- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Bebeği oyalamak ve işin varken yanında tutmak için bana gerekli gibi geliyo canım.. Ben almayı düşünüyorum ama öyle fahiş fiyatlar vermeyi düşünmüyorum çünkü hareketlendikleri zaman durmuyolar içinde.. En fazla 4 ay kullanır..
Gerçekten ikna oldunmu :) iyi bakalım bende dusunuyorum gerçi burda mağazası varmış Ankara da yım ben olmadı gidip bakıp alırım belkiSu an ikna oldum bende siparis edecegim :)
Bu halıyı yeğenim kullandı canım şimdi 2 yaşında.. Bence çok güzel bi halı.. Boyutu oyuncakları falan çok güzel..Bu arada oyun halısı için bende şu modeli beğendim. Fikri olan var mı?
Tiny Love Gymini 5 Hareket Merkezli Oyun Halısı. Piyasa fiyatı 200 tl üzerinde ama dediğim gibi 2.el 80-100 tl arası buldum. Sanırım öyle alacağım çünkü halı yıkanabiliyor.
Sıcak su mantığında çalışıyor canım.. Fırında ya da mikrodalga da ısıtıp bebeğin karnına, ayaklarına falan koyuyosun gaza iyi geliyo..Ben kaçırdım sanırım kiraz çekirdeği ne işe yarıyor hanımlar :)
Bence de ve o kadarına gerek var mı bilmiyorum.. Yanlış hatırlamıyosamZaten fiyatlari fazlasiyla ucuk bu ev tipi ana kucaklarinin
Bu halıyı yeğenim kullandı canım şimdi 2 yaşında.. Bence çok güzel bi halı.. Boyutu oyuncakları falan çok güzel..Bazılarının boyutu çok küçük oluyo ama bunun baya büyük
Çok iyi yapmışsın bence çok mantıklı bi alışveriş olmuşEvet. Bende 2. elini buldum. Hatta pazarlık yaptım 75 tl ye aldım :) Satıcı ürünün halini görebilmem için videosuna varana kadar çekip yolladı . :)
decathlon tarzı sanırım. yada o markamı bilemedim. bende sitesinden sipariş vericem ama sayfa bir türlü açılmıyor. bilgi verebilirmisin canım.Bana bebek için gerekli olan herşeyi alabilir gibi geldi. Lise öğrencisinin sırt çantası boyutunda. Düzgün yerleştirme ile iş görür. Önde fermuarlı bölüm var oraya ıslak mendil , bez , değiştirme örtüsü filan koyarsın. Yandaki bölümlere termos biberon koyabilirsin. İçine battaniye yedek kıyafet alır. Ben pembe yerine grilisini aldım. Eşimde takmak durumunda kalabilir. Kargo olayında bukoliyi seçtim ücretsiz geldi.
Ben chicco nun bebek arabasını aldım ve 400 hediye çeki vardı o çek ile ev tipi anakucağı aldım e bebekten yani ayrı para vermekten kurtuldum yoksa 400 ede anakucağı alacaktım bide aldığım beşik gibi 3 ay evin heryerinde rahat kullanılır bide çok para vermek istemiyorsanız 2. Eller var e bebek mağazalarında üst katta genelde hem temiz kullanılmış hemde uygun fiyat aklınızda olsunZaten fiyatlari fazlasiyla ucuk bu ev tipi ana kucaklarinin
decathlon tarzı sanırım. yada o markamı bilemedim. bende sitesinden sipariş vericem ama sayfa bir türlü açılmıyor. bilgi verebilirmisin canım.
ben daha bebeğin ihtiyaçlarının hepsini almadım ki cnm parça parça alıyorumHeee içine bi bebeğin ihtiyaçlarını köy neler aliyo soyle bakem
kar diyince bende bebegin gelme zamani yaklasti diye dusunuyorum,ilk cocugumda 2011 senesi hava soguk ama kar yagmamisti,nasil kis cocugu olacak kar yagmadi birturlu diye uzuluyordum okadar istiyordum ki anlam kazansin kis nasilsa karla gelsin kizim diye nasil dua ettiysem artik dogum yaptim ameliyattan ciktim esim dedi ki soluna bir bak candan bir baktim lapa lapa kar yagiyor:)kizim karla gelmisti,dizimize kaar kar vardi ve yollar kapanmisti sehir icinde bile,o karla evimize geldik guzel bir ani kaldi dogdugu gun,suan kar diyince tekrar gonlumden geciriyorum kis demek benim icin kar demek ikinci kizimda karla gelsin insallahhh oyuzden kar olunca dogum yaklasti diye seviniyorum icimden,kisi ayri severim ama iki seferdir anlami ayridir bende....kar yagsin ama bebislerde icerde uyusunŞöyle güzel bir kar yağsa ve kar tatili olsa sıcacık evimizde oturup kahvemizi içsek kestane yesek pencereden karı izlesek :)))
cnm bebek sağlıklı olsunda izin işini dert etme inş vaktinde ve sağlıkla alırsın kucağınaSlm kızlarrr
Bugun 2 aylık raporum bittikontrolum vardı ve dr^um 20 gun daha verdi snrasındada çalışamazsın mecbur 32^de ayrılcaksın dedi doğum iznine dedi erken ayrılmıs olucam ama sağlıcakla kucagıma alıyımda sonrasını ucretsız ızınle devam ettırırız artık naapalım
Bu reflu yatagini bebisi olan arkadaslarim mutlaka almam gerektigini söyledi cekirdekliyle normali arasinda çok fiyat farki yok bende kararsız kaldim patiklerinden aldim ama yatak konusunda kararsizimBence kiraz çekirdeği vara bi daha almana gerek yok.. Aynı amacı görcekler zaten.. Yan yatış yastığını en fazla 3 ay kullanırız bence bebek büyüdükçe kullanılmaz gibi geliyo..
cnm bebek sağlıklı olsunda izin işini dert etme inş vaktinde ve sağlıkla alırsın kucağına
Slm kızlarrr
Bugun 2 aylık raporum bittikontrolum vardı ve dr^um 20 gun daha verdi snrasındada çalışamazsın mecbur 32^de ayrılcaksın dedi doğum iznine dedi erken ayrılmıs olucam ama sağlıcakla kucagıma alıyımda sonrasını ucretsız ızınle devam ettırırız artık naapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?