- 14 Ağustos 2016
- 1.419
- 884
- 123
Öyle oldu evet bi kez hastane deyiz kadının biriyle bebek hakkında konuşurken bana kaç çocuk buyuttun dedi daha bekarim dediğimde çok şaşırmıştı :)
Uzaktalar maalesef izmitten ankaraya gelin geldim kimsem yok bi annem gelirse ins o gelecek doğumaCanim bak sen cocugunu al yengenlere gitm yengeee biz geldik de
Birini degistik şimdi ki de aynı napcam bilmiyom bakalımBol bol su ic canim bak. Ihmal etme. Kan ilaci cogunda oyle problemper yapiyor cok sukur bende problem yok
Uzaktalar maalesef izmitten ankaraya gelin geldim kimsem yok bi annem gelirse ins o gelecek doğuma
Birini degistik şimdi ki de aynı napcam bilmiyom bakalım
Uzaktalar maalesef izmitten ankaraya gelin geldim kimsem yok bi annem gelirse ins o gelecek doğuma
İlk verdiğinde kullanmamıştım zaten yüzden dusmus 9 lara 10 un ustune cikarmamiz lazım dedi sabah-akşam yaptı o mahvetti sonra aradık ilacı bırak dedi ptesi de kontrol de başka verdi ama oda yapiyo yapacak bisey yok mecbur böyle devam edecekYaa iste dogumdada kan ihtiyac oluyor. Maalesef ilaclar lazim oluyor. Doktorunla tekrar irtibata gec bari de ishal seni iyice mahvetmeden onlemini alin
Hiç sorma geçen sene buranın ayazina hiç alışamadım donuyodum bu sene hamilelikten dolayı bi yanginlik var neyse ki ondan o kadar üşümüyom şimdilik :)Mis gibi deniz havasını bırakıp gitmişsin buz gibi Ankara'ya
ben evlendikten sonra başladım ama yine dondurmak zorunda kalacağım bu dönemden sonra:/ biter inşallah ne okuyorsuneveeeet malesef son senem alllahtan ki senin?
İştah açıyo diyolar o yüZden gece alınmasını tavsiye etmişler.. ben de öyle yapıyorum.. hem sabah kahvaltı da süt içtiğim ve öğlen akşam da yoğurt yediğim için hemen arkasına içemezdim zaten süt ürünleri aldıktan 2 saat sonra içmek gerekiyomuş kan ve demir ilaçlarını.. o yüzden gece almak iyi oluyo hem bazılarına bulantı yapıyomuş gece alınca onu da yapmıyoBu arada bu kan hapları iştah açıyor mu? Ekstra kilo aldıracak mı?
Ben hala kullanmıyorum ama pazartesi Doğuma hazırlık olsun diye başlar muhtemelen
Daha bende duzenli kullanamiyorum pek o yüzden iştah ta bi farklılık anlamadımBu arada bu kan hapları iştah açıyor mu? Ekstra kilo aldıracak mı?
Ben hala kullanmıyorum ama pazartesi Doğuma hazırlık olsun diye başlar muhtemelen
Maltofer kullanan sen miydin canimİştah açıyo diyolar o yüZden gece alınmasını tavsiye etmişler.. ben de öyle yapıyorum.. hem sabah kahvaltı da süt içtiğim ve öğlen akşam da yoğurt yediğim için hemen arkasına içemezdim zaten süt ürünleri aldıktan 2 saat sonra içmek gerekiyomuş kan ve demir ilaçlarını.. o yüzden gece almak iyi oluyo hem bazılarına bulantı yapıyomuş gece alınca onu da yapmıyoben yatarken bir mandalina ile beraber alıyoum demir emilimi hızlansın diye.. ve geçen sene 8 olan hemoglobinim şimdi 12.8
İlk verdiğinde kullanmamıştım zaten yüzden dusmus 9 lara 10 un ustune cikarmamiz lazım dedi sabah-akşam yaptı o mahvetti sonra aradık ilacı bırak dedi ptesi de kontrol de başka verdi ama oda yapiyo yapacak bisey yok mecbur böyle devam edecek
Galiba öyle ilk verdiği hap ta laktoz vardı benim hamilelikle birlikte laktoz alerjim ortaya çıktı normal süt ictigim de de öyle oldum şimdi laktozsuz iciyorum mesela bisey olmuyo o hapta da laktoz vardı ondan yaptı ama bu niye yapiyo anlamıyorumSenin bunyen kan ilacini kabul etmiyor demek ki.
Yok değilim. ben feramat kullanıyorum canımMaltofer kullanan sen miydin canim
Galiba öyle ilk verdiği hap ta laktoz vardı benim hamilelikle birlikte laktoz alerjim ortaya çıktı normal süt ictigim de de öyle oldum şimdi laktozsuz iciyorum mesela bisey olmuyo o hapta da laktoz vardı ondan yaptı ama bu niye yapiyo anlamıyorum
Hee maltofer kullanan kimdi o zaman :) yaYok değilim. ben feramat kullanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?