2017 Şubat Anneleri

Kızlar akşamları bu saatte karnım çok geriliyor,patlıycak gibi oluyorum yaa siizin de öyle oluyor mu ?
Benimkide oyle suan. 2-3 gundur Ayaklarimi uzatip oturamadim. onunlami alakali bilmiyorum. benimki yemekten degil.suan ac gibiyim bile. ama karnim patlicak gibi birde bebis hareket ettikce karnimi ici aciyor. uzandim.simdi insallah gecer.

Benimkide oyle suan. 2-3 gundur Ayaklarimi uzatip oturamadim. onunlami alakali bilmiyorum. benimki yemekten degil.suan ac gibiyim bile. ama karnim patlicak gibi birde bebis hareket ettikce karnimi ici aciyor. uzandim.simdi insallah gecer.

Yüzüstü yatmayı da özledim..bikaç gün önce de soğuk algınlığı geçirdim,burnum tıkalı ne kadar silsem de .. zaten hamilelikten de tıkanmıştı şimdi iyice tıkandı,sonumuz hayır olsun

Saç bandı için kesinlikle aliexprese bakın kızlar her çeşit var çok uygun fiyatı.. biz yeğenime bir sürü almıştık.. kız çoçukları için çok güzel oluyo bandlar..
benim de kalçam hep çatlamış geçen farkettim karnımda ve göğsümde bişi yok ama kalçamda çok çatlak var.. çok da kilo almadım neden plsu acaba.. neyse inşallah geçerler

Son düzenleme:
Iyi geceler tombik annelerOksijen maskesiyle gezesim var..okulda 7 kat inip çıktığım oluyor ve ben nefes nefese kalıyorum yaşlılar gibiyim..şimdilik çatlağım olmadı çok şükür arada bebe yağı sürüyorum. çalışanlar hangi haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz acaba? ben 31 Aralık son diyorum ama inşallah dayanabilirim o zamana kadar

Benim merdivenler 3 kat ama ben onu bile zor çıkıyorum
2. Dönemi kapatabilmek için ben sömestre kadar çalışabilmeyi umuyorum
İnşallah dayanabilirim

nefes nefese kalmak için merdiven çıkmama gerek yok, odadan odaya azıcık hızlı yürüsem yeterli:)))

ben final haftasında sınav nöbeti tutmak ve kağıt okumak istemediğim için mecburen 35. haftamda ayrılacağım. 2 ocak oluyor benim de.

https://www.ten.com.tr/kategori/korse?utm_source=google

Ten in korselerini gördunuzmü çok güzeller

Korse konusunda bende bi tane var ama dogumdan sonra olurmu acaba

gögüs altindan başlayıp mayo gibi devam ediyo daha doğrusu yarim mayo gibi ama lavaboya filan gidince çokta rahat kullanılamıyo doğal olarak sizce olurmu ?yeni bi tane alayimmi yoksa?

Bende ilaclari icemiyorum.maalesef
Benim kanda pihtilasma var corasprin kullanmam lazim. ve kac gundur dizlerimin bagi çözülüyor resmen cok halsiz hissediyorum kendimj. ilaclari almadigim icin mi acaba diye sormadan edemiyorum kendime....
Yarin tekrar duzene koyayim iyisi mi

Ben normal korse aldim ama bir tane de yun korse almayi dusunuyorum. normal dogum olursa insaallah hem gobegin sarkmasıni engeller hem de sicak tutar diye.

Günaydın
Saatini yanlış kuran kocacığım sayesinde 6da uyandım o fosur fosur uyuyor

Ya öğürüp duruyorum sürekli. Her öğürme geldiğinde yatış pozisyonumu değiştiriyorum ama kısa sürede yine başlıyor. Burnum da tıkalı
Hasta oluyorum sanırım

doğumdan sonra duruma göre alırsınız bence. hem şimdiden beden tahmini yapmak zor hem de doğum sonrası kullanılacak korsenin doğru kasları desteklemesi gerekiyor ki verim alınsın, doktora da danışırsınız bu hususta. bir de benim bildiğim kadarıyla doğum sonrası korsenin ayarlanabilir olması gerekiyor, çünkü göbeğimiz ilk günler şişken yavaş yavaş inecek. korseyi şişken taktığımızda gevşeyip bollaşacağı için doğum sonrası korseleri cırt cırtlı bantla ayarlanabilir üretiyorlar artık.

Günaydın hanımlar hayirli haftalar... Bu korse konusunda benimde kafam karışık evde bi tane var onu kullansam olmazmi ki yoksa almak mi lazım bilemedim Dün sonunda ufak tefek alışverişle başladık bebişin eksiklerini almaya kendim için emzirme sütyeni baktım ama her girdiğim mağaza bez gösterdi ben hayatımda bez sütyen kullanmadım hep destekli kullandim nasıl olacak bilmiyorum

günaydın kızlar vajina ağrısı yaşayan var mı? çok garibime gitti dünden beri ağrıyor.. herşeyi acaba erkenmi doğuracağıma yoruyorum iyice sinirlerim bozuldu. dün resmen bebeğim yan durdu sağdan sola nasıl bir kıpırdama kaya kaya yanlamasına yattı . hıçkırıkları normalde hep sağda hiisediyordum baktım solda hıckırıyor göğüs altım boşalmış yanlarım sert.. olabilirmiş bu pozisyonda . biran önce perşembe günü gelsede randavuma gitsem. herşeyi dert eder oldum

yaşamadım ama 30. hafta sonrası çatı kemikleri genişlemeye başladığı için olabiliyor diye biliyorum. ayakları aşağıdaysa iterek baskı yapıyor da olabilir.

Evet o ağrı bi süredir bende de var.. yani vajina kısmındaki kemiklerim ağrıyor sanki.. yürürken, yatakta dönerken, kalkarken.. sanırım artık çatı kemiklerimiz esniyor bilemiyorum ama internette bu haftalarda artık bu tarz ağrılar olduğunu okumuştum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…