2017 Şubat Anneleri

Ben kaçırdım sanırım kiraz çekirdeği ne işe yarıyor hanımlar :)

Canim firinda ya da mikrodalgada isitiyosun patik yada yatagi oluyo bebegin gaz sancısını aldigi söyleniyor cogu anneler cok memnun kolik olan bebeklerde ozellikle tavsiye ediliyo insallah boyle sorunlar yasamayizda cok gerek kalmaz

Gerçekten ikna oldunmu :) iyi bakalım bende dusunuyorum gerçi burda mağazası varmış Ankara da yım ben olmadı gidip bakıp alırım belki
Evett bu kez ikna oldum. Sen alirsan eger benden once bana da fotografini ceker misin icinin :) cunku ben internetten alacagim

Evet bende bakmistim fisher price stoklarda pek kalmiyor yinede. Ben tiny love alirim sanirim. O daha cok besik gibi hosuma gitti

Ben kayseri e bebek e baktim canim ana 2. El goremedim o magazada yani seninki indirimli olmus 2.el bana daha mantikli geldi

Evett bu kez ikna oldum. Sen alirsan eger benden once bana da fotografini ceker misin icinin :) cunku ben internetten alacagim
Olur canım hafta sonu gidebilirim belki eğer başka bisey almazsam yerine gidip öyle aliyim diyorum onu bakalım alirsam çekerim söylerim o zaman sende hemen alma bekle bakalım

Hava cookkkk soğuk ve dolmuşla Hstaneye gideceğim için kat kat giyindim ve şuan aldığım 14 kilo artık gobegim ustune bide kaban fln lahana gibi oldum veeee sanırım kendimi tasiyamicam şimdi dışarı çıkınca gerci zayifken rüzgar da çıkma ucarsin diyorlardı şimdi oyle bisey yok ayaklarim gayet sağlam basar yere

Merhaba ,
Yüzünüzdeki sivilcelerden kurtulmak için ne yapıyosunuz?
hertarafımı sivilce bastı acıyoda

Merhaba hanımlar bisey sormak.istiyorum bilginiz var mi? Ben 1haftadr sol bacağımin uzerine basamiyorum cok agriyor belimde de agri var acaba geçmesi ici.ne.yapabilirim

Kızlar bu hamilelik lekeleri çıktı mı yüzünüzde bizim okuldaki aynı dönem hamile olduğumuz arkadaşta çıkmış benim yüzümde bişey yok şu an kişiden kişiye göre değişiyor sanırım inşallah hiç çıkmaz bide burun büyüyor sanırım yada şişiyor oda olmasın :)

Canım lekem de Yok burnum da korkma hiç batıl inanç onlar
Ödemden şişmiştir

Rezene ve anneler için sut caylarindan

dogumdan once içmeye başlaniyomuş

bununla ilgili bilgisi olan varmı?

Can'ım benim ne güzel yazmışsın öle tabi ki bende şükrediyorum herseye ama öle güzel hamile olmak varken şişko şişko olmak da zor sınra çok zor veriyorum kiloları ben hafta veremedim bile Allah seni de yavrucuğunu kavuştursun hayırlısıyla inş hepimizi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…