- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
nasıl yaptın ne kullandın neler aldın bize de söyle bize deCanim cikrikcilarin girisinde sol tarafta bi dükkandan aldim ben listemi yapip gittim kapi susu normalde 150tl diyolardi 30tlye mal ettim ama henuz yapmadım hastane cikisida 80 diyolardi 40a hallettim
tskler faydali bilgi olduhttp://www.bonprix.com.tr/kategori/...asiri-emzirme-suetyenleri-hamile-camasirlari/
bi de burayı inceleyin kızlar.. Doğum yapan arkadaşım burdan almış gayet memnun.. Belki istediğiniz gibi birşey bulursunuz..
2-3 ne ki en az okadar çıkıyorum ben lavaboyaBu da bu haftaki hamilelik uygulamasının yazısı. Bundan sonra uyku yok demek ki
29. Hafta da Siz.
Bu dönemler içerisinde karnınızda kaşınmalar olacaktır. Ama siz fazla kaşımamayı özen gösterin. Bu kaşıntılarınızı en aza indirebilmek için kaşımak yerine E vitamini içeren krem kullanarak masaj yapmayı deneyin. Hem sizi rahatlatacaktır hem de yırtık olmasını birazda olsa engelleyecektir. Eğer anneniz size hamileyken karnı çok çatlamış size sizin de karnınız çatlayabilir. Vücuttaki bu olay genelde genetiktir. Hamileliğiniz boyunca görülen mide yanmanız ve kramplarınız sizi hamilelikten soğutmasına izin vermeyin ve bebeğinizisuçlamayın. Bunlar güzel ama biraz acı verici olaylardır. Sizi bu olaylara karşı sabrınızı ve nezaketinizi koruyun. Bebeğinizi kucağınıza aldığınızda yaşadığınız tüm olumsuzlukları unutacaksınız. Bu haftalarda her tartıya çıktığınızda kilo aldığınızı fark edeceksiniz. Ayrıca göğüsleriniz de büyüyecek ve olgunlaşacaktır. Göğsünüzün çevresinde bulunan koyu renkli alan gittikçe koyulaşacaktır. Göğüslerinizde görülen en önemli olay ise süt hamileliğinizden kaynaklanan süt üretimini yapmaya başlayacak ve doğum için süt birikimi yapacaktır. Sonuçta doğumunuzdan sonra bebeğinize vereceğiniz ilk besin anne sütü olacaktır. Bebeğinizin hızlı büyümesi sizin dengenizi bozabilir.
Yürürken ve merdiven çıkarken dengenizi kaybedebilirsiniz. Ayrıca bu haftalar içerisinde tansiyonunuzda düşme olabilir.
Beslenmenizi göz ardı etmeyin. Özellikle sabah kahvaltılarını ihmal etmemeye özen gösterin. Geç saatlere kadar kahvaltıyı bekletmeyin bu durum sizin şekerinizi ve tansiyonunuzu düşürebilir. Anne adayı hem kendi sağlı hem de bebeğin gelişimi için öğünleri atlatmadan düzenli beslenmelidir. Vücudunuzda oluşan ödemi azaltmak için yatarken rahat yatak ve gezerken rahat ayakkabı kullanılmalıdır. Genelde gebelikte annenin ayakları fazla büyüme gösterebilir. Ancak doğumdan sonra normal ayakkabı numaranıza döneceksiniz.
Bu haftalar içerisinde artık idrar sorunlarınız başlamıştır. Artık geceleri iki, üç kere tuvaleti ziyaret edip öyle uykuya geçeceksiniz. Uyandıktan sonra bir daha uyuyamıyor iseniz vay halinize. Çünkü hamileliğiniz ilerledikçe tuvalet ziyaret saatlerinizde artacaktır. Özerlikle doğum haftasına ulaştığınızda bu sayı inanılmaz bir hal alacaktır.
