2017 Şubat Anneleri

Bu arada bu kan hapları iştah açıyor mu? Ekstra kilo aldıracak mı?

Ben hala kullanmıyorum ama pazartesi Doğuma hazırlık olsun diye başlar muhtemelen

Yaa iste dogumdada kan ihtiyac oluyor. Maalesef ilaclar lazim oluyor. Doktorunla tekrar irtibata gec bari de ishal seni iyice mahvetmeden onlemini alin
İlk verdiğinde kullanmamıştım zaten yüzden dusmus 9 lara 10 un ustune cikarmamiz lazım dedi sabah-akşam yaptı o mahvetti sonra aradık ilacı bırak dedi ptesi de kontrol de başka verdi ama oda yapiyo yapacak bisey yok mecbur böyle devam edecek

Bu arada bu kan hapları iştah açıyor mu? Ekstra kilo aldıracak mı?

Ben hala kullanmıyorum ama pazartesi Doğuma hazırlık olsun diye başlar muhtemelen
İştah açıyo diyolar o yüZden gece alınmasını tavsiye etmişler.. ben de öyle yapıyorum.. hem sabah kahvaltı da süt içtiğim ve öğlen akşam da yoğurt yediğim için hemen arkasına içemezdim zaten süt ürünleri aldıktan 2 saat sonra içmek gerekiyomuş kan ve demir ilaçlarını.. o yüzden gece almak iyi oluyo hem bazılarına bulantı yapıyomuş gece alınca onu da yapmıyo ben yatarken bir mandalina ile beraber alıyoum demir emilimi hızlansın diye.. ve geçen sene 8 olan hemoglobinim şimdi 12.8

Maltofer kullanan sen miydin canim

Senin bunyen kan ilacini kabul etmiyor demek ki.

Senin bunyen kan ilacini kabul etmiyor demek ki.
Galiba öyle ilk verdiği hap ta laktoz vardı benim hamilelikle birlikte laktoz alerjim ortaya çıktı normal süt ictigim de de öyle oldum şimdi laktozsuz iciyorum mesela bisey olmuyo o hapta da laktoz vardı ondan yaptı ama bu niye yapiyo anlamıyorum

Belki bundada vardir iceriginde sana alerji yapacak birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…