2017 Şubat Anneleri

Aynı durumdayız canım.
Ben de üç aylık şekerime baktırdım sadece.
Yükleme yaptırmadım.
Dr da ısrar etmedi.
Zaten toplamda 3 kg aldım.
Bence içini ferah tut.

aylardır aklımda bir tek playgro mutlu orman var inş şubat gibi indirime girerde alırız ona da bi bak derim
Bu da çok güzelmiş canım artık fiyat performansa göre karar vereceğim ben hangisi daha çok indirime girerse bana kalsa yeğenimin olan pembeyi de kullanırız da babası olmaz dedi

Yengem de 3 çocukta canbebe kullandı gayet te iyiydi bi sıkıntı yaşamadık benim aldığım da evet oyuntulu fln dedikleri işte boyleymis :) normal bezi de alıp o kısmını oyle kesebilirsin yanı olur o da gobek bağı oyuntulu

Ahh ahh hic sorma. Bende saldim kendimi saclarim tamamen beyaz oldu sacim boya istiyor ama cok sukur ki bende hala lekelenme falan olma cildimde. Hamilelikte gayet normaldir ya dogumdan sonra eski haline doner cildimiz
İnşallah canim.leke gibide degil kızariklik aslinda bilemedim ki bugun oldugecer insallh

Ben bez konusunda 3 farklı markayı denemeyi düşünüyorum.
Molfix canbebe ve komili.
Bu üçü de ekonomik.
Şayet bebeğimin poposu uyum sağlarsa beze tonlarca para yatırmak istemiyorum.
Canbebeyi mesela herkes çok kalitesiz diye düşünüyo ama bi arkadaşım çok memnun kaldı o önerdi, molfixi de başka bi arkadaş.
Komiliyi de zeytinyağlı diye ben merak ediyorum açıkçası.
Üçünden de memnun kalmazsak el mahkum prima alcaz napalım :))

Bende oncelikle molfixle baslamayi dusunuyorum az once burdan edindigim fikirlerle. Hatta su dogum paketini alacagim. 34 kusur liraydi e minico sitesinde.

Ayy turuncu tam turuncusun yaaa :))
Enerji veriyonnn varya :)
Her merak ettiğim şeyi bi bakıyom turuncu açıklamış :)
Hakkaten çok hoş aramızda tecrübeli birilerinin olması :)
Turuncu gbi annelerde olmasa napardik acaba :)

Ay hiç hayal ettiğim gibi değilmiş.
Bu markalar da ne iyi biliyo mal satmayı.
Sırf merakımdan alcaktım kız :))

Ya bende feci sivilce var.
Benim de eşim dalga geçiyo sivilcelerimle.
Aman takan kim.
Saldım gitti :))
Evde rüstem dayı gibi eşimin pijamalarıyla geziyom.
İki ay idare ediversin sonra gideriz kuaföre şimdi göbeğimi zor taşıyom:))
Gerçi ağda için giderim doğum öncesi ama boya cilayı sonraya bıraktım :))

O güzelliğialangillerden biri bende :)))
Hiç olmadığım kadar çirkinim.
Sivilceli, soluk benizli ve tüylü :))[/QUOTE]

Aynen hesapliymis iri de olsa benim aldığım da zaten 10 gün ancak gider çünkü ilk başlarda günde 6-7 kez değiştiği oluyo çok sık kaka yaptıkları için :)
Ilk gunler alip deneyecegim memnun kalirsak oglusumla birlikte devam ederiz molfixe diye dusunuyorum :)

Ivo hepimiz ayni durumdayiz heralde yabenimkide benim tişörtlerimi giymesen artik diyo

Sivilce bendede tek tük cıkıyo normlde hiç sivilce olmaz cildimde yediklerimizden oluyodur beslenme alişkanligimiz her şey degişti sonucta

Kızlar tartiya çıktım şuan 10 gün içinde 2.5 kilo almışım doktorum şekere de bakmamıştı daha önce kilo da almıyordum şimdi tok karnına diye mi böyle çıktı yoksa bu hafta hamurisi ve tatlıyı asiri derecede çok kaçırdım ondan mi anlamadım

ben de yaptırmadım, kilom çok değil, bebek çok iri değil,suyu normal, ailede şeker yok, açlık tokluk kan şekerim de iyi çıktı, doktorum ben etek görmüyorum dedi, yaptırmadım. Şekerle bağlantılı olabilecek bir şikayetim de yok zaten.

Yüzunde leke oluşan varmi?

Moralim çok bozuk dudak çevremde kırmıziliklar oluştu bugün eşimde

farketti zaten kendimi çok salmiş bakimsiz ve çirkin hissediyorum bide bu çiktı şimdi
Canım bende leke Yok yaz boyu solante kullandım. Fakat kızarıklık başlangıç aşamasında olduğunun göstergesi olabilir. Güneş yanığı kadar soğuk yanığı da yaygın çünkü.
Yüzüne sabah akşam nemlendirici
Dışarı çıkmadan da mutlaka güneş koruyucu sür bu ara. Belli ki yüzün hassaslaşmış

Kızlar hangi uyku tulumunu alacağına karar veren var mı aranızda

Slumbersac alacağım ben
İkeada da gördüm ama araştırmadım nasıl diye, sadece etiketinde 18-20 derecede kullanıma uygun yazıyordu

Aynı durumdayız canım.
Ben de üç aylık şekerime baktırdım sadece.
Yükleme yaptırmadım.
Dr da ısrar etmedi.
Zaten toplamda 3 kg aldım.
Bence içini ferah tut.

3 kilo mu hey maşallah süpersin

Tok karnına tartılmamalısın
Her sabah aç karnına ve pijamalarınla
Yoksa ben de 2 kilo fazla çıkarım şimdi o kadar suya

Ben çok incelemiyormda eşimin dikkatini çekince daha kötu hissettim.yoksa çok şukur valla gayet iyiyim keyif aliyorm göbişimden

Benim esim benden cekinir bsy diyemez o konuda da. Arada ben diyorum cirkinlestim mi diye :) ama bana herkes dahada guzellestin diyor :) bugun gobusume baktim da basketbol topu yutmus gibiyim yaaa

Bende simdiden alip dogum cantama koyacagim canim. Hastane ile konustum bez bile vermiyorlarmis :) tedbirli olmakta fayda var :)
Aynen tatlım benim de cantam kaldı çanta alıp kıyafetleri utulicem koycam Allah ım hepimize de vaktinde gelmesini nasip etsin ins biz yine de tedbir bizden takdir Allah tan deyip hazirlayalim :)

Tok karnına tartılmamalısın
Her sabah aç karnına ve pijamalarınla
Yoksa ben de 2 kilo fazla çıkarım şimdi o kadar suya
Canim tartım bozuk daha yeni de almadım annemde hep gun ici tartılıyordum bu kadar fark olması garip geldi perşembe aşım var ebe aşırı kizicak ve korktum açıkçası hamur isi ve tatlıyı bırakayim bu hafta

Aynen tatlım benim de cantam kaldı çanta alıp kıyafetleri utulicem koycam Allah ım hepimize de vaktinde gelmesini nasip etsin ins biz yine de tedbir bizden takdir Allah tan deyip hazirlayalim :)

Aynen oyle canim benimde canta yok ortada yikanacak utulenecek. Rabbim saglikla vaktinde kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…