2017 Şubat Anneleri

1 numara 2-5 kg

Müstakil ev uzaktan baktığınız kadar mükemmel değil inanın 1 sene önce iş için şehir değiştirdik ve gelmişken fiyatlarda makul diye müstakil eve geçtik. Ocak'ta 8 aylık oluyorum ve kontratım o zaman dolduğu için o halde iken bile taşınmak için sabırsızlanıyorum. Müstakil ev çekirdek aile için değil bir kere, geniş aile olmalı, ne işi bitiyor ne derdi. Bahçesi bakımı vs... En önemlisi ise ben şunu anladım buraya taşındığından beri; düz ayak bir evde yaşayan bir aile gibi kaynaşamıyor dağılıyorsun burada, yani oğlum çatı katında biz en altta inanın o aile sıcaklığını bitiriyor gibi. Tabi bu benim fikrim belki de merdiven çıkmak gece oğlumu kontrol etmek ve hamilelik beni çok yordu. Tek isteğim kızım zamanında gelsin ve normal bir eve geçebileyim.

Çok sağol.son soru olarak eşim bakmış koca bi kutuyla satılıyormuş o kutulu olanından mı alalım yoksa ayrı ufak pakettekilerinden mi alalım.

Sayı olarak çok fazla olmasına gerek yok başlangıç için. Benim aldığım 54 lü mesela. Sonra ihtiyaç oldukça alırsın, şu an kaç kilo doğacağını bilmediğimiz için fazla stoklamaya gerek yok, her an alınabilecek bişey zaten.

Eşim e gicik oldum ve kendimi işe verdim ve besmele çekip ogluş a aldiklarimi makina ya attim daha dolap bisey almadigim için şimdi kendi dolabimda yer açtım koyacağım yerini sildim yikansin yarın fln da yavas yavaş utulerim heralde ama karnim da acayip bi gerilme var eşim le az biraz bagristim ondan mı oldu ki

Tamam çok tşk.

Oğluşu tiyatroya getirdik ama salon tıklım tıklım. Eşim oğlanı boynuna bindirdi ,öyle izliyorlar. Ben ezilme tehlilesi geçirince arabaya geldim geri.
Niye şu tiyatro salonlarını daha büyük ve geniş yapmazlar ki

Ben prima aktif bebek veya molfix göbek oyuntulu olandan alacağım.Oğlumda her ikisinden de memnun kalmıştım.Alacağım zaman hangisi kampanya da olursa onu alırım artık :)
Bu arada ilk paket 2-5 kilo olsun.

Ben yurtdışında doğdum ve müstakil bir evde büyüdüm.Ondan dolayı bir türlü apartman hayatına alışamadım. Evet işi gücü çok ama çocuklar için de çok rahat oluyor müstakil ev.
Biz akşama kadar kapı önünde oynardık valla.Devamlı da annemin gözü önünde olurduk.Şimdi benim oğlum dört duvar arasında büyüyor.Yaz'ın köye gittiğimizde hiç geri dönmek istemiyor çocuk. Hayalimde var müstakil ev ama kısmet tabi..

Çok sağol.son soru olarak eşim bakmış koca bi kutuyla satılıyormuş o kutulu olanından mı alalım yoksa ayrı ufak pakettekilerinden mi alalım.

Günde 7-8 bez değişeceğinizi düşünerek alın..

Eğee kendini yormadıysan muhtemelen gerildiğin için olmuştur canım.
O gerilme ve taş gibi olma hissini ben günlük yaşıyorum ve çok rahatsız oluyorum. Benimki çok ayakta dolanmaktan oluyor ama...

Kendimi bedenen de ruhen de yordum elektrik süpürgesinden aldım hirsimi sanirim ondan oldu bıçak saplanır gibi baya bi gerildi ama şimdi az geçti gibi

Masallah cok guzel olmus. Rabbim gule gule kullanmayi nasip etsin insallah. ama bakinca kendimin hicbirsey almadigini anladim.ozellikle bakim malzemeleri olarak.

Ben de biraz abartmis olabilirim. Sepetlerde 10 dan fazla her renk saç bandıda var :) Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize.

