inşallah yılbaşında alırsan uyguna o zaman..şubat indirimi iyimişte ben rahat edemem o zamana kadar tamamlarım gibi geliyor belki yeni yıl indirimleri de güzel olur diye umutluyum ben azcık ekonomi canlansın diye yaparlar inşallah
Sevgili annelerim birsey soracagim daha dogrusu fikrinize ihtiyacim var,lutfen yazimi okuyanlar gorenler dusuncesini yazarsa sevinirim,hala isim bulamadik biz favorilerimiz,Hazal-Ece-Nisa
Sizce hangisi?anlami,soyleyisi,seslenisi?tesekkurlee simdiden cevap veren arkadaslarima
Ben doğumu memlekette yapsam da arkadaşlarım hastaneye uğrar ama kısa kalır herkes ve sonrasında eve görmeye gelirler
Bu durumda hastanede magnet vs ikram etmeye gerek Yok sanki.
Hastane için kolonya ve çikolata olsa yeter
Bi arkadaşım da organizasyon işi yapıyor
Ona sadece Bebek yatağını ve kendi yatağımı süsletebilirim
Dediğin gibi hatıra için
Aile hekimi verdi
Bilemedim şimdi kullanmasam da ıhlamurla çorbayla mı geçirmeye çalışsam?
Kendi doktorumdan pzt günü randevum var
Benimki de kız ama makat pozisyonundaymış
Ben haftaya pazartesi 31+6oluyorum o gun gideceğim raporu almaya zaten beyanina gore yazıyor 37+0 hangi güne denk geliyorsa o günün tarihine kadar çalışabilir yazıyor. Bu arada ben sütyen aldim ama daha gelmediği icin bir yorum yazamiyorumKızlar yazmış cnm ama bende yaziyim dedim aynısı banada oluyo c.tesi kontrolde dr sordum popusunu dayiyo normal dedi
32. Hafta içinde alınıyor demişti banada doktorum illa ilk gün olması gerekiyormuş. Birde Bu rapor için herhangi bir test tahlil vs. Istiyorlarmi bilginiz varmı acaba
bunu öğrendiğim iyi oldu. ben daha çok aile hekimi konusunda güvensizim. ne bilim kendi doktorunun yazacağı antibiyotik belki daha farklı olur diye düşündüm.Canim antibiyotik enfeksiyonda gerekli ates gebeye tehlikeli enfeksiyonda ates yapar,icmemesi daha kotu olur gecirmez diye dusunuyorum,kizim hasta gunlerdir bogazindan,ates olmadigi icin antibiyotik vermedi dr,inan bir haftadir atlatamadik o kadar iyi beslememe ragmen,guvenemesek de kullanmak boyle hamileyken sart diye dusunuyorum sarimsak sogan konusunda haklisin takviye iyi olur,nacizane fikrim tecrubeli anne olarak yanlis dusunme olur mu ates bebege zarar cunku
Haklisin canim kendi doktoruna danismasi daha iyi olur tabiki,ates ve enfeksyon diyince korkuyorum cunku basima geldi oyuzdenbunu öğrendiğim iyi oldu. ben daha çok aile hekimi konusunda güvensizim. ne bilim kendi doktorunun yazacağı antibiyotik belki daha farklı olur diye düşündüm.
Ece canımSevgili annelerim birsey soracagim daha dogrusu fikrinize ihtiyacim var,lutfen yazimi okuyanlar gorenler dusuncesini yazarsa sevinirim,hala isim bulamadik biz favorilerimiz,Hazal-Ece-Nisa
Sizce hangisi?anlami,soyleyisi,seslenisi?tesekkurlee simdiden cevap veren arkadaslarima
Öncelikle geçmiş olsun canım.. Aman dikkat et ve inşallah rapor alıp dinlenirsin güzelce daha da ilerlemeden..Ne güzel yaa her hafta koymuşsun foto ben sadece 1 tane koydum oda kuzenimizin düğününden ve göbek de aşırı belli değil.. nazardan korkuyorum sanırım.. Koymayı geçtim ben çekemiyorum bile ona canım sıkılıyo..
evet canım ebebek te şubat indirimi oluyor.. Bak mesela bu link geçen senenin indirimiymiş.. 29 günde %29 indirim oluyomuş ..Ben Her üründe %29 olduğunu unutmuşum baya güzel indirimmişebebek in fiyatları zaten uygun bence jokere falan göre bi de indirime girince süper olur..
http://www.avmindirim.com/indirimler/14321-ebebek-subat-ayinda-29-gunde-29-indirim.html
Ben Ece diyorum
Canım geçmiş olsun.
Kan tahlili yapıldı mı ?
Eğer yapıldıysa doktorunu ara ve sonucu söyle ,onaylarsa kullan antibiyotiği.
Ateş varsa dikkat etmek gerekir.
bunu öğrendiğim iyi oldu. ben daha çok aile hekimi konusunda güvensizim. ne bilim kendi doktorunun yazacağı antibiyotik belki daha farklı olur diye düşündüm.
Haklisin canim kendi doktoruna danismasi daha iyi olur tabiki,ates ve enfeksyon diyince korkuyorum cunku basima geldi oyuzden
Bence de başa iliştirilse iyi olurÖncelikle rahatsızlığı olan tüm arkadaşlarıma çok geçmiş olsun. Bebek büyüdükçe rahatsızlıklar, uykusuzluk, stres artıyor sanırım hepimizde. Ben de iki gündür iyi sayılmam, sancı uykusuzluk aldı başını gidiyor. Mutsuz umutsuz bir kadın oldum. İnşallah sağlıklı zamanında evlatlarımıza kavuşuruz.
