- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
Kızlar siz Bebek dolapları içine kıyafetlerin altına örtü falan sermeyi düşünüyor musunuz? Ben sanırım istiyorum daha hijyenik olur diye. Kim yapar ki bu örtü işini
Göğüs kalkanı mi o tam ucunu göğsünün ucuna gelecek sekilde yerlestirceksin o zaten tutunuyo oraya :)Şimdi bu nasıl kullanılacak?
Şimdi bu nasıl kullanılacak?
kızlar bu göğüs kalkanı ne işe yarıyo acabaGöğüs kalkanı mi o tam ucunu göğsünün ucuna gelecek sekilde yerlestirceksin o zaten tutunuyo oraya :)
Bütün geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sağlık ocağında sıra beklerken bayılıyordum az daha.
Boğazım ciddi anlamda enfeksiyon kapmış
Ateşim de var
Yine antibiyotik kullanacağım.
Doktor 4 gün rapor yazdı daha ben istemeden. Haftayı kapatalım güzelce dinlen dedi
Keşke bunun tadını çıkaracak enerjim olsaydı
Damla koy Damla
Damlalar hem güzel olur hem zeki hem uysal
Bak 3 öğrencim kardeşinin adını damla koydurdu şimdiye kadar ve sonuçlar hep başarılı
Ece ve ecem Hoş benceSevgili annelerim birsey soracagim daha dogrusu fikrinize ihtiyacim var,lutfen yazimi okuyanlar gorenler dusuncesini yazarsa sevinirim,hala isim bulamadik biz favorilerimiz,Hazal-Ece-Nisa
Sizce hangisi?anlami,soyleyisi,seslenisi?tesekkurlee simdiden cevap veren arkadaslarima
Meme ucu olmayanlar için canım bi sure bebek bununla emiyo sonra göğüs ucu da cikiyo yada göğsü çok yara olup kullananlar da oluyo :) Yengem 3 bebesinde de bunu kullandı ilk 2 ay fln çünkü hiç meme ucu yoktukızlar bu göğüs kalkanı ne işe yarıyo acaba
Kizlar emzirme sutyenini kaplı almistim simdi kargom geldi denedim destekli 80 giyiyorum normalde bu da desteksiz 80 oldu ama bi tane de 85 alacağım fakat şöyle birsey var bezli olanlari ben de sevmedigimden ve ucu belli oldugundan istemedim ama bunun da acip kapamasi sıkıntı çünkü teli var ve kaplı olduğundan kivrilmasi zor haberiniz olsun resmini atiyorumEki Görüntüle 1918897
Kızlar bebek bakım çantası düşünürseniz n11 den aldım stylo grand sırt çantası çok güzel şimdi geldi tavsiye ederim[/QUOTE
Canim resmini paylasabilirmisin gelen urunun ne kadara aldin birde
Bi de kapak gibi bi zımbırtısı daha var onu anlayamadımGöğüs kalkanı mi o tam ucunu göğsünün ucuna gelecek sekilde yerlestirceksin o zaten tutunuyo oraya :)
Bu göğüs ucu yaraları için diye biliyorum. Akan sütü topluyor ve göğüs ucun sütün içinde durduğu için yara olmuyor ya da hızlı iyileşiyorkızlar bu göğüs kalkanı ne işe yarıyo acaba
EstağfirullahAy ben nası farketmemişim.
Geçmiş olsun canım.
Telden girdiğim için bazı mesajlar arada kaynıyo sanırım
Meme ucu olmayanlar için canım bi sure bebek bununla emiyo sonra göğüs ucu da cikiyo yada göğsü çok yara olup kullananlar da oluyo :) Yengem 3 bebesinde de bunu kullandı ilk 2 ay fln çünkü hiç meme ucu yoktu
Merhaba,
krem rengi yada beyaz bi örtü var aklımda ama nasıl bişey anlatamadım. kapitone deniyor sanırım. dolap içlerine.. tabi daha şık bişey bulursak iyi olur.. sen nasıl bişey düşündün?
Şimdi bu nasıl kullanılacak?
Meme ucu olmayanlar için canım bi sure bebek bununla emiyo sonra göğüs ucu da cikiyo yada göğsü çok yara olup kullananlar da oluyo :) Yengem 3 bebesinde de bunu kullandı ilk 2 ay fln çünkü hiç meme ucu yoktu
Yanı Yengem o amaçla kullanmıştı canım ama bilmiyorum bu farklı bisey mi biz normal eczaneden sıradan bisey almıştık uç yokmu senin aldığındaBi de kapak gibi bi zımbırtısı daha var onu anlayamadım
Bu göğüs ucu yaraları için diye biliyorum. Akan sütü topluyor ve göğüs ucun sütün içinde durduğu için yara olmuyor ya da hızlı iyileşiyor
Estağfirullah
Teşekkür ederim
Bekleyen saya o kadar çok birikiyor ki farketmiyor bazen insan
Rapor aldım dinlenince geçer inşallah
Ben onun için olan şey daha farklı diye biliyordum ondan bunu aldım zira yarım küçük parmak kadar meme ucum var
Eğer öyleyse çocuk boğulmasın diye kullanırım artık
Dedim ya aynı şey mi bilemedim bende :) uç lu delikli bisey değil mi bu daCanım o delikli olan kapağı göğüs ucunun gireceği silikona tak.
Göğüs ucunu delikten geçirip sütyenin içine sıkıştır.Her emzirme sonrası kremleyip böyle kapat.Göğüs yarasına birebir..
Yalnız bazen içine süt damlıyor.Eğilirken dikkat et ki delikten dışarı dökülmesin :)
Aaa ben bu özelliğini bilmiyordum.
Göğüs yarasının iyileşmesi için kullanmıştım ben.
Öğrenmiş oldum :)
göğüs ucuna yapışıyormu peki bu ya ne kadar cahilim bu konulardaBi de kapak gibi bi zımbırtısı daha var onu anlayamadım
Bu göğüs ucu yaraları için diye biliyorum. Akan sütü topluyor ve göğüs ucun sütün içinde durduğu için yara olmuyor ya da hızlı iyileşiyor
Estağfirullah
Teşekkür ederim
Bekleyen saya o kadar çok birikiyor ki farketmiyor bazen insan
Rapor aldım dinlenince geçer inşallah
Ben onun için olan şey daha farklı diye biliyordum ondan bunu aldım zira yarım küçük parmak kadar meme ucum var
Eğer öyleyse çocuk boğulmasın diye kullanırım artık
Ben sahinlerden aldim kapli emzirme sütyeni yaz cikarYa işte bende kaplı istiyorum ama kıvrılması sıkıntı olacak diye düşünmüştüm ki sende öyle diyorsun. Ama diğerlerini de hiççç sevmiyorum. Yine de bunlardan alıcam galiba. Nerden almıştın?
32. Hafta başında ..doktorum öyle cagirdiKizlar ya şimdi calisabilir raporunu tam olarak ne zaman aliyoruz kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?