2017 Şubat Anneleri

Arkadaşlar sizden bi kaç bilgi alabilirmiyim bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı tavsiye edersiniz,göğüs ucu kremi için hangi markayı almalıyım,bi de pişik kremi ve ıslak mendil olarak hangi markaları önerirsiniz şimdiden tşk.

Kendi aldıklarımı söyleyeyim;

*Deterjan Dalin sıvı deterjan(yumuşatıcı kullanmayacağım)
*Göğüs ucu kremi kesinlikle Lansinoh
*Pişik kremi Sudocream
*Islak mendil Uni Baby Yenidoğan (yenidoğan olması önemli)

Aynen Can'ım sağlıklı olsunlar da yeter hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar size öyle güzel bir sır vereceğim uygulayın görün ben oğlumu emzirdiğimde göğüs agrımdan bayılacak dereceye geliyordum kansinoh kremi kullandım hiç bir fayda etmedi çareyi başka birşey de buldum hakiki tereyağını göğsüme sürdüm çay tabağıyla kapattım 3 4 gün hep kaldı emzirdigimde silmeme bike gerek kalmadı çünkü doğal tereyağı denemede fayda var boşuna kreme filan pars vermeyin

Ne iğnesi bu srkdadlsr

Aslında güzel bir özellik değil ceza gibi biraz. Eşime sen bana 9 sene önce böyle demiştin diyebiliyorum ya da insanların yaptığı söylediği kötü şeyleri unutmuyorum daha doğrusu unutamıyorum
Ben de dar giyiyorum dikiş olması iyi değil o zaman. Neyse yılbaşı indirimleri başlasın da fikir veririz birbirimize

Canm deterjan roxy dalan alcam. Bi de sıvı alıcam yünlü hırkalar falan için
Göğüs ucu kremi lansinoh aldım ve avent göğüs kalkanı
Pişik için desitin ve sudocrem
Bir de bizim burda göçmen çok zıdrave diye bi Bulgar kremi var çok iyi herkes memnun ondan aldım
Islak mendil uni baby ve babyme tavsiye ettiler. Evdeyken pamuk kullanacağım kare

Aynen Can'ım sağlıklı olsunlar da yeter hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Amin inşallah

Emzirme dönemi gelmeden Doğuma yakın başlayanlarda ve sonrasında düzenli kullanımda çok ciddi fayda görenler büyük çoğunlukta Lansinoh tan.. ancak bazen bünyeden bünyeye etkisi değişebilir bu tarz şeylerin tabi.. terayağı, ayva çekirdeğinin jel hale getirilmişi, ve yine çok söylenen Hindistan cevizi yağı da annelerin kurtarıcısı olmuş genellikle.. tabiki kişinin bünyesine ve doğru kullanımına bağlı olarak her iki türün de etkileri değişecektir..

Kızlar bende göğüs ucu icin lansinoh aldım ne zaman kullanmaya baslicaksiniz birde sanırım pişik için bi çoğunuz sudocrem almissiniz bende onu dusunuyom

Bende evde olcam 35 gün sonra inşallah :)
İple çekiyom o günleri :))
Allah bundan sonrası için hepimize hayırlı sağlıklı bi süreç nasip etsin canım.
Okadar çok şükredilecek haldeyiz ki, bakma sen benim mızmızlanmama
Hiç bi yoğunluk kalıcı değil demi neticede :)

Arkadaşlar göğüs için kesinlikle lansinoh kullanmayın derim, çünkü içeriği hayvansal ve bebeğimize zararlı.oyüzden gasmastan pomat alın bence %100 bitkisel.
Bu konularda ihtisas yapmış bi arkadaş tavsiye etti ve piyasadaki tek bitkisel kremin garmastan olduğunu söyledi.
Diğer bir seçenekse biraz ısıtılmış saf zeytinyağı (ısıtma asitini azaltmak için).

Son düzenleme:
Kızlar göğüs ucumda hafif sarımsı ölü hücre gibi oluşmuş tutunca minik gözenekler ele geliyor ve kaşınıyor neden olur ki bu ne surmek iyi gelir

☆Göğüs için garmastan pomat
☆deterjanı araştırıyom daha :)
☆pişik kremini de araştırıyom hala :)
☆ıslak mendil uni baby yeni doğan

Eee biz aldık puuffff böyle şeylerde herkes bisey diyo ya çok kafa karıştırıcı oluyo

Eee biz aldık puuffff böyle şeylerde herkes bisey diyo ya çok kafa karıştırıcı oluyo

Canım ben de yeni öğrendim.
Yani lansinohu da bebek emmeden önce temizleyince sorun olmaz ama garmastanı temizlemeye gerek yok dedi arkadaş bitkisel olduğu için.

kızlar casual cadillac kullanan var mı? herhalde travel set olarak onu alacağım.
haftaya pazartesi bebişin odası geliyor inşallah. annem de gelecek kıyafetleri yıkayıp yerleştireceğiz. bir de benim finaller var 3 haftaya, 4 saat gidiş, 4 saat geliş, nasıl olacak bilmiyorum doktor hastane çantanla git dedi panik oldum iyice
31. haftaya girdik, bugünlerde çok daha iyiyim. sporumu vs aksatmıyorum, bel ağrım nispeten azaldı. çoook şükür. bi daha da geri gelmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…