Ben daha hiç alışverişe başlamadım. Kart kullanmadığım için netten alamıyordum, bugün o sorunu hallettim. Şimdi indirim vs yakaladığımda kaçırmadan almaya başlarım sanırım. Sizden ricam eski sayfalara baktım ama net bir şey bulamadım. Elinizde liste varsa yenidoğan, 0-3 ay kıyafet ve gerekliler neler? Kaçar tane alınmalı veya aldınız? Tekrar paylaşır mısınız? Araya giren 16 seneden sonra ve yanımda yardımcı olacak kimse olmayınca şuan tecrübesiz bir anneyim açıkçasıBu konunun ilk sayfasına böyle bir liste iliştirsek hiç fena olmaz aslında.
Antibiyotik konusunda bence de Dr una sor öyle kullan canımİlk haftalarda karnım yokken normal fotolar koyup #11weekspregnant tarzında tag yapmışım. O aralar aynı haftalardaki bebeklerin usg fotoları çıkıyor diye yapıyordum sonra baktım göbek fırladı göbeği çekmeye başladım. Hatıra kaldın güzel olur
İndirimler gerçekten güzelmiş. Ben joker den hiç alışveriş yapmadım gereksiz pahalı bence.
Yani o üründen e Bebek de kar ediyor neden daha pahalısı alayım ki
Kan tahlili yapmadı bademciklere baktı ama sesim çıkmıyor zaten doğru düzgün
En son kan tahlilinde de enfeksiyon az bir şey çıkmıştı 10 gün önce.
İdrar yolu için de kullandım antibiyotik ama enfeksiyon atılmamış demek ki
Yazdığı ilacı olmadı bi eşim alsın biraz bakayım internette hamile iken kullanan var mı
Penisilinli ise zaten bebeğe geçmez
Ya bu enfeksiyon geçmeyecek sanırım benden bir türlü. Ben de korkuyorum erken doğururum diye
ayyy dur akşam eşimle ayrıntılı konuşayım. daha zaman var ama sıkıldımbelli olsun artık adı kuzumun yaaaBütün geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sağlık ocağında sıra beklerken bayılıyordum az daha.
Boğazım ciddi anlamda enfeksiyon kapmış
Ateşim de var
Yine antibiyotik kullanacağım.
Doktor 4 gün rapor yazdı daha ben istemeden. Haftayı kapatalım güzelce dinlen dedi
Keşke bunun tadını çıkaracak enerjim olsaydı
Damla koy Damla
Damlalar hem güzel olur hem zeki hem uysal
Bak 3 öğrencim kardeşinin adını damla koydurdu şimdiye kadar ve sonuçlar hep başarılı
Erken dogum diye dusunme canim,dikkat et ayaklarini falan usutme,vucudunu dinlendir bikac gun evdeyken,hangi antibiyotigi verdi dr?kendi doktorunu da bilgilendirmeyi unutma c vitamini,süt,taze.meyve suyu vs tuketmeye calis birde corba coook gecmis olsun cabucak atlat insallahhhhİlk haftalarda karnım yokken normal fotolar koyup #11weekspregnant tarzında tag yapmışım. O aralar aynı haftalardaki bebeklerin usg fotoları çıkıyor diye yapıyordum sonra baktım göbek fırladı göbeği çekmeye başladım. Hatıra kaldın güzel olur
İndirimler gerçekten güzelmiş. Ben joker den hiç alışveriş yapmadım gereksiz pahalı bence.
Yani o üründen e Bebek de kar ediyor neden daha pahalısı alayım ki
Kan tahlili yapmadı bademciklere baktı ama sesim çıkmıyor zaten doğru düzgün
En son kan tahlilinde de enfeksiyon az bir şey çıkmıştı 10 gün önce.
İdrar yolu için de kullandım antibiyotik ama enfeksiyon atılmamış demek ki
Yazdığı ilacı olmadı bi eşim alsın biraz bakayım internette hamile iken kullanan var mı
Penisilinli ise zaten bebeğe geçmez
Ya bu enfeksiyon geçmeyecek sanırım benden bir türlü. Ben de korkuyorum erken doğururum diye
canım benimki kiraz çekirdekli olanlardan. onarın fiyat daha yüksek o yüzden ben en uygun orda bulmuştumBen de sevi bebe çok fonksiyonlu reflu yatağını kargo ile beraber 54.35 l ye aldım canım indirimden ama şimdi baktım nete gittigidiyorda fiyatı zaten 55,50 tl imiş..önce bi bütün sitelerde araştırıp öyle almak en mantıklısı sanırım..
ayyy dur akşam eşimle ayrıntılı konuşayım. daha zaman var ama sıkıldımbelli olsun artık adı kuzumun yaaa
Enfekteli bir ismi vardıErken dogum diye dusunme canim,dikkat et ayaklarini falan usutme,vucudunu dinlendir bikac gun evdeyken,hangi antibiyotigi verdi dr?kendi doktorunu da bilgilendirmeyi unutma c vitamini,süt,taze.meyve suyu vs tuketmeye calis birde corba coook gecmis olsun cabucak atlat insallahhhh
ya Damla tanıdığım yok isim de yaygın degil ve güzel olabilir yani. üstüne yogunlaşmayınca içime hiç biri siniyor ki ciddi ciddi düşününce anlarız o kadarını :)))Bu arada ben kendi adım diye övdüm biraz
Önemli olan senin içine sinsin koyacağım isim
ben malzeme siparişi verdim kendim yapacam inaşşah beceririm. benim beğendiklerim sitelerde çok pahalı bakalım nasıl bişi çıklacak ortayakızlar loğusa seti almayı düşünüyor musunuz?
http://www.toptanbebek.com/INCILI_SUSLU_LOHUSA_TERLIK_SETI_T2690_295_.aspx
buna benzer bişey almayı düşünüyorum da size de sorayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?