2017 Şubat Anneleri

Evet canım şimdi baktim benim dediğim le bu farkliymis :)

Canım ya yüklüyorum kabul etmiyor ya .ama bak n11 e gir stylo grand sırr çantası termostatlı çanta hediyeli diyor canım kargo ücretsiz 99 tl

Kızlar meme ucunu belli etmesi sorun degil bence gögüs pedi ilk basta koycaksiniz zaten bide ince süngerimsi bisey var gögüs pedine benzeyen uçlar belli olmasin diye onlardan kullanabilirsiniz

Ben meme ucu belli olacak diye değil de daha düzgün durması için istiyorum canım. Bugüne kadar hiç bez kullanmadım. Sevmiyorum şekilsiz duruyo bence.

Ağrin kasilman filan yoksa emdişelenme canm dun bende aşagıda hissediyodum ilk defa ama bugun yine normal her zamanki yerinde.
Baya stres oldum bugün.ağrım falan yok ama 3 gündür orada. neyse doktora randevu alayım inşallah endişelenmemi gerektirecek bişey yoktur.

Yine yetiştin imdadımıza :)
Şimdi silikon olan göğüs yastığı onu anladım
Ona takılan parçaların biri delikli diğeri deliksiz
Hangisi ne zaman kullanılır?

Yanı Yengem o amaçla kullanmıştı canım ama bilmiyorum bu farklı bisey mi biz normal eczaneden sıradan bisey almıştık uç yokmu senin aldığında

O senin dediğin fotodaki şey sanırım canm.dedim ya ben de tam bilmiyorum ama emzirmelik deliği Yok bunun
Üst kısımda hava deliği var

Eklentiler

• IMG_6752.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 37
göğüs ucuna yapışıyormu peki bu ya ne kadar cahilim bu konularda
Yok bu büyük bir şey baya
Silikonlu sütyen var gibi görünecek bunu takınca muhtemelen

Sağol canım
Valla iyi gelir umarım
Bana da bez sütyenle kullanılır gibi geldi
Sence de ilginç bi alet değil mi

Evet canım şimdi baktim benim dediğim le bu farkliymis :)

Senin dediğin de yara iyileştiriyormuş ama
Ben ona baktım fakat kullanımına bakmamıştım
Ucu ona sığmaz diye almadım

Kizlar ben hala pijama ve bakım cantasi arayisindayim bi turlu istedigim modeli bulamiyorum aranizda V yaka tercih edicek olan var mi yuvarlak yaka beni çok sıkıyorda

Canım önü düğmeli oluyoya farkedermi v yada yuvarlak olması ki? Daralınca açarsın düğmesini.
N11de cicimod mağazasından 52 liraya aldım ben çok beğendim kumaşı falan çok güzel tavsiye ederim.

Çantayı ben de almadım ama sırt çantası alcam inşallah.
Ve muhtemelen çok gözlü seyahat çantasına benzer bişey alcam.ille adının bebek bakım çantası olması gerekmiyo yani çünkü onlar daha pahalı.

Kiraz çekirdekli ne oluyo kii?

Kızlar kızımın adını Cansın koymaya karar verdim , nasıl sizce ? Hem Türkçe hem anlamlı, canımsın der gibi

Canım şahsen ingilizceyle haşır neşir biri olarak, cansın denildiğilde ilk "johnson" geliyo aklıma oyüzden hiç türkçe hali çağrışmıyo bende. ama bu bana ait bi arıza sen sevdiysen koy tabi :) benim gibi cinsler olduğunu sanmiyorum çevrende :)

2 tane yastikla yatiyorum ben daraliyorm eşimi yatagin en uc tarafina gitmesi icin uyariyorm sürekli dönemiyorum napyim:)

Ay bende bi kocaman 5 destek bölgeli yastık + bide ortopedik boyun yastığıyla yatağın yarisini kaplıyom :)
Eşim de iri yapılı bi tip ve geniş yatıyo, bi üstüne uykusu çok hafif, her dönüşümde uyanıyo :-/
Şu aralar karşılıklı işkenceye dönüştü bizim uykular :)
İstersen kanepede yat aşkım diyom - ki bayılır kanepeye yumuşak olduğu için- kahraman edasıyla "hayır seni yalnız bırakmam" diyo. (İçi gidiyo aslında orda yatmak için :))
(Giderse küserim zaten, düşünceli eş numarası yapmak için teklif ediyom kanepeyi :))
Ben de "başarılarının devamını bebek doğunca da bekliyom" dedim :)
Bakalım gece yardım edecek mi alt değiştirmeye falan, heycanla o koca elleriyle bez tutacağı günleri bekliyom :)

kızlar bu göğüs kalkanı ne işe yarıyo acaba

Canım göğsün hava almasını ve akan sütün haznede toplanmasını sağlıyo.

Kızlar bebek bakım çantası düşünürseniz n11 den aldım stylo grand sırt çantası çok güzel şimdi geldi tavsiye ederim

Kaç tl canım?

Meme ucu olmayanlar için canım bi sure bebek bununla emiyo sonra göğüs ucu da cikiyo yada göğsü çok yara olup kullananlar da oluyo :) Yengem 3 bebesinde de bunu kullandı ilk 2 ay fln çünkü hiç meme ucu yoktu

Tatlım meme ucu olanlar da kullanıyo diye biliyorum göğsün hava alması için.
Şahsen kafam kadar göğsüm ve parmak kadar ucum var ( ) ama ben de alcam kalkan.

Son düzenleme:

Aaa dünyadaki tek parmak meme uçlu benim sanıyordum

ben de aldım bundan. göğsün yara olmasına engel oluyormuş nemli tuttuğu için. hem sütün direk çamaşıra akmasına da engel oluyormuş. bi arkadaşım mutlaka al demişti. e-bebekte görmüştüm. hepsiburada.com'da indirime girince kaçırmadım.

bu arada yatak ile ilgili soru sormuştum kaynamış arada. ne tür bir yatak düşünüyorsunuz arkadaşlar. sert mi ortepedik mi visko mu sünger mi? internette ilk 6 ay için orta sertlikte bir yatak tavsiye etmişler. kesinlikle içine gömülen bir yatak olmamalıymış. ortapedik de önermiyorlar. napcağımı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…