2017 Şubat Anneleri

Sevgili annelerim birsey soracagim daha dogrusu fikrinize ihtiyacim var,lutfen yazimi okuyanlar gorenler dusuncesini yazarsa sevinirim,hala isim bulamadik biz favorilerimiz,Hazal-Ece-Nisa
Sizce hangisi?anlami,soyleyisi,seslenisi?tesekkurlee simdiden cevap veren arkadaslarima

Hazal i demiştim fikrimi öncesinde bak yine iğreti oldum :) ece de bana çok kısa tuhaf geliyo :) nisa da tek basina sadece kadın demek :) başka isim bul sen :)

Kizzz o hazel degilmiydi?baska isim yok canim icime sinen puffff
İyyy deme bak iyice iğreti oldum :) olsun ona yakın ya direk onu çağrıştırıyor bana :) saka bi yana da hazal olabilir aslında güzel geliyo kulağa o salak gorumcenin adı da güzel Hazel i de dusunebilirsin değişik geliyo

Tamam sagolasin,hazal icime en cok.sinen isim ama goruslere ihtiyacim var yinede,tesekkur ederim hazel de kizimin oynadigi oyundaki bebek baby hazel:))

Günaydın canm teşekkür ederim
Yutkunamıyorum bile. Sesim de gitti

günaydın herkese... mutlu bir gün geçirirsiniz inşaallah. bugün burası dünden beri çok yağmurlu. kasvetli. kar geliyor diyorlar. içim kararıyor.

Aynen burası da öyle

43 kisiyle nasil bas ediyosunuz bu halinizle ya. Ben 30 kisiyle cok zorlaniyorum kizip sinirlenmek de istemiyorum bebis etkilenmesin diye. Ben biraz fazla yumusak yuzluyum gerci ordan kaybediyorum sanirim :)

Kabus gibi
10. Sınıfta 30 kişiye düşüyorlar bölüm seçtikleri için ama 9 lar kabus
Ben de yumuşak yüzlüyümdür ama bunlara karşı değilim artık

E bebekte şubat indirimi mi oluyor? Her üründe mi?

Ben 20. Haftadan beri instegrama koyuyorum yandan fotomu
Hafta dönümlerinde hatıra kalsın diye

çok geçmiş olsun rapor al dinlen gitme bu hafta

Bakalım geldim sağlık ocağına
3 doktorun ikisi yıllık izinde
Sıra gelirse inşallah bi de rapor verirse gitmeyeceğim

Bence Ece de güzel Ecem de

e bebek şubat indirimi tahminen ne zaman oluyor biliyormusun? çünkü ben daha pompa tulum biberon reflü atağı gibi eksiklerim var
Şubatın ilk günü başlıyor canım ve sonuna kadar devam ediyor.. Her gün bi markayı ya da bi kategoriyi indirime koyuyolar.. Mesela bi gün tüm chicco marka ürünler %20 indirim diyo ya da ne bileyim tüm oyuncak reyonunda %30 gibi.. Sen bu arada alacaklarının listesini yap bence ve en uygun fiyata nerde satılıyo not al.. Yılbaşında da güzel indirimler olabilir o zamanki indirimlerle karşılaştır ve içine sinerse yılbaşında al ya da şubat indirimini bekle.. ben mesela black friday indiriminden aldım baya bi eksiğimi.. Oyun halısı ve ana kucağını da şubat indiriminden almayı düşünüyorum..

Gecmis olsun oncelikle,al raporunu gitme yawww daha cok hastalanirsin,yorum icin tesekkur ederim ogretmenim

canım nisa güzel benim arkadaşımın kızı var yoksa bende düşünürdüm. hazal da güzel ama bana hüzün veriyor. ece olarak da yakın bir arkadaşım vardı ama yakın zamanda fena bir kazık attı o yüzden biraz uzak dursun benden :)

bu arada bizim bebiş de kız ben yağmur düşünüyorum ama eşim pek sıcak bakmıyor. Nehir, Damla, Aybüke, Feyza; birkaç tane daha var

Tamam sagolasin,hazal icime en cok.sinen isim ama goruslere ihtiyacim var yinede,tesekkur ederim hazel de kizimin oynadigi oyundaki bebek baby hazel:))
:) Livanur ismi de çok güzel kizim olsaydı dusundugum isimler arasındaydı Peygamber efendimiz in sancağı demek anlamıyla da söylemesiyle de çok hoşuma gidiyo

Tesekkur ettim canim ay ne zor bu isim konusu ilk.kizima da son dk bulduk nerdeyse isim,hazal ismine herkes ayni seyi soyluyor huzun mutsuzluk vs ama agir ve hos geliyor bana da,nehir bende istedim ama babamiz pek sicak bakmadi bence nehir guzel benden de sana yorum:)

Canım hazal bana biraz söylenişi kaba geliyo.
Ece ve nisa güzel.
Anlam olarak kraliçe ve kadın demekti bunlar sanırım.
Ay bilemedim ki...
Sadece hazalı eleyebildim.

Ben de sevi bebe çok fonksiyonlu reflu yatağını kargo ile beraber 54.35 l ye aldım canım indirimden ama şimdi baktım nete gittigidiyorda fiyatı zaten 55,50 tl imiş.. önce bi bütün sitelerde araştırıp öyle almak en mantıklısı sanırım..

Fullialein geçmiş olsun boğaz fena bisey benim de kronik bademcik var alınacaktı hatta bi ara ama Allah a şükür şuan bisey yok inş ta olmaz penisilin lerle serumlarla ancak geciyo çünkü benimki

valla bilemedim, 12 aralık benim randevu günüm, 31. haftam pazar bitiyor, 32. haftamın ilk günü oluyor, öyle verdi. bildiğim kadarıyla herhangi bir test, tahlil yok, sadece sen iyiysen, bebek iyiyse beyanınla veriyor çalışabilir raporunu

Akakce.com da tüm siteleri kiyaslayip en ucuzunu gösteriyo canım.
O siteyi kullanabilirsin :)

teşekkür ederim canım bakıp tamalayayım diyorum bende ama e bebek şubat nidirimin bilmiyordum devasa bir indirim oluyorsa bekleyedebilirim dogum zamanıma gelmiyorsa:)
Gerçekten güzel indirim yapıyolar canım.. Ben geçen sene yeğenimden ve ablamdan dolayı biliyorum.. Bebeği olan ve doğum yapan arkadaşlarım da tembihliyolar beni şubat indirimini bekle diye.. ama tabiki ona da güvenmek ne kadar doğru.. Belki senin ihtiyacın olan ürün indirime girmeyebilir bu da bi ihtimal.. O yüzden sen liste yap ve sürekli her siteyi takip et.. Uyguna bulursan şubatı bekleme al derim ben.. ama acil olmayan şeyler mesela oyun halısı, mama sandalyesi, süt sağma makinası da olabilir çünkü senin doğumun şubat sonu gözüküo ve doğumda lazım olsa bile ilk başta hastanenin kini kullanabilirsin.. ya da mesela şimdiden bez stoğu yapma bi paket al koy kenara sonra ordaki indirimden alırsın. bunların hepsi bi tavsiye sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…