2017 Şubat Anneleri

English home a küçük ahşap bebek askımarı gelmiş bi bak istersen

Selam kızlar şu yemeklerden sonra yada gün içinde sanki nefesim boğazımdan geçmiyor gibi oluyorum ya öyle ruhu sıkılan daralan varmı benim gibi günde yaklaştıkça bir panik geliyor ne hissetmem gerektiğini düşünemiyorum bazen

O iç daralması ruh sıkılması nefes alamama her akşam bende de var. Bazen duvarlar üzerime geliyormuş gibi oluyor.. artık içerde organlarımız iyice sıkıştığı için ciğerlerimiz de eskisi kadar rahat çalışamıyor sanırım bu nefessizlik ondan ama çok bunaltıcı bişey..

Vuuuvvvv çok güzel olmuş hazır herşey

Şuan hazırlıklarda duraklama devrindeyim. Alışverişin büyük kısmı bitti
Biz cinsiyetle beraber masal ismine karar verdik
5,200 aldım haftada 500 gr alıyorum ama. Yarın 5700 görürsem şaşırmam
Sen neler yaptın anlat bakalım

English home a küçük ahşap bebek askımarı gelmiş bi bak istersen

English home Bebek bölümü iptal evin yakınındaki avmde, başka english home bulayım bari. Kutulardan raflar görünmüyor

Eklentiler

• IMG_6696.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 63
Bu arada 30. Haftada olduğumu görünce panikledim bi değişik oldum sanki çok az kaldı gibi hep diyodum 30 dan sonrası çok çabuk geçecek gibi hissediyorum diye hem bir an önce geçsin istiyorum hem herşeyi yapayım öyle içim rahat bekleyeyim istiyorum, çok karışık duygularmış.. yüzünü kokusunu çok merak ediyorum.. sanki gözümün önünde olursa endişelerim bitecek sanıyorum.. ama belki de daha da artacak.. ah annelik.. ne güzel ve ne zormuşsun şimdiden..

Masallah cok guzel olmus. Rabbim gule gule kullanmayi nasip etsin insallah. ama bakinca kendimin hicbirsey almadigini anladim.ozellikle bakim malzemeleri olarak.

Aynen canım akşamları daha da oluyor dediklerin gibi endişe beklemek kokusu o gün nasıl olucak hep düşünüyorum,bazen nasıl düşünmem gerektiğini bile düşünemiyorum garip...

Masallah cok guzel olmus. Rabbim gule gule kullanmayi nasip etsin insallah. ama bakinca kendimin hicbirsey almadigini anladim.ozellikle bakim malzemeleri olarak.
Evet ya o bakım ürünleri vs kısmı benim de çok hoşuma gitti ve benim de daha bunlardan hiç bisey yok bi kendime göğüs ucu kremi ve göğüs pedi aldım o kadar

benim ikinci cocuk malum kıyafet aldım banya 2 paket bez aldım,yatak, araba, oto koltuğu var zaten 6 kilo aldım. Lohusa pijamsi taci falan almam lazım. Bende masal dedim ilk cinsiyeti öğrendiğimde ama bilemedim.

Çookkkk beğendimm...
Harika olmuş canım.Gümüşlüğü dolap yapma fikrine de ba yıl dımm

Valla sorma canım. Bebek 3-4 aylık olunca sesimizi de çıkaramıyoruz .Bir de annenin "yeteerrr diyorummm ,susss ağlamaaa ,dandiniii dandiniiii ,eeeee eee pışşşşş pışşş" sesleri fazlasıyla gelince daha da rahatsızlık veriyor.
Şöyle müstakill ,bahçeli ,mütevazi bir ev hayali kuruyoruz öyle ailece ama nerdee

Canım cok gecmis olsun dikkat et zaten okulda mikrop kol geziyor ben de 1 haftadır hastayim gecmek bilmedi meyveyi falan saatler onceden disari cikarip yiyorum ben. Askılar da e bebekte var. Ya ben de sutyende 80 takiyorum destekli hamilelikte de değişmedi hala ayni o yuzden yine 80 aldim ama dar gelirse değişim yapacagim kargo gelince bakayım bir. Sadece bedenden sıkarsa pentide genisletme icin ek aparatvar ondan alacagim

benim ikinci cocuk malum kıyafet aldım banya 2 paket bez aldım,yatak, araba, oto koltuğu var zaten 6 kilo aldım. Lohusa pijamsi taci falan almam lazım. Bende masal dedim ilk cinsiyeti öğrendiğimde ama bilemedim.

AA adaş olacaklar o zaman :)

Ben de apartman hayatından nefret ediyorum. Bir de duvarlar bütün sesleri geçiriyor. İnsanlarda birbirinin hayatına saygı yok. Keşke imkan olsa da dediğin gibi müstakil evlerde otursak

Dolaptan tüketmemek lazımmış artık
Görmüş oldum
Sana da çok geçmiş olsun.
Benim omuz kısmım geniş, 80 a takıyordum destekli. Şimdi desteksiz 80b
85 alırım muhtemelen emzirme için
O penti sırt aparatları çok iyi gerçekten

Deterjani e bebegin kendi markasini ladim hatta kullandim memnun kaldim..lansinoh göğüs ucu kremi,,pisik kremi sudocream,,islak mendil üni baby yeni doğan aldim

Selam kizlar cuma kontrol varda 28+2 de gittik çok şükür herşey yolunda Bebis yan yatiyor doktor normal doğum pozisyonu için zaten erken dedi 30 dan sonra döner dedi ..zaten daha 2 aydan fazla sure var dedi...emzirme sutyenini bence en mantiklisi 1 beden büyük almak..benim hamilelikten sonrada bedenim hic değişmedi o yüzden ayni beden aldim 1 tane ..2 tane 1 beden büyük alacam.

Arkadaşlar bi sorum daha olacak. o kadar iyi oluyor ki fikirleriniz valla alınacakların listesine direk verdiğiniz markaları önerileri yazıyorum.hiç öyle internet sitelerine girip kafamı karıştırmıyorum.Hazıra konuyorum sayenizde Allah razı olsun.Şimdi yeni doğanda bez olarak prima premium diyorsunuz bende önerilerinizle prima alacağım ama yenidoğanda 1 numara 2_5 kg olanı ile 2 numara olarak 3_6 kg olanı var hangisini alacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…