Coookkk cici olmuşlar güzel günlerde giysin inş prenses
Coookkk cici olmuşlar güzel günlerde giysin inş prenses
Yüzümde leke yok inş. hiç olmaz ama burun büyümesi var sanki zeten geniş olan burnum daha bi genişledi sanki yada bana öyle geliyo ödemimde yok oysa.Kızlar bu hamilelik lekeleri çıktı mı yüzünüzde bizim okuldaki aynı dönem hamile olduğumuz arkadaşta çıkmış benim yüzümde bişey yok şu an kişiden kişiye göre değişiyor sanırım inşallah hiç çıkmaz bide burun büyüyor sanırım yada şişiyor oda olmasın :)
Çok güzellermiş cnm güzel günlerde giysin bebişin inş. en başta beyaz üzeri süslü olandan babaannesi benim kızıma örmüş ama bizimkinin zemini sarı
Amin inşallahAyy çok güzeller bunlargüle güle kullansın prenses inşallah.. ben örgüye bayılıyorum
Yüzümde leke yok inş. hiç olmaz ama burun büyümesi var sanki zeten geniş olan burnum daha bi genişledi sanki yada bana öyle geliyo ödemimde yok oysa.
Ayrıca yüzüm çok yağlandı benim ya elimi sürünce elim parlıyo varmı aynı durumda olan
Çok güzellermiş cnm güzel günlerde giysin bebişin inş. en başta beyaz üzeri süslü olandan babaannesi benim kızıma örmüş ama bizimkinin zemini sarı
:) Onların ki daha usta işi olmuş elif teyze acemi daha :)Amin canım
Elif teyzesi kadar marifetli değiliz ama
Anneanne babaanne örmüşler işte
Hmm. Sehirlere gore farklilik gosteriyor sanirimIstanbul'da var hemde tertemiz sıfıra yakın ürünler
Beklemedeyim canim :)Olur canım hafta sonu gidebilirim belki eğer başka bisey almazsam yerine gidip öyle aliyim diyorum onu bakalım alirsam çekerim söylerim o zaman sende hemen alma bekle bakalım
Canim idrar kulturunde ureme olmamasi gayet iyi birsey ama enfeksiyon yok degil mi sendeKızlar bişey sorucam. Geçen cuma günü idrar vermiştim kültür için bugün çıkıcaktı sonuçlar şimdi netten baktım sonuç kısmına üreme olmadı yazıyo başka da bişey yok. Bu ne demek bilgisi olan varmı acaba?
Kızlar bişey sorucam. Geçen cuma günü idrar vermiştim kültür için bugün çıkıcaktı sonuçlar şimdi netten baktım sonuç kısmına üreme olmadı yazıyo başka da bişey yok. Bu ne demek bilgisi olan varmı acaba?
bakteri ürememiş yani canım gayet iyi sonucunKızlar bişey sorucam. Geçen cuma günü idrar vermiştim kültür için bugün çıkıcaktı sonuçlar şimdi netten baktım sonuç kısmına üreme olmadı yazıyo başka da bişey yok. Bu ne demek bilgisi olan varmı acaba?
Canim idrar kulturunde ureme olmamasi gayet iyi birsey ama enfeksiyon yok degil mi sende
Sonuçların normal demek canım
Bende acaba yanlışlık mı oldu diye aradım hastaneyi doktorunuza gösterin sonuçlarınızı açıklamasını yapacaktır dedi normalde değerler sıralı olur ya temiz demek mi bu şimdibakteri ürememiş yani canım gayet iyi sonucun
Belis mobilyadan aldım Can'ımNerden aldın canım bende alacağım ama erken alma diyenler oluyor ben pek erken olduğunu düşünmüyorum ama
Dun bebe magazasinin birinde bi model gordum çok beğendim ben çok spor giyinmedigim için o da spor klasik ti ama 76 ydi fiyatı :) bakalım onu almazsam bunlardan alcam :)Beklemedeyim canim :)
Park beşiğimi aldım canım. içine yatak olarak ne alacağınızı sormuştum.Prego cosmos aldım kırmızı renk çok güzel özellikleri falan bir araştır istersen
uyku konusundan ben de muzdaribim. iki üç gece üst üste uyuyamayınca ertesi gün uyuyabiliyorum. ben hala tam olarak hangi pozisyonda yatacağımı çözemedim. sağa yatıyorum hemen kımıl kımıl uyutmuyo, sola yatıyorum aynı şekilde, biraz sırt üstü yatıyorum onda da ben rahat edemiyorum. bakalım napcaz böyle.Uyuyamiyorum ayni anda sol böbrek göbeğimin yan tarafına vuruyor kızım
Bende acaba yanlışlık mı oldu diye aradım hastaneyi doktorunuza gösterin sonuçlarınızı açıklamasını yapacaktır dedi normalde değerler sıralı olur ya temiz demek mi bu şimdiama bende fazlasıyla enfeksiyon vardı ve ilaçlar fayda etmediği için doktorum kültür istemişti kendi kendinemi geçti enfeksiyon
Tamam canim hosuna gidenlere fikir aliyorum senden :)Dun bebe magazasinin birinde bi model gordum çok beğendim ben çok spor giyinmedigim için o da spor klasik ti ama 76 ydi fiyatı :) bakalım onu almazsam bunlardan alcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?