2017 Şubat Anneleri

Fullialein daha çamaşır katlayip ev toplamaktan denemeye firsat bulamadim ki ama o silikon dışındaki 2 parcayi ust uste takmiyoz herhalde ben yedek sanmistim ama sen biri delikli biri deliksiz dedin demek farkliymis

Ben meme ucu belli olacak diye değil de daha düzgün durması için istiyorum canım. Bugüne kadar hiç bez kullanmadım. Sevmiyorum şekilsiz duruyo bence.
Bende kullanmadim benim aldıgim korse gibi sıkı bişey denemedim ama iyi olur insallh hiç aklima dolgulu almak gelmedi

Revna bende çok mrk ediyorm bebek doğduktan sonra nasil olucak diye
Dun bana diyo şimdi odada sanki 3 kişiyiz başladin erkenden babası babasi oglun oyle oglun böyle demeye sanıyorm orda yatiyo
zaten 3 kişiyiz dedim az kaldi orda yatmasinada

kızlar 50 mg şeker yüklemesi sonucu yüksek çıktı, cuma günü 100 lük verilecek. Bide idrarda enfeksiyon, belki vajinal Ağrı'nın sebebi bile odur. Enfeksiyon ihtimali vardı ama şeker sonucu şok oldum ki ailede hiç yok umarım diyet ile atlatabilirim ya

Ay çok utanıyom yaaa kocamaağnn

Evet ve hep öyleydi
Bi de eskiden bu kadar büyük de değildi daha kötüydü

Ben bu konuda çok bilgili değilim fakat yumuşak olmaması gerektiğini okudum ben de. Omurga gelişimi için iyi değilmiş
Arkadaşım sallanan büyüyen beşikli oda yaptı ve orada yatırıyordu fakat Bebek tutunmaya başlayınca park yatak aldılar ve odalarında yatırmaya başladılar şuan en alt kademede kullanıyorlar
Onlar incelerden aldı park yatak yatağı olarak satılanlardan
Visko almayın demişti bana ama hangi tür olmadı gerektiğini sanırım Bebek mağazalarında sormalıyız

Fullialein daha çamaşır katlayip ev toplamaktan denemeye firsat bulamadim ki ama o silikon dışındaki 2 parcayi ust uste takmiyoz herhalde ben yedek sanmistim ama sen biri delikli biri deliksiz dedin demek farkliymis

Ben üst üste takmayı denedim :)) olmadı
İkisi şeklen aynı sadece biri delikli

Bazen 50likte çıkıp 100lükte çıkmıyormuş çıkmaz belki

aylardır aklımda bir tek playgro mutlu orman var inş şubat gibi indirime girerde alırız ona da bi bak derim

Selam hanımlar nasılsınız bakalım çok oldu yazmayalım bel ağrıs çeken bir ben miyim acep

Ayıpsın
Bel ağrısı farz zaten..
Fazlası da var sayak mı :))
Şahsen üstüne ek olarak: mide yanması, halsizlik, uykusuzluk, kasık ağrısı, popo ağrısı......
Diye devam ediyo :)))

Emzirme yastigi alan var mi kizlar

Ben bel ağrısı yastığı aldım emzirmede de kullanılıyo o.

Oylemi onu bilmiyodum bak canım bende myceyden aldım begenerek ama sizinde fikrinizi almak istedim daha sonralarda bebek oturmaya basladiginda geriye dusmemesi amaclida oluyomus galiba bide fasulye yatak aldim ondan cok emin degilim ama fikri olan var mi

Yine yetiştin imdadımıza :)
Şimdi silikon olan göğüs yastığı onu anladım
Ona takılan parçaların biri delikli diğeri deliksiz
Hangisi ne zaman kullanılır?

Delikli olan göğüs yaralarının iyileşmesinde kullanılıyor.
Deliksiz olan ise süt biriktirmede kullanılıyor.
Bazı annelerin sütü bol oluyor.Göğüs pedine akarak ziyan olmasın ,biriktireyim diye düşünürsen böyle biriktirebiliyorsun.
Yine sütü bol olan anneler bazen bi göğüsten emzirirken veya sağarken diğer göğüsten süt damlayabiliyor. O sütleri biriktirmek için kullanılıyor.

Böyle düşünmekle haklısın canım zaten ben de Johnson'ı çağrıştırdığı için de sevdim biraz çünkü ilerde yurtdışında falan okursa zorluk çekmez ismini kolay telaffuz ederler diye de düşündüm ama en çok anlam olarak hoşuma gidiyor Canımsın gibi ya.. İsim konusunda bu 3.değiştirişim önce Tanem istiyordum sonra Deniz oldu şimdi de Cansın artık karar vermek istiyorum... hayırlısı bakalım..

Kizlar selam. Kafamda deli sorular
Simdi ben bebek bezo konusunda acayip kararsizim(gerci her konuda oyleyim ama)
  • Molfixin gobek bagi oyuntulusu var.

• Sonra premium care var.

Birde prima var

Siz hangisini tercih ettiniz? Yada ben ne almaliyim??

3ü de gayet kaliteli bezler.
Herkes kendi bütçesine göre karar veriyor.Sonuçta en az 2 -2.5 yıl boyunca kullanılacak.
Premimum care mesela bütçemi aştığı için tercih etmeyeceğim.
Oğlumda ilk doğdığunda molfix kullanmıştım.Sonradan aktif bebek kullandım ve memnundum. Molfix ve aktif bebekin fiyatları da bez başına çok az farkediyor.
Şimdi de alacağım vakit hangisi daha uygunsa onu tercih edeceğim..

Tesekkur ederim :) iste ilk tevcrube olacagi icin sizin gbi anneler sagolsun grupta :) evet premium care fazlasiyla pahali cogu butceye gore. Zaten ilk etapta 1 paket almayi dusunuyorum eve stok yapmayacagim belki bebegin cildine iyi gekmez alacagim bez

Yatak konusunda bende çok baktım eleyerek birkaç secenek arasinda kaldim
-yataş miniko iki tarafli olma özelliği aklıma yattı ilk alti ay sert taraf sonrasi diger tarafi kullaniliyormus
-kraft yataş microsoft visco
-pukka home bamboo ortapedik yatak
Daha da bakiyorum açikcasi :)) en kararsiz olduğum konulardan biri sanirim ..

Aynen canım benim dediğim değilmiş o senin aldığın :)

Ben bebek bezini burdan sipariş verdim..http://www.hepsiburada.com/prima-be...eti-yenidogan-1-beden-108-adet-p-ZYPYON770091 en kalitelisi olsun bence ki burda hesaplı fiyat olarak tavsiye ederim canım.. Bebeklerimizin doğum tarihleri de aynı günmüş..

Senin meme ucun varmış zaten gerek yok benim dediğime o gogus ucu olmayanlar için daha avantajlı

Sana da yaziyim :) ben farklı bisey soylemisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…