2017 Şubat Anneleri

benim öyle yeteneklerim olmasığı için hazır alıcam maalesef.
http://www.gittigidiyor.com/bebek-hediyelik/tekstil
hahahha kız benim de yetenegim yok ki. zaten üstlerinde dantel ve çiçek var onlarıda hazıe alıp üstüne silikonla yapıştırıyorlar. benim gelin çiçegimi de uydurma kendim yaptım ve gerçekten hazırlardan daha dolgulu daha uygun ve daha güzel oldu. herşey hazır zaten sadece sen hizalaqyıp yapıştırıyorsun

Ben yeni edindim tansiyon aleti. Koldan olcen omron m2 aldim doktorumuz da bunu kullanıyordu.

teşekkür ederim öyle yapayım bekleyeyim zaten kargoyla 3 günde geliyor.belki yılbaşı için bi indirim olursa birazda oradan alırım eksikleri tamalarım inşallah

Bende kendim yapicam canim internetten video açıp izleyebilirsin bu sekilde cidden kapi susu hediyelik esyalar babynest hem oglusum icin biseyler yapmis oluyorum hem daha az maliyetli oluyor
kendim yapabileceğimi hiç sanmıyorum canım. ben böyle şeyleri yapmaktan pek zevk alan biri değilim.

teşekkür ederim

Eklentiler

• 2016-11-29 14.41.06.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 121
  • 2016-11-29 14.40.45.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 102
ya Damla tanıdığım yok isim de yaygın degil ve güzel olabilir yani. üstüne yogunlaşmayınca içime hiç biri siniyor ki ciddi ciddi düşününce anlarız o kadarını :)))

Bak en güzel tarafı o, herkeste olan bir isim değil. Sınıfta tektim hep. Hatta şu TRT'de damlanın dolabı diye çizgi film görünce çok şaşırmıştım
Bu arada bazı isimler çok fazlalaştı ve şimdi okulda her sınıfta 2-3 Çınar 2-3 derin 2-3 Zeynep var. Lisede de bolca yaren ve alperen

dogru diyorsun şimdi heryerde bu isimlerden var. belkide o yüzden bana soğuk geliyor. bakalım inşallah karara varacaz :)))

arkadaşlar kendiniz kapı süsü lohusa terlik vs bunları kendiniz süslemek için malzemeleri nereden alıyorsunuz acaba uyguna ve kaliteli olan malzemeler hangi siteden temin ediyorsunuz?

Çok teşekkür ederim. Ben de ekran görüntüsü aldım. İnternetten ve dışarıdan hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz? Tavsiye edeceğiniz yerler olursa sevinirim.

arkadaşlar kendiniz kapı süsü lohusa terlik vs bunları kendiniz süslemek için malzemeleri nereden alıyorsunuz acaba uyguna ve kaliteli olan malzemeler hangi siteden temin ediyorsunuz?

Ben ankarada suluhan ve cikrikcilar yokusundan aldim canim hobidunyamdan aldim birde internet sitesi olarak utuyle yapisan taşları bunlarlada hastane çıkısi yaptim

Çok teşekkür ederim. Ben de ekran görüntüsü aldım. İnternetten ve dışarıdan hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz? Tavsiye edeceğiniz yerler olursa sevinirim.
Cankayatoptan
Markafoni
Hepsiburada
N11
Gittigidiyor
İhtiyacım olan şey nerede ucuz ise oradan alıyorum

Emzik vermeyi düşünen arkadaşlar hangi markayı düşünüyor acaba ?
Avent normal emzik ile avent soothie arasında kararsız kaldım...

Bir de ilk oğlumda 2.ci el bebek telsizi kullanmıştım.Gittiğim yere götürüyordum.Özellikle de annemlerin evi büyük olduğu için çok iyi oluyordu.
Evde de öğlen uykusunda açıyordum ve iki de bir "uyandı mı acaba" diye yanına gitmeme gerek kalmıyordu.
Uzun süre kullanınca bozuldu gitti.Şimdi yine 100 liralık bir şey alsam diyorum ama kararsızım...

Ben ankarada suluhan ve cikrikcilar yokusundan aldim canim hobidunyamdan aldim birde internet sitesi olarak utuyle yapisan taşları bunlarlada hastane çıkısi yaptim
ben çıkrıkcılara bkatım inanılmaz karısıktı bunaldım internet sitesinden alırım ya dedim çıktım bunaldım kalabalıktan yoruldum

Ben avent soothie aldim. Hem cok begeniyorum onlari cok tatli buluyorum hem de cevremden iyi seyler duydum genelde onun icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…