2017 Şubat Anneleri

Hay Allah ya ne gerek var öyle teferruatlı temizliğe allahtan bir şey olmamış
Ben yapmıyorum bir şey çok aza indirdim ev işi rutinlerini
Görmezden geliyorum çoğunlukla
Bebeğin de sana yapma diyor bence şuan

Peki canim tesekkur ederim. O halde normal kalin tulumlar daha cok isime yarar

Tabi ki kendi tecrube ettiginle gordugun mutlaka farkli olacaktie
Onlarda da çoğu şeyi yaşadım aslında :) Yengem i dinlemeye alıp bebek uyandığında ben alırım Yengeme verirdim emzirirdi alırsın gazını çıkarır altını değişir uyuturdum fln hep bi yarı uykusuz geçerdi gece :)

Sen bayagi tecrube kazanmissin yengenin yaninda stajini yapip kendi cocugunla da zirvelerde dolasirsin bak

Sen yengenin yaninda stajini yapmisin ki

Sen bayagi tecrube kazanmissin yengenin yaninda stajini yapip kendi cocugunla da zirvelerde dolasirsin bak
3 unde de oyleydim birinde yengemle 2 ay aynı yatakta yattım :) saat kurardim emzirme saatlerinde :) ben onların bebeleri buyuttum de onlar beni tek birakti :)

teşekkür ederim bilgilendirme için. ben önce bunu bi alayım çocuk çok huzursuzlanırsa alırım braun'un kulaktan ateş ölçeni.

keşke yapmasaydın dicem ama olmuş bir kere. dinlen güzelce geçer muhtemelen. ama dikkat et. çok yorulmak da iyi değil. boşver ev işlerini. yapabildiğin kadar. takmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…