- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
aynen vajinada kemik ağrısı gibi sanki darbe almış gibi ağrıyor zaten.. Hayırlısı ile atlatırız inşallah . bana doktorumda 30 dan sonra artık zorlanacaksın demişti.Evet o ağrı bi süredir bende de var.. yani vajina kısmındaki kemiklerim ağrıyor sanki.. yürürken, yatakta dönerken, kalkarken.. sanırım artık çatı kemiklerimiz esniyor bilemiyorum ama internette bu haftalarda artık bu tarz ağrılar olduğunu okumuştum..
başı aşağıda gibi ama 2 gündür değişik pozsiyonlara giriyor yan dönüyor bişiler yapıyor. çok hareketlendi 2 gündüryaşamadım ama 30. hafta sonrası çatı kemikleri genişlemeye başladığı için olabiliyor diye biliyorum. ayakları aşağıdaysa iterek baskı yapıyor da olabilir.
günaydın canım. demek dr un balık yağı önerdi. aslında herkesin hamile olsun olmasın balık yağı kullanması lazım. birkaç makale okumuştum bununla ilgili. ben nutrivay ürünlerinin balık yağını tavsiye ederim sana. biraz pahalı ama kapsülde kullanılan şeffaf madde bile organik. balina ve türü balıklardan değil somon balığı gibi sağlıklı balıklardan üretiliyor diye biliyorum. eltim ondan kullanmıştı hamileyken. zaten ucuz balık yağını asla kullanmamak gerekiyor. balinadan elde ediyorlarmış. onda da yüklü miktarda a vitamini oluyormuş ki fazlası zararlı. iyi araştırmadan alma.Günaydın sevgili anneler. Doktorum bana balık yağı önerdi. Balık yağı kulanan varmı. Hangi balık yağı daha kaliteli. Kulananlar ve bilgisi olanlar lütfen yaza bilirmi. Kaliteli bir ürün istiyorum.
Günaydın sevgili anneler. Doktorum bana balık yağı önerdi. Balık yağı kulanan varmı. Hangi balık yağı daha kaliteli. Kulananlar ve bilgisi olanlar lütfen yaza bilirmi. Kaliteli bir ürün istiyorum.
Efa 1200 canım kesinlikleGünaydın sevgili anneler. Doktorum bana balık yağı önerdi. Balık yağı kulanan varmı. Hangi balık yağı daha kaliteli. Kulananlar ve bilgisi olanlar lütfen yaza bilirmi. Kaliteli bir ürün istiyorum.
bn imom kullanıyorum doktorum onu verdiGünaydın sevgili anneler. Doktorum bana balık yağı önerdi. Balık yağı kulanan varmı. Hangi balık yağı daha kaliteli. Kulananlar ve bilgisi olanlar lütfen yaza bilirmi. Kaliteli bir ürün istiyorum.
merhaba kızlar..
sonunda park yatağımızı aldık.. sallanabilen, ışıklı müzikli vs.. birde koton yada keten kumaş tarzı yanları.. prego marka, cosmos modeli ...bayıldım ben oğluşumun yatağına..
Benim de bir aydan fazladır bel agrisi uzanip kalkmak tek basima yapamaz oldum uyku haram donup duruyorum agriyla bağırıyorum bel ağrısı bide gece karin ağrısı başladı karnımın tüm kasları geriliyor gibi kemiklerm mahvoldu bide kız durmadan vuruyor o bile rahatsız durumdan belli ki iki ay nasil geçicek bilmiyorumGünaydın arkadaşlar biraz zor bir hafta sonu geçirdim.Gün içinde hiçbir şeyim olmamasına ragmen (sırtım hep ağrıyor iki aydır.) gece 11 de birden sırtıma bir sancı girdi inanılmaz şekilde kaburgalarımada yansıdı dogrulamadım kıpırdayamadım doktoruma yazdım hemen acilegidin dedi o arada kalkmaya çalışırken sancılandım,zorla kalktım bütün yedirkerlmi kustum ve aferdersiniz bağırsklarımda boşaldı zorla gidebildim baktılar kanda idrarda birşey görünmedi safra biraz büyümüş olabilir ama o bu kadar ağrı yapamz denildi bi serum verdiler geçti ama bu şekilde birşey yaşayan var mı aranızda yada bilgisi olan
pentide emzirme sütyenlerinde 3 al 2 öde var şuan ten ve siyah rengi var 59 tl ve 100 tk üzerine üye olana 20 tl kupon var haberiniz olsunÇok teşkekkğr ediyorum canım ben de ilk pentiye bakmayı düşündüm.. indirim olunca alacağın zaman bilgi verirsen çok sevinirimevet tercihlerimiz çok yakın olmuş ben de fark ettim süt saklama ile ilgili de avent in bu kabını çok önerdi arkadaşım.. ek gıdaya geçince de içine yemeklerini koydu bebeğinin bi yere giderken.. çok kullanışlı oluyo dedi.. ben de hazır indirime denk gelmişken alayım dedim.. bi de poşet aldım ama ilk etapta kutuları kullanmak istiyorum.. göğü ucu kremini almayı unutmuşum onu da artık bi dahaki alışverişe alırım.. sorma indirim falan derken ben de abarttım biraz bu aya çok yüklenmiş olduk..
