- 5 Eylül 2016
- 189
- 164
- 18
- 42
Hee maltofer kullanan kimdi o zaman :) ya @mbg24 ya @gulsah_bartu ydu o zaman :) bakalım bunlar tutacakmi :)
Canım benim su mubarek gunde allah yardimcin olsun insallah allah islah etsin cahille ugrasmasi gercekten cok zor bende esimle bosanma asamasindayim bebegimizi ogrendikten sonra cok degisti hakaretler kufurler dayak neler yasadim cocugum karnimda 7 haftalikti daha bebegimden vazgecmek için beni herkes cok zorladi bende cok düşündüm ama allah verdiyse vardir bi hayir belki bidaha çocugum olmicak dedim su an annemlerde kaliyorum esimle arada bir gorusuyoruz ama barisma yok kendisini 7senedir tanıdığım halde hamilelikte o benden daha cok evrime ugradi bu kadar seye ragmen barışmak icin yine elimden geleni yaptım hala da yapiyorum ama allah boyle nasip etti demekki cocugum zor bi hayata gozlerini acicak lutfen esiniz ne kadar zor bi insan olursa olsun yinede herseye sukredin en azindan yaninizda destekciniz yanliz basima yapiyorum ben herseyimi bebegimi gormeye kendim gidiyorum alisverisini kendim yapıyorum karnima daha bir kez dokundu oglumuza ne maddi ne manevi hic bir destegi yok boyle bi adami hala niye istiyosun ozaman diceksin cevremdeki herkesin dedigi gibi o da 7senenin aliskanligi iste temmuz ayindan beri ayri yasiyoruz bosanmayi kabul etmiyor barismayida asla kabul etmiyor boyle bi cikmazdayim bende allah hepimize yardim etsin kimseyi boyle durumlarla sinamasin kusura bakmayın @Mutsuzperi27 konu açınca bende taştım bi anda sabah sabah hakkinizi helal edin
canım benim. Hepimiz anne olacağız inşallah ama sen gerçekten şimdiden anne olmuşsun. cocuk çok fedakarlık istiyor. senin gibi annesi olduğu için oglun çok şanslı. zor degil seninle mükemmel bir hayat bekliyor oglunu.ben babasız büyüdüm. zor bilirim. ama şunu da söylerim sorunlu bir baba olup evde her gün huzursuzluk yaşamaktan kavga gürültü olmasındansa olmamaları daha iyi. en azından daha huzurluyum. bazı insanlar baba olmayı hakemiyor. ama Allahın lutfu ne diyeceksin. sen sakın oglunu kötü bir hayat bekliyor diye düşünme. yanlız degilsin en büyük desteğin içindeki minik. evet burdaki çocu kişi eşiyle beraber belki ama inan çogumuz kendi hevesimizi yaşıyoruz. alışverişimizi kendimiz yapıyoruz. benim eşim 1 kere geldi onda da bir kenarda oturdu çay içti :) yani erkekler senin benim gibi hevesli degil. 5. ayda zorla götürdüm hastahaneye kapkara bebek nerde ki dedi. bişey belli olmuyor bile dedi. neyse kusura bakma bende uzattım ama bizde senden farlı degiliz demek istedim. o yüzden sıkma canını herşey güzel olacak
Allah yardımcınız olsun böyle okudukça çok üzülüyorum ne olursa olsun kendinizi ezdirmeyin ve bebeğiniz için dimdik durun.. Allah herşeyi görüyor size güç kuvvet verecektir.
Amiin insallah yavrumu bana bagislasinda gerisi artik önemli degil bu duyguyu tattiktan sonra onemli olan oglum yanımda olsun es bulunur ama evlat baska ondan bi tane daha yok..
Amiin insallah yavrumu bana bagislasinda gerisi artik önemli degil bu duyguyu tattiktan sonra onemli olan oglum yanımda olsun es bulunur ama evlat baska ondan bi tane daha yok..
