Hatirlayamadim ama aklinda varsa bir paket dene canim,sizdirma falan cok.duydum onda belki oyizden almadim benPremium care daha mi yumusak acaba
Hatirlayamadim ama aklinda varsa bir paket dene canim,sizdirma falan cok.duydum onda belki oyizden almadim ben
Paketin içinde ne var göremedim benim aldigimi da açtım şimdi yumuşak geldi bana oyuntu kısmına gelince evet ust kısmı oyuntu yapmışlar normal bezde de katlama yapıyoruz zaten yada kesebilirsin orayı bunu da öyle yapmışlar zatenKacli bilmiyorum canim. https://www.e-minico.com/mlf-cfix-doguma-hazirlik-paketi-u-20941.html buradan baktim. Googleda daha detayli bilgi vardir mutlaka
Paketin içinde ne var göremedim benim aldigimi da açtım şimdi yumuşak geldi bana oyuntu kısmına gelince evet ust kısmı oyuntu yapmışlar normal bezde de katlama yapıyoruz zaten yada kesebilirsin orayı bunu da öyle yapmışlar zatenbak boyle bisey
Yüzunde leke oluşan varmi?
Moralim çok bozuk dudak çevremde kırmıziliklar oluştu bugün eşimde
farketti zaten kendimi çok salmiş bakimsiz ve çirkin hissediyorum bide bu çiktı şimdi
Erkek :)Bebegin kiz mi canim
Erkek :)
Kizsa güzelliginimi aliyo diycektin annenin
İskaladin:) guzelleştin yoksa erkekmi aaa diyen tiyzeler olmadi degil bi kaç ay önce maşallah ultrason gibiler o teyzelerAynen oyle canim :) kocakari olayim azicik dedim ama olmadi
İskaladin:) guzelleştin yoksa erkekmi aaa diyen tiyzeler olmadi degil bi kaç ay önce maşallah ultrason gibiler o teyzelerama kesinlikle bi çirkinleştim bu ara kendime hiç bakmıyorm valla kuaföre gitmemek için zor tutuyrm kendimi söyle bi saç baş bakim ne iyi gelir ama erken daha
Rica ederim :) oooo iyiymis o zaman bunlara gore fiyatı 10 lu alt açma çünkü 10 tl fln di en uygunlari iyiymis bu da almadan goreydim alirdim :)Tesekkur ederim canim :) 40 tane 1 beden 42 tane 2 beden varmis icinde canim. 10 tane alt acma ve 2 pakette islak mendil varmis
Rica ederim :) oooo iyiymis o zaman bunlara gore fiyatı 10 lu alt açma çünkü 10 tl fln di en uygunlari iyiymis bu da almadan goreydim alirdim :)
Böyle düşünmekle haklısın canım zaten ben de Johnson'ı çağrıştırdığı için de sevdim biraz çünkü ilerde yurtdışında falan okursa zorluk çekmez ismini kolay telaffuz ederler diye de düşündümama en çok anlam olarak hoşuma gidiyor Canımsın gibi ya.. İsim konusunda bu 3.değiştirişim önce Tanem istiyordum sonra Deniz oldu şimdi de Cansın artık karar vermek istiyorum... hayırlısı bakalım..
Tesekkur ederim :) iste ilk tevcrube olacagi icin sizin gbi anneler sagolsun grupta :) evet premium care fazlasiyla pahali cogu butceye gore. Zaten ilk etapta 1 paket almayi dusunuyorum eve stok yapmayacagim belki bebegin cildine iyi gekmez alacagim bez
Göbek bağı oyuntusunu şöyle açıklayayım.
Göbeğin düşmesi için ilk günler bebek göbek altından bezlenir ki mikrop kapmasın.
Diğer bezlerin göbeğin olduğu yere gelen taraf normal düz iken molfix göbek kapanmasın diye göbeğin altına gelecek olan kısıma oyuntu yapmış.
Yani diğer bezlerde göbek kapanmasın diye katlama yaparken molfixte oyuntu olduğu için gerek kalmıyor..
Umarım anlatabilmişimdir.
Paketin içinde ne var göremedim benim aldigimi da açtım şimdi yumuşak geldi bana oyuntu kısmına gelince evet ust kısmı oyuntu yapmışlar normal bezde de katlama yapıyoruz zaten yada kesebilirsin orayı bunu da öyle yapmışlar zatenbak boyle bisey
Yüzunde leke oluşan varmi?
Moralim çok bozuk dudak çevremde kırmıziliklar oluştu bugün eşimde
farketti zaten kendimi çok salmiş bakimsiz ve çirkin hissediyorum bide bu çiktı şimdi
Aynen oyle canim :) kocakari olayim azicik dedim ama olmadi
Canım emin olmamakla beraber sadece yorumluyorum.. anladığım kadarıyla iki amaçla kullanılıyoEvet ve hep öyleydi
Bi de eskiden bu kadar büyük de değildi daha kötüydü
Ben bu konuda çok bilgili değilim fakat yumuşak olmaması gerektiğini okudum ben de. Omurga gelişimi için iyi değilmiş
Arkadaşım sallanan büyüyen beşikli oda yaptı ve orada yatırıyordu fakat Bebek tutunmaya başlayınca park yatak aldılar ve odalarında yatırmaya başladılar şuan en alt kademede kullanıyorlar
Onlar incelerden aldı park yatak yatağı olarak satılanlardan
Visko almayın demişti bana ama hangi tür olmadı gerektiğini sanırım Bebek mağazalarında sormalıyız
Ben üst üste takmayı denedim :)) olmadı
İkisi şeklen aynı sadece biri delikli
Ben bir tane slumbersac bir tane dreambag aldım dreambag'i daha çok beğendim hem fermuar açılış biçimi hem de kumaşı filan daha iyiKızlar hangi uyku tulumunu alacağına karar veren var mı aranızda
Aynen hesapliymis iri de olsa benim aldığım da zaten 10 gün ancak gider çünkü ilk başlarda günde 6-7 kez değiştiği oluyo çok sık kaka yaptıkları için :)Bende bugun burada o internet sitesinin reklamini gordum ondan baktim :) belki bebek iri falan olursa diye 1 ve 2 numara bez alacagim ilk etapta
Kizlar kimler seker yuklemesi yaptirmadi?? Bnm doktor cok israr etmedi yaptrmak icin yine de aklinida kalmasin yapalim istersen dedi sonra burda konusulanlar geldi aklima aclik baktrdm sadece normal cikinca yükleme yapmadk. Ama sonradan da aklima takilmadi degil...bi sorun olmaz dimi? Ailede seker hastasi yok bnm tarafmda bnm de öyle ani kilo alimim falan yok. Zaten bildigim kadaryla sadece diyet veriolar bn de az cok dikkat ediorum yedigime içtiğime...ne diosunuz bu konuyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?