English home a küçük ahşap bebek askımarı gelmiş bi bak istersenÇok güzel olmuş
Gümüşlük de dolapken daha güzel :) ben almadım bile ondan. Ama alsam aynı şeyi yapardım bayıldım
Her şeyinizi keyifle iyi günlerde kullanın
Bu arada ben daha hiç askı almadım. Nerde satılıyor küçük boy askılar?
Selam kızlar şu yemeklerden sonra yada gün içinde sanki nefesim boğazımdan geçmiyor gibi oluyorum ya öyle ruhu sıkılan daralan varmı benim gibi günde yaklaştıkça bir panik geliyor ne hissetmem gerektiğini düşünemiyorum bazen
Vuuuvvvv çok güzel olmuş hazır herşeyGünaydın Hanımlar;
Haftasonu bebişin eşyalarını yıkayıp ütüledim hatta hızımı alamayıp yerleştirdim:) Kullanmadığım gümüşlüğümü şimdilik bebek dolabı olarak kullanacağım. Daha sonra oda yapacağım.
Şuan hazırlıklarda duraklama devrindeyim. Alışverişin büyük kısmı bittiSlm kızlar uzun süredir yazamıyorum, nasilsiniz?bebisler nasıl? Ben iyi sayılırım ödem başladı. Kızıma isim bulamadık hala,arada bayilmalarim oluyor.hazırlıklar nasıl gidiyor? Kaç kilo aldınız? Ay ne sordum ya. Bayadir yoktum birikmiş tabi siz bunları çoktan konusmusunuzdur. Olsun benim içinde konuşsak
English home a küçük ahşap bebek askımarı gelmiş bi bak istersen
Masallah cok guzel olmus. Rabbim gule gule kullanmayi nasip etsin insallah. ama bakinca kendimin hicbirsey almadigini anladim.ozellikle bakim malzemeleri olarak.Günaydın Hanımlar;
Haftasonu bebişin eşyalarını yıkayıp ütüledim hatta hızımı alamayıp yerleştirdim:) Kullanmadığım gümüşlüğümü şimdilik bebek dolabı olarak kullanacağım. Daha sonra oda yapacağım.
Aynen canım akşamları daha da oluyor dediklerin gibi endişe beklemek kokusu o gün nasıl olucak hep düşünüyorum,bazen nasıl düşünmem gerektiğini bile düşünemiyorum garip...O iç daralması ruh sıkılması nefes alamama her akşam bende de var. Bazen duvarlar üzerime geliyormuş gibi oluyor.. artık içerde organlarımız iyice sıkıştığı için ciğerlerimiz de eskisi kadar rahat çalışamıyor sanırım bu nefessizlik ondan ama çok bunaltıcı bişey..
Evet ya o bakım ürünleri vs kısmı benim de çok hoşuma gitti ve benim de daha bunlardan hiç bisey yokMasallah cok guzel olmus. Rabbim gule gule kullanmayi nasip etsin insallah. ama bakinca kendimin hicbirsey almadigini anladim.ozellikle bakim malzemeleri olarak.
