Evet ya bi anda yüklenmemek lazim benimde bugun acayip nefesim daralıyoNefesi bile zor alıyorum ya :)
Benimkide oyle suan. 2-3 gundur Ayaklarimi uzatip oturamadim. onunlami alakali bilmiyorum. benimki yemekten degil.suan ac gibiyim bile. ama karnim patlicak gibi birde bebis hareket ettikce karnimi ici aciyor. uzandim.simdi insallah gecer.Kızlar akşamları bu saatte karnım çok geriliyor,patlıycak gibi oluyorum yaa siizin de öyle oluyor mu ?
Benimkide oyle suan. 2-3 gundur Ayaklarimi uzatip oturamadim. onunlami alakali bilmiyorum. benimki yemekten degil.suan ac gibiyim bile. ama karnim patlicak gibi birde bebis hareket ettikce karnimi ici aciyor. uzandim.simdi insallah gecer.
Saç bandı için kesinlikle aliexprese bakın kızlar her çeşit var çok uygun fiyatı.. biz yeğenime bir sürü almıştık.. kız çoçukları için çok güzel oluyo bandlar..2-5 numara olandan 1 paket alıp sonra gerisini alırız. Arkadaşlarım tane hesabı yapıyor yani fiyatlara bez sayısını böl hangi indirim daha iyi ise oradan al. Genelde gitti gidiyor en iyisiymiş
Ya bende hiç bant Yok daha, hiç denk gelmedim nerden aldın?
benim de kalçam hep çatlamış geçen farkettimBende badem yagi kullaniyodum sonradan bi arkadasim onerdi bebe yagi aldim onu kulkaniyorum hergun surmeye calisiyorum yaglandikca dahami cok kasiniyolar ne memisleroakadar yaglamama ragmen catlaklarim oldu gobegimde yok ama rahmim ustunde var tam gobegimin alti kalcam yanlarim acildilar baya bide koyu renkler acaba renkleri acilirmi cok kotu duruyo
Benim merdivenler 3 kat ama ben onu bile zor çıkıyorumIyi geceler tombik annelerOksijen maskesiyle gezesim var..okulda 7 kat inip çıktığım oluyor ve ben nefes nefese kalıyorum yaşlılar gibiyim..şimdilik çatlağım olmadı çok şükür arada bebe yağı sürüyorum. çalışanlar hangi haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz acaba? ben 31 Aralık son diyorum ama inşallah dayanabilirim o zamana kadar
Iyi geceler tombik annelerOksijen maskesiyle gezesim var..okulda 7 kat inip çıktığım oluyor ve ben nefes nefese kalıyorum yaşlılar gibiyim..şimdilik çatlağım olmadı çok şükür arada bebe yağı sürüyorum. çalışanlar hangi haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz acaba? ben 31 Aralık son diyorum ama inşallah dayanabilirim o zamana kadar
Benim kanda pihtilasma var corasprin kullanmam lazim. ve kac gundur dizlerimin bagi çözülüyor resmen cok halsiz hissediyorum kendimj. ilaclari almadigim icin mi acaba diye sormadan edemiyorum kendime....Bende ilaclari icemiyorum.maalesef
Ben normal korse aldim ama bir tane de yun korse almayi dusunuyorum. normal dogum olursa insaallah hem gobegin sarkmasıni engeller hem de sicak tutar diye.https://www.ten.com.tr/kategori/korse?utm_source=google
Ten in korselerini gördunuzmü çok güzeller
Korse konusunda bende bi tane var ama dogumdan sonra olurmu acaba
gögüs altindan başlayıp mayo gibi devam ediyo daha doğrusu yarim mayo gibi ama lavaboya filan gidince çokta rahat kullanılamıyo doğal olarak sizce olurmu ?yeni bi tane alayimmi yoksa?
O istek bende de fazlasıyla var ama sonra daha zor olacak 2. Dönemde başlamakGunaydin. Ben de artik okulu birakmak istiyorum calismak cok zor geliyo. Ozellikle pazartesileri tam sendrom :/
https://www.ten.com.tr/kategori/korse?utm_source=google
Ten in korselerini gördunuzmü çok güzeller
Korse konusunda bende bi tane var ama dogumdan sonra olurmu acaba
gögüs altindan başlayıp mayo gibi devam ediyo daha doğrusu yarim mayo gibi ama lavaboya filan gidince çokta rahat kullanılamıyo doğal olarak sizce olurmu ?yeni bi tane alayimmi yoksa?
günaydın kızlar vajina ağrısı yaşayan var mı? çok garibime gitti dünden beri ağrıyor.. herşeyi acaba erkenmi doğuracağıma yoruyorum iyice sinirlerim bozuldu. dün resmen bebeğim yan durdu sağdan sola nasıl bir kıpırdama kaya kaya yanlamasına yattı . hıçkırıkları normalde hep sağda hiisediyordum baktım solda hıckırıyor göğüs altım boşalmış yanlarım sert.. olabilirmiş bu pozisyonda . biran önce perşembe günü gelsede randavuma gitsem. herşeyi dert eder oldum
günaydın kızlar vajina ağrısı yaşayan var mı? çok garibime gitti dünden beri ağrıyor.. herşeyi acaba erkenmi doğuracağıma yoruyorum iyice sinirlerim bozuldu. dün resmen bebeğim yan durdu sağdan sola nasıl bir kıpırdama kaya kaya yanlamasına yattı . hıçkırıkları normalde hep sağda hiisediyordum baktım solda hıckırıyor göğüs altım boşalmış yanlarım sert.. olabilirmiş bu pozisyonda . biran önce perşembe günü gelsede randavuma gitsem. herşeyi dert eder oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?