Cankayatoptan
Markafoni
Hepsiburada
N11
Gittigidiyor
İhtiyacım olan şey nerede ucuz ise oradan alıyorum
Teşekkür ederim arkadaşlar.Babymall , Toker bebe , e-bebek , hepsiburada , morhipo , gittigidiyor , joker gibi siteleri takip et canım. Kampanyalar oluyor hep. Bebek bezleri özellikle dışardaki mağazalara göre oldukça ucuz. Mesela hepsiburada'dan 108li yenidoğan bebek bezi aldım Prima'nın 47.90 tl idi fiyatı,mağazalarda 88lisi bu fiyata..
nasıl yaptın ne kullandın neler aldın bize de söyle bize deben de kendim kapı süsü yapmak istiyorum netten keçe falan baktım.
nasıl yaptın ne kullandın neler aldın bize de söyle bize deben de kendim kapı süsü yapmak istiyorum netten keçe falan baktım.
Tabiki paylasirim youtube videolari sagolsun valla sunu da yapiyim bu da olsun diyorum insallah bi guc kuvvet halledicem hepsinine güzel yapmıssın benimde orada cabuk sıkılıyorum lsite yapıp gidince cabuk olur dogru söylüyorsun yapınca yaptıklarını bizimlede paylaş olurmu:)
teşekkürler canım. aslında keçeyle yapılabilecekler şeyler de kolay gibi gelmişti. işte filin ağzından balon çıkıyor her balonda bir harf. oğluşun adı olacak. fili falan kopyayla çizip keserim balonlar da kolay gibi. tabi bunlar fikir aşamasında icraat yok henüzCanim polyester cerceve kadife kumas kurdele ayna harf silikon aldim youtubea yaz bebek kapi susu diye baya guzel anlatiliyor keceyle ugrasmasi zor gibi sanki bulut yastik babynest yapicam ama sira gelmedi daha onlara
rica ederim..tskler faydali bilgi oldu
ben de sürekli uzaklaştırıyorum eşimi daralıyorum napıyım2 tane yastikla yatiyorum ben daraliyorm eşimi yatagin en uc tarafina gitmesi icin uyariyorm süreklidönemiyorum napyim:)
Yaa ben burda okuyup şaşırıyodum nasıl uyuyamazlar geri diye.. Bende hiç olmamıştı öyle sıkıntılar ama iki gündür farkettim uyanınca uyumam eskiye göre daha uzun sürüyo.. Önceden hemen uyurdum.. Demek ki benim haftam geri olduğu için erken konuşmuşumBu da bu haftaki hamilelik uygulamasının yazısı. Bundan sonra uyku yok demek ki
29. Hafta da Siz.
Bu dönemler içerisinde karnınızda kaşınmalar olacaktır. Ama siz fazla kaşımamayı özen gösterin. Bu kaşıntılarınızı en aza indirebilmek için kaşımak yerine E vitamini içeren krem kullanarak masaj yapmayı deneyin. Hem sizi rahatlatacaktır hem de yırtık olmasını birazda olsa engelleyecektir. Eğer anneniz size hamileyken karnı çok çatlamış size sizin de karnınız çatlayabilir. Vücuttaki bu olay genelde genetiktir. Hamileliğiniz boyunca görülen mide yanmanız ve kramplarınız sizi hamilelikten soğutmasına izin vermeyin ve bebeğinizisuçlamayın. Bunlar güzel ama biraz acı verici olaylardır. Sizi bu olaylara karşı sabrınızı ve nezaketinizi koruyun. Bebeğinizi kucağınıza aldığınızda yaşadığınız tüm olumsuzlukları unutacaksınız. Bu haftalarda her tartıya çıktığınızda kilo aldığınızı fark edeceksiniz. Ayrıca göğüsleriniz de büyüyecek ve olgunlaşacaktır. Göğsünüzün çevresinde bulunan koyu renkli alan gittikçe koyulaşacaktır. Göğüslerinizde görülen en önemli olay ise süt hamileliğinizden kaynaklanan süt üretimini yapmaya başlayacak ve doğum için süt birikimi yapacaktır. Sonuçta doğumunuzdan sonra bebeğinize vereceğiniz ilk besin anne sütü olacaktır. Bebeğinizin hızlı büyümesi sizin dengenizi bozabilir.
