Evet canım şimdi baktim benim dediğim le bu farkliymis :)Loveali demek ki kapak gibi olan süt biriktirmek içinmiş
Ama delikli olan ne işe yarıyor bilemedim
Kılavuzdagöğüs hava alıp bakteri üretmesin diye yazıyor ama neye göre hangisini koymalı anlamadım
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Bu ultra yumuşak göğüs kalkanları göğüs uçlarını sürtünmelerden korumak ve sızan anne sütünü biriktirmek içinsütyenin iÇine giyilir.
Hava geçirir kalkanlar acıyan veya çatlak göğüs uçlarının daha çabuk iyileşmesine yardımcı olur. Nazik basıncıyla şiş göğüsler rahatlar.
Delikler hava sirkülasyonunu sağlar.
Anne Sütü Koruyucu Kalkanlar (deliksiz kısım) göğüs pompası kullanırken veya emzirirken sızan anne sütünü toplar.
Kullanmadan önce evdeki bir elektrikli ya da mikrodalga buharlı sterilizörde, kimyasal bir solüsyon kullanarak ya da kaynatarak steril edilebilir.
Aldığı Ödüller: Mother & Baby Award for Excellence
Kalite Belgeleri: 2002/72/EC, EN 71 bl3, BS EN 1400
Paket İçeriği:
2 AVENT Delikli Göğüs Kalkanı
2 AVENT Süt Toplama Kalkanı
2 AVENT Silikon Masaj Yastıkları
Kızlar meme ucunu belli etmesi sorun degil bence gögüs pedi ilk basta koycaksiniz zaten bide ince süngerimsi bisey var gögüs pedine benzeyen uçlar belli olmasin diye onlardan kullanabilirsiniz
Evt 32+0 da rapor baslangici oluyorBen cok bilmiyorum bu konuyu doktora sorup ogrenicem ama 32+0 da olmazmi
Baya stres oldum bugün.ağrım falan yok ama 3 gündür orada. neyse doktora randevu alayım inşallah endişelenmemi gerektirecek bişey yoktur.Ağrin kasilman filan yoksa emdişelenme canm dun bende aşagıda hissediyodum ilk defa ama bugun yine normal her zamanki yerinde.
Yine yetiştin imdadımıza :)Canım o delikli olan kapağı göğüs ucunun gireceği silikona tak.
Göğüs ucunu delikten geçirip sütyenin içine sıkıştır.Her emzirme sonrası kremleyip böyle kapat.Göğüs yarasına birebir..
Yalnız bazen içine süt damlıyor.Eğilirken dikkat et ki delikten dışarı dökülmesin :)
Aaa ben bu özelliğini bilmiyordum.
Göğüs yarasının iyileşmesi için kullanmıştım ben.
Öğrenmiş oldum :)
Yanı Yengem o amaçla kullanmıştı canım ama bilmiyorum bu farklı bisey mi biz normal eczaneden sıradan bisey almıştık uç yokmu senin aldığında
En iyisi doktora soralım randevu alacağım artık. çünkü çok panik olmaya başladım.sende bi doktoruna görün olmazsa.bendede aynı şey oluyor bendede aşağı bölgede zaten karnımda aşağıda acaba normal mi
Yok bu büyük bir şey bayagöğüs ucuna yapışıyormu peki bu ya ne kadar cahilim bu konularda
Ben sahinlerden aldim kapli emzirme sütyeni yaz cikar
Fullialein canim oncelikle gecmis olsun keske ben de raporlu olsaydım aah ah.. ya benim de kalkan geldi bugun ama o kalkani takinca sütyeni ustune nasil takacam ki o zaman bi de bez sütyen mi almaliyim acaba? Kafamda deli sorular...
Evet canım şimdi baktim benim dediğim le bu farkliymis :)
Kizlar ben hala pijama ve bakım cantasi arayisindayim bi turlu istedigim modeli bulamiyorum aranizda V yaka tercih edicek olan var mi yuvarlak yaka beni çok sıkıyorda
Kiraz çekirdekli ne oluyo kii?Ben de çok fonksiyonlu olandan aldım canım kiraz çekirdekli olandan ama şimdi sen deyince bi endişeye düştüm..
Benim aldığım bu idi..
http://www.hepsiburada.com/sevi-bebe-cok-fonksiyonlu-yatis-yastigi-mavi-p-AILEILBEIB00259183
eğer kiraz çekirdeksiz gelirse iptal ederim artık..
Kızlar kızımın adını Cansın koymaya karar verdim , nasıl sizce ?Hem Türkçe hem anlamlı, canımsın der gibi
2 tane yastikla yatiyorum ben daraliyorm eşimi yatagin en uc tarafina gitmesi icin uyariyorm süreklidönemiyorum napyim:)
kızlar bu göğüs kalkanı ne işe yarıyo acaba
Kızlar bebek bakım çantası düşünürseniz n11 den aldım stylo grand sırt çantası çok güzel şimdi geldi tavsiye ederim
Meme ucu olmayanlar için canım bi sure bebek bununla emiyo sonra göğüs ucu da cikiyo yada göğsü çok yara olup kullananlar da oluyo :) Yengem 3 bebesinde de bunu kullandı ilk 2 ay fln çünkü hiç meme ucu yoktu
Tamam canım bakiyim cok sagolCanım ya yüklüyorum kabul etmiyor ya .ama bak n11 e gir stylo grand sırr çantası termostatlı çanta hediyeli diyor canım kargo ücretsiz 99 tl
Aynı beeeen1 aydir böyleyim salona göndercem nerdeyse hızimı alamayip koca yatakta
geniş geniş yatayim şöyle zaten rahat uyuyamyorz artik
Bana gereksiz pahalı geldi fiyatlarıkızlar loğusa seti almayı düşünüyor musunuz?
http://www.toptanbebek.com/INCILI_SUSLU_LOHUSA_TERLIK_SETI_T2690_295_.aspx
buna benzer bişey almayı düşünüyorum da size de sorayım dedim.
