2017 Şubat Anneleri

Çoook sağol cevabın için kesin bakıcam.

Bu gasmastan heryerde bulunur mu ki e bebek te falan veya sen aldıysan nereden aldın.buna da bakmak lazım çook sağol.

Ayyy kafam karıştı arkadaşlar

Günaydın
Dün dolaptan çıkarıp portakal yedim boğazım davul gibi şişmiş çok acıyor
Yutkunamıyorum bile
5 derece kış için fazla mı soğuk ya?

Günaydın..
Hayırlı pazarlar.
Dün çok keyifsiz ve yorgundum.Karnımdaki sertleşme tüm günümü etkilemeye başladı.
Doktor gününün çoğunu dinlenerek geçireceksin diyor ama nerdeee.
Oğlum bile "anne hep uykun geliyor ve benimle yatarak oynuyorsun" diye şikayetci..
Çoğu zaman anlayış gösterse de içine atıyor belli..
Geceleri de zaten uyuyamıyordum ama bu aralar üst komşunun bebeği çok ağlıyor.O da ekstra uyanmama sebep oluyor.Artık bizimki doğunca ödeşiriz diyorum kendi kendime :))
Perşembeye kontrol var ama acaba 1 hadta daha ertelesem mi diyorum.Şimdilik çalışmıyorum ama sigortam devam ediyor. Malum 32de rapor alınıyor. Bu hafta bir görüşüp sorayım bakalım doktora..

Fullialein ,canım çok geçmiş olsun. Muhtemelen grip virüsünü kapmışın,portakalı soğuk tüketince de etkilemiş. Ilık şeyler tüketip dinlenmeye çalış bugün

Günaydın Hanımlar;

Haftasonu bebişin eşyalarını yıkayıp ütüledim hatta hızımı alamayıp yerleştirdim:) Kullanmadığım gümüşlüğümü şimdilik bebek dolabı olarak kullanacağım. Daha sonra oda yapacağım.

Eklentiler

• 2fa3e9b1-ed3e-4127-ac9b-744bc27c94ef.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 172
  • 444d2290-0aa0-4ee7-b848-cc190faade77.webp
    7 KB · Görüntüleme: 152
  • 008f3258-c183-4b59-9360-2ac6de2b7095.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 147
  • cdb4e576-3d3d-4578-8846-24cd31a7c3f1.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 149
  • e82d033d-cf69-4354-82d8-98ee99646132.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 152
TuRuNCu
Gece bebek sesiyle uyanmak bi süre sonra çok sinir bozucu oluyor. Geçen sene vardı yanımızdaki evde. Çocuk sadece sürekli ağlardı ne bir pış pış sesi ne başka ses... çocuğun evde tek yaşadığını düşünüyordum
Burda da yaramaz bir çocuk yanımızda. Bu sabah 5te şarkılarıyla uyandım soner sarıkabadayı yı 14. Tekrarından sonra uyuyakaldım sanırım
Yani biz de şubatı bekliyoruz:))
Teşekkür ederim umarım grip olmadan engellerim

Kis.icin degil de hamile fullialein icin fazla canimcook gecmis olsun,balli ilik sut yumusatir.
Çok teşekkür ederim. Bir şeyler yedikten sonra içeyim hemen

Çok güzel olmuş
Gümüşlük de dolapken daha güzel :) ben almadım bile ondan. Ama alsam aynı şeyi yapardım bayıldım
Her şeyinizi keyifle iyi günlerde kullanın
Bu arada ben daha hiç askı almadım. Nerde satılıyor küçük boy askılar?

Çok iyi fikir olmuş gümüşlük:)

Ben hala yikamadim öylece dolaba koydum alidiklarimi

Canım askıların bir çoğunu bebek için kıyafet alırken mağazadan aldım. Ama bu japon pazarı tarzı yerlerde de var oradan da yetmeyince takviye yaptım.

85 dim 90 sıkıyor artık 95 kullanıyorum ben yine 95 alayim bari
Ben de hamilelikten önce 85 dim. Pijamalarımi alirken oradaki bayan bana 95 beden emzirme sutyeni verdi cok büyük diye itiraz ettim ama eve gelince denedim gerçekten tam oldu bayan da dedi göğüsler süt dolacak daha da o yüzden bunu veriyorum diye. Hamilelikte ne giyebilirim dedim çünkü çok rahatsız ediyor normaller. Yarım atlet sporcuların giydiginden ve içinde sünger var çok memnun kaldim bunlardan da. Hamilelere de bunlardan veriyormuş.

E-bebek magazasinda vardi aski,pembe ve mavi yapmislar:))

Maşallah çok güzel olmuş şimdi rahat rahat minişi bekleme zamanı :)

Herkeste ayni sıknti var heralde benimde üstteki flut çaliyo sabah sabah alttakida bağriş koşuşturma aglama şubati bekliyorum

Maşallah çok güzel olmuş şimdi rahat rahat minişi bekleme zamanı :)

Çantamızı hazırlama kaldı. Onuda Aralık ortası gibi düşünüyorum inşaAllah.

Dün bebişi görmeye gittik 1500 gr 40 cm olmuşuz. Şu an için her şey yolunda gözüküyor. SAT a göre 8 gün öndeyiz en başından beri.

Slm kızlar uzun süredir yazamıyorum, nasilsiniz?bebisler nasıl? Ben iyi sayılırım ödem başladı. Kızıma isim bulamadık hala,arada bayilmalarim oluyor.hazırlıklar nasıl gidiyor? Kaç kilo aldınız? Ay ne sordum ya. Bayadir yoktum birikmiş tabi siz bunları çoktan konusmusunuzdur. Olsun benim içinde konuşsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…