2017 Şubat Anneleri

Eklentiler

• IMG_20161129_215032.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 79
Yüzunde leke oluşan varmi?

Moralim çok bozuk dudak çevremde kırmıziliklar oluştu bugün eşimde

farketti zaten kendimi çok salmiş bakimsiz ve çirkin hissediyorum bide bu çiktı şimdi

Tesekkur ederim canim :) 40 tane 1 beden 42 tane 2 beden varmis icinde canim. 10 tane alt acma ve 2 pakette islak mendil varmis

Aynen oyle canim :) kocakari olayim azicik dedim ama olmadi
İskaladin:) guzelleştin yoksa erkekmi aaa diyen tiyzeler olmadi degil bi kaç ay önce maşallah ultrason gibiler o teyzeler ama kesinlikle bi çirkinleştim bu ara kendime hiç bakmıyorm valla kuaföre gitmemek için zor tutuyrm kendimi söyle bi saç baş bakim ne iyi gelir ama erken daha

Ahh ahh hic sorma. Bende saldim kendimi saclarim tamamen beyaz oldu sacim boya istiyor ama cok sukur ki bende hala lekelenme falan olma cildimde. Hamilelikte gayet normaldir ya dogumdan sonra eski haline doner cildimiz

Tesekkur ederim canim :) 40 tane 1 beden 42 tane 2 beden varmis icinde canim. 10 tane alt acma ve 2 pakette islak mendil varmis
Rica ederim :) oooo iyiymis o zaman bunlara gore fiyatı 10 lu alt açma çünkü 10 tl fln di en uygunlari iyiymis bu da almadan goreydim alirdim :)

Rica ederim :) oooo iyiymis o zaman bunlara gore fiyatı 10 lu alt açma çünkü 10 tl fln di en uygunlari iyiymis bu da almadan goreydim alirdim :)

Bende bugun burada o internet sitesinin reklamini gordum ondan baktim :) belki bebek iri falan olursa diye 1 ve 2 numara bez alacagim ilk etapta

Revna ben reflü yatağı aldım kiraz çekirdekli yastık da var yanında.. bebeklerde ilk aylar gaz sancısı çok oluyo ya onu gidermek için kullanıluyo.. sıcak su torbası mantıpında yani fırında ya da mikrodalgada ısıtıp bebeğim ayağına karnına falan koyuyosun hem gaza hem de karın ağrısına iyi geliyo diyolar ben de deneyeyim bakalım dedim.. kendimiz için de kullanabiliriz aynı zamanada

Kızlar hangi uyku tulumunu alacağına karar veren var mı aranızda

Ben Tanemi çok beğendim açıkçası.
Cansın için düşündüğün yurt dışında kolaylık ise @Fullialein a katılıyorum. Bi de johnson erkek ismi neticede.
Ama tabi en iyi sen bilirsin, ben çok hoşuma giden bişeyi kim ne derse desin koyarım sanırım.
Karar senin annesi :))

Ben bez konusunda 3 farklı markayı denemeyi düşünüyorum.
Molfix canbebe ve komili.
Bu üçü de ekonomik.
Şayet bebeğimin poposu uyum sağlarsa beze tonlarca para yatırmak istemiyorum.
Canbebeyi mesela herkes çok kalitesiz diye düşünüyo ama bi arkadaşım çok memnun kaldı o önerdi, molfixi de başka bi arkadaş.
Komiliyi de zeytinyağlı diye ben merak ediyorum açıkçası.
Üçünden de memnun kalmazsak el mahkum prima alcaz napalım :))

Ayy turuncu tam turuncusun yaaa :))
Enerji veriyonnn varya :)
Her merak ettiğim şeyi bi bakıyom turuncu açıklamış :)
Hakkaten çok hoş aramızda tecrübeli birilerinin olması :)

Ay hiç hayal ettiğim gibi değilmiş.
Bu markalar da ne iyi biliyo mal satmayı.
Sırf merakımdan alcaktım kız :))

Yüzunde leke oluşan varmi?

Moralim çok bozuk dudak çevremde kırmıziliklar oluştu bugün eşimde

farketti zaten kendimi çok salmiş bakimsiz ve çirkin hissediyorum bide bu çiktı şimdi

Ya bende feci sivilce var.
Benim de eşim dalga geçiyo sivilcelerimle.
Aman takan kim.
Saldım gitti :))
Evde rüstem dayı gibi eşimin pijamalarıyla geziyom.
İki ay idare ediversin sonra gideriz kuaföre şimdi göbeğimi zor taşıyom:))
Gerçi ağda için giderim doğum öncesi ama boya cilayı sonraya bıraktım :))

Aynen oyle canim :) kocakari olayim azicik dedim ama olmadi

O güzelliğialangillerden biri bende :)))
Hiç olmadığım kadar çirkinim.
Sivilceli, soluk benizli ve tüylü :))

Kizlar kimler seker yuklemesi yaptirmadi?? Bnm doktor cok israr etmedi yaptrmak icin yine de aklinida kalmasin yapalim istersen dedi sonra burda konusulanlar geldi aklima aclik baktrdm sadece normal cikinca yükleme yapmadk. Ama sonradan da aklima takilmadi degil...bi sorun olmaz dimi? Ailede seker hastasi yok bnm tarafmda bnm de öyle ani kilo alimim falan yok. Zaten bildigim kadaryla sadece diyet veriolar bn de az cok dikkat ediorum yedigime içtiğime...ne diosunuz bu konuyla ilgili

Canım emin olmamakla beraber sadece yorumluyorum.. anladığım kadarıyla iki amaçla kullanılıyo
1. Göğüs ucu yara olunca hava alıp iyileşmesi için bu durumda delikli kapakla kullanılmalı
2. Fazla sütü biriktirmek için bu durumda da süt dökülmesin diye deliksiz kapakla beraber kullanılıyo

Ben böyle yorumlarım

Bende bugun burada o internet sitesinin reklamini gordum ondan baktim :) belki bebek iri falan olursa diye 1 ve 2 numara bez alacagim ilk etapta
Aynen hesapliymis iri de olsa benim aldığım da zaten 10 gün ancak gider çünkü ilk başlarda günde 6-7 kez değiştiği oluyo çok sık kaka yaptıkları için :)

Ben yaptırmadım canım. Ailede yoktu doktorum da gerek görmedi genel gidişata göre. Yediğine içtiğine de dikkat ediyomuşsun sorun olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…