Amin canım hepimiz sağlıkla güzel günlerde kullanalım inş bende ilk bebeğim ama yengemlerden baya tecrubeliyim :)Anladim canim saglikla giysin insallah oglusun...simdi bende kasim annelerine baktim da eski gunler aklima geldi sil bastan yasayacagiz herseyi,guzel ve zor gu ler bizi bekliyor insallah akilli uslu uyku duskunu bebisler olurlar ve deee bollll bolll sutlerimiz olsunnn ilkini emziremedim tek duam o simdi...
Benim de onlar kaldı da suan ilk etap ta çanta önemli diye dusundum o yüzden o hazır olsun onlari ilerleyen zamanda da alırım inşBende almadim deterjan daha,kuvet filesi,kasik,kova kaldi sadece
Bunu begenmistim canım hatta biri almisti burda kimdi unuttum :)Begendigin modelin fotografini atabilir misin canim
Bunu begenmistim canım hatta biri almisti burda kimdi unuttum :)
Kumaşı ipeksi imiş bir de bez dolunca renk çubuğu renk değiştiriyormuş deneme amacli aldım ben bir paket bakalım NasılPremium care daha mi yumusak acaba
Evet bunlar biraz küçük işte dedim ya ben normal günlük kullanmaya dusunuyorum bunu normal de zaten annemler uzakta onlara giderken fln diye de koldan takmali olanlar var ya o tarz bisey alsam diye dusunuyorum ama bakalım yada bi tane alıp tam mi alsam biraz daha büyük bi sirt çantası diye dusunuyorum bakalımCok guzelmis canim ama sanki kucuk gibi gorundu gozume. Icine bayagi esya konulacak ilerleyen zamanlarda yeter mi acaba
Kismet olursa subatta denersim canim :)Kumaşı ipeksi imiş bir de bez dolunca renk çubuğu renk değiştiriyormuş deneme amacli aldım ben bir paket bakalım Nasıl
Evet bunlar biraz küçük işte dedim ya ben normal günlük kullanmaya dusunuyorum bunu normal de zaten annemler uzakta onlara giderken fln diye de koldan takmali olanlar var ya o tarz bisey alsam diye dusunuyorum ama bakalım yada bi tane alıp tam mi alsam biraz daha büyük bi sirt çantası diye dusunuyorum bakalım
O kadarı sığar kız :) aynen bizim arkadaş gibi valiz taşı sen yanındaCanim sen daha iyisini bilirsin de gunluk kullanimda da bebegin yedek kiyafeti olacak biberonu mamasi emzigi bezi islak mendili derken ohooo:) sanirim ben bu gidisle yanimda bi valiz tasiyacagim
sen bir de beni gor...ben de giydigim hicbir seyi yakistirmiyorum kendime gidim cikti arka taraftan bahsetmek bile ıstemyrum. ama aynada sadece karnimi goruyor gozlerim. anne olacaz kolay bir yukun altina girmedik.Olmuyor ya giydiğim hiç birşey yakışmıyor bana ayı gibiyim ayna da çok kötü duruyorum herkes be güzel hamile kalıyor sadece karnı büyüyor benim 2 , hamileliğim ikisinde de böle oldum durmuyor iştahım
Nasıl duygusalım gözlerim doldu soruncaNasil oldun ogretmenim?daha iyi mi bogazin?
Bugün kızım az hareketli idi inşaallah yarınaenerji topluyordur annesi hemen telaş evham yapıyor yoksa
Nedense senelerdir 50 yı ancak gören biri olarak şuan 65 i goruyorum ve coookkk seviyom bu halimi :) giydiklerimin olmaması beni tam tersi mutlu ediyo sopa gibiydim öncedensen bir de beni gor...ben de giydigim hicbir seyi yakistirmiyorum kendime gidim cikti arka taraftan bahsetmek bile ıstemyrum. ama aynada sadece karnimi goruyor gozlerim. anne olacaz kolay bir yukun altina girmedik.
Kilo da alacaz kendimizi cirkin de bulacaz cocuk dogacak sakalli biyikli da dolasacaz ustumuz basimiz kusmuk da kokacak rahat rahat bi banyo bile yapamayacaz.
Degmez mi?
Bence deger.
Karnimizda resmen bir mucize tasiyoruz. kilolarina degil sadece bebegine odaklan. ben oyle yapiyorum artik:)))
Insanlar bebek sahibi olmak icin turlu tedaviler uygularken ve basarisiz olurken bana bu mutlulugu nasip ettigi icin binlerce kez sukrediyorum Allah a.
Her tekmesine bin sukur diyorum.
Agrilarim var igne yemekten kollarim gobegim mosmor aynada kilolarima takilsam kendimden nefret ederim.belki bi sure sonra çatlaklarım da olacak ama ben bunlari dusunup kendime bu mucizeyi zehir etmeyi hic istemiyorum.
3 dusuk yaptim ve hamileligim surerse 20 kilo almaya raziyim dedim.
Cok sukur 4. gebeligim bu aylara geldi kendime gore cok da sikinti cektim ama sonuca deger.
Ayyy cok uzattim.
Gece gece....
Yani demem o ki odaklanma kilolarina.
Ayrica cirkin hamile yoktur tontis hamile vardir:)))
Amin Amin canım İnşallahKismet olursa subatta denersim canim :)
Insallahhhh dinlenmek ve guzel beslenme iyi gelecek insallahhhNasıl duygusalım gözlerim doldu sorunca
Biraz daha iyiyim sesim hafif çıkıyor ama çok acıyor konuşmaya çalışınca
Çorba falan içtim azıcık topladı
Umarım yarın daha iyi olcak
Sakin ol canım dinleniyordur
Soluna yat her zaman hareketli olduğu saatlerde bi dinle bakalım hareketini
bendede var canim daha bebisim icin nasip olmadi ama normalde kullaniyorum rahat bi cantaBak canım bana da Yengem demişti hatta burda bi iki kisi daha aldı galiba biri de kullanıyorum çok memnunum demişti incele bi
O kadarı sığar kız :) aynen bizim arkadaş gibi valiz taşı sen yanındabi pikniğe gidelim dedim yanında 3 penye battaniye bi peluş battaniye getirmişti
bendede var canim daha bebisim icin nasip olmadi ama normalde kullaniyorum rahat bi canta
Benim ideal kilom 56 57. 60la hamile kaldim 72 kiloyu gördüm.Nedense senelerdir 50 yı ancak gören biri olarak şuan 65 i goruyorum ve coookkk seviyom bu halimi :) giydiklerimin olmaması beni tam tersi mutlu ediyo sopa gibiydim önceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?