2017 Şubat Anneleri

Hepimizin derdi ayrı bugünlerde, kiminin kilo kiminin sivilce, kiminin çatlaklar
Mesela benim de her yerimden fışkıran saçlar, kaşlarımla birleşmek üzereler artık sürekli minik minik yeni saçlar çıkıyor
Vücudum lazerli cillop gibi, ama suratım saç, göbeğim ise kıl içinde
Son 2 ay kendimizle uğraşmamız, mesela kasım annelerine girin bakın tek muhabbet uykusuzluk, bez, pişik ve gaz
Bence sorunlarımızla uğraşmanın bile tadını çıkaralım

Boşver beni de her gün azarlıyor hem doktorum hem ebeler
En son meyveden kilo alıyorsun dedi ona da ambargo koydu. 2 muz yiyemezmişim yarım yiyecekmişim
1 portakal çokmuş yarım yetermiş
Bana bunu söyleyen ebe de tombik hıh

Ben bir tane slumbersac bir tane dreambag aldım dreambag'i daha çok beğendim hem fermuar açılış biçimi hem de kumaşı filan daha iyi

Ben bi de ayaklı mı alsam torba tulum mu karar veremedim. Ayaklıda çok bunalacakmış gibi hissediyorum torba da daha rahat olur gibi geliyo

Ben yikadim da utulenecek bide çanta işte ona da kararsizim şuan

Ben daha nasil yikayacagimi bile bilmiyorim. Renkli ve beyazlari ayti ayri ikisinide 40 derecede mi yikasam bilmiyorum. Sirt cantasi dusunuyorum ama cok pahali geldi bana. Normal sirt cantasi alacagim artik

Ben daha nasil yikayacagimi bile bilmiyorim. Renkli ve beyazlari ayti ayri ikisinide 40 derecede mi yikasam bilmiyorum. Sirt cantasi dusunuyorum ama cok pahali geldi bana. Normal sirt cantasi alacagim artik
Bende tedirgindim ama hepsini bir attim yikadim valla :) yarım saatlik programda yikadim sonra 20 dk da durulama yaptırdım :) çanta konusunda bende çok kararsizim sırt çantası istiyorum ama dediğin gibi anne bebek olayı girince iki katı fiyatları normal diyorum hastaneye fln yine spor kol olanlardan alsam da sirt çantası olarak ta decathlon markasının çantaları hoşuma gidiyo hem de çok uygun bana günlüğe de yeter diye dusunuyorum bakalım ne yapcam

Hepsini 30 da yika canim,yunluleri polarlari ayri at yine 30 derece zaten kir leke olmayacagi icin temiz cikar,bende iki haftaya kadar baslayacagim yikama utu isini,alacagim kalmadi sadece annemin aldiklari var o da baska sehirde geldiginde yikar utulerim hayirlisi insallah

Normal sirt cantasi bakacagim bende,digerleri gozume bazilari cok kaba bazilari da yetersiz geldi en iyisi normal sirt cantasi isimizi gorur zaten

Simdi renkli ve beyaz olanlari birlikte mi yikayacagim

Bende öyle yaptım işte sadece penye ve peluş battaniye leri ayrı attim :)

Bende bakayim bari canim dedigin markaya.

Bende hepsini bir atsam mahvolmaz insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…