Ben kaçırdım sanırım kiraz çekirdeği ne işe yarıyor hanımlar :)
EvettGerçekten ikna oldunmu :) iyi bakalım bende dusunuyorum gerçi burda mağazası varmış Ankara da yım ben olmadı gidip bakıp alırım belki
Bence de ve o kadarına gerek var mı bilmiyorum.. Yanlış hatırlamıyosam @TuRuNCu ilk bebeğinde Fisher Price Neşeli Zürafa anakucağını kullanmış ve memnun kalmış ve burda paylaşmıştı.. Ben de bakınca fiyatı da çok uygun geldi ama maalesef stoklarda yokeğer bulabilirsem ben onu almayı düşünüyorum.. Fiyatı 125-150 arası..
Ben chicco nun bebek arabasını aldım ve 400 hediye çeki vardı o çek ile ev tipi anakucağı aldım e bebekten yani ayrı para vermekten kurtuldum yoksa 400 ede anakucağı alacaktım bide aldığım beşik gibi 3 ay evin heryerinde rahat kullanılır bide çok para vermek istemiyorsanız 2. Eller var e bebek mağazalarında üst katta genelde hem temiz kullanılmış hemde uygun fiyat aklınızda olsun
Istanbul'da var hemde tertemiz sıfıra yakın ürünlerBen kayseri e bebek e baktim canim ana 2. El goremedim o magazadayani seninki indirimli olmus 2.el bana daha mantikli geldi
Tamam canım sağol :)ben daha bebeğin ihtiyaçlarının hepsini almadım ki cnm parça parça alıyorumama ıslak mendil biberon bez yedek kıyafet emzik ince battaniye vs. rahatlıkla sığar aklıma gelen bunlar şimdilik
Olur canım hafta sonu gidebilirim belki eğer başka bisey almazsam yerine gidip öyle aliyim diyorum onu bakalım alirsam çekerim söylerim o zaman sende hemen alma bekle bakalımEvettbu kez ikna oldum. Sen alirsan eger benden once bana da fotografini ceker misin icinin :) cunku ben internetten alacagim
Ben aldım tatlımBebek odası takımı alan var mı kızlar
Nerden aldın canım bende alacağım ama erken alma diyenler oluyor ben pek erken olduğunu düşünmüyorum amaBen aldım tatlım
inş. cnmm..Aynen canım çokk şükür iyi gidiyoruz 10 hafta bayaaa şeyler yaşadık inş bi 7 8 hafta daha atlatırız da saglıckla kucagıma alırımmmm paşamıı
Kızlar bu hamilelik lekeleri çıktı mı yüzünüzde bizim okuldaki aynı dönem hamile olduğumuz arkadaşta çıkmış benim yüzümde bişey yok şu an kişiden kişiye göre değişiyor sanırım inşallah hiç çıkmaz bide burun büyüyor sanırım yada şişiyor oda olmasın :)
Can'ım benim ne güzel yazmışsın öle tabi ki bende şükrediyorum herseye ama öle güzel hamile olmak varken şişko şişko olmak da zor sınra çok zor veriyorum kiloları ben hafta veremedim bile Allah seni de yavrucuğunu kavuştursun hayırlısıyla inş hepimizi inşsen bir de beni gor...ben de giydigim hicbir seyi yakistirmiyorum kendime gidim cikti arka taraftan bahsetmek bile ıstemyrum. ama aynada sadece karnimi goruyor gozlerim. anne olacaz kolay bir yukun altina girmedik.
Kilo da alacaz kendimizi cirkin de bulacaz cocuk dogacak sakalli biyikli da dolasacaz ustumuz basimiz kusmuk da kokacak rahat rahat bi banyo bile yapamayacaz.
Degmez mi?
Bence deger.
Karnimizda resmen bir mucize tasiyoruz. kilolarina degil sadece bebegine odaklan. ben oyle yapiyorum artik:)))
Insanlar bebek sahibi olmak icin turlu tedaviler uygularken ve basarisiz olurken bana bu mutlulugu nasip ettigi icin binlerce kez sukrediyorum Allah a.
Her tekmesine bin sukur diyorum.
Agrilarim var igne yemekten kollarim gobegim mosmor aynada kilolarima takilsam kendimden nefret ederim.belki bi sure sonra çatlaklarım da olacak ama ben bunlari dusunup kendime bu mucizeyi zehir etmeyi hic istemiyorum.
3 dusuk yaptim ve hamileligim surerse 20 kilo almaya raziyim dedim.
Cok sukur 4. gebeligim bu aylara geldi kendime gore cok da sikinti cektim ama sonuca deger.
Ayyy cok uzattim.
Gece gece....
Yani demem o ki odaklanma kilolarina.
Ayrica cirkin hamile yoktur tontis hamile vardir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?