2017 Şubat Anneleri

Amin canım hepimiz sağlıkla güzel günlerde kullanalım inş bende ilk bebeğim ama yengemlerden baya tecrubeliyim :)

Cok guzelmis canim ama sanki kucuk gibi gorundu gozume. Icine bayagi esya konulacak ilerleyen zamanlarda yeter mi acaba
Evet bunlar biraz küçük işte dedim ya ben normal günlük kullanmaya dusunuyorum bunu normal de zaten annemler uzakta onlara giderken fln diye de koldan takmali olanlar var ya o tarz bisey alsam diye dusunuyorum ama bakalım yada bi tane alıp tam mi alsam biraz daha büyük bi sirt çantası diye dusunuyorum bakalım

Canim sen daha iyisini bilirsin de gunluk kullanimda da bebegin yedek kiyafeti olacak biberonu mamasi emzigi bezi islak mendili derken ohooo:) sanirim ben bu gidisle yanimda bi valiz tasiyacagim

Canim sen daha iyisini bilirsin de gunluk kullanimda da bebegin yedek kiyafeti olacak biberonu mamasi emzigi bezi islak mendili derken ohooo:) sanirim ben bu gidisle yanimda bi valiz tasiyacagim
O kadarı sığar kız :) aynen bizim arkadaş gibi valiz taşı sen yanında bi pikniğe gidelim dedim yanında 3 penye battaniye bi peluş battaniye getirmişti

sen bir de beni gor...ben de giydigim hicbir seyi yakistirmiyorum kendime gidim cikti arka taraftan bahsetmek bile ıstemyrum. ama aynada sadece karnimi goruyor gozlerim. anne olacaz kolay bir yukun altina girmedik.
Kilo da alacaz kendimizi cirkin de bulacaz cocuk dogacak sakalli biyikli da dolasacaz ustumuz basimiz kusmuk da kokacak rahat rahat bi banyo bile yapamayacaz.
Degmez mi?
Bence deger.
Karnimizda resmen bir mucize tasiyoruz. kilolarina degil sadece bebegine odaklan. ben oyle yapiyorum artik:)))

Insanlar bebek sahibi olmak icin turlu tedaviler uygularken ve basarisiz olurken bana bu mutlulugu nasip ettigi icin binlerce kez sukrediyorum Allah a.
Her tekmesine bin sukur diyorum.

Agrilarim var igne yemekten kollarim gobegim mosmor aynada kilolarima takilsam kendimden nefret ederim.belki bi sure sonra çatlaklarım da olacak ama ben bunlari dusunup kendime bu mucizeyi zehir etmeyi hic istemiyorum.
3 dusuk yaptim ve hamileligim surerse 20 kilo almaya raziyim dedim.
Cok sukur 4. gebeligim bu aylara geldi kendime gore cok da sikinti cektim ama sonuca deger.

Ayyy cok uzattim.
Gece gece....

Yani demem o ki odaklanma kilolarina.
Ayrica cirkin hamile yoktur tontis hamile vardir:)))

Nasil oldun ogretmenim?daha iyi mi bogazin?
Nasıl duygusalım gözlerim doldu sorunca
Biraz daha iyiyim sesim hafif çıkıyor ama çok acıyor konuşmaya çalışınca
Çorba falan içtim azıcık topladı
Umarım yarın daha iyi olcak

Bugün kızım az hareketli idi inşaallah yarınaenerji topluyordur annesi hemen telaş evham yapıyor yoksa

Sakin ol canım dinleniyordur
Soluna yat her zaman hareketli olduğu saatlerde bi dinle bakalım hareketini

Nedense senelerdir 50 yı ancak gören biri olarak şuan 65 i goruyorum ve coookkk seviyom bu halimi :) giydiklerimin olmaması beni tam tersi mutlu ediyo sopa gibiydim önceden

Insallahhhh dinlenmek ve guzel beslenme iyi gelecek insallahhh

Bende hepsini bir yikadim oglusumun bütün kıyafetleri genelde mavi oldugu icin hic sorun olmadi hastane cantasi olarak bende normal sirt cantam vardi yanina bide kucuk cekcekli valiz dusunuyorum esya malum cok hastane susleri vs de olucak ama tam karar vermişte degilim acikcasi

Bak canım bana da Yengem demişti hatta burda bi iki kisi daha aldı galiba biri de kullanıyorum çok memnunum demişti incele bi
bendede var canim daha bebisim icin nasip olmadi ama normalde kullaniyorum rahat bi canta

Gece gece aklima necip fazilin bu siiri dustu....

Aynaya bakmaya korkan biz annelere gelsin:)))

Gerci kilolardan bahsetmiyor ama aynalar bakmayin yuzume dik dik diyesim geldi bagira bagira....

Aynalar, bakmayın yüzüme dik dik;
İste yakalandık, kelepçelendik!
Çıktınız umulmaz anda karsıma,
Başımın tokmağı indi başıma.

Suratımda her suç bir ayrı imza,
Benmişim kendime en büyük ceza!
Ey dipsiz berraklık, ulvi mahkeme!
Acı, hapsettiğin sefil gölgeme!

Nur topu günlerin kanına girdim.
Kutsi emaneti yedim, bitirdim.
Doğmaz güneşlere bağlandı vade;
Dişlerinde, köpek nefsin, irade.

Günah, gunah, hasad yerinde demet;
Merhamet, sucumdan aşkın merhamet!
Olur mu, dünyaya indirsem kepenk:
Gözyaşı döksem, Nuh tufanına denk?

Çıkamam, aynalar, aynalar zindan.
Bakamam, aynada, aynada vicdan;
Beni beklemeyin, o bir hevesti;
Gelemem, aynalar yolumu kesti.

Nedense senelerdir 50 yı ancak gören biri olarak şuan 65 i goruyorum ve coookkk seviyom bu halimi :) giydiklerimin olmaması beni tam tersi mutlu ediyo sopa gibiydim önceden
Benim ideal kilom 56 57. 60la hamile kaldim 72 kiloyu gördüm.
Hala da yiyorum.
KIzimi kucagima hayirla aldigimda evin icnde kostur kostur veririm insaallah kilolari.
Amaaaan kilo dedigin nedir ki:)))
Senin adina sevindim ama bir gram et bin ayip orter derler.

Ben de ortulecek taraf kalmadi:))))

Seviyorum hamileligi. elimin altinda kayisini hissettikce kizimin salakca bi gulumsuyorum.

Allah herkese yasatsin bu duyguyu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…