Canım önü düğmeli oluyoya farkedermi v yada yuvarlak olması ki? Daralınca açarsın düğmesini.
N11de cicimod mağazasından 52 liraya aldım ben çok beğendim kumaşı falan çok güzel tavsiye ederim.
Çantayı ben de almadım ama sırt çantası alcam inşallah.
Ve muhtemelen çok gözlü seyahat çantasına benzer bişey alcam.ille adının bebek bakım çantası olması gerekmiyo yani çünkü onlar daha pahalı.
Kiraz çekirdekli ne oluyo kii?
Canım şahsen ingilizceyle haşır neşir biri olarak, cansın denildiğilde ilk "johnson" geliyo aklıma oyüzden hiç türkçe hali çağrışmıyo bende. ama bu bana ait bi arıza sen sevdiysen koy tabi :) benim gibi cinsler olduğunu sanmiyorum çevrende :)
Ay bende bi kocaman 5 destek bölgeli yastık + bide ortopedik boyun yastığıyla yatağın yarisini kaplıyom :)
Eşim de iri yapılı bi tip ve geniş yatıyo, bi üstüne uykusu çok hafif, her dönüşümde uyanıyo :-/
Şu aralar karşılıklı işkenceye dönüştü bizim uykular :)
İstersen kanepede yat aşkım diyom - ki bayılır kanepeye yumuşak olduğu için- kahraman edasıyla "hayır seni yalnız bırakmam" diyo. (İçi gidiyo aslında orda yatmak için :))
Ben de "başarılarının devamını bebek doğunca da"bekliyom dedim :)
Bakalım gece yardım edecek mi alt değiştirmeye falan, heycanla o koca elleriyle bez tutacağı günleri bekliyom :)
Canım göğsün hava almasını ve akan sütün haznede toplanmasını sağlıyo.
Kaç tl canım?
Tatlım meme ucu olanlar da kullanıyo diye biliyorum göğsün hava alması için.
Şahsen kafam kadar göğsüm ve parmak kadar ucum var () ama ben de alcam kalkan.
Canım önü düğmeli oluyoya farkedermi v yada yuvarlak olması ki? Daralınca açarsın düğmesini.
N11de cicimod mağazasından 52 liraya aldım ben çok beğendim kumaşı falan çok güzel tavsiye ederim.
Çantayı ben de almadım ama sırt çantası alcam inşallah.
Ve muhtemelen çok gözlü seyahat çantasına benzer bişey alcam.ille adının bebek bakım çantası olması gerekmiyo yani çünkü onlar daha pahalı.
canim bisiklet yaka bile bunaltiyo beni hastanede sicak olur diye v yaka diye dusundum bi arkadaşım almis ic gosteriyomus ondan cok emin olamadim ne almam gerektigi konusunda.. 2 tane sirt cantam var birini decathlondan digerinide defactodan almistim seyahatlete gderken yanima biseyler almak için bende bu gidisle onu kullanicam gibi gozukuyo
Aaa dünyadaki tek parmak meme uçlu benim sanıyordum
ben de aldım bundan. göğsün yara olmasına engel oluyormuş nemli tuttuğu için. hem sütün direk çamaşıra akmasına da engel oluyormuş. bi arkadaşım mutlaka al demişti. e-bebekte görmüştüm. hepsiburada.com'da indirime girince kaçırmadım.Loveali demek ki kapak gibi olan süt biriktirmek içinmiş
Ama delikli olan ne işe yarıyor bilemedim
Kılavuzdagöğüs hava alıp bakteri üretmesin diye yazıyor ama neye göre hangisini koymalı anlamadım
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Bu ultra yumuşak göğüs kalkanları göğüs uçlarını sürtünmelerden korumak ve sızan anne sütünü biriktirmek içinsütyenin iÇine giyilir.
Hava geçirir kalkanlar acıyan veya çatlak göğüs uçlarının daha çabuk iyileşmesine yardımcı olur. Nazik basıncıyla şiş göğüsler rahatlar.
Delikler hava sirkülasyonunu sağlar.
Anne Sütü Koruyucu Kalkanlar (deliksiz kısım) göğüs pompası kullanırken veya emzirirken sızan anne sütünü toplar.
Kullanmadan önce evdeki bir elektrikli ya da mikrodalga buharlı sterilizörde, kimyasal bir solüsyon kullanarak ya da kaynatarak steril edilebilir.
Aldığı Ödüller: Mother & Baby Award for Excellence
Kalite Belgeleri: 2002/72/EC, EN 71 bl3, BS EN 1400
Paket İçeriği:
2 AVENT Delikli Göğüs Kalkanı
2 AVENT Süt Toplama Kalkanı
2 AVENT Silikon Masaj Yastıkları
haklısın da beceriksiz olunca hazırlara baktım napim.Bana gereksiz pahalı geldi fiyatlarıkendim alıp yapmayı düşünüyorum yüzde İki yüz üç yüz kar var bence neredeyse fırsat bulursam İnşallah bakalım Tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?