2017 Şubat Anneleri

Saol canm cvp için

Amin canim insaallah hepimiz saglikla kavusuruz.

Sen de verirsin kilolari plates yapariz yururuz kosariz veririz o kilolari.
Anneyiz biz

Ben ben çok acıyor Hem de

Evet canım, Masal
İnsan kargosu gelince gerçekten çok mutlu oluyor ama. Neler aldın??

kızlar iyi akşamlar
sabah tetonozun 2. dozu ve şeker yüklemem var.. ama oğluşu göremicez doktoruma randevu almakta geciktim. sonuçları şirket doktoruma göstercem artık... kafamda deli sorular acaba bebeişim 1.150 gr oldumu? geçen ay 726 gr idi ve 1 hafta önden gidiyodu..

Canim simdi bende de cok yuksek miktarda enfeksiyon vardi. Doktorum benden de istedi ama bendede ureme cikmadi. Ama enfeksiyon yine vardi yani 6 tane igne, antibiyotik, granul toz falan kullandim bakalim yarin tekrar tahlil yapilacak.
Hadi ya geçmiş olsun cnm... bu durumda bendede geçmemiştir dimi c.tesi doktoruma gidicem bakalım ne diycek. Bişey daha sorucam idrarında afedersin böyle beyaz tortular varmı hiç dikkatini çektimi?

Şimdi bomba bir indirim paylaşıyorum
Şaka değil gerçek
Jokerde uni baby 5₺ den 4,99 a inmiş!!
İnsanlarla dalga geçiyorlar sanırım
Gerçekten çok büyük indirim yapmışlar

Benimde yarin randevum mar şeker yuklemesi yapilcak merakla bekliyorm bende en son 600 grmdi benim minişimde :)

Yok canim inan hic dikkatimi cekmedi zaten doktorum istememisti idrar testini once. saglik ocaginda ebeye kendim dedim idrar tahlili yaptirmak istiyorum dedim orada cikti enfeksiyon. Yoksa yanma, agri gibi bir sikayetim yoktu ama enfeksiyon cok yuksekti yarin enfeksiyon bitmis mi ogrenecegim.

Hangi siteden aldın? Ben daha elbise ve kilitli çorap hiç almadım

İnşallah canım
El emeği gibi Yok gerçekten
Lcw canim,magazada bulamadim.aynilarindan tulum.pijama vs birde burda sayfanin icinde reklami cikiyor ya,bir gozatayim dedim o edis,aldim:)bir gunde geldi zaten kargo ucreti de yok,memnun kaldim acikcasi resim atayim dicem ama kizimdan sakli aliyorum kiskanmaya basladi cunku hep kardesime aliyosunuz diyip duruyorasli astari yok aslinda bebege ona aldigim kadar bisey almadim bile cocuk iste,evde suan sakladim gormedi

He ben yanlış anlamışım pamuk aldım ben pierre cardin ama araştırmadan oldu açıkçası

bebek bezi konusunda kararsız olanlar organik olanlardan da öneride bulunmak istedim ben denemeyi düşünüyorum uyguna bulursam ve memnun kalırsam da devam ederim gibi geliyor.. seventh generation , bambo nature önerilen organik bezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…