2017 Şubat Anneleri

Belki hediye gelir diye umuyorum ben de
Çok kullanışlı olacağını düşünüyorum
Yazın balkonda otururken
Ya da mutfakta yemek yaparken vs sürekli yanımda dolaştırmaktansa çocuğu

TuRuNCu nuk aldim ben ilk kizima da onu kullanmistim,avent guzel ama
Telsiz de kullandim kizimda weweel yanlis yazmadiysam ama suan oyuncak oldu:)dayimiz almisti ozaman suan telsiz dusunmuyorum almayi

Başlangıç için avent soothie aldım canım. Yenidoğana göre birazcık büyük oluyo ağızlarında ama anne memesine benzerliğiyle sanırım bebekler daha kolay alıyor. Ama 3 ay sonrası için de damaklı ortodontik emziklerden aldım. Gerçi sanırım biz hangi markayı alsak alalım minişler kendi seçiyor minicik boylarıyla.. :)

Canım bi ilgisi var mı cinsiyetle bilmiyorum ama başka bir hamilelik sayfasında yorumlarda kızların daha aşağıda olduğunu ve baş aşağı erken döndüklerini söylemişti. Tabi bilimsel gerçekliği var mıdır bilmiyorum.

Benim de tee ayrıntılı ultrason dan bu yana her gidişimde bebeğin basi asağıda deniliyor ultrason cihazında da basini gösterirken alt bölgede oluyor anlıyorum benimki de kız. Bi alakası var mı onunla ?

Benim kızımda baş aşağıda uzun bir süredir öyle.

Çok teşekkür ederim. Ben de ekran görüntüsü aldım. İnternetten ve dışarıdan hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz? Tavsiye edeceğiniz yerler olursa sevinirim.

Babymall , Toker bebe , e-bebek , hepsiburada , morhipo , gittigidiyor , joker gibi siteleri takip et canım. Kampanyalar oluyor hep. Bebek bezleri özellikle dışardaki mağazalara göre oldukça ucuz. Mesela hepsiburada'dan 108li yenidoğan bebek bezi aldım Prima'nın 47.90 tl idi fiyatı,mağazalarda 88lisi bu fiyata..

Park beşik kullanacaklar nasıl bir yatak alacaksınız? önerebileceğiniz bir yatak var mı?

ben çıkrıkcılara bkatım inanılmaz karısıktı bunaldım internet sitesinden alırım ya dedim çıktım bunaldım kalabalıktan yoruldum
Canim cikrikcilarin girisinde sol tarafta bi dükkandan aldim ben listemi yapip gittim kapi susu normalde 150tl diyolardi 30tlye mal ettim ama henuz yapmadım hastane cikisida 80 diyolardi 40a hallettim

Bilmiyorum bebekte nasıl durduğunu gördün mü ama avent soothie'nin ağızda görüntüüsü çok çirkin duruyor,bebeğin ağzında delik açılmış gibi.. Ben Nuk almayı düşünüyorum,ben bebekken de ondan emmişim çok severek kızım da sever sanırım Babymall'da çok güzel modeller var Nuk'ın , avent de iyi marka diye biliyorum şu modelleri hoşuma gidiyor(en alttaki dörtlü grup)..benim için görüntü de mühim,bebeğimin sağlığıyla beraber..

Canim cikrikcilarin girisinde sol tarafta bi dükkandan aldim ben listemi yapip gittim kapi susu normalde 150tl diyolardi 30tlye mal ettim ama henuz yapmadım hastane cikisida 80 diyolardi 40a hallettim
ne güzel yapmıssın benimde orada cabuk sıkılıyorum lsite yapıp gidince cabuk olur dogru söylüyorsun yapınca yaptıklarını bizimlede paylaş olurmu:)

Avent aldim bende 2.fotodakinden bebegin damak yapisina daha uygunmuş hemde 1 tanede damakli aldim suavinex diye bi italyan markasiymiş eczane cok övdu 1 tanede şimdi normal yuvarlak uçlu alıcam bebek hangisini severse işimi şansa birakmıyim diyorum
TuRuNCu canim senin dedigin aventin ziginide arkadasim kullaniyo ama dedigin gibi bi tuhaf görünuyo agzınin içi delik gibi bilemedim bende onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…