2017 Şubat Anneleri

canım ya Allah sana sabır versin tahammül edilecek gibi değil, sen afedersin eşşek gibi çalış onların gözü malında olsun Hiçmi rahatsız olmuyorlar o kazandığınız paralar bebeğiizin kısmeti rızkı tamam annedir yardım edilir ihtiyacı varsa ama kadın resmen herşeyin lüksünü istiyor . ben diyorum eşime bundan sonra ne kazanırsak artık bebeğimizin onun için çalışacağız eğitimi için kaliteli bir yaşam sürmesi için ben bu halimle hala çalışmak için çırpınıp cocuğumdan ayrı zaman geçireceksem sırf onun iyi bir hayat yaşamasını sağlamak içindir.ciddi ciddi konuş bnecede eşinle

Evet canım haklısın.
Her işe gücüm yeterdi ama şuan ki durumum canımı sıkıyor.
Şuan yanımda kalacak kimse yok ama gidişat kötü olursa annemlere yerleşeceğim.
Evlerimiz yakın ,kalacak yer de var.
Bakalım artık...

Bu kadar kısa sürede cok yipratici seyler yasamissin benzer durumlar her ailede var ama sende hepsi bir araya gelmis kaldirmasi gercekten agir bi yük. Ama burda bi sey yapmasi gereken eşin insallah düzelir insallah sınavın guzel geçer alırsın eşini kizini gidersiniz görev yerine uzaklasmak iyi gelir tabi eşinin de degismesi gerek...

R renklerguzeldir LazKiziEsma @ haklısınız bu konuşmayı defalarca yaptım ama anlamıyor bn bu halimle kızım icin çalışıyorum bundan sonra her kazandığım kızım için diyorum bi kac kere tamam dedi maaşları ayıralım dedim en azından benim kart ile hesap yapma dedim sonra tartıştık ihtiyaç olmasa istemezler ellerinde olsa istemezler dedi aynı hafta kac kez gereksiz giyim alışverişi yapmıştı görümce ve kaynanam eşim cok aşırı vicdan sahibi biraz üzülme numarası yaptılar mi tamam gorumcem ağzıyla dedi yenge ben para ayırdım su kadar hesapta diye 15000 var kaynanam da ordaydı yemin ediyor parası yok kızınkızım eksiye düştü diye ben artık eşime demekten pes ettim kaynana diyor kredi çekin aylik su kadar kız kardeşim versin şu kadar sen ver ev al kız kardesine sen gidene kadar otur ilerde de ben geçerim burayı kiraya verip yahu insan düşünür kaç gün yaşayacağım garanti elinde var çalışmıyor kocan herşeyi istiyorsun ev nedir yani yuh dedim eşime ben ev alsam ya kendi ya kızım adına alırım madem paran var koy bize ev al o gün de küstü geri geldi yanıma ama artık tastıkça tasıyor sabrım

kızlar dün kontrolüm vardı bebeğim 2 kilo civarında sağlıklı duruş pozisyonu olması gerektiği gibi bundan sonra çokta pozisyon değiştireceğini sanmıyorum dedi doktorum. haftaya cumartesi rapor alacağım nasipse. doğum sezeryan düşünürsem 38. haftada birkaç gün geçer alırım dedi. gelişimi zaten 10 gün önde.. bn 21 ocak istiyorum nasipse tam 38+0 olmuş olacak.. tabiki paşamızın keyfi ondan önce gelmek isterse o ayrı:) onu görmek dünyadaki herşeye bedel o kadar sevimli ki bana göre dünyanın en güzel bebeği bnm bebeğim.. eşim çirkin bu diyor:) sensin çirkin dedim.. tombik ellerini ağzına götürdü ve gözlerini açtı .. Allah herkesin evladını korusun.. benden havadisler böyle:)

en mantıklısı maaşını ortaya koyma o zaman ay insanın zoruna gider.. hep diyorum artık erkek ailesi zerre bişi yapmıyor ne yapıyorsa kızın ailesi yapıyor. neden kız kardeşine ev alacakmışsın.. sende annne babana yada kardeşine ev al eşin bunu kabul eder mi ? çalışmaksa sende çalışıyorsun .. anlamazlar erkekler kötüde olsa iyide olsa annesi kardeşii.. sen ne olursa olsun el kızı oluyorsun ister cocuk doğur ister köle ol.. ben bunu anladım..

