- 15 Mayıs 2016
- 391
- 739
- 53
Garmastan bir ilaç ve evet bitkisel içerikli ama %100 bitkisel olduğunu sanmıyorum, emzirmeden önce kesinlikle temizlenmeli, ağızla kesinlikle temas ettirilmemeli. %100 bitkisel ise neden silinmeli diye düşündürüyor.. Ve bazı yan etkileri olabilileceği de belirtiliyor; alerji, döküntü kaşıntı vb. Ancak Lansinoh kullanımdan önce silinmeyi gerektirmeyen %100 doğal kokusuz tatsız ve İngiliz Alerji Kurumu'nun onayını almış dünyadaki tek göğüs ucu kremidir. Yani biri ilaç biri krem. Açıkcası garmastan a bu derece sıcak bakamıyorum malesef.
Ben de merak ediyorum döndü mü donmedi mi naptidaha bu pazartesi değil haftaya pazartesi gideceğim.. ya bir de sizin de hapsirinca alttan idrar kaciyor mu benim bazen kaçıyor tutamiyorum
İçeriğinin hayvansal olmasının sakıncası var mı ki? Yani domuz değilse sorun olur mu?
Bende ilaclari icemiyorum.maalesefkizlar bir haftadir ilaclarimi almiyorum. sadece ignemi vuruyorum. coraspirin bile almiyorum. vicdanim hic rahat degil. demir decavit osteocare...ama bunlari kullanmadigim zaman bagirsaklarim daha iyi. esim de dahil kimseye soylemedim kullanmadigimi. kotuluk mu yapiyorum hem kendime hem bebege acaba...
Bende demir e yeni başlamıştım bugün mahvoldum ishal karın krampi şuan hala kendime gelebilmiş değilim ne güzel enerjim vardı iyiydim bugün hepsi gitti bütün gün yattım ve Dr um demir i kesti ama kan da dusuk napcam bilmiyorumBende ilaclari icemiyorum.maalesef
Yeşil sebzeler ve keçiboynuzu pekmezi iyi gelir demir eksikliği içinBende demir e yeni başlamıştım bugün mahvoldum ishal karın krampi şuan hala kendime gelebilmiş değilim ne güzel enerjim vardı iyiydim bugün hepsi gitti bütün gün yattım ve Dr um demir i kesti ama kan da dusuk napcam bilmiyorum
Ben nobetteyim valla yatsam da zaten uyku yokHerkes uyuyo heralde mışıl mışılnerde o uyuyamıyorum diyenler.. normal insanlara gıcık olmaya başladım gece yatıyolar sabaha kadar deliksiz uyuyorlar.. olacak iş mi
Canim dogal yollarda takviyeye devam et ve doktorunla gorus tekrar da bi caresine baksin normalde kabiz yapar demir ilaci ama bunyeye gore degisiyor anlasilan gecmis olsun puff ishalde gebelikte cekilmiyor hakkatenBende demir e yeni başlamıştım bugün mahvoldum ishal karın krampi şuan hala kendime gelebilmiş değilim ne güzel enerjim vardı iyiydim bugün hepsi gitti bütün gün yattım ve Dr um demir i kesti ama kan da dusuk napcam bilmiyorum
Ben nobetteyim valla yatsam da zaten uyku yok
Yeşil sebzelerden yiyebiliyorum da keçiboynuzu pekmez onları da sevmiyom pek Dr da sadece onlar yeterli olmaz dusuk demişti bakalım ptesi gitcem yerine ne yapcam artıkYeşil sebzeler ve keçiboynuzu pekmezi iyi gelir demir eksikliği için
Benim laktoz alerjim oldu gebelikte normal süt te öyle yapmıştı ve gyno ferro sanol de de baktım içeriğinde laktoz var ondan oldu sanırım süt bile artık laktozsuz iciyorum iki gundur başlamıştım ilaca kan dusuk çıktığı için sabah akşam yapmıştı dün hafif karın agrim vardı ama bugün sabah aldım 2-3 saat sonra mahvoldum tam ishal de değil ama öyle gibi karnıma kramplar giriyo mahvetti beni hala diyorum ya kendim de değilim Dr kessin demiş eşim e ptesi gitcem bakcam yerine ne yapabiliriz sorcam artıkCanim dogal yollarda takviyeye devam et ve doktorunla gorus tekrar da bi caresine baksin normalde kabiz yapar demir ilaci ama bunyeye gore degisiyor anlasilan gecmis olsun puff ishalde gebelikte cekilmiyor hakkaten
Insallah iyi bir cozum bulur da hem rahat edersin hem kan degerin artarBenim laktoz alerjim oldu gebelikte normal süt te öyle yapmıştı ve gyno ferro sanol de de baktım içeriğinde laktoz var ondan oldu sanırım süt bile artık laktozsuz iciyorum iki gundur başlamıştım ilaca kan dusuk çıktığı için sabah akşam yapmıştı dün hafif karın agrim vardı ama bugün sabah aldım 2-3 saat sonra mahvoldum tam ishal de değil ama öyle gibi karnıma kramplar giriyo mahvetti beni hala diyorum ya kendim de değilim Dr kessin demiş eşim e ptesi gitcem bakcam yerine ne yapabiliriz sorcam artık
İnş canım ya bugün ogluş um da etkilendi galiba dün karnim da halay cekiyodu sanki bugün çok yavaşInsallah iyi bir cozum bulur da hem rahat edersin hem kan degerin artar
Bol su ic canim etkileme kendini oyle dusunup,dinleniyordur kuzucumİnş canım ya bugün ogluş um da etkilendi galiba dün karnim da halay cekiyodu sanki bugün çok yavaş
aynen bende çok heyecanliyim dünkü kontrolde benimki de dönmüştü doğum yaklaşıyor artıkKizlar merhaba,
Uzun zamandir girmedim cok mesaj birikmis okuyamadim hepsini konusuldunmu bilmiyorum ama bebisleriniz dönmus mu dogum yoluna dogru.. benim ki dönmus gitgide doguma yaklasiyoruz icimi heycan kapliyor:)
Çoook çook sağol hiçbir bilgim yok bu marka konularında tekrar sağolKendi aldıklarımı söyleyeyim;
*Deterjan Dalin sıvı deterjan(yumuşatıcı kullanmayacağım)
*Göğüs ucu kremi kesinlikle Lansinoh
*Pişik kremi Sudocream
*Islak mendil Uni Baby Yenidoğan (yenidoğan olması önemli)
Buda çok ilginçmiş ama yaşanmış tecrübe tşk.Kızlar size öyle güzel bir sır vereceğim uygulayın görün ben oğlumu emzirdiğimde göğüs agrımdan bayılacak dereceye geliyordum kansinoh kremi kullandım hiç bir fayda etmedi çareyi başka birşey de buldum hakiki tereyağını göğsüme sürdüm çay tabağıyla kapattım 3 4 gün hep kaldı emzirdigimde silmeme bike gerek kalmadı çünkü doğal tereyağı denemede fayda var boşuna kreme filan pars vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?