2017 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun olacak arada demekki böylee dikkat edin derin nefes alın verin sakin olun dinlenin inşallah geçer hemen

Ayaklarımı uzattım.
Odaklanmamaya çalışıyorum.
Kendimi dinlemek de kötü yapıyo beni.
Çok sağolun, inşallah...

Ürün Hakkında
• Konforlu ve Rahat
• 0-13 kg arası kullanım
• Anne kucağı formu
• Açılır - Kapanır güneşlik
• Darbe emici gövde
• 3 noktalı özel emniyet kemeri
• Darbe emici emniyet kemer pedleri
• 3 noktalı bebek güvenlik kemeri
• Çok hafif ve pratik kullanım
• Taşıma amaçlı kullanım içindir.
• 12 farklı renk seçeneği
• Konforlu ve Ortopedik
• Takılıp çıkarılabilir oturma pedi

Bakalım çarşamba kan vercem tekrar canım inş sorun çıkmaz şikayet sebebim de bana yapılan başkasına yapılmasın diye yelek için teşekkürler :) hstane odası için de yanı aslında oda var yabancı gelmez gibi gelirse de zaten o an başıma bisey alırım diye dusundum bende :)

Demir eksikliği hapla giderilemeyecek kadar fazlaysa serum içinde veriyorlar ve oldukça etkili oluyor yükseltiyor. Doktorun söyleyecektir muhtemelen ama sen de sorabilirsin. İlacın ismi Venofer.
Venofer biliyorum canım bilmiyorum işte kes dedi tlfn da bugün kontrole gidip sorcam yerine bisey verecek mi çünkü dusuk deyip 2 ye çıkarmıştı hapı bakalım ne dicek

Kızlar dün demiştim gerildim baya karnim da gerildi akşama kadar sürdü ve akşam dayanamadım acile gittim nst ye bağladılar o ara kendi Dr umda başka bi doğum için gelmiş o da gormus oldu nst de sancı çıkmadı bebek iyi dedi dr um gitti nöbetçi de geldi sonrasında kendi dr umla da gorusmus ve alttan muayene etmemiz lazım açıklığın var mı dedi korktum etmesek olmaz mı dedim anlattigin şekil rahim kasiliyo şuan ve sabahtan beri varsa bi açıklık varmı bakmamiz lazım varsa yatış vs yapilip engel olmamiz lazım dedi sonra serum verdi benim korktugumu gorunce serum takalim rahatlama olmazsa haber ver mutlaka alttan muayene şart dedi serum yedim biraz rahatladım gibi eve geldim şuanda çok fazla bi gerilme yok ama çok takıldım gelince ağladım durdum olmasın öyle bisey bebis daha küçük

Ke dini stres üzüntü sinirden uzak tutmaya çalış canım en hassas dönemler artık o kadar emek verdik bak eşinle aranda Ne oldu bilemem ama üç günlük dünya çok ciddi değilse Hiç takmamaya çalış bence dünyada umarsız insanlar çok Daha mutlu Çünkü

Bazen mümkün olmuyo bu durumda aşırı hassasim ve karşımda anlamayan insanlar olunca böyle kendi mi sıkıyorum ama çok korktum akşam açıklık vs denilince inş öyle bisey yoktur bebisim kucuk daha dışarda yapamaz

Canım çok geçmiş olsun muayene etmesi gerekiyorsa etsin, durumu daha rahat değerlendirebilir senin de aklında soru işareti kalmaz. Kendini strese de sokma bebiş huzursuz olmasın.

Sonunda Oda takımını da aldık bebişimizin geriye kaldı duvar süsleme kıyafet yıkama bir de bakim eşyaları

http://www.bellona.com.tr/panel-mobilya/genc-odalari/flat-genc-odasi-takimi Nasıl Güzel mi teyzeleri

Canım eğer link doğru ise genç odası bu beşiği nasıl düşünüyorsun. Çünkü bu yatakta yatmasına daha çok var.

Sagol canim Bugün kendi Dr uma gitcem tekrar bakalım ne dicek

Evet yapamaz çok fazla bakim gerekir Daha küçücük annesi o yüzden Onu düşünüp kendini üzmemeye çalış çünkü Sen üzülünce o da üzülüyor kasıyor kendini allah korusun iyice dinlen evde uyu falan kafanı dağıt bir şekilde düşünme bence İnşallah bir şey yoktur

Park yatak aldım üç dört yaşına kadar orada uyuyacak sonrasında odasına geçecek inşallah yeğenim de üç yaşlarında ve korumasız Bu tarz yatakta yatıyor sıkıntı olmadan yanına Belki koruma da alabilirim Tabi duruma göre ben Öyle düşündüm

Güle güle kullansın güzel günlerde inşallah

Bana ocean plus verdi.
İçiyom bakalım inşallah fayda eder.

Ocean plus hakkında bilgin var mı canım?
Ocean plus u ben şu anda 8 yaşındaki kızlarıma veriyorum. içinde multivitamin de dahil edilmiş. dr lar genelde tc sağlık müdürlüğünün onaylı ürünlerini öneriyorlar haliyle. şu an piyasadaki iyi ürünlerden biri diye biliyorum. nutrivay deki balık yağı saf galiba. çok da hatırlamıyorum ama. iyice araştır. ama dr un ne öneriyorsa ona uymakta da fayda var tabiki.

Öyle yapıyorum yatiyorum bugün bakalım 4 ten sonra da kendi Dr uma gidiyim de sonrasında bebegime bi daha bunu yapmiyim olan bana ve ona olacak bu gidişle Allah korusun

Arkadaşlar ben sadece beşik almayı düşünüyordum ama ailem eşim illaki oda takımı olsun dediği için fikrimi değiştirmek zorunda kaldım. Yine yardımınıza ihtiyacım var.Arkadaşlar içimizde bebek odası takımı alanlar hangi marka aldınız yardımcı olursanız çok sevinirim.Tşk.

Sende de üzüntü direk vücuduna etki ediyo canım.
Lütfen okadar derin düşünme herşeyi.
Heleki şu dönemde.
Ben ilk aylar öyle düşük riski atlattım üzüntüden.
Bidaa da söz verdim kendimi okadar üzmicem diye.
Şimdi eşimle tartışsak ve haklı olsam bile gidip yüzsüzlük edip zorla kollarının arasına giriyom çabuk beni teselli et diye ağlıyom :))
Yalnız başıma üzülüp bebeğe zarar vereceğime gururu bırakıp yüzsüzlüğe vuruyom naapiyim..
O da hatasını anlıyo.
Son 3 aydır aynı taktiği uyguladım en fazla yarım saat sürdü küslük, bebeğim de ben de huzursuz olmadık böylece...
Diyo ya psikologlar haklı olmayı değil mutlu olmayı seçin diye, aynen o hesap yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…