2017 Şubat Anneleri

Saf zeytinyağı kullanıcam canim ben hem bebegi rahatlatiyoda hiç gerek yok bebek yagina losyonuna bence
bende aynen seninle hep aynı düşünüyoruz :)). almadım yag felan hem zeytinyagı dogal. baktım ki asitli geldi bebişe dokundu o zaman bırakırım ama bence bişi olmaz

Bilmiyom ben kendimi hep yuk hissediyorum sanki ona kendimi kaptirdigimdan beri o bunu kullaniyo ve rahatladı gibi geliyo nisanliyken ilk evliyken hiç takmazdim bile ama o pesimde dolanirdi ama şimdi roller değişti dediğin gibi kendimc yardım etmesini bekliyorum ama yapmiyo çoğu zaman bende gurur yapan bi insandim önceden ama şimdi hep ben giderim yanına sevsene az bizi fln deyip girerim yanına ama o da yapsin kendiliğinden istiyorum dün diyorum ya kasildim kotu oldum bi başı mi oksayip bisey demedi işte buda zoruma gidiyo hamileliği mi yasayamiyorum sanki ama olan bana oluyo tabi çok vicdansız olmaya başladı neyse bakalım hayırlısı

Demi :))
Ayynıı taktik benimki de :)
Hep ilk ona teklif ediyom bişeyi gözüm kesmezse eğer.
O da çoğu zaman reddediyo, ama artık okadar alıştırdım ki kendimi küsmemeye "iy piki mığdemm ben yavaş yavaş yıpıyım ızaman" deyip şirinlikle işe koyuluyom.koşuyo geliyo "yürü git sen başka bişi yap ayağmın altında dolaşma"diyo:))
Aşkım yok ben yavaştan hallederim bitanem diyom (zaten yapacak ya iyce yağlamak için :))
O da iyce gaza gelip istediğim şeyin 2 katını yapıyo.
Ay napak gurur bi işe yaramıyo evlilikte.
Herkes yağlasın kocasını başka çözüm yok kızlar :))

çok geçmiş olsun canım stres yapma üzülme sağlıkla gelelcke bebeğin inşallah sıkma canını dua et Allah büyük inşallah güzelce sağlıkla huzurlazamanında kavusuruz bebişlerimize.
Sagol canim amin ins öyle olur diğer türlü çok zor olur Allah im korusun hepsini de

bende aynen seninle hep aynı düşünüyoruz :)). almadım yag felan hem zeytinyagı dogal. baktım ki asitli geldi bebişe dokundu o zaman bırakırım ama bence bişi olmaz
Doğar dogmaz körpecik bebegi bi sürü kimyasala boğmaya ne gerek var ayrıca zeytinyagi gibi dagal bi mucice var en güzeli

Ben iki tane kucuk paketinden 1 numara aldim 3-4 paket de 2 numara aldim

kuzum erkekler biz kadınlar gibi degil. sen eşini anlatmışsın ben kendi eşimi gördüm :) yani erkeklerin çogu böyle. benim eşimde bu kız hamile çocuğumu taşıyor az ilgi göstereyim demez. bende aynen senin yaptığını yapıyorum gel kızını sev diyorum elini koyuyorum. ama takışma bunlara. bizler bebişleri çok güçlü hissediyoruz o yüzden annelik duygularımız gelişiyor ama onlar daha hiçbişeyin farkında degiller. çok takılma. otur bebişinin tekmelerini izle. inan benim en büyük zevkim şu an o. eşine de sen takıl gel oğlunu sev de ilgilen bak seni şikayet ederim de gül geç. nolur kendini de miniğini de üzme

ay sesli güldum valla aynisi

Mutlu olmanin sirri bu galiba

aynen aynen benimkide öyle ilk başlarda çok kavga ettik. aslında hiç gerek yokmuş tatlılıkla söyleyince şimdi sagolsun herşeyi yapıyor. hamilesin diye yapıyorum diyor arada diyorum Allah razı olsun ilerde de çocuk var diye yaparsın nolcak diyorum gülyor :)

