- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Onlar sonra beyaza dönüyor. Beyaz hali kırmızı halinden iyiBende badem yagi kullaniyodum sonradan bi arkadasim onerdi bebe yagi aldim onu kulkaniyorum hergun surmeye calisiyorum yaglandikca dahami cok kasiniyolar ne memisleroakadar yaglamama ragmen catlaklarim oldu gobegimde yok ama rahmim ustunde var tam gobegimin alti kalcam yanlarim acildilar baya bide koyu renkler acaba renkleri acilirmi cok kotu duruyo
Bende 53 ile kaldım yarın tartılacam benimki bozuldu annemde artık gittikçe çıkıyorum 6.5du geçen pazar aldığım biz denk gidiyoruz diye sordum hala dengiz demekki :)
Bencede kirmizi cok kotu duruyo ya beyaza raziyimOnlar sonra beyaza dönüyor. Beyaz hali kırmızı halinden iyi
Sinirim tepem de dünden beri aklıma gelen başıma geldi ve uyuşmazlık testi dediğim gibi çalışılmamış ve bana hic bilgi verilmedi şuan gidiyorum eee kani makina okumadi haftaya bi daha ben sizi diğer polikliniğe gelir diye bekledim ee bilgim olmayan biseyle alakalı nereye gitcem ben ne diye gitcektim diyorum eee öyle işte Allah im insanların hayatıyla alakalı seyler ne kadar hafife alınıyor ya delircem sinirden
Kan sulandirici kullanan varmiydi kizlar??
Dogumla alakali konustunmu dr unla hiç sezeryanmiydi yoksa ilaclari ne zaman kesicek cok mrk ediyorm bende kullanyorm
Eveettttt ikinci acemi yelegim de bittişimdi süslemeye calisiyom hangisi kızlar nasıl dikiyim sizce
Bu arada @TuRuNCu ve @bahar7684 hastane de basortusu hakkında yazmissiniz bende dusunuyom bunuacik arkadaşlar saç bandı derdinde bizde basortusu
Bende demir e yeni başlamıştım bugün mahvoldum ishal karın krampi şuan hala kendime gelebilmiş değilim ne güzel enerjim vardı iyiydim bugün hepsi gitti bütün gün yattım ve Dr um demir i kesti ama kan da dusuk napcam bilmiyorum
iyi akşamlar
Kızlar akşamları bu saatte karnım çok geriliyor,patlıycak gibi oluyorum yaa siizin de öyle oluyor mu ?
Yemegi cok kacirdigim zaman oluyor bazen canim.
Evet bu akşam yemeği çok kaçırdım sanırım... soda falan içtim ama hala taş gibi karnım,bu da bana ders olsun...
Asprinin etkisi 1 hafta oldugu icin 1 hafta önceden kesilmesi lazim zaten ama seninki sezeryan planli dogum yaCanım yaşadığın mağduriyet için çok üzüldüm. İnşallah bu sefer sorunsuz halledersin. Bimer mutlaka ilgilenecektir şikayetinle.
Ben de coraspin kullanıyorum, bebeğin daha rahat beslenebilmesi için kan sulandırıcı kullanmamız lazım demişti. 35.haftada kesilecekmiş. Benim özel durumumdan dolayı 36.haftada alınacak sezeryanla bebişim, demek ki 1 hafta yeterli oluyor
Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Bence de üst kısma yan yana dik güzel durmuş
Hastanede odaya yabancı biri girer mi ki ya? Ben rahat olurum diye düşünmüştümTacımı bile almıştım oysa ki Herkesi kovarım odadan
Bugün artık törenle bebeğimin eşyalarını yıkayıp yerleştirmeye başladım ben de:) İlk olarak havlularını, müslin bezlerini, ağız mendillerini ve uyku tulumuyla footmuff'ını yıkadım. şu anda da newborn size kıyafetleri yıkanıyor, hepsinin etiketlerini kestim, sevdim:) çok keyifli bişeymiş gerçekten. bu hafta hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum, ne olur ne olmaz, ben prematüre doğmuşum, eşim de benim kadar olmasa da erken doğum, çocuğumuz daha doğum pozisyonu almamış olsa da hazırlıklı olmaktan zarar gelmez:)
Asprinin etkisi 1 hafta oldugu icin 1 hafta önceden kesilmesi lazim zaten ama seninki sezeryan planli dogum ya
Biz normal dogum beklentisi içinde oldugumuz için ve dr lar farkli farkli zamanlarda kesicez dedikleri için kafa karişıkligı yaratıyo bu bizde ve bu ilaçlara bağli nedenlerle risk alamayip direk sezeryan derler diye korkuyorz işin asli bu aslinda.yoksa gidişat neyi gösterirse zaten yapcak bisey yok ona öncesinde ölü doğum ve düsük hikayesi oldugu için kullanyorm ben pıhtilaşma sorunum yok sağlıkla gelsin bebişlerimiz tabiki ama oluyo işte dogum yaklaştikça insanın endişeleri
ben de prematüre doğmuşum , 1 kg 300 gr.sen kaç kg doğmuşsun.. ? Bebeğimin beşiğini kurduk eşimle bugün ve odasını hazırladık, sadece süslemeler kaldı.. çok zevkli cidden bu hazırlık..Allah bebişleriimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Nefesi bile zor alıyorum ya :)Bugun bende fazla kacırdim yemegi patlıycak gibiyim 2 gundür iştahimda arttı ömrum boyunca bu kadar çok iştahli olmamiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?