- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Canim tartım bozuk daha yeni de almadım annemde hep gun ici tartılıyordum bu kadar fark olması garip geldi perşembe aşım var ebe aşırı kizicak ve korktum açıkçası hamur isi ve tatlıyı bırakayim bu hafta
Ben bir tane slumbersac bir tane dreambag aldım dreambag'i daha çok beğendim hem fermuar açılış biçimi hem de kumaşı filan daha iyi
Canım bende leke Yok yaz boyu solante kullandım. Fakat kızarıklık başlangıç aşamasında olduğunun göstergesi olabilir. Güneş yanığı kadar soğuk yanığı da yaygın çünkü.
Yüzüne sabah akşam nemlendirici
Dışarı çıkmadan da mutlaka güneş koruyucu sür bu ara. Belli ki yüzün hassaslaşmış
Slumbersac alacağım ben
İkeada da gördüm ama araştırmadım nasıl diye, sadece etiketinde 18-20 derecede kullanıma uygun yazıyordu
3 kilo mu hey maşallah süpersin
Torba alıcam benBen bi de ayaklı mı alsam torba tulum mu karar veremedim. Ayaklıda çok bunalacakmış gibi hissediyorum torba da daha rahat olur gibi geliyo
Prego cosmos aldım kırmızı renk çok güzel özellikleri falan bir araştır istersenPark beşik kullanacaklar nasıl bir yatak alacaksınız? önerebileceğiniz bir yatak var mı?
Ben yikadim da utulenecek bide çanta işte ona da kararsizim şuanAynen oyle canim benimde canta yok ortada yikanacak utulenecek. Rabbim saglikla vaktinde kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi da
Olsa da güzellik salonunda bi cilt bakımına bakar takma kafanaFullialein pek dışarıyada cıkmiyorum aslinda canm ama cildim çok kuruyo nemlendirici süruyrm sürekli umarim olmaz leke filan
Ben yikadim da utulenecek bide çanta işte ona da kararsizim şuan
Bende tedirgindim ama hepsini bir attim yikadim valla :) yarım saatlik programda yikadim sonra 20 dk da durulama yaptırdım :) çanta konusunda bende çok kararsizim sırt çantası istiyorum ama dediğin gibi anne bebek olayı girince iki katı fiyatları normal diyorum hastaneye fln yine spor kol olanlardan alsam da sirt çantası olarak ta decathlon markasının çantaları hoşuma gidiyo hem de çok uygun bana günlüğe de yeter diye dusunuyorum bakalım ne yapcamBen daha nasil yikayacagimi bile bilmiyorim. Renkli ve beyazlari ayti ayri ikisinide 40 derecede mi yikasam bilmiyorum. Sirt cantasi dusunuyorum ama cok pahali geldi bana. Normal sirt cantasi alacagim artik
Hepsini 30 da yika canim,yunluleri polarlari ayri at yine 30 derece zaten kir leke olmayacagi icin temiz cikar,bende iki haftaya kadar baslayacagim yikama utu isini,alacagim kalmadi sadece annemin aldiklari var o da baska sehirde geldiginde yikar utulerim hayirlisi insallahBen daha nasil yikayacagimi bile bilmiyorim. Renkli ve beyazlari ayti ayri ikisinide 40 derecede mi yikasam bilmiyorum. Sirt cantasi dusunuyorum ama cok pahali geldi bana. Normal sirt cantasi alacagim artik
Normal sirt cantasi bakacagim bende,digerleri gozume bazilari cok kaba bazilari da yetersiz geldi en iyisi normal sirt cantasi isimizi gorur zatenBen daha nasil yikayacagimi bile bilmiyorim. Renkli ve beyazlari ayti ayri ikisinide 40 derecede mi yikasam bilmiyorum. Sirt cantasi dusunuyorum ama cok pahali geldi bana. Normal sirt cantasi alacagim artik
Nasil oldun ogretmenim?daha iyi mi bogazin?Torba alıcam ben
Simdi renkli ve beyaz olanlari birlikte mi yikayacagimHepsini 30 da yika canim,yunluleri polarlari ayri at yine 30 derece zaten kir leke olmayacagi icin temiz cikar,bende iki haftaya kadar baslayacagim yikama utu isini,alacagim kalmadi sadece annemin aldiklari var o da baska sehirde geldiginde yikar utulerim hayirlisi insallah
Yani canim en mantiklisi. Hepsiburada.comdan bakmayi dusunuyorum cantayaNormal sirt cantasi bakacagim bende,digerleri gozume bazilari cok kaba bazilari da yetersiz geldi en iyisi normal sirt cantasi isimizi gorur zaten
Acik renkli ise bisey olmaz,koyu mavi siyah vs tonda varsa riske atma belki renk atan olur belli olmazSimdi renkli ve beyaz olanlari birlikte mi yikayacagim
Bende öyle yaptım işte sadece penye ve peluş battaniye leri ayrı attim :)Hepsini 30 da yika canim,yunluleri polarlari ayri at yine 30 derece zaten kir leke olmayacagi icin temiz cikar,bende iki haftaya kadar baslayacagim yikama utu isini,alacagim kalmadi sadece annemin aldiklari var o da baska sehirde geldiginde yikar utulerim hayirlisi insallah
Bende bakayim bari canim dedigin markaya.Bende tedirgindim ama hepsini bir attim yikadim valla :) yarım saatlik programda yikadim sonra 20 dk da durulama yaptırdım :) çanta konusunda bende çok kararsizim sırt çantası istiyorum ama dediğin gibi anne bebek olayı girince iki katı fiyatları normal diyorum hastaneye fln yine spor kol olanlardan alsam da sirt çantası olarak ta decathlon markasının çantaları hoşuma gidiyo hem de çok uygun bana günlüğe de yeter diye dusunuyorum bakalım ne yapcam
Bende tedirgindim ama hepsini bir attim yikadim valla :) yarım saatlik programda yikadim sonra 20 dk da durulama yaptırdım :) çanta konusunda bende çok kararsizim sırt çantası istiyorum ama dediğin gibi anne bebek olayı girince iki katı fiyatları normal diyorum hastaneye fln yine spor kol olanlardan alsam da sirt çantası olarak ta decathlon markasının çantaları hoşuma gidiyo hem de çok uygun bana günlüğe de yeter diye dusunuyorum bakalım ne yapcam
Iyi yapmissin canim,hepsi yikandi mi?alacagin kaldi miBende öyle yaptım işte sadece penye ve peluş battaniye leri ayrı attim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?