- 18 Haziran 2016
- 241
- 356
- 18
çok güldüm canım yaa sen çok yaşa e mi... şanssız başlamış günün. inşaallah döner ..Günaydın
Manyaklar apartmanında ey şanlı Ordu ey şanlı asker marşı ile uyandım
Hala söylüyo manyak herif
Şimdi dayanıcam kapısına Ordu bile alamayacak elimden
günaydın bu arada annişler... 32. haftayı dolduranlar oldu.. izne ayrılanlar varmı? benim 28. hafta itibari ile kas ağrıları başlası bacak aralarında ve genital kısmında.. sanırım 32. haftada ayrılıcamşirket doktoruma MAGNORM yazdırdım magnezyum olarak.. acaba gün aşırımı kullansam bilemedim. siz neyi nasıl kullanıyorsunuz?. kremp vs yok denicek kadar az.. sadece bahsettiğim bölgede kas ağrısı sanırım o oluyor.. özellikler gece ve sabah kalkınca hissediyorum şiddetli şekilde..
Kızlar hangi uyku tulumunu alacağına karar veren var mı aranızda
2 gündür benm bebiş de pek hareket etmiyor edincede seninki gibi direk orda hareket ediyor. yarın gidecem kontrole bakalım ne diyecek doktor. ama bence korkma olmaz bişiArkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugünde aynı şey devam edince yazayım sizlere dedim 3 gündür bebeğim direk aşağı o bölge.orada hareket ediyor başka hiçbir yerde değil.bu normal mi.doğum yoluna girmek buna mı deniyor.şimdi çok erken değil mi.erken doğum olabilşr mi.Dr A randevu alayım mı.yoksa bunu yaşayıp doktoru normal diyen var mı.
etrafta gördüğüm ve okuduğum kadarıyla en rahat ettiren şeylerden biri olduğunu söylüyorlar eğer çocuk içinde olmayı severse biz işlenirken kendi kendine oyalanabiliyor ben tiny love almayı düşünüyorum , titreşim özelliği çocuğun sakinleşip uyumasını da sağlıyormuş hem ..Su ev tipi ana kucaklari var. O konuda ne dusunuyorsunuz hanimlar. Gerekli bir sey mi
Çok tşk.Dr un bu konuda ne söylediğinide bizimle paylaşırsan çok iyi olur çünkü ben haftaya ancak alabildim randevuyu.inş.önemli birşey değildir der.2 gündür benm bebiş de pek hareket etmiyor edincede seninki gibi direk orda hareket ediyor. yarın gidecem kontrole bakalım ne diyecek doktor. ama bence korkma olmaz bişi
amin. yapabilirsem atarım mutlaka:)O da bana zor geliyo canim o balonlara tek tek elyaf doldur dik falan allah hepimize kolaylik versin valla sende yaptiklarini at bizee fikir olsun
Bi de kapak gibi bi zımbırtısı daha var onu anlayamadım
Bu göğüs ucu yaraları için diye biliyorum. Akan sütü topluyor ve göğüs ucun sütün içinde durduğu için yara olmuyor ya da hızlı iyileşiyor
Estağfirullah
Teşekkür ederim
Bekleyen saya o kadar çok birikiyor ki farketmiyor bazen insan
Rapor aldım dinlenince geçer inşallah
Ben onun için olan şey daha farklı diye biliyordum ondan bunu aldım zira yarım küçük parmak kadar meme ucum var
Eğer öyleyse çocuk boğulmasın diye kullanırım artık
cicimoddan aldığın pijamayı merak ettim canım. resim atar mısn. ben kapalıyım rahat kullanabilir miyim sence yaka kısmı biraz açık gelmişti.Canım önü düğmeli oluyoya farkedermi v yada yuvarlak olması ki? Daralınca açarsın düğmesini.
N11de cicimod mağazasından 52 liraya aldım ben çok beğendim kumaşı falan çok güzel tavsiye ederim.
Çantayı ben de almadım ama sırt çantası alcam inşallah.
Ve muhtemelen çok gözlü seyahat çantasına benzer bişey alcam.ille adının bebek bakım çantası olması gerekmiyo yani çünkü onlar daha pahalı.
Kiraz çekirdekli ne oluyo kii?
