2017 Şubat Anneleri

ben evlendikten sonra başladım ama yine dondurmak zorunda kalacağım bu dönemden sonra:/ biter inşallah ne okuyorsun
Ameliyathane hemsireligi okuyorum canim dondurmustum bende evlendim tekrar devam ettim ve sonunda bitiyo ne kadar kaldi senin beni annem idare edicek bebis konusundq yoksa bende dondurmak zorunda kalicaktim son donem için ama artik bitirp kurtulmak istiyorum

Biraz da psikolojik olabilir canım ilaç içmeyi hiç sevmiyosun anladığım kadarıyla ön yargılı yaklaşıyıo vücudunu olumsuzluğa endeksliyo olabilirsin ben yıllardır kansızlık öektim ikaç verirsi doktor kullanmazsım unuturdum önemsemezdim.. konu bebek olunca daha dikkatli oluyoruz haliyle o niyetle başladım ben de ve çok fazla yorum okumuştum yok bulantı yapıyo yok tadı kötü falan diye.. ilk içişte saçma sapan etkiler aradım midem bulanıyo mu galan diye.. ama çok şükür hiç bi etki yapmadı.. ben de öyle ilaç kullanan seven biri değilimdir.. son yıllarda antibiyotik falan hiç almadım desem yeridir.. çok şükür kolay hasta olmam.. benim tavsiyem sevdiğin c vitamini bi meyve varsa onu la beraber al ben hiç su içmeden meyve ile alıyorum ilaç içiyomuşum gibi gelmiyo o yüzden.. sonra üzerine su içiyorum.. inşallahkan değerlerin artar seninde.. ben de senin gibi kırmızı et tüketmem haftada 1 ancak.. ilaç sayesinde düzeldi kan değerim çok şükür..

Yok öyle değil evet ilaç içmeyi sevmiyorum ama şuan bebeğim için mecbur um kafasında yım ve mesela şimdi verdiği kan gibi küçük şişede şuruplar var ya ondan ilkonyargi yapmıştım ama tadı öyle sandığım gibi değilmiş kokusu da öyle yani hap tan daha rahat iciyorum sıvı olduğu için ama aynı şeyi yasatiyo bak iki gundur iciyorum gayet normaldik bugün 3 yada 4 gun yine sabah karın ağrısıyla kalktim ve şuan yine karnim fena ve diğerinde de aynı günlerde oldu bende anlamadım içmekte zorlanmiyorum yanı bunu mandalina yla demissin emilimi artsın diye bende öyle yapmak istiyorum normal yiyomusun yoksa suyuyla mi aliyosun ilacı

Eeeee....
Madem uykum kaçtı, son 30 sayfayi okuyum da cehaletim azalsın demi :)))
TuRuNCu maşallah bebişine, Allah nazarlardan saklasın, korktuklarından kurtarsın canım. Dr.lar genelde bişeyleri abartmayı seviyolar (nedense okurken hiç dedikleri gibi olmıcakmış hissi oluştu ben de, ki çok rahat tedavi edilen bişi)
Ye iç keyfine bak, bak herkes mutlu oldu senin tontişin kilo boyu okuyunca.
Allahım sağlığınızı sıhhatinizi daim etsin analı bebişli :)))

@Saskinanne2013 canım bahsettiğin şey bol su için dinlenmekle toparlanabilecek bişey.
Lütfen moralini bozma, daha doğuma çok var toparlarsın Allahın izniyle, Allahım bir an önce atlatmayı nasip etsin, düşünüp de bebişini üzme, onlara herşeyden önce musmutlu bi anne lazım :))
Acil şifalar diliyorum

maheen ciim deterjan konusunu iyki açtın tam ben soracaktım, sayende baya fikir sahibi oldum canım tenkyuuu

Loveali tatlım benim de kan ilaçlarına karşı bünyem hassas hemen ishal yapıyo.
Oyüzden ferrum fort kullaniyorum.
Bi yan etkisi olmadı henüz.
Gerçi burda bi kaç kişi onun kanı çok artmadığını söyledi.
Ama hiç içememekten iyidir diyerek günde 2 alıyorum ben.

G Guvenim seni merak ediyorun.
Moralin bozuktu bi ara, inşallah iyi olmuşundur canım.
Şu mübarek cuma sabahı hürmetine Allahım yuvanı huzurla kaplasın.
Lütfen kendini üzme, gel yaz buraya rahatla :*

Son olarak volkicansu şu nikini değiştir anacım, musmutlu bi anne adayısın sen
Konularla hiç bi alakası yok ama senin niki okuyunca korkuyorum bişeyi sürekli söylemek onu çağırırmış diye.
Gördüüm kadarıyla gayet mutlusun tatlım.
Heppp böyle ooll, sevgilerr
Ve litven nikini değiştir
Bana neyse
Söylemeden duramadım ah şu çenemm