Canım benim su mubarek gunde allah yardimcin olsun insallah allah islah etsin cahille ugrasmasi gercekten cok zor bende esimle bosanma asamasindayim bebegimizi ogrendikten sonra cok degisti hakaretler kufurler dayak neler yasadim cocugum karnimda 7 haftalikti daha bebegimden vazgecmek için beni herkes cok zorladi bende cok düşündüm ama allah verdiyse vardir bi hayir belki bidaha çocugum olmicak dedim su an annemlerde kaliyorum esimle arada bir gorusuyoruz ama barisma yok kendisini 7senedir tanıdığım halde hamilelikte o benden daha cok evrime ugradi bu kadar seye ragmen barışmak icin yine elimden geleni yaptım hala da yapiyorum ama allah boyle nasip etti demekki cocugum zor bi hayata gozlerini acicak lutfen esiniz ne kadar zor bi insan olursa olsun yinede herseye sukredin en azindan yaninizda destekciniz yanliz basima yapiyorum ben herseyimi bebegimi gormeye kendim gidiyorum alisverisini kendim yapıyorum karnima daha bir kez dokundu oglumuza ne maddi ne manevi hic bir destegi yok boyle bi adami hala niye istiyosun ozaman diceksin cevremdeki herkesin dedigi gibi o da 7senenin aliskanligi iste temmuz ayindan beri ayri yasiyoruz bosanmayi kabul etmiyor barismayida asla kabul etmiyor boyle bi cikmazdayim bende allah hepimize yardim etsin kimseyi boyle durumlarla sinamasin kusura bakmayın @Mutsuzperi27 konu açınca bende taştım bi anda sabah sabah hakkinizi helal edin
Allah yardımcınız olsun Allah eşinizide hidayete erdirsin cocogunuza iyi bir baba size iyi bir eş olsun inşallahCanım benim su mubarek gunde allah yardimcin olsun insallah allah islah etsin cahille ugrasmasi gercekten cok zor bende esimle bosanma asamasindayim bebegimizi ogrendikten sonra cok degisti hakaretler kufurler dayak neler yasadim cocugum karnimda 7 haftalikti daha bebegimden vazgecmek için beni herkes cok zorladi bende cok düşündüm ama allah verdiyse vardir bi hayir belki bidaha çocugum olmicak dedim su an annemlerde kaliyorum esimle arada bir gorusuyoruz ama barisma yok kendisini 7senedir tanıdığım halde hamilelikte o benden daha cok evrime ugradi bu kadar seye ragmen barışmak icin yine elimden geleni yaptım hala da yapiyorum ama allah boyle nasip etti demekki cocugum zor bi hayata gozlerini acicak lutfen esiniz ne kadar zor bi insan olursa olsun yinede herseye sukredin en azindan yaninizda destekciniz yanliz basima yapiyorum ben herseyimi bebegimi gormeye kendim gidiyorum alisverisini kendim yapıyorum karnima daha bir kez dokundu oglumuza ne maddi ne manevi hic bir destegi yok boyle bi adami hala niye istiyosun ozaman diceksin cevremdeki herkesin dedigi gibi o da 7senenin aliskanligi iste temmuz ayindan beri ayri yasiyoruz bosanmayi kabul etmiyor barismayida asla kabul etmiyor boyle bi cikmazdayim bende allah hepimize yardim etsin kimseyi boyle durumlarla sinamasin kusura bakmayın @Mutsuzperi27 konu açınca bende taştım bi anda sabah sabah hakkinizi helal edin
Bi kocaman maşllah daha gelsin sana o zaman bu kadar şeyi hem çalışıp hem de çoluk çoçukla yapıyosun ne güzelsorma canım. el işlerine hem yatkınlığım hem hevesim var. ama ancak işten çıkıp eve gidip yemek faslı çocukları uyutma falan bitince ancak elim deyiyor. evde olsam herhalde tutamazdı beni kimseheheh. dün akşam bebek süeterinin önünü arkasını bitirdim. bu akşamda yaka ve kollarını bitirebilirsem o bitti demektir. ama ev toplamaya başlayacağım. bakalım yoğun günler beni bekliyor. :)
sen hiç üzülme Allah var Rabbim yardımcınız olsun.Oğlun senin gibi güçlü onu düşünen onun için bu hayatı devam ettiren onun için bu zorluklara katlanan bir anneyle ancak gurur duyabilir.Dua et yer gök dua ileInsallah canim desteğin için çok teşekkür ederim oyle tabi kimin ne zaman neyle karsilacagi belli olmuyo malesef umarim oglumda senin gibi dusunur onun icin en iyisi bu su an erkekler hep ayni malesef ama yinede diyo insan iste ilgilenmesin yine naparsa yapsin ama su donemde yanimda olsun diye yinede rabbim ne yazdiysa o tabi onune gecilmiyo bazı seylerin umarim yavrum icinde hayirlisi böyledir ve buyuyunce iyiki annecim der bana ben onun icin herseyi yuttum cunku insallah beni suclamaz mutlu bi çocuk olur..
