2017 Şubat Anneleri

Allahın izniyle ameliyata gerek kalmadan iyleşir miniğin inşallah. sen kendine de miniğine de dikkat et bol bol dinlen

Bilmiyom artık neyin nesi ama dediğim gibi büyük haplara karşı daha çok benim ön yargim sıvı şeyleri biraz daha kolay alabiliyorum :) bakalım idare etcem artık mandalina yada portakal suyuyla aliyim bari bende hic değilse belki daha çok etki eder kanın yükselmesine :)

Ayyy iyi tek değilim ben şişe de olanı kullanıyorum gynor ferro sanol vermişti berbat etti beni sabah akşam aldigimda kramptan öldüm karnim fenaydi şimdi maltofer verdi şişe de olandan bana da aç karnına dedi sabah akşam dedi onu da ama aç karnına daha kötü olurum diye yatarken iciyorum yemeklerden 2 saat sonra da alınabilir diyo ama o da sabahına karın ağrısıyla kalkiyorum

Bi kocaman maşllah daha gelsin sana o zaman bu kadar şeyi hem çalışıp hem de çoluk çoçukla yapıyosun ne güzel Taşınacak mısın yoksa hamile hamile
evet. ilk hamileliğimde de taşınmıştım. benim kısmetim böyle galiba. ev sahibi oğlunu evlendirecekmiş. film gibi değilmi? gülüyorum artık. her şerde bir hayır vardır diyorum. daha büyük ve daha güzel bir eve geçiyorum bu münasebetle. ama tabi toplan temizle yerleştir kolay olmayacak elbette. yardımcı var diyelim az da olsa. annem ve kayınvalidem ikiside yaşlı hasta ama hiç yoktan yardımları olur elbet. görümcem de gelir diye umuyorum. nasip diyorum artık. Allah yardım eder.
inşaallah bana birşey olmaz. tek korkum o. tez canlıyım. kendi işimi kendim görmeye alışığım. bakalım kendimi unutmazsam eğer yormamam lazım.

Kızlar ben de dün kontrole gittim bebeğin hareketleri azaldığı için tedirgindik biraz. Önce ultrasonla baktı pozisyonunda değişme yok, kordon dolanmamış, suyu iyi seviyede, 27+4 te 1250 gr dr anormal bir durum görünmüyor dedi yine de bir nst ye gir bakalım dedi

İlk nst sonucumu aldım dr doğuma gitmişti dr un asistanı başka bir doktora göstermiş pek iyi değil dedi asistan benim anladığım kadarıyla da çok iyi görünmüyor dedi. Baya bir moralimiz bozuldu ablamın da böyle bir durumu olmuştu acil sezeryana aldılar ama o 38 lerdeydi benim daha 27 diye çok korktum sonra dr bu şekilde eve gönderemem seni diyip tekrar nst ye girmemi istedi dr, çok şükür ikincisinde gayet iyi çıktı hareket de etmiş baya. Dr yine de 2 saatte bir hareket etmezse gel hastanede yatış vereceğiz mecbur dedi, şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür.

Eskiden daha hareketliydi pozisyonu da değişmemiş ama sebebini anlayamadık belki de ben abartıyorum bilmiyorum. İlk hamileliğim, tecrübem yok o yüzden olabilir.

Ama bu bebiş çok yaramaz olacak gibi geliyor her defasında korkutup sonra normale dönüyor size şaka yaptım der gibi geçen de lekelenmem oldu çok hafif, gece acile gittik onda da hiç bir sorun görünmüyor arada öyle olabilir dedi dr. Eşim bu kesinlikle 35 hafta bile dayanmaz diyor

canım aracı ben kullansam kaçarım çukurlardan ama şu an araç eşimde oluyor çoğunlukla. bir arkadaşımla gidiyoruz bazen bazende toplu taşıma araçları mecburen. dolayısıyla cukur oldumu kaçmak zor... yinede hamdolsun.
hamaratlığa gelince ne hamaratlar tanıyorum... benimki solda sıfır kalır

Helal olsun estağfirullah canım hamilelikte zaten duygu karmasamiz çok hepimizin eşi bi başka türlü sıkıntı yaşatıyor rabbim hepimize sabır versin ve feraha çıkmayı nasip etsin yazmadı diye kimse dertsiz değil inan ben biraz 24 yaşında evlenip anne olduğuma babamı dinlemediğime pişman oldum yaşadıklarım ile kizima bunlar örnek olur da inşallah o aynı hatayı yapmaz

çoook geçmiş olsun. yorulmamaya bak. tehlikeli haftalara geldik artık.

Cok haklisin canim benimde mantigim hep bu yonde zaten benim birlikteyken atesim cikti hamileligimin ilk dönemlerindeydi hastaneye gidelim bisey mi oldu acaba dedigim icin yemedigim laf kalmadi kendin taksiye binip gidemedinmi bu adam isten geldi yorgun demiyosun bu kadat bencillik olmaz dedi daha neler neler tek uzuntum su arkadaslari babalariyla oynarken benim cocugum boynu bükük seyreden taraf olmasin diye ama annesinin oglu olcak o insallah hak verir bana ..

28. HAFTADA KAN UYUŞMAZLIĞI OLAN ARKADAŞLAR NAPTINIZ. ben dün kan verdim negatif çıktı. doktorla görüştüm hamileliğin başında igne yapıldığı için şimdi gerek yok doğumdan sonra yapacagız dedi bana

Ka
Bende su an 24 yaşındayım anne ve bende babami dinlemedim hatalar hayatlara mal olmaz inşallah bizim kaderimizde

O da annesiyle oynar!
Eşin çocuğuna da der utanmıyor Musun oynamak istemeye işten geldim diye!
Tövbe yarabbim ya
Bak varsa kimi insanın içine analık babalık duygusu girmiyor ne yapsan boş. Benim babam da öyleydi. Boşa çaba. Bazı şeyler içten gelecek

anladım canım. arkadaşına hamile var dikkat et de :d

Ben dün yaptırdım canım senin başta neden yapılmıştı ki?

Ben dün yaptırdım canım senin başta neden yapılmıştı ki?
gebelik kesesinin etrafında kana var demişlerdi. düşük riski vardı o zaman yapmışlardı.. başka bir doktordu o. bu sefer de doktorum kan tahlili yaptırdı. sonuç negatif bu güzel dedi. en başta igne yapıldığı için şimdi gerek yok dedi.

anladım canım negatiflik durumu istenen şey zaten önlem amaçlı iğne dediğin gibi doğumdan sonra yine duruma göre yapılcakmış ikinci çocuk için ..

Ben 28. Haftanın içinde oldum. Sana dr neden erken yaptı acaba. Bir açıklaması vardır mutlaka. Banada test yapılmış başlarda ama iğne yapmadı. Şimdi iğne yaparkende test yapmadı. Sordum test yapılmayacakmı diye , testi iğneyi almak için eczacılar birliği istiyor. Birkere yapmışız yeterli dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…