Her muayenede dr um bakiyo ödeme yok diyo ama parmaklarim çok sizliyo benim dinlensem de oluyo Allah korusun acaba diyorum romatizmal bisey fln miNormal canim da odem de olabilir bende var mesela birde cook ayakta kalinca oluyor bende
evet ya bende bu rengini çok sevdim kırmızı mavi çok sevimli gelmiyor inşallah hem indirimde hemde istediğimiz rengi buluruz , gerçi seninki hediye olcakmış sen buldun mu kaçırma söyle görümceye:))
Yok romatizmal bisey degildir sanmam,gebelik iste herseyi yasiyoruz gittiginde sor doktoruna unutma, benimde agrilar artinca erkene cektim randevuyu,magnezyuma devam birde muz yemeye calis canimHer muayenede dr um bakiyo ödeme yok diyo ama parmaklarim çok sizliyo benim dinlensem de oluyo Allah korusun acaba diyorum romatizmal bisey fln mi
Kokulu tas cok ugrastirici geliyo bana dusuncesi her tas icin 15 dk beklemek yoksa bende emzikli kalip almak yapmak istiyorum 30tlye mal oluyo o da aslındaBn de kapi süsü flan yapiprum ama hastaneye uygun degil sanki ya hastane suslemesi icin kararsizim hic olmadi bnm yatak basina bi de bebeginkine tül hazırlarm senin dediğin gibi hosgeldin yazisi bi de çikolata tamam sanki hastane icin cok ugrasmak istemiyorum hediyelik kokulu tas ve lavanta kesesi diye düşündüm ya da sadece taş yaparim ama eve gelenlere vericem onlardan
diğer ürünler hakkında ne diyeceksinkaliteli ürünlerin çoğu israil malı zaten...ne yazıkki öyle..
Bu arada oyun halısı için bende şu modeli beğendim. Fikri olan var mı?
Tiny Love Gymini 5 Hareket Merkezli Oyun Halısı. Piyasa fiyatı 200 tl üzerinde ama dediğim gibi 2.el 80-100 tl arası buldum. Sanırım öyle alacağım çünkü halı yıkanabiliyor.
Yanı galiba öyle sanırım bende ki kalsiyum magnezyum bebeğe geçince bana bisey kalmiyo ve ondan oluyo galiba geçen gittiğimde sormayı unuttum iğne için gitcem inş bu defa unutmam bakalım muz dan da bi ara çıkan haberlerden dolayı tiksinmistim eşim yerli almış ondan yiyom ama işte daha fazlasına mi ihtiyacım var anlamadım bendeYok romatizmal bisey degildir sanmam,gebelik iste herseyi yasiyoruz gittiginde sor doktoruna unutma, benimde agrilar artinca erkene cektim randevuyu,magnezyuma devam birde muz yemeye calis canim
Günaydınlaaarrrr...
Bölük pörçük uyunan bir gecenin ardından yeni bir gün...
Sağ ve sol tarafımda et ezginliği var sanki yaa.Her yerim ağrıyor..
Yüz üstü yatmayı çok sevmezdim ama şuan o kadar arıyorum ki.
Doğumdan sonra da memişler yüzünden yatamıyorsun bir müddet.
İnsan ömründe 9 ay çok kısa bir süre olsa da bir an önce geçsin ,doğum gelsin istiyorum.
Güzel olan ise oğluşum akşamları benimle aynı saatte uyuyor ,sabahları da ben uyanınca uyanıyor :))
Canım valla bazen cevap verirken acaba "çok bilmiş" diye düşünürler mi diye çekinerek yazıyorum ama bildiğim bir şeyi de paylaşmak doğru geliyor işte :))
Canıım sen neden ilk bebeğini emziremedin ??
Benim oğlanda toplasan ancak 1 ay emdi ama zorla.
Benim de en çok istediğim bol sütümün olması ve emzirebilmek..
Gerekli mi bilmiyorum.
Ben almıştım ve 2 haftalıkken içine koymaya başladım. Üzerindeki oyuncaklar ilgisini çekiyordu ,titreşimini açınca uyuya kalıyordu.
