benim öyle yeteneklerim olmasığı için hazır alıcam maalesef.ben malzeme siparişi verdim kendim yapacam inaşşah beceririm. benim beğendiklerim sitelerde çok pahalı bakalım nasıl bişi çıklacak ortaya
hahahha kız benim de yetenegim yok ki. zaten üstlerinde dantel ve çiçek var onlarıda hazıe alıp üstüne silikonla yapıştırıyorlar. benim gelin çiçegimi de uydurma kendim yaptım ve gerçekten hazırlardan daha dolgulu daha uygun ve daha güzel oldu. herşey hazır zaten sadece sen hizalaqyıp yapıştırıyorsunbenim öyle yeteneklerim olmasığı için hazır alıcam maalesef.
http://www.gittigidiyor.com/bebek-hediyelik/tekstil
Ben yeni edindim tansiyon aleti. Koldan olcen omron m2 aldim doktorumuz da bunu kullanıyordu.arkadaşlar evde tansiyon aleti bulunduran var mı? ben artık tansiyonumu takip etmek istiyorum ama bilekten ölçenler hamilelerde doğru sonuç vermiyormuş, koldan ölçen ev tipi bir cihaz arıyorum. kullanıp memnun olduğunuz marka/model varsa yazar mısınız?
benim öyle yeteneklerim olmasığı için hazır alıcam maalesef.
teşekkür ederim öyle yapayım bekleyeyim zaten kargoyla 3 günde geliyor.belki yılbaşı için bi indirim olursa birazda oradan alırım eksikleri tamalarım inşallahGerçekten güzel indirim yapıyolar canım.. Ben geçen sene yeğenimden ve ablamdan dolayı biliyorum.. Bebeği olan ve doğum yapan arkadaşlarım da tembihliyolar beni şubat indirimini bekle diye..ama tabiki ona da güvenmek ne kadar doğru.. Belki senin ihtiyacın olan ürün indirime girmeyebilir bu da bi ihtimal.. O yüzden sen liste yap ve sürekli her siteyi takip et.. Uyguna bulursan şubatı bekleme al derim ben.. ama acil olmayan şeyler mesela oyun halısı, mama sandalyesi, süt sağma makinası da olabilir çünkü senin doğumun şubat sonu gözüküo ve doğumda lazım olsa bile ilk başta hastanenin kini kullanabilirsin.. ya da mesela şimdiden bez stoğu yapma bi paket al koy kenara sonra ordaki indirimden alırsın. bunların hepsi bi tavsiye sadece..
kendim yapabileceğimi hiç sanmıyorum canım. ben böyle şeyleri yapmaktan pek zevk alan biri değilim.Bende kendim yapicam canim internetten video açıp izleyebilirsin bu sekilde cidden kapi susu hediyelik esyalar babynest hem oglusum icin biseyler yapmis oluyorum hem daha az maliyetli oluyor
teşekkür ederimŞubatın ilk günü başlıyor canım ve sonuna kadar devam ediyor.. Her gün bi markayı ya da bi kategoriyi indirime koyuyolar.. Mesela bi gün tüm chicco marka ürünler %20 indirim diyo ya da ne bileyim tüm oyuncak reyonunda %30 gibi..Sen bu arada alacaklarının listesini yap bence ve en uygun fiyata nerde satılıyo not al.. Yılbaşında da güzel indirimler olabilir o zamanki indirimlerle karşılaştır ve içine sinerse yılbaşında al ya da şubat indirimini bekle.. ben mesela black friday indiriminden aldım baya bi eksiğimi.. Oyun halısı ve ana kucağını da şubat indiriminden almayı düşünüyorum..
Bak gelin çiçeğim buydu 10 dk da bitti hazır hepsibenim öyle yeteneklerim olmasığı için hazır alıcam maalesef.
ya Damla tanıdığım yok isim de yaygın degil ve güzel olabilir yani. üstüne yogunlaşmayınca içime hiç biri siniyor ki ciddi ciddi düşününce anlarız o kadarını :)))
Ben yeni edindim tansiyon aleti. Koldan olcen omron m2 aldim doktorumuz da bunu kullanıyordu.
dogru diyorsun şimdi heryerde bu isimlerden var. belkide o yüzden bana soğuk geliyor. bakalım inşallah karara varacaz :)))Bak en güzel tarafı o, herkeste olan bir isim değil. Sınıfta tektim hep. Hatta şu TRT'de damlanın dolabı diye çizgi film görünce çok şaşırmıştım
Bu arada bazı isimler çok fazlalaştı ve şimdi okulda her sınıfta 2-3 Çınar 2-3 derin 2-3 Zeynep var. Lisede de bolca yaren ve alperen
çok güzelmişBak gelin çiçeğim buydu 10 dk da bitti hazır hepsi
Çok teşekkür ederim. Ben de ekran görüntüsü aldım.Bence de başa iliştirilse iyi olur
TuRuNCu deneyimli annelerimizden. Oğlundan olanları bizim için saymıştı ve ben de ekran görüntüsü almıştım izniyle paylaşıyorum tekrar
Diğer ekran görüntüsünü de sanırım ocak annelerinde görmüştüm casusluk yaparken :))
Tabi tecrübeliler değerlendirsin ben de acemiyim gördüğümü kaydediyorum
arkadaşlar kendiniz kapı süsü lohusa terlik vs bunları kendiniz süslemek için malzemeleri nereden alıyorsunuz acaba uyguna ve kaliteli olan malzemeler hangi siteden temin ediyorsunuz?
CankayatoptanÇok teşekkür ederim. Ben de ekran görüntüsü aldım.İnternetten ve dışarıdan hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz? Tavsiye edeceğiniz yerler olursa sevinirim.
Hastane çıkışının fotosunu atsana nasıl oldu?Ben ankarada suluhan ve cikrikcilar yokusundan aldim canim hobidunyamdan aldim birde internet sitesi olarak utuyle yapisan taşları bunlarlada hastane çıkısi yaptim
ben çıkrıkcılara bkatım inanılmaz karısıktı bunaldım internet sitesinden alırım ya dedim çıktım bunaldım kalabalıktan yoruldumBen ankarada suluhan ve cikrikcilar yokusundan aldim canim hobidunyamdan aldim birde internet sitesi olarak utuyle yapisan taşları bunlarlada hastane çıkısi yaptim
Ben avent soothie aldim. Hem cok begeniyorum onlari cok tatli buluyorum hem de cevremden iyi seyler duydum genelde onun icin.Emzik vermeyi düşünen arkadaşlar hangi markayı düşünüyor acaba ?
Avent normal emzik ile avent soothie arasında kararsız kaldım...
Bir de ilk oğlumda 2.ci el bebek telsizi kullanmıştım.Gittiğim yere götürüyordum.Özellikle de annemlerin evi büyük olduğu için çok iyi oluyordu.
Evde de öğlen uykusunda açıyordum ve iki de bir "uyandı mı acaba" diye yanına gitmeme gerek kalmıyordu.
Uzun süre kullanınca bozuldu gitti.Şimdi yine 100 liralık bir şey alsam diyorum ama kararsızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?