2017 Şubat Anneleri

Zaten fiyatlari fazlasiyla ucuk bu ev tipi ana kucaklarinin

Bu halıyı yeğenim kullandı canım şimdi 2 yaşında.. Bence çok güzel bi halı.. Boyutu oyuncakları falan çok güzel.. Bazılarının boyutu çok küçük oluyo ama bunun baya büyük

Ben kaçırdım sanırım kiraz çekirdeği ne işe yarıyor hanımlar :)
Sıcak su mantığında çalışıyor canım.. Fırında ya da mikrodalga da ısıtıp bebeğin karnına, ayaklarına falan koyuyosun gaza iyi geliyo.. Kiraz çekirdeği hem ısıyı daha uzun süre muhafaza ediyo hem de organik olduğu için sağlıklı..

Bence de ve o kadarına gerek var mı bilmiyorum.. Yanlış hatırlamıyosam TuRuNCu ilk bebeğinde Fisher Price Neşeli Zürafa anakucağını kullanmış ve memnun kalmış ve burda paylaşmıştı.. Ben de bakınca fiyatı da çok uygun geldi ama maalesef stoklarda yok eğer bulabilirsem ben onu almayı düşünüyorum.. Fiyatı 125-150 arası..

Bu halıyı yeğenim kullandı canım şimdi 2 yaşında.. Bence çok güzel bi halı.. Boyutu oyuncakları falan çok güzel.. Bazılarının boyutu çok küçük oluyo ama bunun baya büyük

Evet. Bende 2. elini buldum. Hatta pazarlık yaptım 75 tl ye aldım :) Satıcı ürünün halini görebilmem için videosuna varana kadar çekip yolladı . :)

decathlon tarzı sanırım. yada o markamı bilemedim. bende sitesinden sipariş vericem ama sayfa bir türlü açılmıyor. bilgi verebilirmisin canım.

Ben chicco nun bebek arabasını aldım ve 400 hediye çeki vardı o çek ile ev tipi anakucağı aldım e bebekten yani ayrı para vermekten kurtuldum yoksa 400 ede anakucağı alacaktım bide aldığım beşik gibi 3 ay evin heryerinde rahat kullanılır bide çok para vermek istemiyorsanız 2. Eller var e bebek mağazalarında üst katta genelde hem temiz kullanılmış hemde uygun fiyat aklınızda olsun

Slm kızlarrr
Bugun 2 aylık raporum bitti kontrolum vardı ve dr^um 20 gun daha verdi snrasındada çalışamazsın mecbur 32^de ayrılcaksın dedi doğum iznine dedi erken ayrılmıs olucam ama sağlıcakla kucagıma alıyımda sonrasını ucretsız ızınle devam ettırırız artık naapalım

Heee içine bi bebeğin ihtiyaçlarını köy neler aliyo soyle bakem
ben daha bebeğin ihtiyaçlarının hepsini almadım ki cnm parça parça alıyorum ama ıslak mendil biberon bez yedek kıyafet emzik ince battaniye vs. rahatlıkla sığar aklıma gelen bunlar şimdilik

Şöyle güzel bir kar yağsa ve kar tatili olsa sıcacık evimizde oturup kahvemizi içsek kestane yesek pencereden karı izlesek :)))
kar diyince bende bebegin gelme zamani yaklasti diye dusunuyorum,ilk cocugumda 2011 senesi hava soguk ama kar yagmamisti,nasil kis cocugu olacak kar yagmadi birturlu diye uzuluyordum okadar istiyordum ki anlam kazansin kis nasilsa karla gelsin kizim diye nasil dua ettiysem artik dogum yaptim ameliyattan ciktim esim dedi ki soluna bir bak candan bir baktim lapa lapa kar yagiyor:)kizim karla gelmisti,dizimize kaar kar vardi ve yollar kapanmisti sehir icinde bile,o karla evimize geldik guzel bir ani kaldi dogdugu gun,suan kar diyince tekrar gonlumden geciriyorum kis demek benim icin kar demek ikinci kizimda karla gelsin insallahhh oyuzden kar olunca dogum yaklasti diye seviniyorum icimden,kisi ayri severim ama iki seferdir anlami ayridir bende....kar yagsin ama bebislerde icerde uyusunsen yazinca hatirlayip anlatmak geldi

cnm bebek sağlıklı olsunda izin işini dert etme inş vaktinde ve sağlıkla alırsın kucağına

Bence kiraz çekirdeği vara bi daha almana gerek yok.. Aynı amacı görcekler zaten.. Yan yatış yastığını en fazla 3 ay kullanırız bence bebek büyüdükçe kullanılmaz gibi geliyo..
Bu reflu yatagini bebisi olan arkadaslarim mutlaka almam gerektigini söyledi cekirdekliyle normali arasinda çok fiyat farki yok bende kararsız kaldim patiklerinden aldim ama yatak konusunda kararsizim

Bebiş sağlıkla gelsin gerisi hiç önemli değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…