Son düzenleme:
Canımkeşke dediğin gibi mutlu olabilsem 7mayista evlendim hamile kalmışım o ilk günden üstüne eşinin ailesi ile çok büyük sorunlarım var bazen bizim de aramıza yansıyor her ay para isterler hatta hergun desek yeridir zerre destekleri olması evlilikte de bebek için de hala herşeyi biz yaptık havasındalar
en basiti kızıma isim düşünüp duruyorlar o hak da kendilerinde zannediyorlar
normalde işin kolay avukatım bi ay daha idare ederim çok rahat hamilelikte ama zoruma gittiği için nöbetlerimi dondurdum annemler evlenirken tek destegimizdi maddi manevi onlara laf söylediler kac kez birbirimize girdik bebeği öğrenmesem ilk ay boşanacaktım bitti dedik defalarca eşim bazen onlara uyuyor hergun ailesi arayıp param yok şunum yok diyor evde anestezi teknisyeni bekar kızı da var çalışıyor biz düğün borçlarını ödüyoruz malum geçen kredi çekecektik araç gerek sıkıntı yaşıyoruz bi veriyor bi vermiyorlar benzin aldırıyorlar her hafta kendimiz alalım dedik ama yok kaynanam aradı benim oturma grubuyla çamaşır makinamı yenileyin önce diye daha ankastre fırın salon takımı kendimize aldığımızın üç kati fiyatta tv aldırdılar üstümüze güya evlenen biziz kendileri keyfini sürdü her ay ya hali ya perde yeniler kayınbaba olacak (olmaz olsica) patavatsizin tekidir çalışmaz tüm gün evde yatar yaşı da çok değil daha 50 ama çalışıp bakacak çocuklarım diyor iddia ve sigara parasına kadar ister daha bunlar milyonda biri kızım benle ne stresler atlattı sabrediyoruz 24 aralıkta sınavım var hakimlik geçiş inşallah istediğim gibi olursa kocamla açık net kesicem aylik 6000 alsam da aç gözleri doymaz yetisemem evi var şimdi de daire istiyor eşyası var yeniliyor aynı sistem devamsa kızımla biz yolumuza tek devam edicez
Evlendiğim gun fotoğraf çekimine giderken kayinbaba nikah sonrası direk çekime gittik diye ortalıkta sorun çıkardığı kaynana numaradan rahatsızlandığı için güneş batmadan yetişelim diye km lerce yolu döndük eşim ve kapıda bizde adettir inilmez sadıcım gelin inmiyor amca dedi o gün de tüm herkesin içinde gelin inmiyorsa babasınin evi su semtte götürün birakin dedi esim sue kalsin burda dedi aglayarak kuafore ordan yetişemeyeceğim için en yakın yerde foto çekimi yapmak zorunda kaldım görümce kinacsonrasi yemeğe götürmedik diye nikâhta kuaforde surat yaptı yine hepsini kaynana numaradan tansiyonum yükseliyor deyip evde ağlıyor diye yada yüzsüzler bizim eve geldiler diye eşim büyüklük sende kalsın dedi boşanma işine kadar konuştuk hiçbiri unutulmayacak şeyler
Daha bunlar bir kısmı kız bebek diye dedikleri şeyleri de unutmadım eşimi de o gün doldurmuşlardı hala vicdan azabı çekiyor dedikleri yaptıkları için farkındayım ama bende o kadar çok yara kaldı ki tahmin edemezsin.

Son düzenleme:
Iyisimi Revna cum daha yazmiym bdv den farkı kalsın çünkü bunlar milyonda biri ancak

Ayy içim şişti şunları karşıma alıp çirkefler gibi yüzlerini cırmalayasım geldi
Bu kadar görmemişlik bu kadar ne oldum delisi insan mı olur pes
Eşinle ne kadardır tanışıyorsun? Ailesini tanımadan evlendin muhtemelen. Ben 7 senedir tanıdığım halde evlendim
Dışı seni içi beni yakar cinsten. Allah yardımcın olsun
Umarım eşin değişir değişmezse de kendi bilir.

1 yıllık tanıyorken evlendim canım ama içine girmeden dıştan göründüğü gibi olmuyormuş malesef

Benimde yarin randevum mar şeker yuklemesi yapilcak merakla bekliyorm bende en son 600 grmdi benim minişimde :)

Hadi bakalım iyi sonuçlar alalım bugün.. ben aile hekiminde yaptırdım canım bu ay kontol için randevu alamadım..konuşuruz sonuçları..

Günaydın kızlar..
Dün yine kötü bir akşam geçirdim.
Kendimi yormadım ,sadece yemek /bulaşık ve oğlanla ilgilendim o kadar.
Ne oluyorsa yemekten sonra başlıyor kasılma.
Bir türlü ağrıdan rahat edemedim.
Sün kasılmalara ilaveten alt kasıkta iğne batması gibi şeyler oldu.
Gece de uykudan uyandıran tuhaf ağrılar...
Şuan da adet sancısı gibi bi ağrı gelip gidiyor.
Normal doğum belirtilerini bilmediğim için tedirginim biraz.
Belki de psikolojiktir diyorum bilemiyorum..
Hakkımızda hayırlısı bakalım.

Maşallah on parmağında on marifet varmış o kadar şeyi ne ara yapıyosun helal sana
sorma canım. el işlerine hem yatkınlığım hem hevesim var. ama ancak işten çıkıp eve gidip yemek faslı çocukları uyutma falan bitince ancak elim deyiyor. evde olsam herhalde tutamazdı beni kimse heheh. dün akşam bebek süeterinin önünü arkasını bitirdim. bu akşamda yaka ve kollarını bitirebilirsem o bitti demektir. ama ev toplamaya başlayacağım. bakalım yoğun günler beni bekliyor. :)

Normal insanlar için kendini yoracak işler değil ama bizler için malesef yorucu olmaya başladı bu basit işler canım. Ben yemek yapmışsam başka hiçbişey yapacak gücüm kalmıyor başlıyor kasılmalar. Ev süpürmüşsem yemeğe gücüm kalmıyor falan.. aslında senin yanında kalabilecek biri olsa biraz daha rahat edersin diye düşünüyorum. Yok mu birlikte kaldığında rahat edebileceğin biri? Zaten az kaldı Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…