2017 Şubat Anneleri

Kac derecede yikadin ki canim sen

Bende hepsini bir atsam mahvolmaz insallah :)
Valla benim bisey olmadı senin okursa gelip bana deme sonra kabul etmem şaka bi yana çok kırmızı si çok mavisi olanı ayırdım bi iki parçaydı zaten çok renkli biseyler almadim ben onlari da karistirmadim :)

Iyi yapmissin canim,hepsi yikandi mi?alacagin kaldi mi
Yok canım kalmadı ben zaten çok bisey almadim yengeler den fln almıştım bi sürü yenidogan yegenlerim nasılsa kendimde bi kaç parça daha eksiklerimi aldım hepsini bir yikadim utulicem sadece

Valla benim bisey olmadı senin okursa gelip bana deme sonra kabul etmem şaka bi yana çok kırmızı si çok mavisi olanı ayırdım bi iki parçaydı zaten çok renkli biseyler almadim ben onlari da karistirmadim :)
Bendede oyle cok renkli seyler yok. Hepsi acik renk. O yuzden problem olmaz sanirim. Sadece deterjaan almam kaldi geriye

Yok canım kalmadı ben zaten çok bisey almadim yengeler den fln almıştım bi sürü yenidogan yegenlerim nasılsa kendimde bi kaç parça daha eksiklerimi aldım hepsini bir yikadim utulicem sadece
Anladim canim saglikla giysin insallah oglusun...simdi bende kasim annelerine baktim da eski gunler aklima geldi sil bastan yasayacagiz herseyi,guzel ve zor gu ler bizi bekliyor insallah akilli uslu uyku duskunu bebisler olurlar ve deee bollll bolll sutlerimiz olsunnn ilkini emziremedim tek duam o simdi...

Bugün kızım az hareketli idi inşaallah yarınaenerji topluyordur annesi hemen telaş evham yapıyor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…