- 2 Temmuz 2010
- 826
- 1.441
- 158
Bende acikçasi joker tercih etmiyorm canm piyasaya göre çok pahali fiyatlari bencede yaptiklari indirimde piyasadaki fiyatlara yakin oluyo burda bazin kızlar takip ediyo sanirim o yüzden söyliym dedim bende:)joker in indirimleri bana hiç inandırıcı gelmiyor.. Gerçek fiyatlar üzerinden yapmıyolar indirimi bence.. Bi de yalandan bi kaç ürünün stoğunu koyuyolar diğerleri hep stok tükenmiş..Eğer alacağınız acil olmayan büyük şeyler varsa bence ebebek in şubat indirimini bekleyin.. O zaman çok güzel indirim yapıyolar..
Hepsi çok güzel ama ben Nisa yı daha çok beğendim..Sevgili annelerim birsey soracagim daha dogrusu fikrinize ihtiyacim var,lutfen yazimi okuyanlar gorenler dusuncesini yazarsa sevinirim,hala isim bulamadik biz favorilerimiz,Hazal-Ece-Nisa
Sizce hangisi?anlami,soyleyisi,seslenisi?tesekkurlee simdiden cevap veren arkadaslarima
günaydın kızlarr bişi sorucam dr um bana bebek ters duruyo dedi bi dakş gelmende düzelecek mi bakalım falan dedi yani kafası yukarda sanırım sizin bebişin kafaları nerde yaa
Sevgili annelerim birsey soracagim daha dogrusu fikrinize ihtiyacim var,lutfen yazimi okuyanlar gorenler dusuncesini yazarsa sevinirim,hala isim bulamadik biz favorilerimiz,Hazal-Ece-Nisa
Sizce hangisi?anlami,soyleyisi,seslenisi?tesekkurlee simdiden cevap veren arkadaslarima
oyun halısını hangi marka alacaksın?Şubatın ilk günü başlıyor canım ve sonuna kadar devam ediyor.. Her gün bi markayı ya da bi kategoriyi indirime koyuyolar.. Mesela bi gün tüm chicco marka ürünler %20 indirim diyo ya da ne bileyim tüm oyuncak reyonunda %30 gibi..Sen bu arada alacaklarının listesini yap bence ve en uygun fiyata nerde satılıyo not al.. Yılbaşında da güzel indirimler olabilir o zamanki indirimlerle karşılaştır ve içine sinerse yılbaşında al ya da şubat indirimini bekle.. ben mesela black friday indiriminden aldım baya bi eksiğimi.. Oyun halısı ve ana kucağını da şubat indiriminden almayı düşünüyorum..
Teşekkür ederim canı. Sanırım ben de çok yoruluyorum. Bi de tuzlu bişey yedim. Ondandir. Gerçi 32. Haftada başlar zaten normaldir. Ben preeklampsi olmuştum ondan azcık tedirgin oluyorum. Allah şifa versinGünaydın herkese. Bugün boş günüm. okunacak bir sürü yazılı kağıdı var. izne ayrılsam da şu okul işlerinden kurtulsam. daha 37ye 5 hafta var
ben hala araştırma aşamasındayım. henüz ne yapacağıma karar verebilmiş değilim. zaman da darılayor bakalım napcam.
benim şişlik çok ayakta durduğum zamanlar oluyor. onun dışında olmadı. bi de tuzluyu çok kaçırırsam tabi.
joker indirimlerine ben de pek itibar etmiyorum. ben genelde hepsiburada.com'dan yapıyorum alışverişimi. beğendiğim ürünleri sepete atıyorum. ara ara kontrol edip indirime girerse alıyorum. geçen 199 liralık ana kucağını 139 liraya aldım. benimki biraz da alışkanlık tabi. bazen başka sitelerde 5-10 lira ucuz da bulsam hepsiburada.com'u tercih ediyorum. bu arada bebek bezlerinde de indirim var ilgilenen olursa. diğer sitelere göre uyguna geliyor.
Omron canım test edip onayladım :)arkadaşlar evde tansiyon aleti bulunduran var mı? ben artık tansiyonumu takip etmek istiyorum ama bilekten ölçenler hamilelerde doğru sonuç vermiyormuş, koldan ölçen ev tipi bir cihaz arıyorum. kullanıp memnun olduğunuz marka/model varsa yazar mısınız?
canım nisa güzel benim arkadaşımın kızı var yoksa bende düşünürdüm. hazal da güzel ama bana hüzün veriyor. ece olarak da yakın bir arkadaşım vardı ama yakın zamanda fena bir kazık attı o yüzden biraz uzak dursun benden :)
bu arada bizim bebiş de kız ben yağmur düşünüyorum ama eşim pek sıcak bakmıyor. Nehir, Damla, Aybüke, Feyza; birkaç tane daha var
Cok geçmiş olsun canım. Yat dinlen başka türlü zor geçer bu hastalık. aile hekimi mi verdi antibiyotiği? kendi doktoruna görün istersen ayrıca. ben pek güvenemiyorum da aile hekimlerine ki hassas bir durumdayız. antibiyotik yerine bol bol soğan sarmısak yesen geçer mi acaba?Bütün geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sağlık ocağında sıra beklerken bayılıyordum az daha.
