Ameliyathane hemsireligi okuyorum canim dondurmustum bende evlendim tekrar devam ettim ve sonunda bitiyo ne kadar kaldi senin beni annem idare edicek bebis konusundq yoksa bende dondurmak zorunda kalicaktim son donem için ama artik bitirp kurtulmak istiyorumben evlendikten sonra başladım ama yine dondurmak zorunda kalacağım bu dönemden sonra:/ biter inşallah ne okuyorsun
Bilmiyom ki anlamadım bende artık idare etcem böyle napimBelki bundada vardir iceriginde sana alerji yapacak birsey
Biraz da psikolojik olabilir canımGaliba öyle ilk verdiği hap ta laktoz vardı benim hamilelikle birlikte laktoz alerjim ortaya çıktı normal süt ictigim de de öyle oldum şimdi laktozsuz iciyorum mesela bisey olmuyo o hapta da laktoz vardı ondan yaptı ama bu niye yapiyo anlamıyorum
Yok öyle değil evet ilaç içmeyi sevmiyorum ama şuan bebeğim için mecbur um kafasında yım ve mesela şimdi verdiği kan gibi küçük şişede şuruplar var ya ondan ilkonyargi yapmıştım ama tadı öyle sandığım gibi değilmiş kokusu da öyle yani hap tan daha rahat iciyorum sıvı olduğu için ama aynı şeyi yasatiyo bak iki gundur iciyorum gayet normaldik bugün 3 yada 4 gun yine sabah karın ağrısıyla kalktim ve şuan yine karnim fena ve diğerinde de aynı günlerde oldu bende anlamadım içmekte zorlanmiyorum yanı bunu mandalina yla demissin emilimi artsın diye bende öyle yapmak istiyorum normal yiyomusun yoksa suyuyla mi aliyosun ilacıBiraz da psikolojik olabilir canımilaç içmeyi hiç sevmiyosun anladığım kadarıyla ön yargılı yaklaşıyıo vücudunu olumsuzluğa endeksliyo olabilirsin ben yıllardır kansızlık öektim ikaç verirsi doktor kullanmazsım unuturdum önemsemezdim.. konu bebek olunca daha dikkatli oluyoruz haliyle o niyetle başladım ben de ve çok fazla yorum okumuştum yok bulantı yapıyo yok tadı kötü falan diye.. ilk içişte saçma sapan etkiler aradım midem bulanıyo mu galan diye.. ama çok şükür hiç bi etki yapmadı.. ben de öyle ilaç kullanan seven biri değilimdir.. son yıllarda antibiyotik falan hiç almadım desem yeridir.. çok şükür kolay hasta olmam.. benim tavsiyem sevdiğin c vitamini bi meyve varsa onu la beraber al ben hiç su içmeden meyve ile alıyorum ilaç içiyomuşum gibi gelmiyo o yüzden.. sonra üzerine su içiyorum.. inşallahkan değerlerin artar seninde.. ben de senin gibi kırmızı et tüketmem haftada 1 ancak.. ilaç sayesinde düzeldi kan değerim çok şükür..
Eeeee....
Madem uykum kaçtı, son 30 sayfayi okuyum da cehaletim azalsın demi :)))
TuRuNCu maşallah bebişine, Allah nazarlardan saklasın, korktuklarından kurtarsın canım. Dr.lar genelde bişeyleri abartmayı seviyolar (nedense okurken hiç dedikleri gibi olmıcakmış hissi oluştu ben de, ki çok rahat tedavi edilen bişi)
Ye iç keyfine bak, bak herkes mutlu oldu senin tontişin kilo boyu okuyunca.
Allahım sağlığınızı sıhhatinizi daim etsin analı bebişli :)))
@Saskinanne2013 canım bahsettiğin şey bol su için dinlenmekle toparlanabilecek bişey.
