2017 Şubat Anneleri

Aynen bende bunu düşünerek aldım şuan ortalama hepsi aynı nerdeyse Yenidoğan fiyatları ama dediğim gibi ilerisi için baktığımda prima benim de bütçemi aşar diye dusundugum için molfix ve canbebe arasinda kalmıştım bu ikisinin de ileriki fiyatları nerdeyse aynı o yüzden molfix 1 No aldım şimdi ıslak mendili de vardı hediyesi :)

Braun'un koldan ölcen tansiyon aletinden memnunum canim. Dijital istemiyorsan ve evde ölcmeyi bilen birileri varsa Erka'nin tansiyon aletleri güzel.

Ay çok utanıyom yaaa kocamaağnn

Hic olmamasi daha utanc verici oluyo Nasil emziricem kara kara dusunuyorum

Ah aybüke ah. kizim olsa aybüke koyacaktik isimledw ugrasmayacaktik ama Rabbim boyle layik gormus. hayirli evlatlar olsunlar insallah.

Kızlar Can'ım çok sıkkın ya 3 gündür evde değildim başka sehirdeyiz 2 kilo almışım bile ya 88 çıktım tartıda akşamleyin morelim çok bozuk ya nasıl yapacağım ya kızlar

Mesela bugun bunu gordum icinde 1 ve 2 beden var. Bebek bakim ortusu falan da var. Tercih edilebilir :)

Kızlar Can'ım çok sıkkın ya 3 gündür evde değildim başka sehirdeyiz 2 kilo almışım bile ya 88 çıktım tartıda akşamleyin morelim çok bozuk ya nasıl yapacağım ya kızlar
Moralini bozma canim. o kilolar gider. hamileligin tadini cikar ben de 12 kilo aldim simdiye kadar. bi ara takiyodum ama bebegim icerde zipirlik yaptikca deger diyorum:))

Ya ben de büyüyen beşik aldim ama sonradan aklima geldi onlar cok asagi inmio bebek tutunmaya baslayinca nolcak düşer diye korkmaya basladim

En sondakini aldim.prima,kizimda da prima kullanmistim,pisik vs yapmamisti o zaman ,eger bu seferde memnun kalirsam bakarim.duruma gore diye dusunuyorum,suan da prima aldik ekonomik paket icinde 136 tane vardi indirimdeydi aldim

Çok çok teşekkür ederim soru işaretlerim gitti

Canm yurt dışında isimlerde sorun olmuyor genelde dünyanın her yerinden öğrenciler olduğu için isim çeşitliliği çok zaten. Ama bu doğrultuda düşünürsen kız ismi melisa ve erkek ismi can daha kolay telaffuz ediliyor

Braun'un koldan ölcen tansiyon aletinden memnunum canim. Dijital istemiyorsan ve evde ölcmeyi bilen birileri varsa Erka'nin tansiyon aletleri güzel.

Hic olmamasi daha utanc verici oluyo Nasil emziricem kara kara dusunuyorum

Emzirirken çıkartmak için çözüm var ama emzirme dönemi bitince biz hala kocaman uçlu olucaz
Bu kıvırcık saç düze özenir düz kıvırcığa gibi oldu

Peki canim bezi acip baktin mi? Gobek bagi oyuntusu nasil yumusak bir bez mi

Göbek bağı oyuntusunu şöyle açıklayayım.
Göbeğin düşmesi için ilk günler bebek göbek altından bezlenir ki mikrop kapmasın.
Diğer bezlerin göbeğin olduğu yere gelen taraf normal düz iken molfix göbek kapanmasın diye göbeğin altına gelecek olan kısıma oyuntu yapmış.
Yani diğer bezlerde göbek kapanmasın diye katlama yaparken molfixte oyuntu olduğu için gerek kalmıyor..
Umarım anlatabilmişimdir.

Moralini bozma canim. o kilolar gider. hamileligin tadini cikar ben de 12 kilo aldim simdiye kadar. bi ara takiyodum ama bebegim icerde zipirlik yaptikca deger diyorum:))
Olmuyor ya giydiğim hiç birşey yakışmıyor bana ayı gibiyim ayna da çok kötü duruyorum herkes be güzel hamile kalıyor sadece karnı büyüyor benim 2 , hamileliğim ikisinde de böle oldum durmuyor iştahım

Tesekkur ederim canim. Faydali oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…