2017 Şubat Anneleri

Hee maltofer kullanan kimdi o zaman :) ya @mbg24 ya @gulsah_bartu ydu o zaman :) bakalım bunlar tutacakmi :)

Bende Maltofer kullanıyorum.ama bana sabah aç karnına al dedi.Çiğnenen cinsinden benimki. Ne yazıkki bende de ishal yapıyor. Her demir ilacı aynı reaksiyonu göstermiyor kişiye. Bana kabızlık yapar dediler ishal oldu

Allah yardımcınız olsun böyle okudukça çok üzülüyorum ne olursa olsun kendinizi ezdirmeyin ve bebeğiniz için dimdik durun.. Allah herşeyi görüyor size güç kuvvet verecektir.

Insallah canim desteğin için çok teşekkür ederim oyle tabi kimin ne zaman neyle karsilacagi belli olmuyo malesef umarim oglumda senin gibi dusunur onun icin en iyisi bu su an erkekler hep ayni malesef ama yinede diyo insan iste ilgilenmesin yine naparsa yapsin ama su donemde yanimda olsun diye yinede rabbim ne yazdiysa o tabi onune gecilmiyo bazı seylerin umarim yavrum icinde hayirlisi böyledir ve buyuyunce iyiki annecim der bana ben onun icin herseyi yuttum cunku insallah beni suclamaz mutlu bi çocuk olur..

Allah yardımcınız olsun böyle okudukça çok üzülüyorum ne olursa olsun kendinizi ezdirmeyin ve bebeğiniz için dimdik durun.. Allah herşeyi görüyor size güç kuvvet verecektir.

Amiin insallah yavrumu bana bagislasinda gerisi artik önemli degil bu duyguyu tattiktan sonra onemli olan oglum yanımda olsun es bulunur ama evlat baska ondan bi tane daha yok..

Amiin insallah yavrumu bana bagislasinda gerisi artik önemli degil bu duyguyu tattiktan sonra onemli olan oglum yanımda olsun es bulunur ama evlat baska ondan bi tane daha yok..

Kesinlikle azıcık canım sıkılsa bebeğim var iyi sağlıklı daha büyük mutluluk moral ne olabilir deyip Allaha şükrediyorum. Artık biz onlar için varız mis kokulumuz onlar hele bi kucağımıza alalım sağlıkla ne dert kalır ne tasa inşallah:)

Allah'ım seni oğluna,oğlunuda sana bağışlasın. Gerisi boş.Canın sıkılıyodur üzülüyosundur mutlaka ama kendinde söylemişsin ne güzel. Koca çok ama evlat gibisi yok.Üzme kendini.

Çok bir şey söylemek istemiyorum ama eşinden gelecek destek allahtan gelsin bu saatten sonra daha hayırlı İnan. Ben şahsen hamileliğimin 8 ayını kendi başıma geçireceğim elini bile değdirmeyecek o bebeğe, etrafta ben babayım diye salınamaz! Yok öyle bir hak!
Bak benim eşim 8 aydır temizlik yapıyor, gecenin 3ünde gaz sancımla defalarca hastaneye gittik. Bunları yaşayacak çünkü baba oluyor yok öyle bedava!
Sen de daha kaç yaşındasın, eğitimine devam ediyorsun, yeniden başlamışsın ne güzel. 7 seneyse 7 sene arkadaşım! 7 seneyi çöpe atmak harcanmış bir ömürden iyidir. Sırf çocuk biyolojik babasıyla aynı evde olsun diye katlanılması bazı şeylere. Bak ben de dede anneanne ile büyüdüm ve hayatta hiçbir eksik duygum olmadı Allah'a şükür. İyi ki boşamış annem.
Lütfen barışmayı kabul etmiyor deme hamile halinle. Kapında yatsın o adam barışmak için, terbiyesiz. Kusura bakma ama çok sinirleniyorum böyle burnundan kıl aldırmayan paşalara

Allah yardımcınız olsun Allah eşinizide hidayete erdirsin cocogunuza iyi bir baba size iyi bir eş olsun inşallah

günaydın. bu gece 5te yola çıkıyoruz inşallah. sırf sınavda aptal gibi olmayayım diye gece 5te yattığımda halde 10da kalktım. tüm gün sersem gibi geçecek öğleden sonra randevum var. inşallah ben de iyi haberler veririm sizler gibi

Bi kocaman maşllah daha gelsin sana o zaman bu kadar şeyi hem çalışıp hem de çoluk çoçukla yapıyosun ne güzel Taşınacak mısın yoksa hamile hamile

sen hiç üzülme Allah var Rabbim yardımcınız olsun.Oğlun senin gibi güçlü onu düşünen onun için bu hayatı devam ettiren onun için bu zorluklara katlanan bir anneyle ancak gurur duyabilir.Dua et yer gök dua ile

ayyy benimkinin kaça yukarda ayaklar aşagıdaydı. döner mi kiiii

bu arada senin de gözün aydın hem miniğini gördün hemde iyi olduğunu duydun darısı diğer bekleyenlere :)

Çok üzüldüm canım yaşadıklarına Rabbim karnındaki o masum meleğin hatrına yardımcınız olsun sizin.. Ben anne baba ayrı büyüdüğüm için bu konularda çok hassas oluyorum.. inşallah bebeğiniz mulu huzurlu sevgi dolu bir ortamda büyür.. Maalesef bazılarımızın imtihanı çok ağır oluyor ama inşallah rabbim bunun mükafatını fazlasıyla verecektir size..

maşallah ne hamaratsın sen öyleeee. bende arabadayken bazen aşagıya vuruyor benimki resmen sızlıyor. dikkat et çukarlardan kaçmaya çalış . benim kullandığım yolda çalışma var her yer delik deşik. bende başka yol kullanıyorum biraz daha uzuyor ama olsun

Ya benim başım dönüyor gibi dersim var bir şey Olur mu yeni yiyorum bir şeyler ondan mi oldu acaba Dün yordum Kendimi Biraz

Kizlam bana acelesinden fikir verirmisiniz hediye çekim vardi migrostada primalar indirimde 22 li paket 1 tane 1 numara 2 tanede 2 numara aldim evdede 60 tane 0 numara var matematik sorusu gibi oldu 1 numarayi dahami fazla alsaydim
canım alma bence şimdi. ya bebeişinin poposuna iyi gelmezse prima. şimidden stok yapma. benim ablamın oğluna pişik yaptı prima. oda molfix geçti. önce dene sonra al derim ben .

Heehhhb tek değilmişim demekki :) sabah akşam icersem hepten mahvolurum akşam iciyom sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…