2017 Şubat Anneleri

İste hatırlayamadım sen mıydın alan :) geldi mi elinde mi şuan göründüğü gibi mi canım
ozaman alan ben değildim ama pazar günü aldım bende kullanışlı yani evde şimdi içinde bölmesi de var küçükte değil bebeğin malzemeleri rahatlıkla sığar

Gunaydin kizlar,dayak atmislar yine bana gece heryerim agriyor
Bende öyle yım ve benim özellikle gece ve sabah kalkınca el parmaklarim çok agriyo ve katlanmiyo resmen sizliyo neden olur acaba bu akşama biraz açılıyor ama gece yorgani çekmekte bile zorlaniyorum

ozaman alan ben değildim ama pazar günü aldım bende kullanışlı yani evde şimdi içinde bölmesi de var küçükte değil bebeğin malzemeleri rahatlıkla sığar
Heee içine bi bebeğin ihtiyaçlarını köy neler aliyo soyle bakem

Heee iyi bak şimdi daha çok beğendim :) mesela neler alabilir içine
Bana bebek için gerekli olan herşeyi alabilir gibi geldi. Lise öğrencisinin sırt çantası boyutunda. Düzgün yerleştirme ile iş görür. Önde fermuarlı bölüm var oraya ıslak mendil , bez , değiştirme örtüsü filan koyarsın. Yandaki bölümlere termos biberon koyabilirsin. İçine battaniye yedek kıyafet alır. Ben pembe yerine grilisini aldım. Eşimde takmak durumunda kalabilir. Kargo olayında bukoliyi seçtim ücretsiz geldi.

Eklentiler

• big_c1abaab3b70344e0aee348e92a08fec3.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar tiny love israil markasiymis ya bn bilmiodum paylasmak istedim belki hassasiyetiniz vardir... hos bilmeden nelerini aliyoruz da..

Ne yazıkki şu resimde gördüklerin de İsrail malları...Eki Görüntüle 1919198

sizin için fark ediyor mu bilmiyorum ama tiny love 2014 yılında Dorel İndustries isimli amerika merkezli bir şirket tarafından satın alınmış. (http://www.tinylove.com/en/articles/about-us) (http://www.dorel.com/eng/corporate-history)

Kizlar tiny love israil markasiymis ya bn bilmiodum paylasmak istedim belki hassasiyetiniz vardir... hos bilmeden nelerini aliyoruz da..
bazı ürünleri israilde üretilebiliyormuş ama amerikan bir şirket tarafından satın alınmış diye biliyorum ben canım ama dediğin gibi bilip bilmeden neleri alıyoruz zaten .. öncelik amacımız fayda ve kar olduğu için o kadar detaya giremiyoruz malesef

Hehhh sendin o gün aldı biri dediğim evet pembesi yerine bunu aldım demiştin :) oo iyiymis o zaman büyüklüğü bana yeterli geldi sağol canım

Bu arada oyun halısı için bende şu modeli beğendim. Fikri olan var mı?
Tiny Love Gymini 5 Hareket Merkezli Oyun Halısı. Piyasa fiyatı 200 tl üzerinde ama dediğim gibi 2.el 80-100 tl arası buldum. Sanırım öyle alacağım çünkü halı yıkanabiliyor.

Eklentiler

• tiny-love-gymini-5-hareket-merkezi-oyun-halisi-prenses_207247.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 37
  • tiny-love-gymini-5-hareket-merkezi-oyun-halisi-prenses-46169.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 41

Tiny Love kullanan arkadaşlarım çok memnun ben de ondan alacağım,hatta bana görümcem alacakmış yeşil beyaz olan modelini çok beğeniyorum ama her yerde yok,geçenlerde toker bebede vardı,dün tükenmiş..

