2017 Şubat Anneleri

Normal canim da odem de olabilir bende var mesela birde cook ayakta kalinca oluyor bende
Her muayenede dr um bakiyo ödeme yok diyo ama parmaklarim çok sizliyo benim dinlensem de oluyo Allah korusun acaba diyorum romatizmal bisey fln mi

evet ya bende bu rengini çok sevdim kırmızı mavi çok sevimli gelmiyor inşallah hem indirimde hemde istediğimiz rengi buluruz , gerçi seninki hediye olcakmış sen buldun mu kaçırma söyle görümceye:))

aynen canım bulur bulmaz söyliycem görümceme hergün bakarım artık bu renk gelmiş mi diye,sen de bundan al bence..

Her muayenede dr um bakiyo ödeme yok diyo ama parmaklarim çok sizliyo benim dinlensem de oluyo Allah korusun acaba diyorum romatizmal bisey fln mi
Yok romatizmal bisey degildir sanmam,gebelik iste herseyi yasiyoruz gittiginde sor doktoruna unutma, benimde agrilar artinca erkene cektim randevuyu,magnezyuma devam birde muz yemeye calis canim

Kokulu tas cok ugrastirici geliyo bana dusuncesi her tas icin 15 dk beklemek yoksa bende emzikli kalip almak yapmak istiyorum 30tlye mal oluyo o da aslında

diğer ürünler hakkında ne diyeceksin kaliteli ürünlerin çoğu israil malı zaten...ne yazıkki öyle..

benim herhangi bir ürünün menşei ile ilgili problemim yok zaten, çünkü herhangi bir ürün alırken ürün güvenliğini, malzeme kalitesini araştırırım genellikle ve maalesef Türk malları çoğunlukla benim istediğim kriterleri sağlamadı bebek ürünleri konusunda, mecburen ithal mallara yöneldim hep ve ithal aldıktan sonra da İsrailmiş, Amerikanmış, Almanmış, Fransızmış fark etmiyor benim için. Ama sizin paylaştığınız listede de gözüme çarpan bir kaç yanlışlık var mesela, Nestle örneğin, Nestle var oldu olalı İsviçre markasıdır, İsviçre'de okudum çok yakın iki arkadaşım Nestle'de çalışıyor, gayet İsviçreli bir kuruluş. (https://en.wikipedia.org/wiki/Nestlé) ya da unilever, yılların İngiliz-Hollanda ortaklığı, (https://en.wikipedia.org/wiki/Unilever) eşimin çok yakın arkadaşı Azerbaycan bölge müdürü, listede yer alan Danone, Knorr, Lipton gibi ürünler de Unilever bünyesinde zaten, dolayısıyla onların da İsraille bi alakası olmadığına eminim:) İnternette dolaşan bu tarz paylaşımlar her zaman doğru olmayabiliyor. O açıdan yazmak istedim.

Son düzenleme:

Ben de oyun halısını Tiny Love marka aldım, benimki tekmele oyna safari modeli ama eşim de pembe pembe olduğu için bu modeli beğenmişti başta. Sonra ben azo boyar test sonuçları için ürünü yabancı forumlarda tararken tek renk olmasının bebeğin daha kısa süre ilgi göstermesine sebep olduğu, zaman zaman üzerindeki asılabilir oyuncakları değiştirerek ilgiyi daha uzun süre sağlamaya çalıştıklarını okudum bazı annelerin, daha karışık renkli olduğu için safari'yi aldım. bebekler ne kadar çok değişik uyarana maruz kalırlarsa o kadar uzun süre kendi kendine oyalanabildiği için oyun halısının mümkün olduğunca karışık renkli ve dokulu olması tavsiye ediliyor. ama illa bunu alacaksanız da bence yine güzel, çünkü azo boyar madde testi sonuçları gayet iyi, bebek ağzına sokup matı yalasa bile::) temiz olduğu sürece zararlı madde yok. Youtube'da bir bayan türkçe olarak bu ürünü incelemiş, aratırsanız görürsünüz. ( ) Eğer daha renkli bişey alayım derseniz de yine Tiny Love'ın maymun adası matı e-bebek'de 159 liraya düşmüş, onun da fiyatı iyi bence.

Yok romatizmal bisey degildir sanmam,gebelik iste herseyi yasiyoruz gittiginde sor doktoruna unutma, benimde agrilar artinca erkene cektim randevuyu,magnezyuma devam birde muz yemeye calis canim
Yanı galiba öyle sanırım bende ki kalsiyum magnezyum bebeğe geçince bana bisey kalmiyo ve ondan oluyo galiba geçen gittiğimde sormayı unuttum iğne için gitcem inş bu defa unutmam bakalım muz dan da bi ara çıkan haberlerden dolayı tiksinmistim eşim yerli almış ondan yiyom ama işte daha fazlasına mi ihtiyacım var anlamadım bende

Tabi ki kisiden kisiye degisir ihtiyac meselesi. Memnuniyet onemli bu tur arac gereclerde. Kac ayliga kadar yatiyor ki icinde acaba

Haklisim bende icemiyorum ya vitamin ilaclarini ne yaparsak yapalim takviye anlaminda yeterli gelmiyor demek ki

Bende oyun halisi ve ev tipi ana kucagini o sekilde almak istiyorum
Ben beğendiğim bir modeli buldum. 250 TL lik ürün orjinal kutusunda ve eksiksiz parça 85 TL. O kadar para vermek yerine bu şekilde alacağım. Sonuçta çok uzun süre kullanılmıyor ve yıkanabilen parçalar.

Kızlar bebisin boyunu nasil hedapliyorduk
Fl * 7

Başladım canım o günden beri düzenli iciyorum hatta çokta severek iciyorum akşamları ekstrasi süt u mu de iciyorum ama niye böyle anlamıyorum
Hmm o zaman bilmiyorum canım doktora sorman en iyisi

Çok teşekkür ederim
Benim de burada çok arkadaşım tanıdığım yok memleketimde yapmak istiyorum bu tarz şeyleri ama Mevlüt kendi evimde de Olabilir evde bi dua okunsun istiyordum zaten

Kizlar bu yan yatis yastigi ne kadar kullanilabiliyor ben kiraz cekirdekli patik aldim ama yan yatis az bi zamansa cekirdekli olandan almicam iki katina cikiyor fiyat cunku nasilsa patiklerimiz var ☺
Bence kiraz çekirdeği vara bi daha almana gerek yok.. Aynı amacı görcekler zaten.. Yan yatış yastığını en fazla 3 ay kullanırız bence bebek büyüdükçe kullanılmaz gibi geliyo..

Bence kiraz çekirdeği vara bi daha almana gerek yok.. Aynı amacı görcekler zaten.. Yan yatış yastığını en fazla 3 ay kullanırız bence bebek büyüdükçe kullanılmaz gibi geliyo..
Ben kaçırdım sanırım kiraz çekirdeği ne işe yarıyor hanımlar :)

Su ev tipi ana kucaklari var. O konuda ne dusunuyorsunuz hanimlar. Gerekli bir sey mi
Bebeği oyalamak ve işin varken yanında tutmak için bana gerekli gibi geliyo canım.. Ben almayı düşünüyorum ama öyle fahiş fiyatlar vermeyi düşünmüyorum çünkü hareketlendikleri zaman durmuyolar içinde.. En fazla 4 ay kullanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…