2017 Şubat Anneleri

arkadaşlar evde tansiyon aleti bulunduran var mı? ben artık tansiyonumu takip etmek istiyorum ama bilekten ölçenler hamilelerde doğru sonuç vermiyormuş, koldan ölçen ev tipi bir cihaz arıyorum. kullanıp memnun olduğunuz marka/model varsa yazar mısınız?

Bende acikçasi joker tercih etmiyorm canm piyasaya göre çok pahali fiyatlari bencede yaptiklari indirimde piyasadaki fiyatlara yakin oluyo burda bazin kızlar takip ediyo sanirim o yüzden söyliym dedim bende:)

Hepsi çok güzel ama ben Nisa yı daha çok beğendim..

günaydın kızlarr bişi sorucam dr um bana bebek ters duruyo dedi bi dakş gelmende düzelecek mi bakalım falan dedi yani kafası yukarda sanırım sizin bebişin kafaları nerde yaa

benim bebeğim kız yaklaşık 1 aydır baş aşağı doğum pozisyonuna uygun halde. Doktor öyle söyledi yani

benim favorim Ece, biz de kendi kızımıza koymayı çok istiyorduk ama benim kuzenimin adı olduğu için koymadık, çocukluğumdan beri en sevdiğim isimlerden biridir, çok tatlı bıcır bıcır bir kız canlanıyor gözümde Ece diyince

oyun halısını hangi marka alacaksın?

Ne çok konuşmussunuz yaa yetişemedim havayi kasvetli bulan solugu kk da almışhayır bende sizin yerinize keyif yaptim bu saate kadar ayiptir söylemesi

Teşekkür ederim canı. Sanırım ben de çok yoruluyorum. Bi de tuzlu bişey yedim. Ondandir. Gerçi 32. Haftada başlar zaten normaldir. Ben preeklampsi olmuştum ondan azcık tedirgin oluyorum. Allah şifa versin

Hastaneden kapı süsunden

bahsedilmiş ben oyle kararsızimki bi kac tane begendim yapsammi hazirmi

alsam hala bi harekete geçemedim hastane için bebek çikolatasi ve az

sayıda lavanta kesesi yapmayı düsünüyorum burda kısıtli cevremiz

war glen giden fazla olmaz asil magnet işi yazin memelekete gidince olur

Hastane odama cibinlik ve bebek pusetine tul etek susleme yapicam

bunu yapma amacim sadece fotoğraflarda hoş görünsun ani olsun

yoksa dedigm gibi gelen giden olmaz hastaneye

Lavanta keselerini kendim çok rahat dikip yapabilirim ama üstumdeki şu üşengecligi bi atsam başlarimda off(zamanda daralıyo iyce karar vermem lazim bi an önce...

Bütün geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sağlık ocağında sıra beklerken bayılıyordum az daha.
Boğazım ciddi anlamda enfeksiyon kapmış
Ateşim de var
Yine antibiyotik kullanacağım.
Doktor 4 gün rapor yazdı daha ben istemeden. Haftayı kapatalım güzelce dinlen dedi
Keşke bunun tadını çıkaracak enerjim olsaydı

Damla koy Damla
Damlalar hem güzel olur hem zeki hem uysal
Bak 3 öğrencim kardeşinin adını damla koydurdu şimdiye kadar ve sonuçlar hep başarılı

Cok geçmiş olsun canım. Yat dinlen başka türlü zor geçer bu hastalık. aile hekimi mi verdi antibiyotiği? kendi doktoruna görün istersen ayrıca. ben pek güvenemiyorum da aile hekimlerine ki hassas bir durumdayız. antibiyotik yerine bol bol soğan sarmısak yesen geçer mi acaba?