Canım git kırış sevdir kendini ama şu dönemde kuru kuru sevdirme.
İşini de yaptır aynı zamanda :)
Yani sevip okşayıp k.çını devirip yatmasına izin verme.
Kendini sevdir, onu da öp kokla araya da bi iş sıkıştır.
Beni biliyon doktora derslerim çok yoğun akşamları ödev yapmakla geçiyo.
Çok zorlanınca gidip eşime iki kırışıyom, "iki sayfacıkk ödevim var acebağ yazmama yardım mı etsen" diyom.
Tabiki kabul etmiyo.
Bende surat asmadan yanında başlıyom yazmaya.
Ah belim of kolum diyom:)
Alıyo elimden:))
Aşkım zahmet etme yazarım hemen ben(!) diyom laf olsun diye :))
O da o gazla yapıyo.
İyce numaracı oldum yaaa:)
İnşallah burayı okumaz günün birinde :)))
Ama kendimize zor yetiyoz mecbur yaptırtcaz canım.
Öpe koklaya,gazlayarak, küsmeden, ama mutlaka yaptır :))

Son düzenleme:
kızlar yaa. bu ara bebek için magnet ve kapı süsü araştırıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz neler düşündünüz

Kafa agritmak olurmu be canim ask olsun. her zmaan yaz. biz sadece bu guzel gunlerde senin iyi olmani mutlu huzurlu olmani istiyoruz.

Sen daha yeni evlisin ya malesef seneler gectikce bi monotonluk oluyor. keske olmasa ama iste.

Esinle konustunmu sakince bu konuyu. erkeklere direk soylemeden pek anlamiyorlar. ince dusunemiyorlar o kadar.

Benimkide dun aksam bana yattigi yerden diyor gel azicik karnini seveyim. dedim tovbe yarabbi bunun icin ayagina cagiriyor. gittim.sevdi oksadi.

Yani hepsi ayri bir alem.

Öyle de yapiyom küsüz biz sana sevmiyon sen bizi fln diye saka yapıyorum ama dün yaptığı bak kalktim bi gün öncesinde demir ilacı dokunduğu için karın krampindan mahvoldum kivrandim kendi de gordu halimi ve sabahı yanı dun o halde kalktim kahvaltıyı hazırladım bu dışarı hazırlanıyor arabaya baktircam diye bulasigi yikadim oturma odasını topladım süpürge açtım ve daha yatagim duruyo o da banyo da saç yapiyo susleniyo yatağı da topladım Yoruldum nefesim kesildi oflayip duracagina yorma kendini diye sesini yükseltti bana bunu diyene kadar kim yapacak benim işi mi toplasana orayı madem neyse bebek arabasına bakmaya diye ayarlastik bi gün öncesinde ve vardiyalı olduğu için bi pazarını da bana ayirsin dolasiyim istiyorum dışarı çıktı bebeğin kıyafetlerini yikadim astım vs 3-4 saat gelmedi saat 6 olmuş hadi cikmicanmi diyo bana balkonda çamaşır im duruyo fln ve tartışmaya başladı sus dedim bak konusmayalim şuan ama susmadi ya arkadaşlarına gitti boşluğunda ne bilim bu ara hazirliklarimizla uğraşmamış gerekmiyomu

İste daha yeni olduğum için zoruma gidiyo evet konuşuyorum çok ağlayarak yalvardim nolur bak burda tekim bana destek ol yardımcı ol bak ustune geliyo olabilirim belki fazla oluyo olabilirim ama nolur buraya herşeye herkese ayak uydurmaya calisana kadar bana yardımcı ol tartisma benimle diye çok yalvardim koynunda saatlerce sarılıp ağladım isteyerek yapmıyorum seni de anlıyorum ama bak senden başka kimsem yok zaten buraya alisiyim bebeğim olsun sana laf demeye zamanım bile olmaz sende rahat edersin dedim hep şimdi de diyorum bak ilgiye daha çok ihtiyacım var kötü gunler geçirdim boşver milleti benimle zaman geçir özlüyorum bende daraliyorum dedim hep ama dun biz plan yaptık o araba bahanesine arkadaşlarının yanında aldı soluğu buda benim çok zoruma gitti

Çook çook sağol cevabın için açıklayıcı oldu.

Ya diyorum ya yapıyorum hep ben gidiyorum artık hep yalakalik yapıyorum yapmiyo değilim ama o hep yorgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…