Her gittiğim odaya yanımda taşıyordum.
Yani faydasını gördüm ama ihtitaç mıdır bilemem :)
Senin komşular da tam manyak canım yaa
Allah yardımcın olsun valla..
Haklisim bende icemiyorum ya vitamin ilaclarini ne yaparsak yapalim takviye anlaminda yeterli gelmiyor demek kiYanı galiba öyle sanırım bende ki kalsiyum magnezyum bebeğe geçince bana bisey kalmiyo ve ondan oluyo galiba geçen gittiğimde sormayı unuttum iğne için gitcem inş bu defa unutmam bakalım muz dan da bi ara çıkan haberlerden dolayı tiksinmistim eşim yerli almış ondan yiyom ama işte daha fazlasına mi ihtiyacım var anlamadım bende
Oyun halısı konusunda bende kararsız kaldım. Beğendiğim modeller ciddi pahalı. Bunun yerine tutumluanne gibi sitelerden 2.el alsam mı diye düşünüyorum. Sonuçta oyun halısı ne kadar deforme olabilir ki?
Ben beğendiğim bir modeli buldum. 250 TL lik ürün orjinal kutusunda ve eksiksiz parça 85 TL. O kadar para vermek yerine bu şekilde alacağım. Sonuçta çok uzun süre kullanılmıyor ve yıkanabilen parçalar.Bende oyun halisi ve ev tipi ana kucagini o sekilde almak istiyorum
Fl * 7Kızlar bebisin boyunu nasil hedapliyorduk
Hmm o zaman bilmiyorum canım doktora sorman en iyisiBaşladım canım o günden beri düzenli iciyorum hatta çokta severek iciyorum akşamları ekstrasi süt u mu de iciyorum ama niye böyle anlamıyorum
Solanteyi kizima kullanmistim doktorumuz yazmisti super hir marka beyaz tenliler icin guzel bir urun,ogretmenim ilik balli sut ic bir bardak az yumusatir,ben dis bugdayi da yapmamistim,bunada dusunmuyorum hak gecmesin:)birde cocuk gormeye gelenler kalabalikti,gurbetteyim zaten cok kimsem.yok komsu arkadas vs onlarla dualar okundu okadar mevlit yerine gecti
Heee iyi bak şimdi daha çok beğendim :) mesela neler alabilir içine
Yaaaaa güldüm yine sana :) bak yazmış arkadaşlar neler sığabileceğini :)Acaba benim dediklerim sogacak mi icine :)
Bence kiraz çekirdeği vara bi daha almana gerek yok.. Aynı amacı görcekler zaten.. Yan yatış yastığını en fazla 3 ay kullanırız bence bebek büyüdükçe kullanılmaz gibi geliyo..Kizlar bu yan yatis yastigi ne kadar kullanilabiliyor ben kiraz cekirdekli patik aldim ama yan yatis az bi zamansa cekirdekli olandan almicam iki katina cikiyor fiyat cunku nasilsa patiklerimiz var ☺
Ben kaçırdım sanırım kiraz çekirdeği ne işe yarıyor hanımlar :)Bence kiraz çekirdeği vara bi daha almana gerek yok.. Aynı amacı görcekler zaten.. Yan yatış yastığını en fazla 3 ay kullanırız bence bebek büyüdükçe kullanılmaz gibi geliyo..
Bebeği oyalamak ve işin varken yanında tutmak için bana gerekli gibi geliyo canım.. Ben almayı düşünüyorum ama öyle fahiş fiyatlar vermeyi düşünmüyorum çünkü hareketlendikleri zaman durmuyolar içinde.. En fazla 4 ay kullanır..Su ev tipi ana kucaklari var. O konuda ne dusunuyorsunuz hanimlar. Gerekli bir sey mi
Ben beğendiğim bir modeli buldum. 250 TL lik ürün orjinal kutusunda ve eksiksiz parça 85 TL. O kadar para vermek yerine bu şekilde alacağım. Sonuçta çok uzun süre kullanılmıyor ve yıkanabilen parçalar.
Yaaaaa güldüm yine sana :) bak yazmış arkadaşlar neler sığabileceğini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?