Benim de tee ayrıntılı ultrason dan bu yana her gidişimde bebeğin basi asağıda deniliyor ultrason cihazında da basini gösterirken alt bölgede oluyor anlıyorum benimki de kız. Bi alakası var mı onunla ?
benim bebeğim kız yaklaşık 1 aydır baş aşağı doğum pozisyonuna uygun halde. Doktor öyle söyledi yani

Canim antibiyotik enfeksiyonda gerekli ates gebeye tehlikeli enfeksiyonda ates yapar,icmemesi daha kotu olur gecirmez diye dusunuyorum,kizim hasta gunlerdir bogazindan,ates olmadigi icin antibiyotik vermedi dr,inan bir haftadir atlatamadik o kadar iyi beslememe ragmen,guvenemesek de kullanmak boyle hamileyken sart diye dusunuyorum sarimsak sogan konusunda haklisin takviye iyi olur,nacizane fikrim tecrubeli anne olarak yanlis dusunme olur mu ates bebege zarar cunku

Ben doğumu memlekette yapsam da arkadaşlarım hastaneye uğrar ama kısa kalır herkes ve sonrasında eve görmeye gelirler
Bu durumda hastanede magnet vs ikram etmeye gerek Yok sanki.
Hastane için kolonya ve çikolata olsa yeter
Bi arkadaşım da organizasyon işi yapıyor
Ona sadece Bebek yatağını ve kendi yatağımı süsletebilirim
Dediğin gibi hatıra için

Aile hekimi verdi
Bilemedim şimdi kullanmasam da ıhlamurla çorbayla mı geçirmeye çalışsam?
Kendi doktorumdan pzt günü randevum var

Benim de tee ayrıntılı ultrason dan bu yana her gidişimde bebeğin basi asağıda deniliyor ultrason cihazında da basini gösterirken alt bölgede oluyor anlıyorum benimki de kız. Bi alakası var mı onunla ?

Benimki de kız ama makat pozisyonundaymış

Ben 20. Haftadan beri instegrama koyuyorum yandan fotomu
Hafta dönümlerinde hatıra kalsın diye

E bebekte şubat indirimi mi oluyor? Her üründe mi?

Öncelikle geçmiş olsun canım.. Aman dikkat et ve inşallah rapor alıp dinlenirsin güzelce daha da ilerlemeden.. Ne güzel yaa her hafta koymuşsun foto ben sadece 1 tane koydum oda kuzenimizin düğününden ve göbek de aşırı belli değil.. nazardan korkuyorum sanırım.. Koymayı geçtim ben çekemiyorum bile ona canım sıkılıyo..

evet canım ebebek te şubat indirimi oluyor.. Bak mesela bu link geçen senenin indirimiymiş.. 29 günde %29 indirim oluyomuş ..Ben Her üründe %29 olduğunu unutmuşum baya güzel indirimmiş ebebek in fiyatları zaten uygun bence jokere falan göre bi de indirime girince süper olur..

http://www.avmindirim.com/indirimler/14321-ebebek-subat-ayinda-29-gunde-29-indirim.html

oyun halısını hangi marka alacaksın?
Ona henüz karar veremedim.. Ablam yeğenimin oyun halısını vermişti ama o çok pembe bizimki de oğlan olunca babası istemedi yenisini alalım dedi yeğenimin ki Tiny love Gymini 5 hareket merkezli prenses modeliydi ve çok kullanışlıydı.. Biz de yine tiny love alırız ya Gymini 5 hareket merkezli jimnastik olabilir ya da tekmele ve oyna olabilir.. Artık indirimleri de takip ederek öyle karar veririz..

şubat indirimi iyimişte ben rahat edemem o zamana kadar tamamlarım gibi geliyor belki yeni yıl indirimleri de güzel olur diye umutluyum ben azcık ekonomi canlansın diye yaparlar inşallah

Hastane için ben de ikramlık ya da hediyelik düşünmüyorum.. Çikolata yeterli bence.. Kendi yatağımı da süslemem sanırım.. Bebeğin beşiğini sülerim ve kapı süsü bi kaç da uçan balon bu kadar diye düşünüyorum.. Bizim akraba hiç yok burda yanımda kardeşim ve ablam bi de eşimin ailesi olur.. onun haricinde arkadaşlarım gelir ziyaretime ki onlar sonradan eve de gelir.. Asıl hediyelikleri bebek görmeye gelecekleri zaman yapmayı düşünüyorum ben.. hastanede 10 dk falan kalıyolar zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…