Saat olarak da guess in guw0247g3 modelini düşünüyorum hepsiburada baya uyguna geliyodu ama bunlara bakacağım diye saatlerce uğraştım ve saatin stoğu bitti.. bu saat markafoni de mağaza fiyatından 50 lira daha ucuz ama garantilik bi durum olursa diye mağazadan almaya karar verdim.. peki internet alınca garanti işini nasıl yapıyosunuz? Kıyafet falan olsa alırımda şimdi saat olunca endişe ettim..
bendede öyle bu durum vardı ama gece berbat bi geceydi erken doğum sandık yada bebeğe birşey oldu kalkamadım kıpırdayamadım nefes alamadım bi müddet çok kötü ve korkutucu bir geceydi.Benim de bir aydan fazladır bel agrisi uzanip kalkmak tek basima yapamaz oldum uyku haram donup duruyorum agriyla bağırıyorum bel ağrısı bide gece karin ağrısı başladı karnımın tüm kasları geriliyor gibi kemiklerm mahvoldu bide kız durmadan vuruyor o bile rahatsız durumdan belli ki iki ay nasil geçicek bilmiyorum
Benimde persembe randevum var.o ağri bendede var ve bebegin tekmelerinin yeri degisti 3 gundur bakalm n diycekgünaydın kızlar vajina ağrısı yaşayan var mı? çok garibime gitti dünden beri ağrıyor.. herşeyi acaba erkenmi doğuracağıma yoruyorum iyice sinirlerim bozuldu. dün resmen bebeğim yan durdu sağdan sola nasıl bir kıpırdama kaya kaya yanlamasına yattı . hıçkırıkları normalde hep sağda hiisediyordum baktım solda hıckırıyor göğüs altım boşalmış yanlarım sert.. olabilirmiş bu pozisyonda . biran önce perşembe günü gelsede randavuma gitsem. herşeyi dert eder oldum
Burun tikanikligi bende de var 1 haftadir. Uyurken cok skinti agizdan nefes alinca bogaz agrisiyla uyaniyorum hep sabahlari. Bide ustune okulda sesi kullaninca bogaz burun hepsi gitti 1 haftadir nasil gecer cabucak bilmiyorum.Ya öğürüp duruyorum sürekli. Her öğürme geldiğinde yatış pozisyonumu değiştiriyorum ama kısa sürede yine başlıyor. Burnum da tıkalı
Hasta oluyorum sanırım
Çok geçmiş olsun canım ben gece uykusunu unuttum artık 5 dakikalık periyota uyuyakaliyorum ona bile seviniyorum kendi doktoruna bi görünsen acilden iyi olur sanırımbendede öyle bu durum vardı ama gece berbat bi geceydi erken doğum sandık yada bebeğe birşey oldu kalkamadım kıpırdayamadım nefes alamadım bi müddet çok kötü ve korkutucu bir geceydi.
Solgar kullanyorm ben gereken butun içeriklere sahip uzun süre araştirmştım bende tavsiye ederm.Günaydın sevgili anneler. Doktorum bana balık yağı önerdi. Balık yağı kulanan varmı. Hangi balık yağı daha kaliteli. Kulananlar ve bilgisi olanlar lütfen yaza bilirmi. Kaliteli bir ürün istiyorum.
bu cumartesi randevum görüneceğim ama telfonla gece doktoruma bilgi verdiler zaten oda şaşırdı acaba neden diye teşekkür ediyorum inşallah birdaha yaşamam kimse yaşamasın bebeğimi kaybediyorum sandımÇok geçmiş olsun canım ben gece uykusunu unuttum artık 5 dakikalık periyota uyuyakaliyorum ona bile seviniyorum kendi doktoruna bi görünsen acilden iyi olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?