- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Boğaz ağrım da belki de ondan. O kadar güçsüz ve yorgun hissediyorum kiBurun tikanikligi bende de var 1 haftadir. Uyurken cok skinti agizdan nefes alinca bogaz agrisiyla uyaniyorum hep sabahlari. Bide ustune okulda sesi kullaninca bogaz burun hepsi gitti 1 haftadir nasil gecer cabucak bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun allah korusunbu cumartesi randevum görüneceğim ama telfonla gece doktoruma bilgi verdiler zaten oda şaşırdı acaba neden diye teşekkür ediyorum inşallah birdaha yaşamam kimse yaşamasın bebeğimi kaybediyorum sandım
EFA balık yağı en iyisi diye biliyorum. Drumda özellikle bana bunu önerdi.Günaydın sevgili anneler. Doktorum bana balık yağı önerdi. Balık yağı kulanan varmı. Hangi balık yağı daha kaliteli. Kulananlar ve bilgisi olanlar lütfen yaza bilirmi. Kaliteli bir ürün istiyorum.
Tesekurler canım. Bir araştırayım. benim doktorumda krilbex önerdi araşdırdım beni fazla açmadı doğrusubn imom kullanıyorum doktorum onu verdi
Günaydın sevgili anneler. Doktorum bana balık yağı önerdi. Balık yağı kulanan varmı. Hangi balık yağı daha kaliteli. Kulananlar ve bilgisi olanlar lütfen yaza bilirmi. Kaliteli bir ürün istiyorum.
günaydın canım. demek dr un balık yağı önerdi. aslında herkesin hamile olsun olmasın balık yağı kullanması lazım. birkaç makale okumuştum bununla ilgili. ben nutrivay ürünlerinin balık yağını tavsiye ederim sana. biraz pahalı ama kapsülde kullanılan şeffaf madde bile organik. balina ve türü balıklardan değil somon balığı gibi sağlıklı balıklardan üretiliyor diye biliyorum. eltim ondan kullanmıştı hamileyken. zaten ucuz balık yağını asla kullanmamak gerekiyor. balinadan elde ediyorlarmış. onda da yüklü miktarda a vitamini oluyormuş ki fazlası zararlı. iyi araştırmadan alma.
Teşekkürler canımEFA balık yağı en iyisi diye biliyorum. Drumda özellikle bana bunu önerdi.
Allah korusun getirme öyle şeyler aklınabu cumartesi randevum görüneceğim ama telfonla gece doktoruma bilgi verdiler zaten oda şaşırdı acaba neden diye teşekkür ediyorum inşallah birdaha yaşamam kimse yaşamasın bebeğimi kaybediyorum sandım
Ozaman icmen gerekiyor,ihmal etmemeye calis yemek arasi vs nasil kolay icebiliyorsanBenim kanda pihtilasma var corasprin kullanmam lazim. ve kac gundur dizlerimin bagi çözülüyor resmen cok halsiz hissediyorum kendimj. ilaclari almadigim icin mi acaba diye sormadan edemiyorum kendime....
Yarin tekrar duzene koyayim iyisi mi
Eylülden beri imom kullanıyorum ben de hem içinde başka takviyelerde varGünaydın sevgili anneler. Doktorum bana balık yağı önerdi. Balık yağı kulanan varmı. Hangi balık yağı daha kaliteli. Kulananlar ve bilgisi olanlar lütfen yaza bilirmi. Kaliteli bir ürün istiyorum.
Aminnn bende cok zorlaniyorum artik esime dedim cocuk mocuk yok bidahaGece uykusu,dönmek,yatip kalkabilmek ne kadar zorlaşti daha çok var doguma Allah yardim etsin hepimize
Hayır hic duymadim canım. Ben bir ay falan krilbex kullandim o zaman aldıkdan sonra araşdırdım balık diyilde bir başka şeyin yağıymış. balık yağında 10 kat fazla omega işeriyormuş falan. vallahi ne yalan söyleyeyim bir faydasini gormedim bir ay kullandim. şimdi EFA-nı araşdırdım iyi söylüyorlar. Bulsam ondan istiyorumBana ocean plus verdi.
İçiyom bakalım inşallah fayda eder.
Ocean plus hakkında bilgin var mı canım?
teşekkür ederim korktum işte inşallah hepimiz sağlıkla huzurla bebeklerimize kavusuruzÇok geçmiş olsun allah korusun
teşekkür ederim korktum işte inşallah hepimiz sağlıkla huzurla bebeklerimize kavusuruz düşüncesi o an yetti zaten inşallah birdaha yaşamam kimse yaşamasınAllah korusun getirme öyle şeyler aklına
Düşüncesi bile korkunç
Günaydın arkadaşlar biraz zor bir hafta sonu geçirdim.Gün içinde hiçbir şeyim olmamasına ragmen (sırtım hep ağrıyor iki aydır.) gece 11 de birden sırtıma bir sancı girdi inanılmaz şekilde kaburgalarımada yansıdı dogrulamadım kıpırdayamadım doktoruma yazdım hemen acilegidin dedi o arada kalkmaya çalışırken sancılandım,zorla kalktım bütün yedirkerlmi kustum ve aferdersiniz bağırsklarımda boşaldı zorla gidebildim baktılar kanda idrarda birşey görünmedi safra biraz büyümüş olabilir ama o bu kadar ağrı yapamz denildi bi serum verdiler geçti ama bu şekilde birşey yaşayan var mı aranızda yada bilgisi olan
çok geçmiş olsun olacak arada demekki böylee dikkat edin derin nefes alın verin sakin olun dinlenin inşallah geçer hemenÇok geçmiş olsun..
İlginç bi süreç, anımız anımızı tutmuyo.
Bi saat önce zımba gibiydim.
Şimdi birden bende de bulantı ve halsizlik başladı, şaştım kaldım, her yerim ağrıyo.
Ama 2 saate kalmaz geçer diye teselli ediyorum kendimi.
çünkü çok dengesizleşti benim de bünyem...
markayı hiç bilmiyorum güvenlik sertifikaları var mı? ağırlığı ve fiyatı nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?