Kizlar kimler seker yuklemesi yaptirmadi?? Bnm doktor cok israr etmedi yaptrmak icin yine de aklinida kalmasin yapalim istersen dedi sonra burda konusulanlar geldi aklima aclik baktrdm sadece normal cikinca yükleme yapmadk. Ama sonradan da aklima takilmadi degil...bi sorun olmaz dimi? Ailede seker hastasi yok bnm tarafmda bnm de öyle ani kilo alimim falan yok. Zaten bildigim kadaryla sadece diyet veriolar bn de az cok dikkat ediorum yedigime içtiğime...ne diosunuz bu konuyla ilgili
Bu da çok güzelmiş canımaylardır aklımda bir tek playgro mutlu orman var inş şubat gibi indirime girerde alırızona da bi bak derim
Yengem de 3 çocukta canbebe kullandı gayet te iyiydi bi sıkıntı yaşamadık benim aldığım da evet oyuntulu fln dedikleri işte boyleymis :) normal bezi de alıp o kısmını oyle kesebilirsin yanı olur o da gobek bağı oyuntuluBen Tanemi çok beğendim açıkçası.
Cansın için düşündüğün yurt dışında kolaylık iseFullialein a katılıyorum. Bi de johnson erkek ismi neticede.
Ama tabi en iyi sen bilirsin, ben çok hoşuma giden bişeyi kim ne derse desin koyarım sanırım.
Karar senin annesi :))
Ben bez konusunda 3 farklı markayı denemeyi düşünüyorum.
Molfix canbebe ve komili.
Bu üçü de ekonomik.
Şayet bebeğimin poposu uyum sağlarsa beze tonlarca para yatırmak istemiyorum.
Canbebeyi mesela herkes çok kalitesiz diye düşünüyo ama bi arkadaşım çok memnun kaldı o önerdi, molfixi de başka bi arkadaş.
Komiliyi de zeytinyağlı diye ben merak ediyorum açıkçası.
Üçünden de memnun kalmazsak el mahkum prima alcaz napalım :))
Ayy turuncu tam turuncusun yaaa :))
Enerji veriyonnn varya :)
Her merak ettiğim şeyi bi bakıyom turuncu açıklamış :)
Hakkaten çok hoş aramızda tecrübeli birilerinin olması :)
Ay hiç hayal ettiğim gibi değilmiş.
Bu markalar da ne iyi biliyo mal satmayı.
Sırf merakımdan alcaktım kız :))
Ya bende feci sivilce var.
Benim de eşim dalga geçiyo sivilcelerimle.
Aman takan kim.
Saldım gitti :))
Evde rüstem dayı gibi eşimin pijamalarıyla geziyom.
İki ay idare ediversin sonra gideriz kuaföre şimdi göbeğimi zor taşıyom:))
Gerçi ağda için giderim doğum öncesi ama boya cilayı sonraya bıraktım :))
O güzelliğialangillerden biri bende :)))
Hiç olmadığım kadar çirkinim.
Sivilceli, soluk benizli ve tüylü :))
İnşallah canim.leke gibide degil kızariklik aslinda bilemedim ki bugun olduAhh ahh hic sorma. Bende saldim kendimi saclarim tamamen beyaz oldu sacim boya istiyorama cok sukur ki bende hala lekelenme falan olma cildimde. Hamilelikte gayet normaldir ya dogumdan sonra eski haline doner cildimiz
Ilk gunler alip deneyecegim memnun kalirsak oglusumla birlikte devam ederiz molfixe diye dusunuyorum :)Aynen hesapliymis iri de olsa benim aldığım da zaten 10 gün ancak gider çünkü ilk başlarda günde 6-7 kez değiştiği oluyo çok sık kaka yaptıkları için :)
Ivo hepimiz ayni durumdayiz heralde yaBen Tanemi çok beğendim açıkçası.
Cansın için düşündüğün yurt dışında kolaylık iseFullialein a katılıyorum. Bi de johnson erkek ismi neticede.
Ama tabi en iyi sen bilirsin, ben çok hoşuma giden bişeyi kim ne derse desin koyarım sanırım.
Karar senin annesi :))
Ben bez konusunda 3 farklı markayı denemeyi düşünüyorum.
Molfix canbebe ve komili.
Bu üçü de ekonomik.
Şayet bebeğimin poposu uyum sağlarsa beze tonlarca para yatırmak istemiyorum.
Canbebeyi mesela herkes çok kalitesiz diye düşünüyo ama bi arkadaşım çok memnun kaldı o önerdi, molfixi de başka bi arkadaş.
Komiliyi de zeytinyağlı diye ben merak ediyorum açıkçası.
Üçünden de memnun kalmazsak el mahkum prima alcaz napalım :))
Ayy turuncu tam turuncusun yaaa :))
Enerji veriyonnn varya :)
Her merak ettiğim şeyi bi bakıyom turuncu açıklamış :)
Hakkaten çok hoş aramızda tecrübeli birilerinin olması :)
Ay hiç hayal ettiğim gibi değilmiş.
