2017 Şubat Anneleri

günaydın bu arada annişler... 32. haftayı dolduranlar oldu.. izne ayrılanlar varmı? benim 28. hafta itibari ile kas ağrıları başlası bacak aralarında ve genital kısmında.. sanırım 32. haftada ayrılıcam şirket doktoruma MAGNORM yazdırdım magnezyum olarak.. acaba gün aşırımı kullansam bilemedim. siz neyi nasıl kullanıyorsunuz?. kremp vs yok denicek kadar az.. sadece bahsettiğim bölgede kas ağrısı sanırım o oluyor.. özellikler gece ve sabah kalkınca hissediyorum şiddetli şekilde..

Canım henüz 32.haftaya giren anne yok.
Ben bugün 31 haftaya girdim.
Çizelge 32 gösteriyor ama doktora göre 31.

Kızlar hangi uyku tulumunu alacağına karar veren var mı aranızda

ben tecrübeli değilim ama doğum şubat sonu olacağı için kışı tam görmeyecek ve dönmeyeceği için ilk etapta çok gerekli görmedim.. . 9-12 ay seneye bu zamanlar dönmeye başlayınca kullanırım diye düşündüm.. tabi tecrübeli annelerin yorumları benim içinde önemli..

2 gündür benm bebiş de pek hareket etmiyor edincede seninki gibi direk orda hareket ediyor. yarın gidecem kontrole bakalım ne diyecek doktor. ama bence korkma olmaz bişi

Su ev tipi ana kucaklari var. O konuda ne dusunuyorsunuz hanimlar. Gerekli bir sey mi
etrafta gördüğüm ve okuduğum kadarıyla en rahat ettiren şeylerden biri olduğunu söylüyorlar eğer çocuk içinde olmayı severse biz işlenirken kendi kendine oyalanabiliyor ben tiny love almayı düşünüyorum , titreşim özelliği çocuğun sakinleşip uyumasını da sağlıyormuş hem ..

günaydın kızlar çatı ağrısı yaşamaya başlayan varmı? 2 gündür bende başladı aslında erken değilmi diyorum bebek 10 gün önde gittiği için aslında 33. haftada diye düşünüyorum yarın saat 4 de randevum var hayırlısı ile bi gitseydim

2 gündür benm bebiş de pek hareket etmiyor edincede seninki gibi direk orda hareket ediyor. yarın gidecem kontrole bakalım ne diyecek doktor. ama bence korkma olmaz bişi
Çok tşk.Dr un bu konuda ne söylediğinide bizimle paylaşırsan çok iyi olur çünkü ben haftaya ancak alabildim randevuyu.inş.önemli birşey değildir der.

O da bana zor geliyo canim o balonlara tek tek elyaf doldur dik falan allah hepimize kolaylik versin valla sende yaptiklarini at bizee fikir olsun
amin. yapabilirsem atarım mutlaka:)

cicimoddan aldığın pijamayı merak ettim canım. resim atar mısn. ben kapalıyım rahat kullanabilir miyim sence yaka kısmı biraz açık gelmişti.

ben de yaptıramadım canım. içeçeği içince kustum. o ara da mide bulantım vardı yapamayız bu durumda dedi açlık tokluk baktı doktor.

solanteyi ben hala kullanıyorum canım:) benim de lekelenmeye müsait bir yapım var olmamasını biraz da ona bağlıyorum.

Cook.bilmislik degil canim tecrube onun adi,bende yanlis birsey soyleyip yonlendirmeyeyim diye bazen cekinerek yaziyorimdogdugunda cok hirsliydi tuttu emmeyi basardi kizim,4 .gun sika sika getirdik sutu,cok azdi zaten emdikce cogalir dedim,otlar ictim beslenmeme dikkate ettim ama birturli dolup tas gibi olmazdi,birdr hamileyken yirmilik disim cikmis agri yapiyordu,dogumdan bir ay sonra disciye gittim,antibiyotik verdi haliyle o da sute gecti en az etkili demisti oysaki emsirdikce az olan sutumle cocuk ishal.oldu surekli,sonra bir iki gun emzirmicem sagip aticam dedim cocuk etkilenmesin diye,o surede az olan sut de gitti haliyle,hata yaptim bende de var ama ikincide daha bilincliyim ama dusunuyorum da sut artarmiydi nasil olurdu ozaman sanki hic artmayacak gibiydi zaten doymuyordu takviye mama veriyorduk 6 ay bari dolu dolu emseydi icim az da olsa rahat ederdi nasibi yokmus diyorim

3 kilo da gicik olunacak bi kilo yanı o yüzden :) bende hep zayıf olduğum için şuan iyiyim :) ama doğum sonrası psikolojim nolur bilmiyom :)

3 numaradan aldım ben yeşil paket olandan 136 lıydı sanırım ekonomik paket aldım

pazar günü aldım ben bunun aynısını bence yeterli hacmi çokta büyük sevmiyorum ben o ne öyle valiz gibi
İste hatırlayamadım sen mıydın alan :) geldi mi elinde mi şuan göründüğü gibi mi canım

Kizlar tiny love israil markasiymis ya bn bilmiodum paylasmak istedim belki hassasiyetiniz vardir... hos bilmeden nelerini aliyoruz da..

Ben her rengi ayrı ayrı yıkadım. Makinenin baby plus bölümü vardı. 40 derece 2 saat sürüyor. Peşinede yarım saat tekrar durulama yaptırdım.
Bende ilk bi tedirgin oldum ama dedim şansıma attim hepsini çok şükür bisey olmadı :)

Kizlar tiny love israil markasiymis ya bn bilmiodum paylasmak istedim belki hassasiyetiniz vardir... hos bilmeden nelerini aliyoruz da..
Yazmayi unuttum birde,seker yuklemesi yapilmadi bana da,aclik sekerim onumuzdeki hafta bakilcak tokluk normal cikmis,yukleme yaparim demedi dr aclik.tokluk bakalim dedi yaptirmadim ben canim

Bn de kapi süsü flan yapiprum ama hastaneye uygun degil sanki ya hastane suslemesi icin kararsizim hic olmadi bnm yatak basina bi de bebeginkine tül hazırlarm senin dediğin gibi hosgeldin yazisi bi de çikolata tamam sanki hastane icin cok ugrasmak istemiyorum hediyelik kokulu tas ve lavanta kesesi diye düşündüm ya da sadece taş yaparim ama eve gelenlere vericem onlardan

Uyku tulumunu bir yasindan itibaren kullanmaya basladim ben,cok ustunu aciyordu sonraki tum yillar giydi gecen seneye kadar giydirdim hatta bu sene artik kalin.polarli pijama.aldim suan akli da eriyor usudugu zaman ortmeyi biliyor ben de erken diye dusunuyorum bebegin kilosu durumuna gore doguncada alinabilir uyku tulumu suan elzem degil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…