2017 Şubat Anneleri

Onlar sonra beyaza dönüyor. Beyaz hali kırmızı halinden iyi

O göğüsten gelen sıvı 16. Haftam da başladı. Hergun olmasa da 3 4 gün de birgün boyunca oluyor..

Canım yaşadığın mağduriyet için çok üzüldüm. İnşallah bu sefer sorunsuz halledersin. Bimer mutlaka ilgilenecektir şikayetinle.

Kan sulandirici kullanan varmiydi kizlar??

Dogumla alakali konustunmu dr unla hiç sezeryanmiydi yoksa ilaclari ne zaman kesicek cok mrk ediyorm bende kullanyorm

Ben de coraspin kullanıyorum, bebeğin daha rahat beslenebilmesi için kan sulandırıcı kullanmamız lazım demişti. 35.haftada kesilecekmiş. Benim özel durumumdan dolayı 36.haftada alınacak sezeryanla bebişim, demek ki 1 hafta yeterli oluyor

Eveettttt ikinci acemi yelegim de bitti şimdi süslemeye calisiyom hangisi kızlar nasıl dikiyim sizce

Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Bence de üst kısma yan yana dik güzel durmuş

Bu arada @TuRuNCu ve @bahar7684 hastane de basortusu hakkında yazmissiniz bende dusunuyom bunu acik arkadaşlar saç bandı derdinde bizde basortusu

Hastanede odaya yabancı biri girer mi ki ya? Ben rahat olurum diye düşünmüştüm Tacımı bile almıştım oysa ki Herkesi kovarım odadan

Demir eksikliği hapla giderilemeyecek kadar fazlaysa serum içinde veriyorlar ve oldukça etkili oluyor yükseltiyor. Doktorun söyleyecektir muhtemelen ama sen de sorabilirsin. İlacın ismi Venofer.

Kızlar akşamları bu saatte karnım çok geriliyor,patlıycak gibi oluyorum yaa siizin de öyle oluyor mu ?

Bugün artık törenle bebeğimin eşyalarını yıkayıp yerleştirmeye başladım ben de:) İlk olarak havlularını, müslin bezlerini, ağız mendillerini ve uyku tulumuyla footmuff'ını yıkadım. şu anda da newborn size kıyafetleri yıkanıyor, hepsinin etiketlerini kestim, sevdim:) çok keyifli bişeymiş gerçekten. bu hafta hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum, ne olur ne olmaz, ben prematüre doğmuşum, eşim de benim kadar olmasa da erken doğum, çocuğumuz daha doğum pozisyonu almamış olsa da hazırlıklı olmaktan zarar gelmez:)

Asprinin etkisi 1 hafta oldugu icin 1 hafta önceden kesilmesi lazim zaten ama seninki sezeryan planli dogum ya
Biz normal dogum beklentisi içinde oldugumuz için ve dr lar farkli farkli zamanlarda kesicez dedikleri için kafa karişıkligı yaratıyo bu bizde ve bu ilaçlara bağli nedenlerle risk alamayip direk sezeryan derler diye korkuyorz işin asli bu aslinda.yoksa gidişat neyi gösterirse zaten yapcak bisey yok ona öncesinde ölü doğum ve düsük hikayesi oldugu için kullanyorm ben pıhtilaşma sorunum yok sağlıkla gelsin bebişlerimiz tabiki ama oluyo işte dogum yaklaştikça insanın endişeleri

ben de prematüre doğmuşum , 1 kg 300 gr. sen kaç kg doğmuşsun.. ? Bebeğimin beşiğini kurduk eşimle bugün ve odasını hazırladık, sadece süslemeler kaldı.. çok zevkli cidden bu hazırlık..Allah bebişleriimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Bugun bende fazla kacırdim yemegi patlıycak gibiyim 2 gundür iştahimda arttı ömrum boyunca bu kadar çok iştahli olmamiştim

Anladim evet hakli bi endise doktora tekrar tekrar sormak lazim bazen cevaplari agizlarinin icinde yuvarlamayi cok seviyolar. Ani bi erken dogum riski herkes icin mevcut oyle bi durum oldugunda bir cozumu vardir mutlaka. ben de soracagim. Yanit aldigimda paylasirim. saglikla kucagimiza alalim insallah.

29 haftalık doğmuşum ama kilomu bilmiyorum, sorayım anneme:) inşallah bizimkiler vakitli gelir ama ne olur ne olmaz yine de hazır olarak bekleyelim:) amin canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…