Çok teşekkür ederim. Gümüşlüğü aldım diye hep çok kızıyordum kendime bu sayede bir işe yaradı.

2-5 numara olandan 1 paket alıp sonra gerisini alırız. Arkadaşlarım tane hesabı yapıyor yani fiyatlara bez sayısını böl hangi indirim daha iyi ise oradan al. Genelde gitti gidiyor en iyisiymiş

Ben de biraz abartmis olabilirim. Sepetlerde 10 dan fazla her renk saç bandıda var :) Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize.

Ya bende hiç bant Yok daha, hiç denk gelmedim nerden aldın?

Kizlar bebek askisi sormuş birisi genel okudum da carrefour dan aldim ben

çok tatlılardi 2 tl ye düşmuştu fiyati aldim biride carrefour da ıslak

mendiller indirimde demiş ben sordum orda görevliye yenidoğan ıslakedilde yok dedi kiz indirim

Bebek bakım ürünlerinde varmiş kremdir şampuandir filan

Ben dün aldım carrefourdan. Unibaby yenidoğan 4 lü set 13 TL ydi..

Aliexpressten aldım canım. :) O zaman dolar ucuzdu . Şimdi de gerçi 4-5 tl ye gelir tanesi.

Ben dün aldım carrefourdan. Unibaby yenidoğan 4 lü set 13 TL ydi..
Ay ciddimisin ya bebek askilarindan bende aldim aynen indirim yaziyodu reklamlardada vardi gittim etiketlerde indirim yazmiyo görevlinin yanina gittim dedim uni baby yeni doganda yokmu indirim yok dedi niye dedim o bebek bakim ürünu degilmi ne alaka dedim diyo sadece krem şampuan gibi şeylerde war bugun akşam zamannim olursa gidiyim tekrar bende çok sinirlendim şimdi

Var canım var. Al muhakkak

Benzese sen düşün anlamaz da kimse

Yaa çok korktum bak şimdi tedbirli olmak lazım anneye dikiş atılırken götürüyorlar sonuçta bebeği.... doğar doğmaz bileklik falan mı taksam kızıma acaba?

Yanı o da doğru bakalım belki bende alırım manüel bana yeter gibi geliyo sonrasında siz caliscaniz ilerisi içinde önemli almışken bi kez alacaksınız sonuçta

Aynen canım manuel de olsa işini görür bence ihtiyacına göre bakarsın sen de

Teşekkür ediyorum canım.. wollex i hiç duymamıştım. Biraz da kısmet işi pompa galiba.. inşallah memnun kalırız aldığımızdan..

Aynen aynı ürün için biri mükemmel derken biri berbat diyebiliyor. kısmet dediğin gibi :)

Deterjana karar veremedim

Göğüs ucu kremi lansinoh aldım doğumdan önce kullanmaya başlayacağım doğumdan sonra ayva çekirdeği, krem, zeytinyağı hangisi olursa duruma göre kullanacağım inşallah

Pişik kremi kuzenim sudokremi söyledi ben kendime bile kullandım dedi ama ben daha önceden nivea atta çantası almıştım içinde pişik kremi de var ilk etapta onu kullanırım

Islak mendil uni baby yenidoğan ıslak pamuk aldım evde de pamuğu ıslatıp kullanacağım

Zeytinyağının iyi gelmediği birşey var mı acep

Kızlar göğüs ucumda hafif sarımsı ölü hücre gibi oluşmuş tutunca minik gözenekler ele geliyor ve kaşınıyor neden olur ki bu ne surmek iyi gelir

Bende de var ama sıkmaya korktum zaten çok huylanıyorum elleyemiyorum birşey yapmadım şimdilik akmıyor da sen de birşey yaparsan bana da haber verir misinn

Ben de merak ediyorum döndü mü donmedi mi napti daha bu pazartesi değil haftaya pazartesi gideceğim.. ya bir de sizin de hapsirinca alttan idrar kaciyor mu benim bazen kaçıyor tutamiyorum

Hem de nasıl olmasa bile hapşurunca geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…