacağıma karar verirsem alacağım inşallah wollex de var internette fiyatı da uygun ama bilemiyorum nasıldır

Pompa yı daha dusunmuyom calismiyom zaten ben evdeyim ins bebeğim de emer ama çalışan bayanlar için mutlaka lazım olan bisey

canım ilk başlarda biz de çalışmicaz ben de almicaktım ama bir arkadaşım söyledi bana da sütün gelmezse pompa gelmesine yardım ediyormuş ya da çok gelir de bebek emmezse sütler akıp boşa gitmesin diye sağıp buzluğa koyarsın dedi. onda öyle olmuş çoktu sütüm dedi fazlasını sağdım sakladım ilk zamanlardaki süt çok önemliymiş ya :)

güle güle kullan canım. ben de mamajoo wollex lansinoh için iyi yorumlar okudum

çok güzel bir isimmm söylenişi de çok karizmatik :)

yaaaa canım demee ben de antepteyim çok korktum bak normal istiyorum ben de sancılar sıklaşana kadar da evde durmak istiyorum tabi suyum falan gelmezse inşallah.... doğar doğmaz yüzünü aklıma kazımam lazım kuzucuğumunnn

Aynen öyle canım kac defa adli vaka olarak biz avukatlara da geldi malesef hatta oğlu olmus sarışın kadın da doğumdan sonra görmüş odada esmer bi kız bebek vermişler şok olmuş herkes dna yapılmış farklı çıkmış

Benzese sen düşün anlamaz da kimse

Sağol canım

Yanı o da doğru bakalım belki bende alırım manüel bana yeter gibi geliyo sonrasında siz caliscaniz ilerisi içinde önemli almışken bi kez alacaksınız sonuçta

Bana sadece 2. Ve 7. Ay uyyo burda. Diğerleri hep farklı aylara denk geldi :)
bende 7 ve 9 arasında gidip geliyorm 9 olmak istiyorm ama 7 de kalmam lazim daha hazirliklarim tamamlanmadisenin bel ağrilarin devam ediyomu hala ivocum

bende 7 ve 9 arasında gidip geliyorm 9 olmak istiyorm ama 7 de kalmam lazim daha hazirliklarim tamamlanmadisenin bel ağrilarin devam ediyomu hala ivocum

Aynen canım benim de hazırlıklar başlangıç aşamasında henüz.
Bebeğimin bi beşiği bile yok daha.
Allahım hayırlısıyla zamanında doğurmayı nasip etsin diye dua ediyorum.
Aralık ayında teslim etmem gereken sayfalarca rapor var 100 sayfaya yakın ödev hazırlıcam, inşallah onlari kolayca halledip bebeğime yoğunlaşmak istiyorum artık.
Belim biraz daha iyi canım, sanırım geçtiğimiz 2 hafta çok yüklenmişim ondan şiddetlenmiş.
Bi de gece sarıp yatıyorum o baya fayda etti.
Sende ağrı sızı yok demi, Allahım vermesin, tüm işler kalıyo yoksa...

Yok canim çok şükur ama ben evde dinlenme modundayim sürekli ondan rahatim çarşıya çikayım 1 günum ayakta geçsin yada temizlik falan yapıyim akşama bende ayaklarimin üstune basamıycak hale geliyorum.tamamen seninkide icinde bulundugun tempolu durumla alakali fırsat buldukça dinlen ocak ayinda halledersin hepsini.ya bide böyle büyütüyorz biz aslında yeterki karar verelim neyi alıcagimıza internet elimizin altinda en büyük kolaylik bu 1 hafta bile yeterli ama bakma biz fazla didikliyoruz herşeyi:)

Pentide %40 indirim var bugün baktim emzirme sutyeni normal de 60 TL onun uzerinden %40 indirim oluyo

Senin kontrolun ne zaman günlerimi ayni sayilir bakalim kaç gr almiş yavrucuklar:)ben persembe gidicem.
Ben ayın 10 da gidicem daha çok var.. En son 24+5 de gittim 830 gramdı.. bakalım bi ayda ne kadar kilo alcak.. senin ki en son ne kadardı?

bana satıcı bayan 2 beden buyugunu al dedi ama ben de pek bilmiyorum

Ayyy maşallah sana çok güzel bi özellik geçicidir bence doğumdan sonra toplarız kendimizi.. ben çabuk ezberler çabuk unuturdum şimdi iyice aklım havada İnşallah doğumdan sonra düzelir bu durum.. ben bugün gitmişken baktım pentiye tek çeşit var emzirme sütyeni ama önünde dikişi var.. ben de dar giydiğim için dikiş belli olmasını hiç sevmem yılbaşına kadar bekleyeyim bakalım daha da indirime girerse alırım evdeyken kullanırım.. m&s e baktım onun güzeldi dikişsizdi.. 2 tanesin 100 dü ama onu da beklerim yılbaşında indirime girer..

Teşekkür ediyorum canım.. wollex i hiç duymamıştım. Biraz da kısmet işi pompa galiba.. inşallah memnun kalırız aldığımızdan..

Ben ayın 10 da gidicem daha çok var.. En son 24+5 de gittim 830 gramdı.. bakalım bi ayda ne kadar kilo alcak.. senin ki en son ne kadardı?
Benimde 23+5 te 600 gr dı daha minnakti yavrucum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…