Bu markalar da ne iyi biliyo mal satmayı.
Sırf merakımdan alcaktım kız :))
Ya bende feci sivilce var.
Benim de eşim dalga geçiyo sivilcelerimle.
Aman takan kim.
Saldım gitti :))
Evde rüstem dayı gibi eşimin pijamalarıyla geziyom.
İki ay idare ediversin sonra gideriz kuaföre şimdi göbeğimi zor taşıyom:))
Gerçi ağda için giderim doğum öncesi ama boya cilayı sonraya bıraktım :))
O güzelliğialangillerden biri bende :)))
Hiç olmadığım kadar çirkinim.
Sivilceli, soluk benizli ve tüylü :))
İnşallah canim.leke gibide degil kızariklik aslinda bilemedim ki bugun oldugecer insallh
Evet canım bende oyle dusunuyorum o yüzden şimdilik bu acil bisey olursa Allah korusun bulunsun diye aldım bende işte :)Ilk gunler alip deneyecegim memnun kalirsak oglusumla birlikte devam ederiz molfixe diye dusunuyorum :)
ben de yaptırmadım, kilom çok değil, bebek çok iri değil,suyu normal, ailede şeker yok, açlık tokluk kan şekerim de iyi çıktı, doktorum ben etek görmüyorum dedi, yaptırmadım. Şekerle bağlantılı olabilecek bir şikayetim de yok zaten.Kizlar kimler seker yuklemesi yaptirmadi?? Bnm doktor cok israr etmedi yaptrmak icin yine de aklinida kalmasin yapalim istersen dedi sonra burda konusulanlar geldi aklima aclik baktrdm sadece normal cikinca yükleme yapmadk. Ama sonradan da aklima takilmadi degil...bi sorun olmaz dimi? Ailede seker hastasi yok bnm tarafmda bnm de öyle ani kilo alimim falan yok. Zaten bildigim kadaryla sadece diyet veriolar bn de az cok dikkat ediorum yedigime içtiğime...ne diosunuz bu konuyla ilgili
3 kilo muAynı durumdayız canım.
Ben de üç aylık şekerime baktırdım sadece.
Yükleme yaptırmadım.
Dr da ısrar etmedi.
Zaten toplamda 3 kg aldım.
Bence içini ferah tut.
Ben çok incelemiyormda eşimin dikkatini çekince daha kötu hissettim.yoksa çok şukur valla gayet iyiyim keyif aliyorm göbişimdenGecer insallah canim. Cokta inceleme bak kendini. Bizim icinde 9 aylik bambaska bir seruven bu tadini cikaralim :)
Canım bende leke Yok yaz boyu solante kullandım. Fakat kızarıklık başlangıç aşamasında olduğunun göstergesi olabilir. Güneş yanığı kadar soğuk yanığı da yaygın çünkü.Yüzunde leke oluşan varmi?
Moralim çok bozuk dudak çevremde kırmıziliklar oluştu bugün eşimde
farketti zaten kendimi çok salmiş bakimsiz ve çirkin hissediyorum bide bu çiktı şimdi
Kızlar hangi uyku tulumunu alacağına karar veren var mı aranızda
Aynı durumdayız canım.
Ben de üç aylık şekerime baktırdım sadece.
Yükleme yaptırmadım.
Dr da ısrar etmedi.
Zaten toplamda 3 kg aldım.
Bence içini ferah tut.
Kızlar tartiya çıktım şuan 10 gün içinde 2.5 kilo almışım doktorum şekere de bakmamıştı daha önce kilo da almıyordum şimdi tok karnına diye mi böyle çıktı yoksa bu hafta hamurisi ve tatlıyı asiri derecede çok kaçırdım ondan mi anlamadım
Evet canım bende oyle dusunuyorum o yüzden şimdilik bu acil bisey olursa Allah korusun bulunsun diye aldım bende işte :)
Ben çok incelemiyormda eşimin dikkatini çekince daha kötu hissettim.yoksa çok şukur valla gayet iyiyim keyif aliyorm göbişimden
Aynen tatlım benim de cantam kaldı çanta alıp kıyafetleri utulicem koycam Allah ım hepimize de vaktinde gelmesini nasip etsin ins biz yine de tedbir bizden takdir Allah tan deyip hazirlayalim :)Bende simdiden alip dogum cantama koyacagim canim. Hastane ile konustum bez bile vermiyorlarmis :) tedbirli olmakta fayda var :)
Canim tartım bozuk daha yeni de almadım annemde hep gun ici tartılıyordum bu kadar fark olması garip geldi perşembe aşım var ebe aşırı kizicak ve korktum açıkçası hamur isi ve tatlıyı bırakayim bu haftaTok karnına tartılmamalısın
Her sabah aç karnına ve pijamalarınla
Yoksa ben de 2 kilo fazla çıkarım şimdi o kadar suya
Aynen tatlım benim de cantam kaldı çanta alıp kıyafetleri utulicem koycam Allah ım hepimize de vaktinde gelmesini nasip etsin ins biz yine de tedbir bizden takdir Allah tan deyip hazirlayalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?