2017 Şubat Anneleri

Canım ben de yeni öğrendim.
Yani lansinohu da bebek emmeden önce temizleyince sorun olmaz ama garmastanı temizlemeye gerek yok dedi arkadaş bitkisel olduğu için.
lansinoh almıştım ben de. ama yapısı çok garip geldi çok sürülebilecek kıvamda değil sanki. bilgisi olan var mı inceltiliyor mu acaba

Canım ben de yeni öğrendim.
Yani lansinohu da bebek emmeden önce temizleyince sorun olmaz ama garmastanı temizlemeye gerek yok dedi arkadaş bitkisel olduğu için.
Ama lansinoh ta da temizlemeye gerek yok diyo garmastan yorumlara da baktım şimdi de temizleniyo vs yazmışlar ona da hepsinde de iyi kötü yorum mutlaka var en iyisi annelerimiz i dinlemek onlar en sağlıklı sini biliyo bence :)

çook güzel olmuş ben de heveslendim. çok zor mu? poşette duruyor mu canım 1 ay?
Yani biz hamile olan arkadaşla bilmediğimiz icin ilk bas yavaş gittik sonra hızlandık.3 kişi bu kadarını 4 saatte yaptık dururmus 40 gun falan zaten genelde hatira diye sakliyorum ben hic yemiyorum birinden aldigimda

Garmastan bir ilaç ve evet bitkisel içerikli ama %100 bitkisel olduğunu sanmıyorum, emzirmeden önce kesinlikle temizlenmeli, ağızla kesinlikle temas ettirilmemeli. %100 bitkisel ise neden silinmeli diye düşündürüyor.. Ve bazı yan etkileri olabilileceği de belirtiliyor; alerji, döküntü kaşıntı vb. Ancak Lansinoh kullanımdan önce silinmeyi gerektirmeyen %100 doğal kokusuz tatsız ve İngiliz Alerji Kurumu'nun onayını almış dünyadaki tek göğüs ucu kremidir. Yani biri ilaç biri krem. Açıkcası garmastan a bu derece sıcak bakamıyorum malesef.

Kolay ve zevkli canım hepsinin ayrı ayrı kalıpları var şeker hamurunu ister kendin yap ister hazır kalıpları ustune baş çıkar suyla yapıştırma yap :) kurabiyesinin tarifi de vardır nette :)

Yani biz hamile olan arkadaşla bilmediğimiz icin ilk bas yavaş gittik sonra hızlandık.3 kişi bu kadarını 4 saatte yaptık dururmus 40 gun falan zaten genelde hatira diye sakliyorum ben hic yemiyorum birinden aldigimda
Çok zevkli oluyo yapması dimi :)

Aynen ya bide ne kadar da silinmese de olur dense de bence ne kullanırsak kullanalım silmemiz gerekli yanı ben öyle yapcam nasip olursa Zor bisey de değil sonuçta

Aaaa hindistan cevizi yağının faydası oluyo muymuş göğüs yaralarına ne güzel ben çatlaklar için onu kullanıyodum karnıma ve göğsüme.. çok sevindim

Kizlar merhaba,
Uzun zamandir girmedim cok mesaj birikmis okuyamadim hepsini konusuldunmu bilmiyorum ama bebisleriniz dönmus mu dogum yoluna dogru.. benim ki dönmus gitgide doguma yaklasiyoruz icimi heycan kapliyor :)

Ben nişanımda yapmıştım 10ağustos2013te nişanlandık ve kurabiye belki 1 ay öncesinden yapıldı
Hala duruyor :)

Kolay ve zevkli canım hepsinin ayrı ayrı kalıpları var şeker hamurunu ister kendin yap ister hazır kalıpları ustune baş çıkar suyla yapıştırma yap :) kurabiyesinin tarifi de vardır nette :)

İşin sırrı bal ile yapıştırmak. Su ile yapışınca bir süre sonra ayrılıyor

Evet onu da biliyorum balla daha iyi yapışıyor :)

Ben de merak ediyorum döndü mü donmedi mi napti daha bu pazartesi değil haftaya pazartesi gideceğim.. ya bir de sizin de hapsirinca alttan idrar kaciyor mu benim bazen kaçıyor tutamiyorum

Ben de merak ediyorum döndü mü donmedi mi napti daha bu pazartesi değil haftaya pazartesi gideceğim.. ya bir de sizin de hapsirinca alttan idrar kaciyor mu benim bazen kaçıyor tutamiyorum
Sıkısıksam ve ayaktaysam kaciyor. yani cokta sıkısık olmama gerek yok azicik olsun yeter.

Eşim bana isim bile takmış idrarımı kaçırıyorum diye :) normalmiş sanırım

İçeriğinin hayvansal olmasının sakıncası var mı ki? Yani domuz değilse sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…