Bana da güzel geldi ama bakalım napcam :)bendede var canim daha bebisim icin nasip olmadi ama normalde kullaniyorum rahat bi canta
Icine cok esya alacak gibi mi canim :)
Yok canım senin niyet belli sen direk valiz alIcine cok esya alacak gibi mi canim :)
Ben hep 47-48 en fazla 50 olurdum onda da çok kısa kalır geri dönüş olurdu :) 51 i hamile kaldigimda gordum yanı 50-51 le kaldım şuan 65 imBenim ideal kilom 56 57. 60la hamile kaldim 72 kiloyu gördüm.
Hala da yiyorum.
KIzimi kucagima hayirla aldigimda evin icnde kostur kostur veririm insaallah kilolari.
Amaaaan kilo dedigin nedir ki:)))
Senin adina sevindim ama bir gram et bin ayip orter derler.
Ben de ortulecek taraf kalmadi:))))
Seviyorum hamileligi. elimin altinda kayisini hissettikce kizimin salakca bi gulumsuyorum.
Allah herkese yasatsin bu duyguyu:))
25 lık bi tik büyüğü galiba canım 15 lık küçük geldi bana da ama 25 lık olan daha ideal gibi dedigin yerlerde kullanmak için zaten benim de isteğim ama bakalımYok canim bi avmde gezerken kullanilabilcek bisey bez 1 kiyafet islak mendil o kadar baska almaz benimki 15tllik olandan ama 25ligi bilmiyorum :)
Hastane süsu olarsk ne dusundun peki?Bende hepsini bir yikadim oglusumun bütün kıyafetleri genelde mavi oldugu icin hic sorun olmadihastane cantasi olarak bende normal sirt cantam vardi yanina bide kucuk cekcekli valiz dusunuyorum esya malum cok hastane susleri vs de olucak ama tam karar vermişte degilim acikcasi
Hastane süsu olarsk ne dusundun peki?
Evet canim bi bak bakalim cok buyugude zor olur çünkü hem bebis hem çanta cantanin kendi agirligida oluyo daha buyuk olunca insanin bi yere çıkası gelmez vallahi25 lık bi tik büyüğü galiba canım 15 lık küçük geldi bana da ama 25 lık olan daha ideal gibi dedigin yerlerde kullanmak için zaten benim de isteğim ama bakalım
Aynen iste bende o yüzden kisa mesafeli yerler için oyle bi dolasmalik diye böyle hafif bisey istiyorum bakalımEvet canim bi bak bakalim cok buyugude zor olur çünkü hem bebis hem çanta cantanin kendi agirligida oluyo daha buyuk olunca insanin bi yere çıkası gelmez vallahi
Seninki 10L olan sanirim. 25 tl lik olan 20L yaziyor sayfasindaYok canim bi avmde gezerken kullanilabilcek bisey bez 1 kiyafet islak mendil o kadar baska almaz benimki 15tllik olandan ama 25ligi bilmiyorum :)
Yok canım senin niyet belli sen direk valiz al
:)Sanirim sakam gercek olacak bu gidisle ya :)
Kizlar bu yan yatis yastigi ne kadar kullanilabiliyor ben kiraz cekirdekli patik aldim ama yan yatis az bi zamansa cekirdekli olandan almicam iki katina cikiyor fiyat cunku nasilsa patiklerimiz var ☺
İndirim varsa blmiyorum canim en son 15ti kucuk boy quechia markaSeninki 10L olan sanirim. 25 tl lik olan 20L yaziyor sayfasinda
Kendi kendine dönebilmeye başlayana kadar kullanılıyor, ilk üç ay tahminen. Sonra zaten yuvarlanarak kurtuluyorlar yastıktan zibidiler:))))))
Olabilir canimİndirim varsa blmiyorum canim en son 15ti kucuk boy quechia marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?