Saol canm cvp içinmaheen canim icilmesi iyi diyorlar,denemedim ama icilse fena olmaz tabi ama dogduktan sonra da icilebilir rezene hem bizim icin hem bebek icin iyi olur gaz yapmaz kis bebegi olacaklar birde bizim icinde faydali sut de yapiyor her turlu gideri var eger icibiliyorsa anne,ama bol su yesillik sut icin iyidir
Fullialein gule gule saglikla giysin insallah masal prenses(ismini dogru hatirliyorumdur insallah)saglikla dogsun icini doldursun insallah,bende bugun netten birkac parca siparis vermistim onlari aldim,gordukce sevindim cocuk gibi,cok ciciler baktikca icim eridi,orguleriniz cok hos sicacik giysin fistigimiz insalllah
Amin canim insaallah hepimiz saglikla kavusuruz.Can'ım benim ne güzel yazmışsın öle tabi ki bende şükrediyorum herseye ama öle güzel hamile olmak varken şişko şişko olmak da zor sınra çok zor veriyorum kiloları ben hafta veremedim bile Allah seni de yavrucuğunu kavuştursun hayırlısıyla inş hepimizi inş
Ben ben çok acıyor Hem deCoşmuşsunuz yine valla. bi de teker teker izne ayrılınca bilgisayarın başından hiç kalkmamak lazımDün akşam sürpriz misair gelince oturamadım bilgisayar başına. gelince de dünkü mesajları okuyayım dedim nerdeyse 1 saatimi aldı.
Dün gece kötü bir rüya gördüm. erken doğum olacaktı. o kısmı görmedim tabi. herhalde burda hazırlıklar anlatılırken eksiklerimi görünce bilinç altına attım galiba yetiştirememe korkumu. bi de 2 gündür göbek deliğimde ara ara acı hissediyorum. var mı göbek deliğinde ağrı acı hisseden?
Park beşiğimi aldım canım. içine yatak olarak ne alacağınızı sormuştum.
uyku konusundan ben de muzdaribim. iki üç gece üst üste uyuyamayınca ertesi gün uyuyabiliyorum. ben hala tam olarak hangi pozisyonda yatacağımı çözemedim. sağa yatıyorum hemen kımıl kımıl uyutmuyo, sola yatıyorum aynı şekilde, biraz sırt üstü yatıyorum onda da ben rahat edemiyorum. bakalım napcaz böyle.
maheen canim icilmesi iyi diyorlar,denemedim ama icilse fena olmaz tabi ama dogduktan sonra da icilebilir rezene hem bizim icin hem bebek icin iyi olur gaz yapmaz kis bebegi olacaklar birde bizim icinde faydali sut de yapiyor her turlu gideri var eger icibiliyorsa anne,ama bol su yesillik sut icin iyidir
Fullialein gule gule saglikla giysin insallah masal prenses(ismini dogru hatirliyorumdur insallah)saglikla dogsun icini doldursun insallah,bende bugun netten birkac parca siparis vermistim onlari aldim,gordukce sevindim cocuk gibi,cok ciciler baktikca icim eridi,orguleriniz cok hos sicacik giysin fistigimiz insalllah
Tulum,bir tane elbise,corap hem kilotlu hem normal kisa corap,gezmelik tulum ic badisiyle bir tane de pijama takimi aldimEvet canım, Masal
İnsan kargosu gelince gerçekten çok mutlu oluyor ama. Neler aldın??
Şimdi bomba bir indirim paylaşıyorum
Şaka değil gerçek
Jokerde uni baby 5₺ den 4,99 a inmiş!!
İnsanlarla dalga geçiyorlar sanırım
Hadi ya geçmiş olsun cnm... bu durumda bendede geçmemiştir dimi c.tesi doktoruma gidicem bakalım ne diycek. Bişey daha sorucam idrarında afedersin böyle beyaz tortular varmı hiç dikkatini çektimi?Canim simdi bende de cok yuksek miktarda enfeksiyon vardi. Doktorum benden de istedi ama bendede ureme cikmadi. Ama enfeksiyon yine vardi yani6 tane igne, antibiyotik, granul toz falan kullandim bakalim yarin tekrar tahlil yapilacak.
