- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Kızlar bugün öğlen dersim bitti okulda.cumartesi misafir gelecek diye temizlik yapayim dedim eşim yapma yarın beraber yapariz dedi ama onun yaptigi bir supurge. Yine silme banyo tuvalet ovma bende birsey fark etmiyo yani. Neyse tam supurgeyi yaparken supurgenin kablosu gerildi ve vileda kovasinin tamamı hole döküldü laminantların uzerinebirsürü bezle sıkıp sıkıp sildim yere eğilip sonra ayakkabiligin arkasina gitti hep sular ust komsuyu cagirdim o cekti ben de sildim haliyi balkona astik beraber sonra banyoyu tuvaleti ovdum firini sildim bulasik yerlestirdim yemek yaptim resmen bittim yani.karnima da birseyler oluyo boyle kramp girer gibi aci agri yapiyo kıvrılmak zorunda kaliyorum ayaktaysam
Aynen ben yeğenler de gordum gerçi bi çok şeyi ama bakalım benim ogluş nasıl olacak :)
Benim doktorum her hafta muayeneye girmeden nst ve tansiyon olcumu istiyorArkadaşlar 28. haftadan itibaren her hafta nst ye girmek gerekiyor mu.siz gitmeye başladınız mı.
Erken uyku tulumu icin bence seneye kişa al derim,zaten surekli emip yatacak ve senin kontrolunde olacak ortersin acarsa ki o da hareketlenmeye basladiginda ki o zamana kadar yaz gelir benim dusuncem almayacagim,uyku tulumu olarak degilde kadife biraz kalin tulum alabilirsin o da isini gorur canim
Premium çare ler bazen öyle bir indirime giriyor ki molfixden bile uyguna geliyo...ornegin ben 102 li paketini 35 liraya aldim
Aynen rica ederim,bosuna para verme canim ilerde tuluma daha cok ihtiyacimiz olacak cunkuPeki canim tesekkur ederim. O halde normal kalin tulumlar daha cok isime yarar
Göğüs ucu olmayan arkadaşlar göğüs ucu cikariciya para vermek istemezlerse ya da bebek o plastige alisir mi endisesi yasiyorlarsa bu yolu deneyip ucu cikaranlar cok belki denemek istersinizEki Görüntüle 1919854
Onlarda da çoğu şeyi yaşadım aslında :) Yengem i dinlemeye alıp bebek uyandığında ben alırım Yengeme verirdim emzirirdi alırsın gazını çıkarır altını değişir uyuturdum fln hep bi yarı uykusuz geçerdi gece :)Tabi ki kendi tecrube ettiginle gordugun mutlaka farkli olacaktie
Aynen rica ederim,bosuna para verme canim ilerde tuluma daha cok ihtiyacimiz olacak cunku
Onlarda da çoğu şeyi yaşadım aslında :) Yengem i dinlemeye alıp bebek uyandığında ben alırım Yengeme verirdim emzirirdi alırsın gazını çıkarır altını değişir uyuturdum fln hep bi yarı uykusuz geçerdi gece :)
Onlarda da çoğu şeyi yaşadım aslında :) Yengem i dinlemeye alıp bebek uyandığında ben alırım Yengeme verirdim emzirirdi alırsın gazını çıkarır altını değişir uyuturdum fln hep bi yarı uykusuz geçerdi gece :)
3 unde de oyleydim birinde yengemle 2 ay aynı yatakta yattım :) saat kurardim emzirme saatlerinde :) ben onların bebeleri buyuttum de onlar beni tek birakti :)Sen bayagi tecrube kazanmissinyengenin yaninda stajini yapip kendi cocugunla da zirvelerde dolasirsin bak
Öyle oldu evet bi kez hastane deyiz kadının biriyle bebek hakkında konuşurken bana kaç çocuk buyuttun dedi daha bekarim dediğimde çok şaşırmıştı :)Sen yengenin yaninda stajini yapmisin ki
teşekkür ederim bilgilendirme için. ben önce bunu bi alayım çocuk çok huzursuzlanırsa alırım braun'un kulaktan ateş ölçeni.Canım evet en sağlıklı olanlar koltuk altı ölçenler ama bebekler ateşli olunca vucutlarına dokunulmasından hoşlanmıyorlar.
Ben de oğlum için ilk koltuktan ölçer aldım ama hiç kolunun altında tutmuyordu.Sürekli çıkarmak için ağlıyor ve ateşin etkisi ile huzursuz oluyordu.
Ateş ölçere çok para vermeye gerek yok diye düşünen ben ,braun kulaktan ölçer alınca çok rahatladım ve kesinlikle parayı sonuna kadar hak eden bir icat olduğunu düşünüyorum...
keşke yapmasaydın dicem ama olmuş bir kere. dinlen güzelce geçer muhtemelen. ama dikkat et. çok yorulmak da iyi değil. boşver ev işlerini. yapabildiğin kadar. takmamaya çalış.Kızlar bugün öğlen dersim bitti okulda.cumartesi misafir gelecek diye temizlik yapayim dedim eşim yapma yarın beraber yapariz dedi ama onun yaptigi bir supurge. Yine silme banyo tuvalet ovma bende birsey fark etmiyo yani. Neyse tam supurgeyi yaparken supurgenin kablosu gerildi ve vileda kovasinin tamamı hole döküldü laminantların uzerinebirsürü bezle sıkıp sıkıp sildim yere eğilip sonra ayakkabiligin arkasina gitti hep sular ust komsuyu cagirdim o cekti ben de sildim haliyi balkona astik beraber sonra banyoyu tuvaleti ovdum firini sildim bulasik yerlestirdim yemek yaptim resmen bittim yani.karnima da birseyler oluyo boyle kramp girer gibi aci agri yapiyo kıvrılmak zorunda kaliyorum ayaktaysam
3 unde de oyleydim birinde yengemle 2 ay aynı yatakta yattım :) saat kurardim emzirme saatlerinde :) ben onların bebeleri buyuttum de onlar beni tek birakti :)
Bol bol su ic canim bak. Ihmal etme. Kan ilaci cogunda oyle problemper yapiyor cok sukur bende problem yokİshalkan ilaçları mahvediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?