Canım şahsen ingilizceyle haşır neşir biri olarak, cansın denildiğilde ilk "johnson" geliyo aklıma oyüzden hiç türkçe hali çağrışmıyo bende. ama bu bana ait bi arıza sen sevdiysen koy tabi :) benim gibi cinsler olduğunu sanmiyorum çevrende :)
Ay bende bi kocaman 5 destek bölgeli yastık + bide ortopedik boyun yastığıyla yatağın yarisini kaplıyom :)
Eşim de iri yapılı bi tip ve geniş yatıyo, bi üstüne uykusu çok hafif, her dönüşümde uyanıyo :-/
Şu aralar karşılıklı işkenceye dönüştü bizim uykular :)
İstersen kanepede yat aşkım diyom - ki bayılır kanepeye yumuşak olduğu için- kahraman edasıyla "hayır seni yalnız bırakmam" diyo. (İçi gidiyo aslında orda yatmak için :))
(Giderse küserim zaten, düşünceli eş numarası yapmak için teklif ediyom kanepeyi :))
Ben de "başarılarının devamını bebek doğunca da bekliyom" dedim :)
Bakalım gece yardım edecek mi alt değiştirmeye falan, heycanla o koca elleriyle bez tutacağı günleri bekliyom :)
Canım göğsün hava almasını ve akan sütün haznede toplanmasını sağlıyo.
Kaç tl canım?
Tatlım meme ucu olanlar da kullanıyo diye biliyorum göğsün hava alması için.
Şahsen kafam kadar göğsüm ve parmak kadar ucum var () ama ben de alcam kalkan.
ben de yaptıramadım canım. içeçeği içince kustum. o ara da mide bulantım vardı yapamayız bu durumda dedi açlık tokluk baktı doktor.Kizlar kimler seker yuklemesi yaptirmadi?? Bnm doktor cok israr etmedi yaptrmak icin yine de aklinida kalmasin yapalim istersen dedi sonra burda konusulanlar geldi aklima aclik baktrdm sadece normal cikinca yükleme yapmadk. Ama sonradan da aklima takilmadi degil...bi sorun olmaz dimi? Ailede seker hastasi yok bnm tarafmda bnm de öyle ani kilo alimim falan yok. Zaten bildigim kadaryla sadece diyet veriolar bn de az cok dikkat ediorum yedigime içtiğime...ne diosunuz bu konuyla ilgili
solanteyi ben hala kullanıyorum canım:) benim de lekelenmeye müsait bir yapım var olmamasını biraz da ona bağlıyorum.Canım bende leke Yok yaz boyu solante kullandım. Fakat kızarıklık başlangıç aşamasında olduğunun göstergesi olabilir. Güneş yanığı kadar soğuk yanığı da yaygın çünkü.
Yüzüne sabah akşam nemlendirici
Dışarı çıkmadan da mutlaka güneş koruyucu sür bu ara. Belli ki yüzün hassaslaşmış
Slumbersac alacağım ben
İkeada da gördüm ama araştırmadım nasıl diye, sadece etiketinde 18-20 derecede kullanıma uygun yazıyordu
3 kilo mu hey maşallah süpersin
Cook.bilmislik degil canim tecrube onun adi,bende yanlis birsey soyleyip yonlendirmeyeyim diye bazen cekinerek yaziyorimGünaydınlaaarrrr...
Bölük pörçük uyunan bir gecenin ardından yeni bir gün...
Sağ ve sol tarafımda et ezginliği var sanki yaa.Her yerim ağrıyor..
Yüz üstü yatmayı çok sevmezdim ama şuan o kadar arıyorum ki.
Doğumdan sonra da memişler yüzünden yatamıyorsun bir müddet.
İnsan ömründe 9 ay çok kısa bir süre olsa da bir an önce geçsin ,doğum gelsin istiyorum.
Güzel olan ise oğluşum akşamları benimle aynı saatte uyuyor ,sabahları da ben uyanınca uyanıyor :))
Canım valla bazen cevap verirken acaba "çok bilmiş" diye düşünürler mi diye çekinerek yazıyorum ama bildiğim bir şeyi de paylaşmak doğru geliyor işte :))
Canıım sen neden ilk bebeğini emziremedin ??
Benim oğlanda toplasan ancak 1 ay emdi ama zorla.
Benim de en çok istediğim bol sütümün olması ve emzirebilmek..
Gerekli mi bilmiyorum.
Ben almıştım ve 2 haftalıkken içine koymaya başladım. Üzerindeki oyuncaklar ilgisini çekiyordu ,titreşimini açınca uyuya kalıyordu.
Her gittiğim odaya yanımda taşıyordum.
