Çoook sağol cevabın için kesin bakıcam.Aslında güzel bir özellik değil ceza gibi biraz. Eşime sen bana 9 sene önce böyle demiştin diyebiliyorum ya da insanların yaptığı söylediği kötü şeyleri unutmuyorum daha doğrusu unutamıyorum
Ben de dar giyiyorum dikiş olması iyi değil o zaman. Neyse yılbaşı indirimleri başlasın da fikir veririz birbirimize
Canm deterjan roxy dalan alcam. Bi de sıvı alıcam yünlü hırkalar falan için
Göğüs ucu kremi lansinoh aldım ve avent göğüs kalkanı
Pişik için desitin ve sudocrem
Bir de bizim burda göçmen çok zıdrave diye bi Bulgar kremi var çok iyi herkes memnun ondan aldım
Islak mendil uni baby ve babyme tavsiye ettiler. Evdeyken pamuk kullanacağım kare
Amin inşallah
Bu gasmastan heryerde bulunur mu ki e bebek te falan veya sen aldıysan nereden aldın.buna da bakmak lazım çook sağol.Arkadaşlar göğüs için kesinlikle lansinoh kullanmayın derim, çünkü içeriği hayvansal ve bebeğimize zararlı.oyüzden gasmastan pomat alın bence %100 bitkisel.
Bu konularda ihtisas yapmış bi arkadaş tavsiye etti ve piyasadaki tek bitkisel kremin garmastan olduğunu söyledi.
Diğer bir seçenekse biraz ısıtılmış saf zeytinyağı (ısıtma asitini azaltmak için).
Çok Sağol.garmastanı nerden aldın.☆Göğüs için garmastan pomat
☆deterjanı araştırıyom daha :)
☆pişik kremini de araştırıyom hala :)
☆ıslak mendil uni baby yeni doğan
Ayyy kafam karıştı arkadaşlarGarmastan bir ilaç ve evet bitkisel içerikli ama %100 bitkisel olduğunu sanmıyorum, emzirmeden önce kesinlikle temizlenmeli, ağızla kesinlikle temas ettirilmemeli. %100 bitkisel ise neden silinmeli diye düşündürüyor.. Ve bazı yan etkileri olabilileceği de belirtiliyor; alerji, döküntü kaşıntı vb. Ancak Lansinoh kullanımdan önce silinmeyi gerektirmeyen %100 doğal kokusuz tatsız ve İngiliz Alerji Kurumu'nun onayını almış dünyadaki tek göğüs ucu kremidir. Yani biri ilaç biri krem. Açıkcası garmastan a bu derece sıcak bakamıyorum malesef.
hamilelik önceki bedeninin 2 beden büyüğü dedi canımBen şimdiden 95 E geçtim 105 mı alacağım
Kis.icin degil de hamile fullialein icin fazla canimGünaydın
Dün dolaptan çıkarıp portakal yedim boğazım davul gibi şişmiş çok acıyor
Yutkunamıyorum bile
5 derece kış için fazla mı soğuk ya?
85 dim 90 sıkıyor artık 95 kullanıyorum ben yine 95 alayim barihamilelik önceki bedeninin 2 beden büyüğü dedi canım
Çok teşekkür ederim. Bir şeyler yedikten sonra içeyim hemenKis.icin degil de hamile fullialein icin fazla canimcook gecmis olsun,balli ilik sut yumusatir.
Çok güzel olmuşGünaydın Hanımlar;
Haftasonu bebişin eşyalarını yıkayıp ütüledim hatta hızımı alamayıp yerleştirdim:) Kullanmadığım gümüşlüğümü şimdilik bebek dolabı olarak kullanacağım. Daha sonra oda yapacağım.
Günaydın Hanımlar;
Haftasonu bebişin eşyalarını yıkayıp ütüledim hatta hızımı alamayıp yerleştirdim:) Kullanmadığım gümüşlüğümü şimdilik bebek dolabı olarak kullanacağım. Daha sonra oda yapacağım.
Canım askıların bir çoğunu bebek için kıyafet alırken mağazadan aldım. Ama bu japon pazarı tarzı yerlerde de var oradan da yetmeyince takviye yaptım.Çok güzel olmuş
Gümüşlük de dolapken daha güzel :) ben almadım bile ondan. Ama alsam aynı şeyi yapardım bayıldım
Her şeyinizi keyifle iyi günlerde kullanın
Bu arada ben daha hiç askı almadım. Nerde satılıyor küçük boy askılar?
Ben de hamilelikten önce 85 dim. Pijamalarımi alirken oradaki bayan bana 95 beden emzirme sutyeni verdi cok büyük diye itiraz ettim ama eve gelince denedim gerçekten tam oldu bayan da dedi göğüsler süt dolacak daha da o yüzden bunu veriyorum diye. Hamilelikte ne giyebilirim dedim çünkü çok rahatsız ediyor normaller. Yarım atlet sporcuların giydiginden ve içinde sünger var çok memnun kaldim bunlardan da. Hamilelere de bunlardan veriyormuş.85 dim 90 sıkıyor artık 95 kullanıyorum ben yine 95 alayim bari
E-bebek magazasinda vardi aski,pembe ve mavi yapmislar:))Çok güzel olmuş
Gümüşlük de dolapken daha güzel :) ben almadım bile ondan. Ama alsam aynı şeyi yapardım bayıldım
Her şeyinizi keyifle iyi günlerde kullanın
Bu arada ben daha hiç askı almadım. Nerde satılıyor küçük boy askılar?
Günaydın Hanımlar;
Herkeste ayni sıknti var heralde benimde üstteki flut çaliyo sabah sabah alttakida bağriş koşuşturma aglama şubati bekliyorumTuRuNCu
Gece bebek sesiyle uyanmak bi süre sonra çok sinir bozucu oluyor. Geçen sene vardı yanımızdaki evde. Çocuk sadece sürekli ağlardı ne bir pış pış sesi ne başka ses... çocuğun evde tek yaşadığını düşünüyordum
Burda da yaramaz bir çocuk yanımızda. Bu sabah 5te şarkılarıyla uyandım soner sarıkabadayı yı 14. Tekrarından sonra uyuyakaldım sanırım
Yani biz de şubatı bekliyoruz:))
Teşekkür ederim umarım grip olmadan engellerim
Çok teşekkür ederim. Bir şeyler yedikten sonra içeyim hemen
Maşallah çok güzel olmuş şimdi rahat rahat minişi bekleme zamanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?