Aynen bende bunu düşünerek aldım şuan ortalama hepsi aynı nerdeyse Yenidoğan fiyatları ama dediğim gibi ilerisi için baktığımda prima benim de bütçemi aşar diye dusundugum için molfix ve canbebe arasinda kalmıştım bu ikisinin de ileriki fiyatları nerdeyse aynı o yüzden molfix 1 No aldım şimdi ıslak mendili de vardı hediyesi :)3ü de gayet kaliteli bezler.
Herkes kendi bütçesine göre karar veriyor.Sonuçta en az 2 -2.5 yıl boyunca kullanılacak.
Premimum care mesela bütçemi aştığı için tercih etmeyeceğim.
Oğlumda ilk doğdığunda molfix kullanmıştım.Sonradan aktif bebek kullandım ve memnundum. Molfix ve aktif bebekin fiyatları da bez başına çok az farkediyor.
Şimdi de alacağım vakit hangisi daha uygunsa onu tercih edeceğim..
arkadaşlar evde tansiyon aleti bulunduran var mı? ben artık tansiyonumu takip etmek istiyorum ama bilekten ölçenler hamilelerde doğru sonuç vermiyormuş, koldan ölçen ev tipi bir cihaz arıyorum. kullanıp memnun olduğunuz marka/model varsa yazar mısınız?
Ay çok utanıyom yaaa kocamaağnn
İnşAllahBazen 50likte çıkıp 100lükte çıkmıyormuş çıkmaz belki
Ben bebek bezini burdan sipariş verdim..http://www.hepsiburada.com/prima-be...eti-yenidogan-1-beden-108-adet-p-ZYPYON770091 en kalitelisi olsun bence ki burda hesaplı fiyat olarak tavsiye ederim canım..Bebeklerimizin doğum tarihleri de aynı günmüş..
Şimdi aldım bende molfix olanı da :)
Ah aybüke ah. kizim olsa aybüke koyacaktik isimledw ugrasmayacaktik ama Rabbim boyle layik gormus. hayirli evlatlar olsunlar insallah.canım nisa güzel benim arkadaşımın kızı var yoksa bende düşünürdüm. hazal da güzel ama bana hüzün veriyor. ece olarak da yakın bir arkadaşım vardı ama yakın zamanda fena bir kazık attı o yüzden biraz uzak dursun benden :)
bu arada bizim bebiş de kız ben yağmur düşünüyorum ama eşim pek sıcak bakmıyor. Nehir, Damla, Aybüke, Feyza; birkaç tane daha var
Ayni dert bende de var. Nasil emzirecegim oglusumu hic bilmiyorum. Su gogus kalkani ve gogus ucu kelebekleri de kafami karistiriyor. Kimi diyor yara olunca kimi diyor onunla emzir. BilemiyorumBraun'u
Hic olmamasi daha utanc verici oluyoNasil emziricem kara kara dusunuyorum
Aynen bende bunu düşünerek aldım şuan ortalama hepsi aynı nerdeyse Yenidoğan fiyatları ama dediğim gibi ilerisi için baktığımda prima benim de bütçemi aşar diye dusundugum için molfix ve canbebe arasinda kalmıştım bu ikisinin de ileriki fiyatları nerdeyse aynı o yüzden molfix 1 No aldım şimdi ıslak mendili de vardı hediyesi :)
Moralini bozma canim. o kilolar gider. hamileligin tadini cikar ben de 12 kilo aldim simdiye kadar. bi ara takiyodum ama bebegim icerde zipirlik yaptikca deger diyorum:))Kızlar Can'ım çok sıkkın ya 3 gündür evde değildim başka sehirdeyiz 2 kilo almışım bile ya 88 çıktım tartıda akşamleyin morelim çok bozuk ya nasıl yapacağım ya kızlar
Daha acmadim canım birazdan açıp bakarım söylerim sana da bu paket kaç li ben şimdi 70 li olandan bi paket aldım 1 numara bebek bakım ortusu de ayrı alırım diye dusundumMesela bugun bunu gordum icinde 1 ve 2 beden var. Bebek bakim ortusu falan da var. Tercih edilebilir :)
Eki Görüntüle 1918997
Ya ben de büyüyen beşik aldim ama sonradan aklima geldi onlar cok asagi inmio bebek tutunmaya baslayinca nolcak düşer diye korkmaya basladimEvet ve hep öyleydi
Bi de eskiden bu kadar büyük de değildi daha kötüydü
Ben bu konuda çok bilgili değilim fakat yumuşak olmaması gerektiğini okudum ben de. Omurga gelişimi için iyi değilmiş
Arkadaşım sallanan büyüyen beşikli oda yaptı ve orada yatırıyordu fakat Bebek tutunmaya başlayınca park yatak aldılar ve odalarında yatırmaya başladılar şuan en alt kademede kullanıyorlar
Onlar incelerden aldı park yatak yatağı olarak satılanlardan
Visko almayın demişti bana ama hangi tür olmadı gerektiğini sanırım Bebek mağazalarında sormalıyız
Ben üst üste takmayı denedim :)) olmadı
İkisi şeklen aynı sadece biri delikli
En sondakini aldim.prima,kizimda da prima kullanmistim,pisik vs yapmamisti o zaman ,eger bu seferde memnun kalirsam bakarim.duruma gore diye dusunuyorum,suan da prima aldik ekonomik paket icinde 136 tane vardi indirimdeydi aldimKizlar selam. Kafamda deli sorular
Simdi ben bebek bezo konusunda acayip kararsizim(gerci her konuda oyleyim ama)
- Molfixin gobek bagi oyuntulusu var.