ayyy benimkinin kaça yukarda ayaklar aşagıdaydı. döner mi kiiiiBen muayenemi oldum kızlar yükleme için kan verdim 2.yi bekliyorm
Bebişkomun ayaklarinin oldugunu sandigim yer kafasıymiş ters dönmüş nasil sevindim anlatamam
28+1 deyim 1kg 134 gr olmuş boy 34 cm dedi dr um
Buda iyi
@sonbaharss canim benim dr um bugun asprini kesti artik kullanma dedi ıgneyi henuz sormadim asprini kesicez diyince.ama dedigim gibi bende pıhtilaşma olmadıgi içinde erken kesmiş olabilir sen kafani karıştırma yinede dr una sor bakalim senin dr un ne diyor.
Çok üzüldüm canım yaşadıklarınaCanım benim su mubarek gunde allah yardimcin olsun insallah allah islah etsin cahille ugrasmasi gercekten cok zor bende esimle bosanma asamasindayim bebegimizi ogrendikten sonra cok degisti hakaretler kufurler dayak neler yasadim cocugum karnimda 7 haftalikti daha bebegimden vazgecmek için beni herkes cok zorladi bende cok düşündüm ama allah verdiyse vardir bi hayir belki bidaha çocugum olmicak dedim su an annemlerde kaliyorum esimle arada bir gorusuyoruz ama barisma yok kendisini 7senedir tanıdığım halde hamilelikte o benden daha cok evrime ugradi bu kadar seye ragmen barışmak icin yine elimden geleni yaptım hala da yapiyorum ama allah boyle nasip etti demekki cocugum zor bi hayata gozlerini acicak lutfen esiniz ne kadar zor bi insan olursa olsun yinede herseye sukredin en azindan yaninizda destekciniz yanliz basima yapiyorum ben herseyimi bebegimi gormeye kendim gidiyorum alisverisini kendim yapıyorum karnima daha bir kez dokundu oglumuza ne maddi ne manevi hic bir destegi yok boyle bi adami hala niye istiyosun ozaman diceksin cevremdeki herkesin dedigi gibi o da 7senenin aliskanligi iste temmuz ayindan beri ayri yasiyoruz bosanmayi kabul etmiyor barismayida asla kabul etmiyor boyle bi cikmazdayim bende allah hepimize yardim etsin kimseyi boyle durumlarla sinamasin kusura bakmayın @Mutsuzperi27 konu açınca bende taştım bi anda sabah sabah hakkinizi helal edin
maşallah ne hamaratsın sen öyleeee. bende arabadayken bazen aşagıya vuruyor benimki resmen sızlıyor. dikkat et çukarlardan kaçmaya çalış . benim kullandığım yolda çalışma var her yer delik deşik. bende başka yol kullanıyorum biraz daha uzuyor ama olsunherkese günaydın hanımlar. yurdun doğu ve yüksek kısımlarında kar yağışları iyiden iyiye başlamış. kocaelinde de güya kar yağışı var dediler ama sadece yükseklere yağdı. yarın hava açacak diyorlar. şu kasvetli blutlar bir dağılsa... içim kararıyor.
