2017 Şubat Anneleri

Kızlar siz Bebek dolapları içine kıyafetlerin altına örtü falan sermeyi düşünüyor musunuz? Ben sanırım istiyorum daha hijyenik olur diye. Kim yapar ki bu örtü işini

Merhaba,

krem rengi yada beyaz bi örtü var aklımda ama nasıl bişey anlatamadım. kapitone deniyor sanırım. dolap içlerine.. tabi daha şık bişey bulursak iyi olur.. sen nasıl bişey düşündün?

Ay ben nası farketmemişim.
Geçmiş olsun canım.
Telden girdiğim için bazı mesajlar arada kaynıyo sanırım

Ece ve ecem Hoş bence

Kızlar bebek bakım çantası düşünürseniz n11 den aldım stylo grand sırt çantası çok güzel şimdi geldi tavsiye ederim

Kizlar emzirme sutyenini kaplı almistim simdi kargom geldi denedim destekli 80 giyiyorum normalde bu da desteksiz 80 oldu ama bi tane de 85 alacağım fakat şöyle birsey var bezli olanlari ben de sevmedigimden ve ucu belli oldugundan istemedim ama bunun da acip kapamasi sıkıntı çünkü teli var ve kaplı olduğundan kivrilmasi zor haberiniz olsun resmini atiyorum

kızlar bu göğüs kalkanı ne işe yarıyo acaba
Meme ucu olmayanlar için canım bi sure bebek bununla emiyo sonra göğüs ucu da cikiyo yada göğsü çok yara olup kullananlar da oluyo :) Yengem 3 bebesinde de bunu kullandı ilk 2 ay fln çünkü hiç meme ucu yoktu

Ya işte bende kaplı istiyorum ama kıvrılması sıkıntı olacak diye düşünmüştüm ki sende öyle diyorsun. Ama diğerlerini de hiççç sevmiyorum. Yine de bunlardan alıcam galiba. Nerden almıştın?

Kızlar bebek bakım çantası düşünürseniz n11 den aldım stylo grand sırt çantası çok güzel şimdi geldi tavsiye ederim[/QUOTE
Canim resmini paylasabilirmisin gelen urunun ne kadara aldin birde

Göğüs kalkanı mi o tam ucunu göğsünün ucuna gelecek sekilde yerlestirceksin o zaten tutunuyo oraya :)
Bi de kapak gibi bi zımbırtısı daha var onu anlayamadım

kızlar bu göğüs kalkanı ne işe yarıyo acaba
Bu göğüs ucu yaraları için diye biliyorum. Akan sütü topluyor ve göğüs ucun sütün içinde durduğu için yara olmuyor ya da hızlı iyileşiyor

Ay ben nası farketmemişim.
Geçmiş olsun canım.
Telden girdiğim için bazı mesajlar arada kaynıyo sanırım
Estağfirullah
Teşekkür ederim
Bekleyen saya o kadar çok birikiyor ki farketmiyor bazen insan
Rapor aldım dinlenince geçer inşallah

Meme ucu olmayanlar için canım bi sure bebek bununla emiyo sonra göğüs ucu da cikiyo yada göğsü çok yara olup kullananlar da oluyo :) Yengem 3 bebesinde de bunu kullandı ilk 2 ay fln çünkü hiç meme ucu yoktu

Ben onun için olan şey daha farklı diye biliyordum ondan bunu aldım zira yarım küçük parmak kadar meme ucum var
Eğer öyleyse çocuk boğulmasın diye kullanırım artık

Kızlar meme ucunu belli etmesi sorun degil bence gögüs pedi ilk basta koycaksiniz zaten bide ince süngerimsi bisey var gögüs pedine benzeyen uçlar belli olmasin diye onlardan kullanabilirsiniz

Merhaba,

krem rengi yada beyaz bi örtü var aklımda ama nasıl bişey anlatamadım. kapitone deniyor sanırım. dolap içlerine.. tabi daha şık bişey bulursak iyi olur.. sen nasıl bişey düşündün?

benim annem çeyizlerimi yaptırırken pikocu mu deniyor ne deniyor dantel ve yorgan işlerini yapan adama yaptırmıştı bütün çekmecelerimin ve gömme dolabımın içi için. şimdi bebeğe oda yapmadığımız için ben sadece ona yırdığımız şifonyer ve komodinlerin içindekileri yıkadım ütüledim, bebek eşyalarını öyle yerleştirdim.

Şimdi bu nasıl kullanılacak?

Canım o delikli olan kapağı göğüs ucunun gireceği silikona tak.
Göğüs ucunu delikten geçirip sütyenin içine sıkıştır.Her emzirme sonrası kremleyip böyle kapat.Göğüs yarasına birebir..
Yalnız bazen içine süt damlıyor.Eğilirken dikkat et ki delikten dışarı dökülmesin :)

Aaa ben bu özelliğini bilmiyordum.
Göğüs yarasının iyileşmesi için kullanmıştım ben.
Öğrenmiş oldum :)

Yanı Yengem o amaçla kullanmıştı canım ama bilmiyorum bu farklı bisey mi biz normal eczaneden sıradan bisey almıştık uç yokmu senin aldığında

Dedim ya aynı şey mi bilemedim bende :) uç lu delikli bisey değil mi bu da

Loveali demek ki kapak gibi olan süt biriktirmek içinmiş
Ama delikli olan ne işe yarıyor bilemedim
Kılavuzdagöğüs hava alıp bakteri üretmesin diye yazıyor ama neye göre hangisini koymalı anlamadım

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Bu ultra yumuşak göğüs kalkanları göğüs uçlarını sürtünmelerden korumak ve sızan anne sütünü biriktirmek içinsütyenin iÇine giyilir.
Hava geçirir kalkanlar acıyan veya çatlak göğüs uçlarının daha çabuk iyileşmesine yardımcı olur. Nazik basıncıyla şiş göğüsler rahatlar.
Delikler hava sirkülasyonunu sağlar.
Anne Sütü Koruyucu Kalkanlar (deliksiz kısım) göğüs pompası kullanırken veya emzirirken sızan anne sütünü toplar.
Kullanmadan önce evdeki bir elektrikli ya da mikrodalga buharlı sterilizörde, kimyasal bir solüsyon kullanarak ya da kaynatarak steril edilebilir.

Aldığı Ödüller: Mother & Baby Award for Excellence
Kalite Belgeleri: 2002/72/EC, EN 71 bl3, BS EN 1400

Paket İçeriği:
2 AVENT Delikli Göğüs Kalkanı
2 AVENT Süt Toplama Kalkanı
2 AVENT Silikon Masaj Yastıkları

göğüs ucuna yapışıyormu peki bu ya ne kadar cahilim bu konularda

Ben sahinlerden aldim kapli emzirme sütyeni yaz cikar
Fullialein canim oncelikle gecmis olsun keske ben de raporlu olsaydım aah ah.. ya benim de kalkan geldi bugun ama o kalkani takinca sütyeni ustune nasil takacam ki o zaman bi de bez sütyen mi almaliyim acaba? Kafamda deli sorular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…