benim ikinci cocuk malum kıyafet aldım banya 2 paket bez aldım,yatak, araba, oto koltuğu var zaten 6 kilo aldım. Lohusa pijamsi taci falan almam lazım. Bende masal dedim ilk cinsiyeti öğrendiğimde ama bilemedim.Şuan hazırlıklarda duraklama devrindeyim. Alışverişin büyük kısmı bitti
Biz cinsiyetle beraber masal ismine karar verdik
5,200 aldım haftada 500 gr alıyorum ama. Yarın 5700 görürsem şaşırmam
Sen neler yaptın anlat bakalım
Günaydın Hanımlar;
TuRuNCu
Gece bebek sesiyle uyanmak bi süre sonra çok sinir bozucu oluyor. Geçen sene vardı yanımızdaki evde. Çocuk sadece sürekli ağlardı ne bir pış pış sesi ne başka ses... çocuğun evde tek yaşadığını düşünüyordum
Burda da yaramaz bir çocuk yanımızda. Bu sabah 5te şarkılarıyla uyandım soner sarıkabadayı yı 14. Tekrarından sonra uyuyakaldım sanırım
Yani biz de şubatı bekliyoruz:))
Teşekkür ederim umarım grip olmadan engellerim
Çok teşekkür ederim. Bir şeyler yedikten sonra içeyim hemen
Canım cok gecmis olsun dikkat et zaten okulda mikrop kol geziyor ben de 1 haftadır hastayim gecmek bilmedi meyveyi falan saatler onceden disari cikarip yiyorum ben. Askılar da e bebekte var. Ya ben de sutyende 80 takiyorum destekli hamilelikte de değişmedi hala ayni o yuzden yine 80 aldim ama dar gelirse değişim yapacagim kargo gelince bakayım bir. Sadece bedenden sıkarsa pentide genisletme icin ek aparatvar ondan alacagimÇok güzel olmuş
Gümüşlük de dolapken daha güzel :) ben almadım bile ondan. Ama alsam aynı şeyi yapardım bayıldım
Her şeyinizi keyifle iyi günlerde kullanın
Bu arada ben daha hiç askı almadım. Nerde satılıyor küçük boy askılar?
benim ikinci cocuk malum kıyafet aldım banya 2 paket bez aldım,yatak, araba, oto koltuğu var zaten 6 kilo aldım. Lohusa pijamsi taci falan almam lazım. Bende masal dedim ilk cinsiyeti öğrendiğimde ama bilemedim.
Ben de apartman hayatından nefret ediyorum. Bir de duvarlar bütün sesleri geçiriyor. İnsanlarda birbirinin hayatına saygı yok. Keşke imkan olsa da dediğin gibi müstakil evlerde otursakÇookkkk beğendimm...
Harika olmuş canım.Gümüşlüğü dolap yapma fikrine de ba yıl dımm
Valla sorma canım. Bebek 3-4 aylık olunca sesimizi de çıkaramıyoruz .Bir de annenin "yeteerrr diyorummm ,susss ağlamaaa ,dandiniii dandiniiii ,eeeee eee pışşşşş pışşş" sesleri fazlasıyla gelince daha da rahatsızlık veriyor.
Şöyle müstakill ,bahçeli ,mütevazi bir ev hayali kuruyoruz öyle ailece ama nerdee
Dolaptan tüketmemek lazımmış artıkCanım cok gecmis olsun dikkat et zaten okulda mikrop kol geziyor ben de 1 haftadır hastayim gecmek bilmedi meyveyi falan saatler onceden disari cikarip yiyorum ben. Askılar da e bebekte var. Ya ben de sutyende 80 takiyorum destekli hamilelikte de değişmedi hala ayni o yuzden yine 80 aldim ama dar gelirse değişim yapacagim kargo gelince bakayım bir. Sadece bedenden sıkarsa pentide genisletme icin ek aparatvar ondan alacagim
Deterjani e bebegin kendi markasini ladim hatta kullandim memnun kaldim..lansinoh göğüs ucu kremi,,pisik kremi sudocream,,islak mendil üni baby yeni doğan aldimArkadaşlar sizden bi kaç bilgi alabilirmiyim bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı tavsiye edersiniz,göğüs ucu kremi için hangi markayı almalıyım,bi de pişik kremi ve ıslak mendil olarak hangi markaları önerirsiniz şimdiden tşk.
Çok tşk. bende e bebeğe gidip orada bulabilirim diye düşünüyordum tşk.Deterjani e bebegin kendi markasini ladim hatta kullandim memnun kaldim..lansinoh göğüs ucu kremi,,pisik kremi sudocream,,islak mendil üni baby yeni doğan aldim
Üni baby İslak.mendillerde %50 indirim var carrefourda ..e bebekte herşey var indirimleri takip et derimÇok tşk. bende e bebeğe gidip orada bulabilirim diye düşünüyordum tşk.
Çok sağol.tamam.Üni baby İslak.mendillerde %50 indirim var carrefourda ..e bebekte herşey var indirimleri takip et derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?