Gerçekten çok büyük indirim yapmışlarŞimdi bomba bir indirim paylaşıyorum
Şaka değil gerçek
Jokerde uni baby 5₺ den 4,99 a inmiş!!
İnsanlarla dalga geçiyorlar sanırım
Benimde yarin randevum mar şeker yuklemesi yapilcak merakla bekliyorm bendekızlar iyi akşamlar
sabah tetonozun 2. dozu ve şeker yüklemem var.. ama oğluşu göremicez doktoruma randevu almakta geciktim. sonuçları şirket doktoruma göstercem artık... kafamda deli sorular acaba bebeişim 1.150 gr oldumu?geçen ay 726 gr idi ve 1 hafta önden gidiyodu..
Tulum,bir tane elbise,corap hem kilotlu hem normal kisa corap,gezmelik tulum ic badisiyle bir tane de pijama takimi aldim
güze güle giysin bebişin... el emeği gibisi yok
Hadi ya geçmiş olsun cnm... bu durumda bendede geçmemiştir dimi c.tesi doktoruma gidicem bakalım ne diycek. Bişey daha sorucam idrarında afedersin böyle beyaz tortular varmı hiç dikkatini çektimi?
Gerçekten çok büyük indirim yapmışlar
Lcw canim,magazada bulamadim.aynilarindan tulum.pijama vs birde burda sayfanin icinde reklami cikiyor ya,bir gozatayim dedim o edis,aldim:)bir gunde geldi zaten kargo ucreti de yok,memnun kaldim acikcasi resim atayim dicem ama kizimdan sakli aliyorum kiskanmaya basladi cunku hep kardesime aliyosunuz diyip duruyorHangi siteden aldın? Ben daha elbise ve kilitli çorap hiç almadım
İnşallah canım
El emeği gibi Yok gerçekten
O zaman patikler yetecek gibi gorunuyo
Canım bildiğim kirazın çekirdeği. bunu ısırarak kullanılıyor. sıcak su torbası gibi düşün ama bu ısıyı daha iyi tutuyor ve doğal. bebeklerin de gaz sancısını iyi geliyormuşCahilligime verin kizlar bu kiraz cekirdekli ne demek
He ben yanlış anlamışımCoşmuşsunuz yine valla. bi de teker teker izne ayrılınca bilgisayarın başından hiç kalkmamak lazımDün akşam sürpriz misair gelince oturamadım bilgisayar başına. gelince de dünkü mesajları okuyayım dedim nerdeyse 1 saatimi aldı.
Dün gece kötü bir rüya gördüm. erken doğum olacaktı. o kısmı görmedim tabi. herhalde burda hazırlıklar anlatılırken eksiklerimi görünce bilinç altına attım galiba yetiştirememe korkumu. bi de 2 gündür göbek deliğimde ara ara acı hissediyorum. var mı göbek deliğinde ağrı acı hisseden?
Park beşiğimi aldım canım. içine yatak olarak ne alacağınızı sormuştum.
uyku konusundan ben de muzdaribim. iki üç gece üst üste uyuyamayınca ertesi gün uyuyabiliyorum. ben hala tam olarak hangi pozisyonda yatacağımı çözemedim. sağa yatıyorum hemen kımıl kımıl uyutmuyo, sola yatıyorum aynı şekilde, biraz sırt üstü yatıyorum onda da ben rahat edemiyorum. bakalım napcaz böyle.
maşallah bebişeSelam anneler biz bugün kontrole gittik minis 28+0 da 1180 gr ve 38.5 cm. bu kan uyuşmazlığı testi olacaktı unuttuk yarın da gidip onu yaptiracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?