2017 Şubat Anneleri

Arkadaşlar 28. haftadan itibaren her hafta nst ye girmek gerekiyor mu.siz gitmeye başladınız mı.
Ben 31 haftalığım hiç istemedi benden daha

Bu arada bu kan hapları iştah açıyor mu? Ekstra kilo aldıracak mı?

Ben hala kullanmıyorum ama pazartesi Doğuma hazırlık olsun diye başlar muhtemelen
Ben aylardır kullanıyorum cnm ama öyle iştahımı falan açmadı benim herzaman neyse öyle acıkıyorum

Geçmiş olsun cnm bu erken doğumu çokmu düşünüyorsun acaba kötü düşünme inş. zamanında doğacak bebişin

32+1 de çağırdı benim doktorum. sende kendi takvimine bak ona göre git bence
32+0 olucam çarşamba günü olmazmı ki

Geçmiş olsun cnm dikkat et dinlenmeye bak inş. hepimizin yavrusu vaktinde sağlıkla gelir.

:) Benim ilaç içme sorunumu yok çok şükür. O yüzden sabah işe giderken yolda çiğniyom ben hapı. Senin gibi yemekten 2 saat sonrasını denemedim nasıl etkiler bilmiyom. Tadı kötü değil en azından ben yıllar önce başka bir demir hapı kullanmıştım onu içmek ölüm gibiydi :)

Bende çarşamba yaptırdım test sonucu ne çıktı bilmiyom sonuca gore yapcaz iğneyi dedi sonrasında da yapıldı işte başta evet sen yaptirmissin o yüzden yapmamıştır doğum sonrası artık

Ben tam bir ilaç içme özürlüyüm maalesef hele ki o kocaaaamaaannnnn haplar senin ne güzel sorunun yokmuş iyiymis :) benim de bu şimdi şurup gibi o yüzden biraz daha kolay oluyo ama işte dediğim gibi karın krampi çok yasatiyo bunlar da o yüzden gece alıyorum bende

ayyy benimkinin kaça yukarda ayaklar aşagıdaydı. döner mi kiiii

bu arada senin de gözün aydın hem miniğini gördün hemde iyi olduğunu duydun darısı diğer bekleyenlere :)
Amin canm çok sağol.dogum

başladiginda bile dönebiliyomuş

bebek erken daha ben bile şaşirďim ayakları aşagida saniyodum insallah

yine degişmez

Bu arada usg cihazı bu defa iyi fotograf vermedi gecen ayki çok iyiydi sanirim

bundan sonra iyi poz vermiyomş bebekler

Selam kizlar.. gecen sene ayni heyecanlari bizde yasadik bir an hissettim sanki ayni duygulari :)) .. Allah size kolay bir hamilelik eslerinizede sabir versin anacim :))) opuldunuzz
Selam :)
Amin teşekkür ederiz. Biz de ara sıra girip bakıyoruz 2016 şubat anneleri bu zamanlarda ne yapıyormuş diye, yani şahsen ben bakıyorum :))
Sizin şimdi telaşlarınız başkadır ne güzel

içim sıkılıyoor. dışarda mis gibi kar var ama kaymaktan ve arabayla çıkmaktan korkuyorum açıkçası. mecbur doktora çıkacağım inşallah düşmem

Canım n11den cicimod mağazasından 52 tlye aldım.
Kumaşı çok güzel.
Renk seçenekleri de var.
Tavsiye ederim :)

Allah yardımcın olsun.
Benim de bi annem var doğumda yardımcı olacak.
O da biraz yordu mu kendini 2 gün yatağa düşüyo.
Zora gelemiyo.
Onun dışında da eş dost akraba kimsem yok.
Allah hepimize güç kuvvet versin.

Ayyy maşallah tosuncuk :))
Allahım sağlık sıhhatinizi daimi etsin canım..

Yaa herkesin ne çok sıkıntısı var.
Burda hamile külodu emzirme sütyeni pompa derken kimsenin derdi yok gibi takılıyoz.
Ama imtihanı olmayan yok gerçekten.
Allahım seni yavrunun hürmetine ferahlığa huzura kavuştursun canım benim.
Allah seni üzenleri bin pişman etsin şu mübarek saatler hürmetine...
Hiç içini sıkma burda bi aileyiz biz.
Hamilenin duasını geri çevirmez Allah.
Gece gündüz duanı eksik etme, ki etmiyorsundur belli oluyo.
Allahım o duaları yerde koymasın inşallah..
Amin amin amin.....