Lütfen moralini bozma, daha doğuma çok var toparlarsın Allahın izniyle, Allahım bir an önce atlatmayı nasip etsin, düşünüp de bebişini üzme, onlara herşeyden önce musmutlu bi anne lazım :))
Acil şifalar diliyorum
maheen ciim deterjan konusunu iyki açtın tam ben soracaktım, sayende baya fikir sahibi oldum canım tenkyuuu
Loveali tatlım benim de kan ilaçlarına karşı bünyem hassas hemen ishal yapıyo.
Oyüzden ferrum fort kullaniyorum.
Bi yan etkisi olmadı henüz.
Gerçi burda bi kaç kişi onun kanı çok artmadığını söyledi.
Ama hiç içememekten iyidir diyerek günde 2 alıyorum ben.
G Guvenim seni merak ediyorun.
Moralin bozuktu bi ara, inşallah iyi olmuşundur canım.
Şu mübarek cuma sabahı hürmetine Allahım yuvanı huzurla kaplasın.
Lütfen kendini üzme, gel yaz buraya rahatla:*
Son olarakvolkicansu şu nikini değiştir anacım, musmutlu bi anne adayısın sen
Konularla hiç bi alakası yok ama senin niki okuyunca korkuyorum bişeyi sürekli söylemek onu çağırırmış diye.
Gördüüm kadarıyla gayet mutlusun tatlım.
Heppp böyle ooll, sevgilerr
Ve litven nikini değiştir
Bana neyse
Söylemeden duramadımah şu çenemm
Aynen öyle ben oğlumun herşeyin i indirime girince aldim ve öylelikle tamamladim ..kendi lohusa takimlarimi bile indirimdeyken aldimBauagi avantajliymis o halde. Indirimleri takip etmek gerekiyor
O zaman sen 28 haftadan itibaren herhafta nst ye ve ultrasona giriyorsun değil mi.öyle anladım.Benim doktorum her hafta muayeneye girmeden nst ve tansiyon olcumu istiyor
1 yıllık tanıyorken evlendim canım ama içine girmeden dıştan göründüğü gibi olmuyormuş malesefAyy içim şiştişunları karşıma alıp çirkefler gibi yüzlerini cırmalayasım geldi
Bu kadar görmemişlik bu kadar ne oldum delisi insan mı olur pes
Eşinle ne kadardır tanışıyorsun? Ailesini tanımadan evlendin muhtemelen. Ben 7 senedir tanıdığım halde evlendim
Dışı seni içi beni yakar cinsten. Allah yardımcın olsun
Umarım eşin değişir değişmezse de kendi bilir.
Hee maltofer kullanan kimdi o zaman :) yambg24 ya @gulsah_bartu ydu o zaman :) bakalım bunlar tutacakmi :)
Haklısın1 yıllık tanıyorken evlendim canım ama içine girmeden dıştan göründüğü gibi olmuyormuş malesef
Benimde yarin randevum mar şeker yuklemesi yapilcak merakla bekliyorm bendeen son 600 grmdi benim minişimde :)
sorma canım. el işlerine hem yatkınlığım hem hevesim var. ama ancak işten çıkıp eve gidip yemek faslı çocukları uyutma falan bitince ancak elim deyiyor. evde olsam herhalde tutamazdı beni kimseMaşallah on parmağında on marifet varmışo kadar şeyi ne ara yapıyosun helal sana
Günaydın kızlar..
Dün yine kötü bir akşam geçirdim.
Kendimi yormadım ,sadece yemek /bulaşık ve oğlanla ilgilendim o kadar.
Ne oluyorsa yemekten sonra başlıyor kasılma.
Bir türlü ağrıdan rahat edemedim.
Sün kasılmalara ilaveten alt kasıkta iğne batması gibi şeyler oldu.
Gece de uykudan uyandıran tuhaf ağrılar...
Şuan da adet sancısı gibi bi ağrı gelip gidiyor.
Normal doğum belirtilerini bilmediğim için tedirginim biraz.
Belki de psikolojiktir diyorum bilemiyorum..
Hakkımızda hayırlısı bakalım.
Canim inşallah tombik bir oğluşun olmuştur ve herşey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?