2017 Şubat Anneleri

Burun tikanikligi bende de var 1 haftadir. Uyurken cok skinti agizdan nefes alinca bogaz agrisiyla uyaniyorum hep sabahlari. Bide ustune okulda sesi kullaninca bogaz burun hepsi gitti 1 haftadir nasil gecer cabucak bilmiyorum.
Boğaz ağrım da belki de ondan. O kadar güçsüz ve yorgun hissediyorum ki
Biri bi rapor alıp yanıma bıraksa ve okula gitme dese keşke
Doktor bana tıkanıklık için okyanus suyu ya da herhangibirburun spreyi kullanabilirsin demişti

Gün içinde nefesi çok zor alıyorum sanki tam göğsümün ortasında garip bir his var sanki sigara kokusu dolu bir odada gibi ev işide var ama tıkanıyorum sanki ve hemen pat pat başlıyor kalp sol kolda zaten garip bir yanma var böyle oluncada endişe sarıyor her yanımı sizde durumlar nasıl

Günaydın sevgili anneler. Doktorum bana balık yağı önerdi. Balık yağı kulanan varmı. Hangi balık yağı daha kaliteli. Kulananlar ve bilgisi olanlar lütfen yaza bilirmi. Kaliteli bir ürün istiyorum.
EFA balık yağı en iyisi diye biliyorum. Drumda özellikle bana bunu önerdi.

Günaydın sevgili anneler. Doktorum bana balık yağı önerdi. Balık yağı kulanan varmı. Hangi balık yağı daha kaliteli. Kulananlar ve bilgisi olanlar lütfen yaza bilirmi. Kaliteli bir ürün istiyorum.

Bana ocean plus verdi.
İçiyom bakalım inşallah fayda eder.

Ocean plus hakkında bilgin var mı canım?

bu cumartesi randevum görüneceğim ama telfonla gece doktoruma bilgi verdiler zaten oda şaşırdı acaba neden diye teşekkür ediyorum inşallah birdaha yaşamam kimse yaşamasın bebeğimi kaybediyorum sandım
Allah korusun getirme öyle şeyler aklına
Düşüncesi bile korkunç

Ozaman icmen gerekiyor,ihmal etmemeye calis yemek arasi vs nasil kolay icebiliyorsan

Eylülden beri imom kullanıyorum ben de hem içinde başka takviyelerde var

Gece uykusu,dönmek,yatip kalkabilmek ne kadar zorlaşti daha çok var doguma Allah yardim etsin hepimize
Aminnn bende cok zorlaniyorum artik esime dedim cocuk mocuk yok bidahayasi genc olanlar ikinciyi dusunenler,arayi fazla acmadan ikinciyi de dusunun derim,tamam ilki dogmadan biraz erken ama benden tavsiye olsun,yas ilerledikce daha da zoooor oluyorrrr,yatarken bacaklarim uyusuyor benimde,bel sirt agrisi cabasi hergun dayak yemis gibi kalkiyorum yataktan,birde kizim hastaydi uc gece nobet tuttum basinda zaten uyku yok hayirlisiyla saglikla dogsalardi.

Bana ocean plus verdi.
İçiyom bakalım inşallah fayda eder.

Ocean plus hakkında bilgin var mı canım?
Hayır hic duymadim canım. Ben bir ay falan krilbex kullandim o zaman aldıkdan sonra araşdırdım balık diyilde bir başka şeyin yağıymış. balık yağında 10 kat fazla omega işeriyormuş falan. vallahi ne yalan söyleyeyim bir faydasini gormedim bir ay kullandim. şimdi EFA-nı araşdırdım iyi söylüyorlar. Bulsam ondan istiyorum

kızlar civil de indirim var ana kucagı ve araba da

nasıl

Eklentiler

• 9526750088811kopya.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 66

Çok geçmiş olsun..
İlginç bi süreç, anımız anımızı tutmuyo.
Bi saat önce zımba gibiydim.
Şimdi birden bende de bulantı ve halsizlik başladı, şaştım kaldım, her yerim ağrıyo.
Ama 2 saate kalmaz geçer diye teselli ediyorum kendimi.
çünkü çok dengesizleşti benim de bünyem...

çok geçmiş olsun olacak arada demekki böylee dikkat edin derin nefes alın verin sakin olun dinlenin inşallah geçer hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…