2017 Şubat Anneleri

Yüzümde leke yok inş. hiç olmaz ama burun büyümesi var sanki zeten geniş olan burnum daha bi genişledi sanki yada bana öyle geliyo ödemimde yok oysa.

Ayrıca yüzüm çok yağlandı benim ya elimi sürünce elim parlıyo varmı aynı durumda olan

Çok güzellermiş cnm güzel günlerde giysin bebişin inş. en başta beyaz üzeri süslü olandan babaannesi benim kızıma örmüş ama bizimkinin zemini sarı

Ayy çok güzeller bunlar güle güle kullansın prenses inşallah.. ben örgüye bayılıyorum
Amin inşallah
Ben de bayılıyorum bi de küçük olan her şey güzel zaten

Amin teşekkür ederim
Ben de en çok onu sevdim

Kızlar bişey sorucam. Geçen cuma günü idrar vermiştim kültür için bugün çıkıcaktı sonuçlar şimdi netten baktım sonuç kısmına üreme olmadı yazıyo başka da bişey yok. Bu ne demek bilgisi olan varmı acaba?

Canim idrar kulturunde ureme olmamasi gayet iyi birsey ama enfeksiyon yok degil mi sende

Sonuçların normal demek canım

bakteri ürememiş yani canım gayet iyi sonucun

Canim idrar kulturunde ureme olmamasi gayet iyi birsey ama enfeksiyon yok degil mi sende

Sonuçların normal demek canım

bakteri ürememiş yani canım gayet iyi sonucun
Bende acaba yanlışlık mı oldu diye aradım hastaneyi doktorunuza gösterin sonuçlarınızı açıklamasını yapacaktır dedi normalde değerler sıralı olur ya temiz demek mi bu şimdi ama bende fazlasıyla enfeksiyon vardı ve ilaçlar fayda etmediği için doktorum kültür istemişti kendi kendinemi geçti enfeksiyon

maheen canim icilmesi iyi diyorlar,denemedim ama icilse fena olmaz tabi ama dogduktan sonra da icilebilir rezene hem bizim icin hem bebek icin iyi olur gaz yapmaz kis bebegi olacaklar birde bizim icinde faydali sut de yapiyor her turlu gideri var eger icibiliyorsa anne,ama bol su yesillik sut icin iyidir
Fullialein gule gule saglikla giysin insallah masal prenses(ismini dogru hatirliyorumdur insallah)saglikla dogsun icini doldursun insallah,bende bugun netten birkac parca siparis vermistim onlari aldim,gordukce sevindim cocuk gibi,cok ciciler baktikca icim eridi,orguleriniz cok hos sicacik giysin fistigimiz insalllah

Coşmuşsunuz yine valla. bi de teker teker izne ayrılınca bilgisayarın başından hiç kalkmamak lazımDün akşam sürpriz misair gelince oturamadım bilgisayar başına. gelince de dünkü mesajları okuyayım dedim nerdeyse 1 saatimi aldı.
Dün gece kötü bir rüya gördüm. erken doğum olacaktı. o kısmı görmedim tabi. herhalde burda hazırlıklar anlatılırken eksiklerimi görünce bilinç altına attım galiba yetiştirememe korkumu. bi de 2 gündür göbek deliğimde ara ara acı hissediyorum. var mı göbek deliğinde ağrı acı hisseden?

Prego cosmos aldım kırmızı renk çok güzel özellikleri falan bir araştır istersen
Park beşiğimi aldım canım. içine yatak olarak ne alacağınızı sormuştum.

Uyuyamiyorum ayni anda sol böbrek göbeğimin yan tarafına vuruyor kızım
uyku konusundan ben de muzdaribim. iki üç gece üst üste uyuyamayınca ertesi gün uyuyabiliyorum. ben hala tam olarak hangi pozisyonda yatacağımı çözemedim. sağa yatıyorum hemen kımıl kımıl uyutmuyo, sola yatıyorum aynı şekilde, biraz sırt üstü yatıyorum onda da ben rahat edemiyorum. bakalım napcaz böyle.

Canim simdi bende de cok yuksek miktarda enfeksiyon vardi. Doktorum benden de istedi ama bendede ureme cikmadi. Ama enfeksiyon yine vardi yani 6 tane igne, antibiyotik, granul toz falan kullandim bakalim yarin tekrar tahlil yapilacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…