Bende bilemedimbana satıcı bayan 2 beden buyugunu al dedi ama ben de pek bilmiyorum
Arkadaşlar sizden bi kaç bilgi alabilirmiyim bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı tavsiye edersiniz,göğüs ucu kremi için hangi markayı almalıyım,bi de pişik kremi ve ıslak mendil olarak hangi markaları önerirsiniz şimdiden tşk.
Aynen Can'ım sağlıklı olsunlar da yeter hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinCanm az falan değil ya öyle deme
Baksana aramızda 100gr var geçenlerde 2 gün arayla ultrasona girmek zorunda kaldım 2 günde 80 gr fark etti.
Hem kilolu da doğsa zayıf da doğsa büyüyecek
Önemli olan sağlıklı doğsun
Ben şimdiden 95 E geçtim 105 mı alacağımbana satıcı bayan 2 beden buyugunu al dedi ama ben de pek bilmiyorum
Kızlar size öyle güzel bir sır vereceğim uygulayın görün ben oğlumu emzirdiğimde göğüs agrımdan bayılacak dereceye geliyordum kansinoh kremi kullandım hiç bir fayda etmedi çareyi başka birşey de buldum hakiki tereyağını göğsüme sürdüm çay tabağıyla kapattım 3 4 gün hep kaldı emzirdigimde silmeme bike gerek kalmadı çünkü doğal tereyağı denemede fayda var boşuna kreme filan pars vermeyinKendi aldıklarımı söyleyeyim;
*Deterjan Dalin sıvı deterjan(yumuşatıcı kullanmayacağım)
*Göğüs ucu kremi kesinlikle Lansinoh
*Pişik kremi Sudocream
*Islak mendil Uni Baby Yenidoğan (yenidoğan olması önemli)
Ne iğnesi bu srkdadlsrÇetrefilli derken ?? Bugün yasadigimi yazmıştım testim yapılmadı gunum haftaya doluyo Dr un dediği kadarıyla 29 da da yapılıyormuş ve daha bilmiyorum bende nasıl temin ediliyor @mavikelime ye de eczanede öyle demişler onu soyluyo sen özel de yaptirmissin bende özelde 100 tl dediler ama kendim mi alırım orda da yoksa senin dediğin gibi mi olur direk ignemi yaparlar mı bilmiyorum diye yazdım sadece niye böyle bisey yazdinki anlamadım
Kan uyuşmazlığı için canimNe iğnesi bu srkdadlsr
Hım TSK canımKan uyuşmazlığı için canim
Aslında güzel bir özellik değil ceza gibi biraz. Eşime sen bana 9 sene önce böyle demiştin diyebiliyorum ya da insanların yaptığı söylediği kötü şeyleri unutmuyorum daha doğrusu unutamıyorumAyyy maşallah sana çok güzel bi özellikgeçicidir bence doğumdan sonra toplarız kendimizi.. ben çabuk ezberler çabuk unuturdum şimdi iyice aklım havada İnşallah doğumdan sonra düzelir bu durum.. ben bugün gitmişken baktım pentiye tek çeşit var emzirme sütyeni ama önünde dikişi var.. ben de dar giydiğim için dikiş belli olmasını hiç sevmem yılbaşına kadar bekleyeyim bakalım daha da indirime girerse alırım evdeyken kullanırım.. m&s e baktım onun güzeldi dikişsizdi.. 2 tanesin 100 dü ama onu da beklerim yılbaşında indirime girer..
Canm deterjan roxy dalan alcam. Bi de sıvı alıcam yünlü hırkalar falan içinArkadaşlar sizden bi kaç bilgi alabilirmiyim bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı tavsiye edersiniz,göğüs ucu kremi için hangi markayı almalıyım,bi de pişik kremi ve ıslak mendil olarak hangi markaları önerirsiniz şimdiden tşk.
Aynen Can'ım sağlıklı olsunlar da yeter hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar size öyle güzel bir sır vereceğim uygulayın görün ben oğlumu emzirdiğimde göğüs agrımdan bayılacak dereceye geliyordum kansinoh kremi kullandım hiç bir fayda etmedi çareyi başka birşey de buldum hakiki tereyağını göğsüme sürdüm çay tabağıyla kapattım 3 4 gün hep kaldı emzirdigimde silmeme bike gerek kalmadı çünkü doğal tereyağı denemede fayda var boşuna kreme filan pars vermeyin
Yok canim çok şükur ama ben evde dinlenme modundayim sürekli ondan rahatim çarşıya çikayım 1 günum ayakta geçsin yada temizlik falan yapıyim akşama bende ayaklarimin üstune basamıycak hale geliyorum.tamamen seninkide icinde bulundugun tempolu durumla alakali fırsat buldukça dinlen ocak ayinda halledersin hepsini.ya bide böyle büyütüyorz biz aslında yeterki karar verelim neyi alıcagimıza internet elimizin altinda en büyük kolaylik bu 1 hafta bile yeterli ama bakma biz fazla didikliyoruz herşeyi:)
Arkadaşlar sizden bi kaç bilgi alabilirmiyim bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı tavsiye edersiniz,göğüs ucu kremi için hangi markayı almalıyım,bi de pişik kremi ve ıslak mendil olarak hangi markaları önerirsiniz şimdiden tşk.
Eee biz aldıkArkadaşlar göğüs için kesinlikle lansinoh kullanmayın derim, çünkü içeriği hayvansal ve bebeğimize zararlı.oyüzden gasmastan pomat alın bence %100 bitkisel.
Bu konularda ihtisas yapmış bi arkadaş tavsiye etti ve piyasadaki tek bitkisel kremin garmastan olduğunu söyledi.
Diğer bir seçenekse biraz ısıtılmış saf zeytinyağı (ısıtma asitini azaltmak için).
Eee biz aldıkpuuffff böyle şeylerde herkes bisey diyo ya çok kafa karıştırıcı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?