İkinci tur günaydın :)

Boğazımın ağrısı ve acısından duramıyorum ağzım açılmıyor resmen. Doktorum ameliyattaymış. Ben de Google a sordum. Enfexia kullanan 14 haftalık hamile bir doktora sormuş antibiyotik seçimi çok iyi sizin haftanız için demiş doktor. Şimdi birşeyler yiyip içeceğim bir tane. Gerilediğini değil ilerlediğini hissediyorum çünkü

çok güldüm canım yaa sen çok yaşa e mi... şanssız başlamış günün. inşaallah döner ..

Ne güzel temenni öyle çok teşekkür ederim
Şuanda da beklediğim çok önemli bir haber ver öğleye kadar. İnşallah ona olsun duan ve güzel haber gelsin benim için çok önemli

Magnorm benim de. Ben her gün içiyorum ama bu aralar biraz boşladım
Aslında her gün içmesen de oluyor ama okuldaki anne arkadaşlarım gebelikte ödem yaşamadık ve magnezyum düzenli kullanımı sayesinde dediler. Hepsi beni tembihledi. Bilmiyorum alakası var mo ama böyle özelliği varsa çok iyi

Solante hamileliğim boyunca aldığım en iyi ürünmüş

Yani bilmiyorum bazen çok gerek var mı diye düşünüyorum. Mesela ben baby shower da çok gereksiz buluyorum diş buğdayı da sanki hep aşırıya kaçan şeyler gibi geliyor.
Yine tercih meselesi ama.
Aslında baby shower çok güzel bir gelenek. Yurtdışında anne internetten baby registry yapıyor ve çoraptan biborana yataktan Bebek arabasına ne beğendiyse linklerini atıyor. Eşi dostu da oradan işaretleyip Doğum hediyesi alıyor. Baby shower bunun için hem teşekkür etmek hem alınan hediyeleri göstermek için yapılan bir kutlama. Keşke bizde de öyle olsa

Bu arada senin yazdığına cevaben yazdım ama aslında genel düşüncemi belirtmek istedim.

Ben sadece mevlüt ve doğumgünü kutlaması düşünüyorum bebeğim için. Hastanede de gelenlerin ayağına sağlık düşüncesiyle çikolata kolonya yeterli olacaktır aslında.
Organizasyon şirketi olan arkadaşıma kalsa tüllü masa örtüleri vs her şeyi yapacak ama istemiyorum ben
Bilmiyorum katarım değişir mi
Evde de lohusa şerbeti lokum çikolata bir de hediyelik magnet vs tarzı olur

Bende öyle yım ve benim özellikle gece ve sabah kalkınca el parmaklarim çok agriyo ve katlanmiyo resmen sizliyo neden olur acaba bu akşama biraz açılıyor ama gece yorgani çekmekte bile zorlaniyorum
Magnezyumdan canm
Başlamadın mı?

Normal canim da odem de olabilir bende var mesela birde cook ayakta kalinca oluyor bende

Doktoruna danışmadan sakın içme bence..her ilaç her kişide aynı etkiyi göstermez..Ben de farenjit oldum 1 haftadır hastayım hiç ilaç kullanmadım, nane limon ve ıhlamur içiyorum sürekli ve iyileşmek üzereyim..Hamileliğimden beri ağrı kesici bile hiç kullanmadım,iyi düşün canım...

Başladım canım o günden beri düzenli iciyorum hatta çokta severek iciyorum akşamları ekstrasi süt u mu de iciyorum ama niye böyle anlamıyorum

Solanteyi kizima kullanmistim doktorumuz yazmisti super hir marka beyaz tenliler icin guzel bir urun,ogretmenim ilik balli sut ic bir bardak az yumusatir,ben dis bugdayi da yapmamistim,bunada dusunmuyorum hak gecmesin:)birde cocuk gormeye gelenler kalabalikti,gurbetteyim zaten cok kimsem.yok komsu arkadas vs onlarla dualar okundu okadar mevlit yerine gecti

evet ya bende bu rengini çok sevdim kırmızı mavi çok sevimli gelmiyor inşallah hem indirimde hemde istediğimiz rengi buluruz , gerçi seninki hediye olcakmış sen buldun mu kaçırma söyle görümceye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…