- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
3 kilo musana uyuz oldum şuan ivo
Kararsiz ben daha besik bile alamadim desemdaha kuvet falan duruyor tabi ki. Erteleye erteleye nasil yapacagim bilemiyorum :)
Ben hep 47-48 en fazla 50 olurdum onda da çok kısa kalır geri dönüş olurdu :) 51 i hamile kaldigimda gordum yanı 50-51 le kaldım şuan 65 imama nedense bende de garip bi sevinç var aldığım kiloya karşı ama goren de ne güzel olmussun diyo hicte aaa ne çok kilo almissin demediler o yüzden yemeye devam bide ben aldıkça bebis im de alıyor zaten o da iyi yanı :)
@mbg24Revna @fillingtheblanks sagolun kızlar yalniz olmadığımi anlayınca rahatladim şeker konusunda
Günaydın kizlaaaaar.. Bıktım artık hava aydınlanmadan kalkmaktan yaa izne çıkmak istiyorum artııkkkkbaş ağrısı ile uyandim zaten ooof off..
R renklerguzeldir canim ben de yatirmadim yukleme zaten zayiftim aclik tokluk baktirdim normal cikti bir de annem seker hastasi ona ragmen yaptirmak istemedim dikkat de ediyorum yediklerime cok salmiyorum
Günaydın
Manyaklar apartmanında ey şanlı Ordu ey şanlı asker marşı ile uyandım
Hala söylüyo manyak herif
Şimdi dayanıcam kapısına Ordu bile alamayacak elimden
Ayy turuncu tam turuncusun yaaa :))
Enerji veriyonnn varya :)
Her merak ettiğim şeyi bi bakıyom turuncu açıklamış :)
Hakkaten çok hoş aramızda tecrübeli birilerinin olması :)
Anladim canim saglikla giysin insallah oglusun...simdi bende kasim annelerine baktim da eski gunler aklima geldi sil bastan yasayacagiz herseyi,guzel ve zor gu ler bizi bekliyor insallah akilli uslu uyku duskunu bebisler olurlar ve deee bollll bolll sutlerimiz olsunnn ilkini emziremedim tek duam o simdi...
Su ev tipi ana kucaklari var. O konuda ne dusunuyorsunuz hanimlar. Gerekli bir sey mi
Günaydın
Manyaklar apartmanında ey şanlı Ordu ey şanlı asker marşı ile uyandım
Hala söylüyo manyak herif
Şimdi dayanıcam kapısına Ordu bile alamayacak elimden
3 numaradan aldım ben yeşil paket olandan 136 lıydı sanırım ekonomik paket aldımKizlar selam. Kafamda deli sorular
Simdi ben bebek bezo konusunda acayip kararsizim(gerci her konuda oyleyim ama)
- Molfixin gobek bagi oyuntulusu var.
- Eki Görüntüle 1918953
- Sonra premium care var.Eki Görüntüle 1918954
Birde prima varEki Görüntüle 1918955
Siz hangisini tercih ettiniz? Yada ben ne almaliyim??
pazar günü aldım ben bunun aynısını bence yeterli hacmi çokta büyük sevmiyorum ben o ne öyle valiz gibiBunu begenmistim canım hatta biri almisti burda kimdi unuttum :)
Ben her rengi ayrı ayrı yıkadım. Makinenin baby plus bölümü vardı. 40 derece 2 saat sürüyor. Peşinede yarım saat tekrar durulama yaptırdım.Bende tedirgindim ama hepsini bir attim yikadim valla :) yarım saatlik programda yikadim sonra 20 dk da durulama yaptırdım :) çanta konusunda bende çok kararsizim sırt çantası istiyorum ama dediğin gibi anne bebek olayı girince iki katı fiyatları normal diyorum hastaneye fln yine spor kol olanlardan alsam da sirt çantası olarak ta decathlon markasının çantaları hoşuma gidiyo hem de çok uygun bana günlüğe de yeter diye dusunuyorum bakalım ne yapcam
Ben aldım canım. Gayet güzel ve kullanışlı. İçinde de bölmesi var.Bunu begenmistim canım hatta biri almisti burda kimdi unuttum :)
benim annem çeyizlerimi yaptırırken pikocu mu deniyor ne deniyor dantel ve yorgan işlerini yapan adama yaptırmıştı bütün çekmecelerimin ve gömme dolabımın içi için. şimdi bebeğe oda yapmadığımız için ben sadece ona yırdığımız şifonyer ve komodinlerin içindekileri yıkadım ütüledim, bebek eşyalarını öyle yerleştirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?