- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Emzik vermeyi düşünen arkadaşlar hangi markayı düşünüyor acaba ?
Avent normal emzik ile avent soothie arasında kararsız kaldım...
Bir de ilk oğlumda 2.ci el bebek telsizi kullanmıştım.Gittiğim yere götürüyordum.Özellikle de annemlerin evi büyük olduğu için çok iyi oluyordu.
Evde de öğlen uykusunda açıyordum ve iki de bir "uyandı mı acaba" diye yanına gitmeme gerek kalmıyordu.
Uzun süre kullanınca bozuldu gitti.Şimdi yine 100 liralık bir şey alsam diyorum ama kararsızım...
Gittigidiyordan aldim bi kac gun oncenereden aldınız? tansiyon aletlerinin online satışı yasaklanmış herhalde çıkıp almam gerekecek
Ben de çok fonksiyonlu olandan aldım canım kiraz çekirdekli olandan ama şimdi sen deyince bi endişeye düştüm..canım benimki kiraz çekirdekli olanlardan. onarın fiyat daha yüksek o yüzden ben en uygun orda bulmuştum
Bir de ilk oğlumda 2.ci el bebek telsizi kullanmıştım.Gittiğim yere götürüyordum.Özellikle de annemlerin evi büyük olduğu için çok iyi oluyordu.
Evde de öğlen uykusunda açıyordum ve iki de bir "uyandı mı acaba" diye yanına gitmeme gerek kalmıyordu.
Uzun süre kullanınca bozuldu gitti.Şimdi yine 100 liralık bir şey alsam diyorum ama kararsızım...
Benim de tee ayrıntılı ultrason dan bu yana her gidişimde bebeğin basi asağıda deniliyor ultrason cihazında da basini gösterirken alt bölgede oluyor anlıyorum benimki de kız. Bi alakası var mı onunla ?
Benim kızımda baş aşağıda uzun bir süredir öyle.Canım bi ilgisi var mı cinsiyetle bilmiyorum ama başka bir hamilelik sayfasında yorumlarda kızların daha aşağıda olduğunu ve baş aşağı erken döndüklerini söylemişti. Tabi bilimsel gerçekliği var mıdır bilmiyorum.
çok güzelmiş. tebrik ederim. bizim buralarda malzeme bulmak da zor. bulsan da astarı yüzünden pahalya geliyor. neyse bakalım yapcaz bişeyler...Bak gelin çiçeğim buydu 10 dk da bitti hazır hepsi
Çok teşekkür ederim. Ben de ekran görüntüsü aldım.İnternetten ve dışarıdan hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz? Tavsiye edeceğiniz yerler olursa sevinirim.
Canim dosya boyutu buyuk oldugu icin yuklenmiyor nasi atablrimHastane çıkışının fotosunu atsana nasıl oldu?
Canim cikrikcilarin girisinde sol tarafta bi dükkandan aldim ben listemi yapip gittim kapi susu normalde 150tl diyolardi 30tlye mal ettim ama henuz yapmadım hastane cikisida 80 diyolardi 40a hallettimben çıkrıkcılara bkatım inanılmaz karısıktı bunaldım internet sitesinden alırım ya dedim çıktım bunaldım kalabalıktan yoruldum
ne güzel yapmıssın benimde orada cabuk sıkılıyorum lsite yapıp gidince cabuk olur dogru söylüyorsun yapınca yaptıklarını bizimlede paylaş olurmu:)Canim cikrikcilarin girisinde sol tarafta bi dükkandan aldim ben listemi yapip gittim kapi susu normalde 150tl diyolardi 30tlye mal ettim ama henuz yapmadım hastane cikisida 80 diyolardi 40a hallettim
Canim uyarma ile gelen yağla masaj yaparken geldi birdaha yapmadım cok oldu ona da bu farklı ölü gozenek gibi sert kuru bazıları sari bazıları koyu kahve
Canim dosya boyutu buyuk oldugu icin yuklenmiyor nasi atablrim
Kızlar bu aralar salgın var sanırım herkes hasta...ben de farenjit oldum boğazlarım fena..burnum da tıkandı çok kötüyüm,ilaç da kullanamadım hep nane limon ve ıhlamur..
Avent aldim bende 2.fotodakinden bebegin damak yapisina daha uygunmuş hemde 1 tanede damakli aldim suavinex diye bi italyan markasiymiş eczane cok övdu 1 tanede şimdi normal yuvarlak uçlu alıcam bebek hangisini severse işimi şansa birakmıyim diyorumEki Görüntüle 1918813 Eki Görüntüle 1918814
Bilmiyorum bebekte nasıl durduğunu gördün mü ama avent soothie'nin ağızda görüntüüsü çok çirkin duruyor,bebeğin ağzında delik açılmış gibi.. Ben Nuk almayı düşünüyorum,ben bebekken de ondan emmişim çok severek kızım da sever sanırımBabymall'da çok güzel modeller var Nuk'ın , avent de iyi marka diye biliyorum şu modelleri hoşuma gidiyor(en alttaki dörtlü grup)..benim için görüntü de mühim,bebeğimin sağlığıyla beraber..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?