Boğazım ciddi anlamda enfeksiyon kapmış
Ateşim de var
Yine antibiyotik kullanacağım.
Doktor 4 gün rapor yazdı daha ben istemeden. Haftayı kapatalım güzelce dinlen dedi
Keşke bunun tadını çıkaracak enerjim olsaydı
Damla koy Damla
Damlalar hem güzel olur hem zeki hem uysal
Bak 3 öğrencim kardeşinin adını damla koydurdu şimdiye kadar ve sonuçlar hep başarılı
benim bebeğim kız yaklaşık 1 aydır baş aşağı doğum pozisyonuna uygun halde. Doktor öyle söyledi yani
Canim antibiyotik enfeksiyonda gerekli ates gebeye tehlikeli enfeksiyonda ates yapar,icmemesi daha kotu olur gecirmez diye dusunuyorum,kizim hasta gunlerdir bogazindan,ates olmadigi icin antibiyotik vermedi dr,inan bir haftadir atlatamadik o kadar iyi beslememe ragmen,guvenemesek de kullanmak boyle hamileyken sart diye dusunuyorum sarimsak sogan konusunda haklisin takviye iyi olur,nacizane fikrim tecrubeli anne olarak yanlis dusunme olur mu ates bebege zarar cunkuCok geçmiş olsun canım. Yat dinlen başka türlü zor geçer bu hastalık. aile hekimi mi verdi antibiyotiği? kendi doktoruna görün istersen ayrıca. ben pek güvenemiyorum da aile hekimlerine ki hassas bir durumdayız. antibiyotik yerine bol bol soğan sarmısak yesen geçer mi acaba?
Hastaneden kapı süsunden
bahsedilmiş ben oyle kararsızimki bi kac tane begendim yapsammi hazirmi
alsam hala bi harekete geçemedim hastane için bebek çikolatasi ve az
sayıda lavanta kesesi yapmayı düsünüyorum burda kısıtli cevremiz
war glen giden fazla olmaz asil magnet işi yazin memelekete gidince olur
Hastane odama cibinlik ve bebek pusetine tul etek susleme yapicam
bunu yapma amacim sadece fotoğraflarda hoş görünsun ani olsun
yoksa dedigm gibi gelen giden olmaz hastaneye
Lavanta keselerini kendim çok rahat dikip yapabilirim ama üstumdeki şu üşengecligi bi atsam başlarimda off(zamanda daralıyo iyce karar vermem lazim bi an önce...
Cok geçmiş olsun canım. Yat dinlen başka türlü zor geçer bu hastalık. aile hekimi mi verdi antibiyotiği? kendi doktoruna görün istersen ayrıca. ben pek güvenemiyorum da aile hekimlerine ki hassas bir durumdayız. antibiyotik yerine bol bol soğan sarmısak yesen geçer mi acaba?
Benim de tee ayrıntılı ultrason dan bu yana her gidişimde bebeğin basi asağıda deniliyor ultrason cihazında da basini gösterirken alt bölgede oluyor anlıyorum benimki de kız. Bi alakası var mı onunla ?
Ben 20. Haftadan beri instegrama koyuyorum yandan fotomu
Hafta dönümlerinde hatıra kalsın diye
E bebekte şubat indirimi mi oluyor? Her üründe mi?
Ona henüz karar veremedim.. Ablam yeğenimin oyun halısını vermişti ama o çok pembeoyun halısını hangi marka alacaksın?
şubat indirimi iyimişte ben rahat edemem o zamana kadar tamamlarım gibi geliyor belki yeni yıl indirimleri de güzel olur diye umutluyum ben azcık ekonomi canlansın diye yaparlar inşallahÖncelikle geçmiş olsun canım.. Aman dikkat et ve inşallah rapor alıp dinlenirsin güzelce daha da ilerlemeden..Ne güzel yaa her hafta koymuşsun foto ben sadece 1 tane koydum oda kuzenimizin düğününden ve göbek de aşırı belli değil.. nazardan korkuyorum sanırım.. Koymayı geçtim ben çekemiyorum bile ona canım sıkılıyo..
evet canım ebebek te şubat indirimi oluyor.. Bak mesela bu link geçen senenin indirimiymiş.. 29 günde %29 indirim oluyomuş ..Ben Her üründe %29 olduğunu unutmuşum baya güzel indirimmişebebek in fiyatları zaten uygun bence jokere falan göre bi de indirime girince süper olur..
http://www.avmindirim.com/indirimler/14321-ebebek-subat-ayinda-29-gunde-29-indirim.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?