Canım maaşallah bebeğine...
Ben en azından 39 haftayı doldurmanı tavsiye ediyorum.
Ne kadar geç doğarlarsa o kadar rahat uyum sağlıyorlar dünyaya...
Oğlum 38 +4 te alındı ama bu defa doktorum artık sıkıntı olmadığı müddetçe en erken 39.da aldıklarını söyledi.
Anne karnında geçen 1 hafta bile çok değerli...
Bir de ultrason kilosuna aldanmayalım. Son ultrasonda 3500 idi kilosu ama 3200 doğdu ve 3.cü gün 2800e düştü...
Yani bu şekilde düşünürsek anne karnındaki süreyi uzatmak en güzeli

aslında haklısın ne kadar kalsa daha iyi bnm yiğeniminde tırnağı tam gelişmemiş ayak tırnaği erken alındı ondan diyor ablam öyle deyince bnmde kafam karıştı

Canım benim su mubarek gunde allah yardimcin olsun insallah allah islah etsin cahille ugrasmasi gercekten cok zor bende esimle bosanma asamasindayim bebegimizi ogrendikten sonra cok degisti hakaretler kufurler dayak neler yasadim cocugum karnimda 7 haftalikti daha bebegimden vazgecmek için beni herkes cok zorladi bende cok düşündüm ama allah verdiyse vardir bi hayir belki bidaha çocugum olmicak dedim su an annemlerde kaliyorum esimle arada bir gorusuyoruz ama barisma yok kendisini 7senedir tanıdığım halde hamilelikte o benden daha cok evrime ugradi bu kadar seye ragmen barışmak icin yine elimden geleni yaptım hala da yapiyorum ama allah boyle nasip etti demekki cocugum zor bi hayata gozlerini acicak lutfen esiniz ne kadar zor bi insan olursa olsun yinede herseye sukredin en azindan yaninizda destekciniz yanliz basima yapiyorum ben herseyimi bebegimi gormeye kendim gidiyorum alisverisini kendim yapıyorum karnima daha bir kez dokundu oglumuza ne maddi ne manevi hic bir destegi yok boyle bi adami hala niye istiyosun ozaman diceksin cevremdeki herkesin dedigi gibi o da 7senenin aliskanligi iste temmuz ayindan beri ayri yasiyoruz bosanmayi kabul etmiyor barismayida asla kabul etmiyor boyle bi cikmazdayim bende allah hepimize yardim etsin kimseyi boyle durumlarla sinamasin kusura bakmayın volkicansu konu açınca bende taştım bi anda sabah sabah hakkinizi helal edin

canım bende de aynısı oluyor doktora sordum yok dedi normal o akıntı dedi. bebegin sıvısı degil dedi direk korkma sende. bazen çamalırı degişip ayaga kalkıyorum altıma kaçırmış gibi ıslanıyor . sende korkma yani

Bende Nehir koyucam kzıımın ismini. Gerçi biz eşimle daha evlenmeden karar vermiştik ismine. Kız olursa Nehir, erkek olursa Uzay Meriç koyucaz diye
ayyy bizde nehir düşündük. yani seçeneklerimizin arasında var. erkek olursa Tuna ismini çok seviyorum bende

Midene dokunan bir şey var o zaman bu kan ilaçlarında kendine de sıkıntı yapma doktorunla konuş olmadı başka doktorla konuş başka bi çaresi vardır kesin almadı aşırı kansızlara damardan ilaç veriyolar bi de onu denersin belki onu daha tahat kullanırsın.. evde sıkılmış mandalina suyu varsa onla alıyorum yoksa da bi normal yiyerek alıyorum ilacı..

canım benim. Hepimiz anne olacağız inşallah ama sen gerçekten şimdiden anne olmuşsun. cocuk çok fedakarlık istiyor. senin gibi annesi olduğu için oglun çok şanslı. zor degil seninle mükemmel bir hayat bekliyor oglunu.ben babasız büyüdüm. zor bilirim. ama şunu da söylerim sorunlu bir baba olup evde her gün huzursuzluk yaşamaktan kavga gürültü olmasındansa olmamaları daha iyi. en azından daha huzurluyum. bazı insanlar baba olmayı hakemiyor. ama Allahın lutfu ne diyeceksin. sen sakın oglunu kötü bir hayat bekliyor diye düşünme. yanlız degilsin en büyük desteğin içindeki minik. evet burdaki çocu kişi eşiyle beraber belki ama inan çogumuz kendi hevesimizi yaşıyoruz. alışverişimizi kendimiz yapıyoruz. benim eşim 1 kere geldi onda da bir kenarda oturdu çay içti :) yani erkekler senin benim gibi hevesli degil. 5. ayda zorla götürdüm hastahaneye kapkara bebek nerde ki dedi. bişey belli olmuyor bile dedi. neyse kusura bakma bende uzattım ama bizde senden farlı degiliz demek istedim. o yüzden sıkma canını herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…