2017 Şubat Anneleri

İyi geceler.yazılar çok birikince okuyamıyorum herkes iyidir inşallah. @TuRuNCu teşekkür ederim emzirme sutyenı aldım 2 gündür duacınim çok rahatladım... bu gün ablamla nevresim takımı için kumaş seçtik. ..takımlar teyzenin elinden olaçak inşallah ..konseptimiz pembe beyaz ve gri inşallah güzel şeyler çıkar sizinle de paylaşırım ..

Sağlık bakanlığı o ibarenin düşülmesini zorunlu kıldığı için emzirmeden önce silinmeli yazıldığını söyledi arkadaşım.
Ben de açıkçası derin bi bilgim yok ama arkadaşın söyledikleri güven verdi. Lansinohun da ısrarla hayvansal içeriği olduğunu vurguladı.
Ama dediğim gibi onun sözleri dışında bi araştırmam yok.

Bende ilaclari icemiyorum.maalesef

Bende ilaclari icemiyorum.maalesef
Bende demir e yeni başlamıştım bugün mahvoldum ishal karın krampi şuan hala kendime gelebilmiş değilim ne güzel enerjim vardı iyiydim bugün hepsi gitti bütün gün yattım ve Dr um demir i kesti ama kan da dusuk napcam bilmiyorum

Yeşil sebzeler ve keçiboynuzu pekmezi iyi gelir demir eksikliği için

Canim dogal yollarda takviyeye devam et ve doktorunla gorus tekrar da bi caresine baksin normalde kabiz yapar demir ilaci ama bunyeye gore degisiyor anlasilan gecmis olsun puff ishalde gebelikte cekilmiyor hakkaten

Yeşil sebzeler ve keçiboynuzu pekmezi iyi gelir demir eksikliği için
Yeşil sebzelerden yiyebiliyorum da keçiboynuzu pekmez onları da sevmiyom pek Dr da sadece onlar yeterli olmaz dusuk demişti bakalım ptesi gitcem yerine ne yapcam artık

Canim dogal yollarda takviyeye devam et ve doktorunla gorus tekrar da bi caresine baksin normalde kabiz yapar demir ilaci ama bunyeye gore degisiyor anlasilan gecmis olsun puff ishalde gebelikte cekilmiyor hakkaten
Benim laktoz alerjim oldu gebelikte normal süt te öyle yapmıştı ve gyno ferro sanol de de baktım içeriğinde laktoz var ondan oldu sanırım süt bile artık laktozsuz iciyorum iki gundur başlamıştım ilaca kan dusuk çıktığı için sabah akşam yapmıştı dün hafif karın agrim vardı ama bugün sabah aldım 2-3 saat sonra mahvoldum tam ishal de değil ama öyle gibi karnıma kramplar giriyo mahvetti beni hala diyorum ya kendim de değilim Dr kessin demiş eşim e ptesi gitcem bakcam yerine ne yapabiliriz sorcam artık

Insallah iyi bir cozum bulur da hem rahat edersin hem kan degerin artar

Kizlar merhaba,
Uzun zamandir girmedim cok mesaj birikmis okuyamadim hepsini konusuldunmu bilmiyorum ama bebisleriniz dönmus mu dogum yoluna dogru.. benim ki dönmus gitgide doguma yaklasiyoruz icimi heycan kapliyor :)
aynen bende çok heyecanliyim dünkü kontrolde benimki de dönmüştü doğum yaklaşıyor artık

Çoook çook sağol hiçbir bilgim yok bu marka konularında tekrar sağol

Buda çok ilginçmiş ama yaşanmış tecrübe tşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…