- Eki Görüntüle 1918953
- Sonra premium care var.Eki Görüntüle 1918954
Birde prima varEki Görüntüle 1918955
Siz hangisini tercih ettiniz? Yada ben ne almaliyim??
Delikli olan göğüs yaralarının iyileşmesinde kullanılıyor.
Deliksiz olan ise süt biriktirmede kullanılıyor.
Bazı annelerin sütü bol oluyor.Göğüs pedine akarak ziyan olmasın ,biriktireyim diye düşünürsen böyle biriktirebiliyorsun.
Yine sütü bol olan anneler bazen bi göğüsten emzirirken veya sağarken diğer göğüsten süt damlayabiliyor. O sütleri biriktirmek için kullanılıyor.
Böyle düşünmekle haklısın canım zaten ben de Johnson'ı çağrıştırdığı için de sevdim biraz çünkü ilerde yurtdışında falan okursa zorluk çekmez ismini kolay telaffuz ederler diye de düşündümama en çok anlam olarak hoşuma gidiyor Canımsın gibi ya.. İsim konusunda bu 3.değiştirişim önce Tanem istiyordum sonra Deniz oldu şimdi de Cansın artık karar vermek istiyorum... hayırlısı bakalım..
Braun'un koldan ölcen tansiyon aletinden memnunum canim. Dijital istemiyorsan ve evde ölcmeyi bilen birileri varsa Erka'nin tansiyon aletleri güzel.
Hic olmamasi daha utanc verici oluyoNasil emziricem kara kara dusunuyorum
Peki canim bezi acip baktin mi? Gobek bagi oyuntusu nasil yumusak bir bez mi
Olmuyor ya giydiğim hiç birşey yakışmıyor bana ayı gibiyim ayna da çok kötü duruyorum herkes be güzel hamile kalıyor sadece karnı büyüyor benim 2 , hamileliğim ikisinde de böle oldum durmuyor iştahımMoralini bozma canim. o kilolar gider. hamileligin tadini cikar ben de 12 kilo aldim simdiye kadar. bi ara takiyodum ama bebegim icerde zipirlik yaptikca deger diyorum:))
Kacli bilmiyorum canim. https://www.e-minico.com/mlf-cfix-doguma-hazirlik-paketi-u-20941.html buradan baktim. Googleda daha detayli bilgi vardir mutlakaDaha acmadim canım birazdan açıp bakarım söylerim sana da bu paket kaç li ben şimdi 70 li olandan bi paket aldım 1 numara bebek bakım ortusu de ayrı alırım diye dusundum
Göbek bağı oyuntusunu şöyle açıklayayım.
Göbeğin düşmesi için ilk günler bebek göbek altından bezlenir ki mikrop kapmasın.
Diğer bezlerin göbeğin olduğu yere gelen taraf normal düz iken molfix göbek kapanmasın diye göbeğin altına gelecek olan kısıma oyuntu yapmış.
Yani diğer bezlerde göbek kapanmasın diye katlama yaparken molfixte oyuntu olduğu için gerek kalmıyor..
Umarım anlatabilmişimdir.
En sondakini aldim.prima,kizimda da prima kullanmistim,pisik vs yapmamisti o zaman ,eger bu seferde memnun kalirsam bakarim.duruma gore diye dusunuyorum,suan da prima aldik ekonomik paket icinde 136 tane vardi indirimdeydi aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?