bu birkaç gündür arabaya binmekte zorlanmaya başladım. işe gidip gelirken her çukur bir sancı ve vajinama baskı ile sonuçlanıyor. sizde de oluyor mu? izne de daha çok var. hele izni aktarmayı düşündüğüm için daha çoook var. Allah güç kuvvet versin hepimize.
hastaneye gelene vermek için baykuşlu magnet ve şekerleme yapmaya karar verdim. çok şirin baykuşlu bir model düşünüyorum. malzemelerini aldım. şu an elimde kapı süsü var. o bitince magnetlere başlayacağım. bitince hepsinin resmini size resmini atarım inşaallah. hazır almak hem çok pahalıya geliyor hem de kendim yapmaktan keyif alıyorum. bez pastası da yapacağım inşaallah. yapımı çok kolay. bu önümüzdeki hafta evimi taşımak zorundayım. inşaallah hepsi yetişir doğumdan önce. elimde bir de bebek yeleği var bitmek üzere. oyy ne çok iş varmış benim de elimde ya..
güzel bir gün geçirmenizi diliyorum... :)
ne güzelllllllll1 tur daha günaydın
Kedi gibi uyuyorum:)
canım alma bence şimdi. ya bebeişinin poposuna iyi gelmezse prima. şimidden stok yapma. benim ablamın oğluna pişik yaptı prima. oda molfix geçti. önce dene sonra al derim ben .Kizlam bana acelesinden fikir verirmisiniz hediye çekim vardi migrostada primalar indirimde 22 li paket 1 tane 1 numara 2 tanede 2 numara aldim evdede 60 tane 0 numara var matematik sorusu gibi oldu1 numarayi dahami fazla alsaydim
Heehhhb tek değilmişim demekki :) sabah akşam icersem hepten mahvolurum akşam iciyom sadeceEeeee....
Madem uykum kaçtı, son 30 sayfayi okuyum da cehaletim azalsın demi :)))
@TuRuNCu maşallah bebişine, Allah nazarlardan saklasın, korktuklarından kurtarsın canım. Dr.lar genelde bişeyleri abartmayı seviyolar (nedense okurken hiç dedikleri gibi olmıcakmış hissi oluştu ben de, ki çok rahat tedavi edilen bişi)
Ye iç keyfine bak, bak herkes mutlu oldu senin tontişin kilo boyu okuyunca.
Allahım sağlığınızı sıhhatinizi daim etsin analı bebişli :)))
@Saskinanne2013 canım bahsettiğin şey bol su için dinlenmekle toparlanabilecek bişey.
Lütfen moralini bozma, daha doğuma çok var toparlarsın Allahın izniyle, Allahım bir an önce atlatmayı nasip etsin, düşünüp de bebişini üzme, onlara herşeyden önce musmutlu bi anne lazım :))
Acil şifalar diliyorum
@maheen ciim deterjan konusunu iyki açtın tam ben soracaktım, sayende baya fikir sahibi oldum canım tenkyuuu
Loveali tatlım benim de kan ilaçlarına karşı bünyem hassas hemen ishal yapıyo.
Oyüzden ferrum fort kullaniyorum.
Bi yan etkisi olmadı henüz.
Gerçi burda bi kaç kişi onun kanı çok artmadığını söyledi.
Ama hiç içememekten iyidir diyerek günde 2 alıyorum ben.
@Guvenim seni merak ediyorun.
Moralin bozuktu bi ara, inşallah iyi olmuşundur canım.
Şu mübarek cuma sabahı hürmetine Allahım yuvanı huzurla kaplasın.
Lütfen kendini üzme, gel yaz buraya rahatla:*
Son olarak @Mutsuzperi27 şu nikini değiştir anacım, musmutlu bi anne adayısın sen
Konularla hiç bi alakası yok ama senin niki okuyunca korkuyorum bişeyi sürekli söylemek onu çağırırmış diye.
Gördüüm kadarıyla gayet mutlusun tatlım.
Heppp böyle ooll, sevgilerr
Ve litven nikini değiştir
Bana neyse
Söylemeden duramadımah şu çenemm
Sende de tutmadı :) kimdi o ya :)Yok canım ben de değilim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?