Yürürken ve merdiven çıkarken dengenizi kaybedebilirsiniz. Ayrıca bu haftalar içerisinde tansiyonunuzda düşme olabilir.
Beslenmenizi göz ardı etmeyin. Özellikle sabah kahvaltılarını ihmal etmemeye özen gösterin. Geç saatlere kadar kahvaltıyı bekletmeyin bu durum sizin şekerinizi ve tansiyonunuzu düşürebilir. Anne adayı hem kendi sağlı hem de bebeğin gelişimi için öğünleri atlatmadan düzenli beslenmelidir. Vücudunuzda oluşan ödemi azaltmak için yatarken rahat yatak ve gezerken rahat ayakkabı kullanılmalıdır. Genelde gebelikte annenin ayakları fazla büyüme gösterebilir. Ancak doğumdan sonra normal ayakkabı numaranıza döneceksiniz.
Bu haftalar içerisinde artık idrar sorunlarınız başlamıştır. Artık geceleri iki, üç kere tuvaleti ziyaret edip öyle uykuya geçeceksiniz. Uyandıktan sonra bir daha uyuyamıyor iseniz vay halinize. Çünkü hamileliğiniz ilerledikçe tuvalet ziyaret saatlerinizde artacaktır. Özerlikle doğum haftasına ulaştığınızda bu sayı inanılmaz bir hal alacaktır.
ben de sürekli uzaklaştırıyorum eşimi daralıyorum napıyım
Ağrin kasilman filan yoksa emdişelenme canm dun bende aşagıda hissediyodum ilk defa ama bugun yine normal her zamanki yerinde.Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugünde aynı şey devam edince yazayım sizlere dedim 3 gündür bebeğim direk aşağı o bölge.orada hareket ediyor başka hiçbir yerde değil.bu normal mi.doğum yoluna girmek buna mı deniyor.şimdi çok erken değil mi.erken doğum olabilşr mi.Dr A randevu alayım mı.yoksa bunu yaşayıp doktoru normal diyen var mı.
halledersin bak başlamıssın başladıgın zaman gerisi geliyor daha benim fikrim bile oluşamadı:)Tabiki paylasirim youtube videolari sagolsun valla sunu da yapiyim bu da olsun diyorum insallah bi guc kuvvet halledicem hepsini
teşekkürler canım. aslında keçeyle yapılabilecekler şeyler de kolay gibi gelmişti. işte filin ağzından balon çıkıyor her balonda bir harf. oğluşun adı olacak. fili falan kopyayla çizip keserim balonlar da kolay gibi. tabi bunlar fikir aşamasında icraat yok henüzama senin dediklerine de bakıcam.
bendede aynı şey oluyor bendede aşağı bölgede zaten karnımda aşağıda acaba normal miArkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugünde aynı şey devam edince yazayım sizlere dedim 3 gündür bebeğim direk aşağı o bölge.orada hareket ediyor başka hiçbir yerde değil.bu normal mi.doğum yoluna girmek buna mı deniyor.şimdi çok erken değil mi.erken doğum olabilşr mi.Dr A randevu alayım mı.yoksa bunu yaşayıp doktoru normal diyen var mı.
Insallah canim sende izle videolari kolaymis bende yaparım diyosun ama hastanede ne dagitsam bi turlu ona karar verebilmis degilim iste kokulu tas ve sabun cok uğraştiriyor tane basi yaptirsam pahaliya geliyor mevlitte yasin dagiticam tesbihle beraber ama hastaneye karar veremedim istehalledersin bak başlamıssın başladıgın zaman gerisi geliyor daha benim fikrim bile oluşamadı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?