2017 Şubat Anneleri

Ben hep 47-48 en fazla 50 olurdum onda da çok kısa kalır geri dönüş olurdu :) 51 i hamile kaldigimda gordum yanı 50-51 le kaldım şuan 65 im ama nedense bende de garip bi sevinç var aldığım kiloya karşı ama goren de ne güzel olmussun diyo hicte aaa ne çok kilo almissin demediler o yüzden yemeye devam bide ben aldıkça bebis im de alıyor zaten o da iyi yanı :)

Kizlar bu yan yatis yastigi ne kadar kullanilabiliyor ben kiraz cekirdekli patik aldim ama yan yatis az bi zamansa cekirdekli olandan almicam iki katina cikiyor fiyat cunku nasilsa patiklerimiz var ☺

Yok canim bi avmde gezerken kullanilabilcek bisey bez 1 kiyafet islak mendil o kadar baska almaz benimki 15tllik olandan ama 25ligi bilmiyorum :)
25 lık bi tik büyüğü galiba canım 15 lık küçük geldi bana da ama 25 lık olan daha ideal gibi dedigin yerlerde kullanmak için zaten benim de isteğim ama bakalım

Hastane süsu olarsk ne dusundun peki?

Hastane süsu olarsk ne dusundun peki?

Canim dagitacaklarimi henuz bilmiyorum bi icinde seker olan biberonlardan aldim ama yanına ne eklesem onda kararsizim biz biraz kalabaligiz hastanede ziyaret eden bol olur cunku kapi susu icin malzemeleri aldim onu yapicam kendim ve bebis icin de yatak susu aldim hazir tavanda duran balonlardan dusunuyorum bide hoşgeldin bebegim diye flamalar var bu sekilde yapicam gibi gözüküyor

25 lık bi tik büyüğü galiba canım 15 lık küçük geldi bana da ama 25 lık olan daha ideal gibi dedigin yerlerde kullanmak için zaten benim de isteğim ama bakalım
Evet canim bi bak bakalim cok buyugude zor olur çünkü hem bebis hem çanta cantanin kendi agirligida oluyo daha buyuk olunca insanin bi yere çıkası gelmez vallahi

Evet canim bi bak bakalim cok buyugude zor olur çünkü hem bebis hem çanta cantanin kendi agirligida oluyo daha buyuk olunca insanin bi yere çıkası gelmez vallahi
Aynen iste bende o yüzden kisa mesafeli yerler için oyle bi dolasmalik diye böyle hafif bisey istiyorum bakalım

Kizlar bu yan yatis yastigi ne kadar kullanilabiliyor ben kiraz cekirdekli patik aldim ama yan yatis az bi zamansa cekirdekli olandan almicam iki katina cikiyor fiyat cunku nasilsa patiklerimiz var ☺

Kendi kendine dönebilmeye başlayana kadar kullanılıyor, ilk üç ay tahminen. Sonra zaten yuvarlanarak kurtuluyorlar yastıktan zibidiler:))))))

Uyuyamiyorum ayni anda sol böbrek göbeğimin yan tarafına vuruyor kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…