Karnı burnunda insanı nası çıkarıyolar yaa.
İnsan demeye utanır böyle bişeyi.
O bebeğin hatrına ben olsam bi müddet kirada oturturum çocuğumu.
Allah başka yerden verir onun bereketini.
İnsanlar ne kadar katılar...
Allah ıslah etsin.

volkicansu canım benim..
Meğer ne çok sıkıntın varmış ama çok güçlüsün demekki hiç yansıtmıyosun, maşallah.
Sanki bizleri ailemiz paramızı döküp saçalım diye okuttu...
Rahmetli babam ve annem yeri geldi kışı yazlık kıyafetle geçirdi, bi pazar parası olurdu annemin elinde onuda tüm pazarı 3 kere gezer en ucuzları toplardı, babamın cebinde ayın 25 günü para olmazdı, kıt kanaat okuttu bizi.ve iş sahibi oldum babama bi ceket alamadan vefat etti, annem hala cebinde 5 lira varsa onla evime gider meyve sebze alır bi kuruş beklemez benden. Şimdi tüm bunlar dururken eşimin ailesi avuç açıp hazır yemek isterse nasıl verebilirim? Eminim rest çekmişindir, dimdik durmaya devam et canım, sen o sıkıntıları boşa çekmedin okuyup avukat olana kadar. Tamam kaza bela hastalık acil bişi olur verirsin, ki zaten o konuda sorgulamazsın ama keyfi istiyorlarsa zıkkım yesinler, sen çocuğunun rızkını yoldan toplamadın alın teriyle kazandın.
Allah yardımcın olsun canım.
Onları da Allah şu mubarek vakit hürmetine ıslah etsin, bin pişman olsunlar inşallah....

Benide 32+0 da çağırdı. Cumaya denk geliyor. Hafta sonuna denk geliyosa o zaman bi gün sonra çağırıyor.

canım alma bence şimdi. ya bebeişinin poposuna iyi gelmezse prima. şimidden stok yapma. benim ablamın oğluna pişik yaptı prima. oda molfix geçti. önce dene sonra al derim ben .
Paketler kücuk canim fazla almadim

işimi 1 2 hafta ancak görur elimdekiler

pisik konusunda haklisin insallah olmaz:)

Bende bi süru fikir aldim iyi oldu

Acaba pekmezle falan karıştırıp içmeyi denesen.Hem daha rahat içersin hem belki ilacıda baskılar. Bilemedimki şmd.

Hadi bakalım iyi sonuçlar alalım bugün.. ben aile hekiminde yaptırdım canım bu ay kontol için randevu alamadım..konuşuruz sonuçları..
Benim sonucum iyi cikti canm o

içecekte hiç zorlamadi beni aksine bi

hosuma gitti bendemi sorun var anlamadim senin sonucunda iyi cikar umarim:)

Selam :)
Amin teşekkür ederiz. Biz de ara sıra girip bakıyoruz 2016 şubat anneleri bu zamanlarda ne yapıyormuş diye, yani şahsen ben bakıyorum :))
Sizin şimdi telaşlarınız başkadır ne güzel
Telaslar hic bitermi :) ama tavsiyem guzelce uzun uzunnn uyuyun bebekler 2-3 yasina gelene kadar uykusuzluk sorunu devam edebiliyor gerci artik bagisiklik kazaniyorsunuz ama iste eski duzenden eser kalmiyor

Acaba pekmezle falan karıştırıp içmeyi denesen.Hem daha rahat içersin hem belki ilacıda baskılar. Bilemedimki şmd.
Yok onu en azından hap olmadığı için icebiliyorum ama işte sonrası karın ağrısı ve ishal durumu oluyo artık mecbur bi şekilde idare etcez 2 ay inş doğum sonrası da ihtiyaç olmaz

Slm kızlar nasilsiniz. Bu grip geçmiyor yaw dr arıyorum cevap yok. Randevu almıştım yanıt gelmedi şimdi aradım ayın 21 diyor ya. Kadın çok dolu. Başka dr à gidecem ben de bu seferlik. TuRuNCu bu saydiklarini hep bende de var. Dün gece karnım top gibi oldu bedenimden kopacak sandım. Bir de kasık ve adet olucakmis hissi bazen büyük abdest yapar gibi bir baskı oluyor. Evet canim ssvd grubu var orada yazıldığını göre bunlar doğum belirtisi olabilir miş. Ama her zaman değil. Kontrol etmek lazımmış.
Bu evlilik olayında hersey şans diyorum kimi erkek zamanla değişiyor kimi değişmiyor. Allah kadınların yardımcısı olsun bu ülkede

Benim Dr un en hoşuma giden tarağı 4 D olması :) ama ogluş um hep böyle eli yüzünde oluyo :) kameraları sevmiyo cekmeyin uleennnnn der gibi

Eklentiler

• IMG_20161202_132535.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20161202_132519.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor..? Lohusa gecelik pijama vs aldınız mı ? Doğum çantanız hazır mı ?

Kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor..? Lohusa gecelik pijama vs aldınız mı ? Doğum çantanız hazır mı ?
Benim bi takımım vardı bide yedek normal bi penye alt ust aldım o kadar bebis içinde sadece çanta kaldı onu alıp icine yerlestircem Allah in izniyle inş :)

Sık sordum hic bir zaman da taviz vermem babam memur yetişemedi diye biz okurken adam gece gündüz gitti halıda fabrikada çalıştı o kaza gecirdi bu defa annem önce küçük bi tezgahta sonra dükkanda kırtasiye oyuncak malzemesi sattı hepsi çocukları için halk ekmekte sıra beklediklerini de unutmadım elinde ne olsa feda olsun onlara asla istemezler birşey yine de daha kendileri kızımın çoğu şeyini almış eşime bana kazak almışlar kıyamam hakları ödenmez bide böyle anne babalar var çeyizinde herşeyi eksiksiz yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…