Yani faydasını gördüm ama ihtitaç mıdır bilemem :)
Senin komşular da tam manyak canım yaa
Allah yardımcın olsun valla..
3 kilo da gicik olunacak bi kilo yanı o yüzden :) bende hep zayıf olduğum için şuan iyiyim :) ama doğum sonrası psikolojim nolur bilmiyom :):)))
Onun şöyle bi hikayesi var ama:
59la hamile kaldım.
Bulantı zamanı günlece aç gezdim bişi yiyemedim 54e düştüm.
Şimdi 62yim.
Yani aslında 8 kilo aldım iki ayda ama totalde 3 kilo yapıyo:))
Yalnız değilsin :))
Bebeğe bi kaç kıyafet kendime pijama vs dışında ben de almadım daa bişey :)
Ee kilondan memnunmuşun işte, az kilo almama niye kızıyon :)))
Ben de bi 6-7 kilo daha almak istiyom yaa, sana imrendim kızz:))
:))
İnşallah bi sıkıntı olmaz canım:)
Gelişme olursa haberleşiriz yine
Günaydın canım, az kaldı, sabır...
Ben de her sabah eşimden dolayı 7de kalkıyorum.
Ama bazen geri yatıyom o iyi geliyo.
İnşallah iznimizi alalım da sın bi ay rahat edelim diye özlemle bekliyom ben de
İste hatırlayamadım sen mıydın alan :) geldi mi elinde mi şuan göründüğü gibi mi canım3 numaradan aldım ben yeşil paket olandan 136 lıydı sanırım ekonomik paket aldım
pazar günü aldım ben bunun aynısını bence yeterli hacmi çokta büyük sevmiyorum ben o ne öyle valiz gibi
Silikon daha saglikli diye biliyorum silikon kullandim hep.Kizlar emzikte silikon mu kauçuk uc mu tercih etmeliyiz??
Bende ilk bi tedirgin oldum ama dedim şansıma attim hepsini çok şükür bisey olmadı :)Ben her rengi ayrı ayrı yıkadım. Makinenin baby plus bölümü vardı. 40 derece 2 saat sürüyor. Peşinede yarım saat tekrar durulama yaptırdım.
Heee iyi bak şimdi daha çok beğendim :) mesela neler alabilir içineBen aldım canım. Gayet güzel ve kullanışlı. İçinde de bölmesi var.
Yazmayi unuttum birde,seker yuklemesi yapilmadi bana da,aclik sekerim onumuzdeki hafta bakilcak tokluk normal cikmis,yukleme yaparim demedi dr aclik.tokluk bakalim dedi yaptirmadim ben canimKizlar tiny love israil markasiymis ya bn bilmiodum paylasmak istedim belki hassasiyetiniz vardir... hos bilmeden nelerini aliyoruz da..
Bn de kapi süsü flan yapiprum ama hastaneye uygun degil sanki ya hastane suslemesi icin kararsizim hic olmadi bnm yatak basina bi de bebeginkine tül hazırlarm senin dediğin gibi hosgeldin yazisi bi de çikolata tamam sanki hastane icin cok ugrasmak istemiyorum hediyelik kokulu tas ve lavanta kesesi diye düşündüm ya da sadece taş yaparim ama eve gelenlere vericem onlardanCanim dagitacaklarimi henuz bilmiyorum bi icinde seker olan biberonlardan aldim ama yanına ne eklesem onda kararsizim biz biraz kalabaligiz hastanede ziyaret eden bol olur cunku kapi susu icin malzemeleri aldim onu yapicam kendim ve bebis icin de yatak susu aldim hazir tavanda duran balonlardan dusunuyorum bide hoşgeldin bebegim diye flamalar var bu sekilde yapicam gibi gözüküyor
Uyku tulumunu bir yasindan itibaren kullanmaya basladim ben,cok ustunu aciyordu sonraki tum yillar giydi gecen seneye kadar giydirdim hatta bu sene artik kalin.polarli pijama.aldim suan akli da eriyor usudugu zaman ortmeyi biliyor ben de erken diye dusunuyorum bebegin kilosu durumuna gore doguncada alinabilir uyku tulumu suan elzem degil benceben tecrübeli değilim ama doğum şubat sonu olacağı için kışı tam görmeyecek ve dönmeyeceği için ilk etapta çok gerekli görmedim.. . 9-12 ay seneye bu zamanlar dönmeye başlayınca kullanırım diye düşündüm.. tabi tecrübeli annelerin yorumları benim içinde önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?