2017 Şubat Anneleri

Yarim saat önce de karnım resmen çıkıntı oldu ve aşırı ağrısı bel ağrısını hiç demiym napsam ya

Günaydın kizlaaaaar.. Bıktım artık hava aydınlanmadan kalkmaktan yaa izne çıkmak istiyorum artııkkkk baş ağrısı ile uyandim zaten ooof off..
R renklerguzeldir canim ben de yatirmadim yukleme zaten zayiftim aclik tokluk baktirdim normal cikti bir de annem seker hastasi ona ragmen yaptirmak istemedim dikkat de ediyorum yediklerime cok salmiyorum

3 kilo mu sana uyuz oldum şuan ivo

:)))
Onun şöyle bi hikayesi var ama:
59la hamile kaldım.
Bulantı zamanı günlece aç gezdim bişi yiyemedim 54e düştüm.
Şimdi 62yim.
Yani aslında 8 kilo aldım iki ayda ama totalde 3 kilo yapıyo :))

Kararsiz ben daha besik bile alamadim desem daha kuvet falan duruyor tabi ki. Erteleye erteleye nasil yapacagim bilemiyorum :)

Yalnız değilsin :))
Bebeğe bi kaç kıyafet kendime pijama vs dışında ben de almadım daa bişey :)

Ee kilondan memnunmuşun işte, az kilo almama niye kızıyon :)))
Ben de bi 6-7 kilo daha almak istiyom yaa, sana imrendim kızz :))

@mbg24 Revna @fillingtheblanks sagolun kızlar yalniz olmadığımi anlayınca rahatladim şeker konusunda

:))
İnşallah bi sıkıntı olmaz canım:)
Gelişme olursa haberleşiriz yine

Günaydın canım, az kaldı, sabır...
Ben de her sabah eşimden dolayı 7de kalkıyorum.
Ama bazen geri yatıyom o iyi geliyo.
İnşallah iznimizi alalım da sın bi ay rahat edelim diye özlemle bekliyom ben de

Günaydınlaaarrrr...
Bölük pörçük uyunan bir gecenin ardından yeni bir gün...
Sağ ve sol tarafımda et ezginliği var sanki yaa.Her yerim ağrıyor..
Yüz üstü yatmayı çok sevmezdim ama şuan o kadar arıyorum ki.
Doğumdan sonra da memişler yüzünden yatamıyorsun bir müddet.
İnsan ömründe 9 ay çok kısa bir süre olsa da bir an önce geçsin ,doğum gelsin istiyorum.
Güzel olan ise oğluşum akşamları benimle aynı saatte uyuyor ,sabahları da ben uyanınca uyanıyor :))

Ayy turuncu tam turuncusun yaaa :))
Enerji veriyonnn varya :)
Her merak ettiğim şeyi bi bakıyom turuncu açıklamış :)
Hakkaten çok hoş aramızda tecrübeli birilerinin olması :)

Canım valla bazen cevap verirken acaba "çok bilmiş" diye düşünürler mi diye çekinerek yazıyorum ama bildiğim bir şeyi de paylaşmak doğru geliyor işte :))

Canıım sen neden ilk bebeğini emziremedin ??
Benim oğlanda toplasan ancak 1 ay emdi ama zorla.
Benim de en çok istediğim bol sütümün olması ve emzirebilmek..

Su ev tipi ana kucaklari var. O konuda ne dusunuyorsunuz hanimlar. Gerekli bir sey mi

Gerekli mi bilmiyorum.
Ben almıştım ve 2 haftalıkken içine koymaya başladım. Üzerindeki oyuncaklar ilgisini çekiyordu ,titreşimini açınca uyuya kalıyordu.
Her gittiğim odaya yanımda taşıyordum.
Yani faydasını gördüm ama ihtitaç mıdır bilemem :)

Günaydın
Manyaklar apartmanında ey şanlı Ordu ey şanlı asker marşı ile uyandım
Hala söylüyo manyak herif
Şimdi dayanıcam kapısına Ordu bile alamayacak elimden

Senin komşular da tam manyak canım yaa
Allah yardımcın olsun valla..

3 numaradan aldım ben yeşil paket olandan 136 lıydı sanırım ekonomik paket aldım

Bunu begenmistim canım hatta biri almisti burda kimdi unuttum :)
pazar günü aldım ben bunun aynısını bence yeterli hacmi çokta büyük sevmiyorum ben o ne öyle valiz gibi

Ben her rengi ayrı ayrı yıkadım. Makinenin baby plus bölümü vardı. 40 derece 2 saat sürüyor. Peşinede yarım saat tekrar durulama yaptırdım.

Oyun halısı konusunda bende kararsız kaldım. Beğendiğim modeller ciddi pahalı. Bunun yerine tutumluanne gibi sitelerden 2.el alsam mı diye düşünüyorum. Sonuçta oyun halısı ne kadar deforme olabilir ki?

Ohh miss gibi olmuştur. varsa foto at belki diğer arkaşlarda görmek ister benim gibi :) bu arada çeyiz işi yapanlara pikocu deniliyor :) 2.5 yıl önce onlarıda öğrenmiştik.. benimde yatak odam country tarzı.. ora camlı 2 kapılı kısmı oğluşa ayırdım.. raf yaptırıp senin gibi örtü sericem.. yetmezse ilave şifonyerimiz feda olsun bebişlerimize..

Kızlar bebek çantasının içine neler koyuluyor ,daha doğrusu ben neler koyuyordum söyleyeyim. Ona göre boyutuna karar verin..

İlk aylar 3 bez , 1 paket ıslak mendil ,1 tane alt açma örtüsü , 2 ağız bezi/önlük ,2 takım yedek kıyafet , 1 battaniye , 1 minik çarşaf (gezmeye gittiğimde yatırırsam altına seriyordum ağzı burnu akıp yattığı yeri kirletmesin diye)
Mama içtiği için küçük boy termos ,3 bölmeli mama kutusu ,1 mama biberonu ,1 su biberonu ,yedek emzik...

Biraz daha büyüyünce bez ve kıyafet sayısı azalıyor. Bu defa da ara öğünü çantaya koyuyorsun. Meyvesiydi ,bisküvisiydi ,çorbasıydı ,yoğurduydu vs...
Misafirliğe gittiğim evlerde hiç yemek sormaz direk çantamdan çıkarırdım.
Parka filan gideceksek muz ,bisküvi (ev yapımı) hep yanımda taşırdım.

Annenin her zaman hazırlıklı olması iyi oluyor. Şuan 4.5 yaşında ve arabanın bagajında minik bir valizde yedek kıyafet ,ayakkabı vs hep durur. Bi yere giderken de kendi sırt çantasına su yunu , ara öğününü ,ıslak mendilini filan mutlaka koyarım ki gittiğim yerlerde hazır olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…