2017 Şubat Anneleri

Canım şuan carrefourdayım ve yenidoğan 6+1 indirimde
24₺ idi fiyatı

Çok sağol.tamam.

volkicansu o bahsettiğin sarı sıvıdan bende olmadı hiç ama biri yazmıştı daha önce. Süt kanalların açılmış sanırım göğsünü uyarmaktan kaçınman gerekiyormuş.

volkicansu o bahsettiğin sarı sıvıdan bende olmadı hiç ama biri yazmıştı daha önce. Süt kanalların açılmış sanırım göğsünü uyarmaktan kaçınman gerekiyormuş.
Canim uyarma ile gelen yağla masaj yaparken geldi birdaha yapmadım cok oldu ona da bu farklı ölü gozenek gibi sert kuru bazıları sari bazıları koyu kahve

Benm gogsumde halen sivi gelmiyo ama uclarinda nokta nokta sarilik var kuru. Bide gobegim ve goguslerim asiri dercede kasiniyolar nemlendiriyorum ama en fazla yarim saaat duruyo napmaliyim sizce

Benm gogsumde halen sivi gelmiyo ama uclarinda nokta nokta sarilik var kuru. Bide gobegim ve goguslerim asiri dercede kasiniyolar nemlendiriyorum ama en fazla yarim saaat duruyo napmaliyim sizce
Çatlak kremi yada nemlendirmek icin ne kullanyoson daha sık sür canm geriliyo ve çatlıyo o yuzden kaşıniyo bu aralar benimde karnm kaşınmaya başladı zeytinyagi sürüyorm bende

Çatlak kremi yada nemlendirmek icin ne kullanyoson daha sık sür canm geriliyo ve çatlıyo o yuzden kaşıniyo bu aralar benimde karnm kaşınmaya başladı zeytinyagi sürüyorm bende
Bende badem yagi kullaniyodum sonradan bi arkadasim onerdi bebe yagi aldim onu kulkaniyorum hergun surmeye calisiyorum yaglandikca dahami cok kasiniyolar ne memisler oakadar yaglamama ragmen catlaklarim oldu gobegimde yok ama rahmim ustunde var tam gobegimin alti kalcam yanlarim acildilar baya bide koyu renkler acaba renkleri acilirmi cok kotu duruyo

Bendede uçları kurudu canım ve sari gibi o dediğin sıvı masaj yaparken gelmişti normal olarak hiç gelmedi bu arada kax kilo aldin

Canim o kirmiziliklar 1 yil kadar sonsa beyaza gönuyomuş ve dr diyoki hangi kremi kullanirsaniz kullanin birazcik etkisi belki olabilir ama genetiginde varsa yine çatlıyomuş .yapicak hiç bişey yok bende şu anda çatlak olmadi ama son ay olur diyorm.

Masallah insallah hic olmazz

7 kilo almisim 52yle hamile kaldim suan 59 kilo olmusum herlade dogana kadar 65 olurum
Bende 53 ile kaldım yarın tartılacam benimki bozuldu annemde artık gittikçe çıkıyorum 6.5du geçen pazar aldığım biz denk gidiyoruz diye sordum hala dengiz demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…