2017 Şubat Anneleri

Kızlaar merak ettiğim sorularımı biriktirdim, fikri olanlar bi el atarsa pek bi memnun olurum anacım :))

1- hamile külodu şartmı? Yani beli sıkmayan genişbi kilot aynı işlevi görmez mi? Mesela ben a101in şu penye kilotlarına bayılıyom hani 3lü pakette varya. Tanesi 2 tl ye geliyo. Normalde small giyerim ama onun large'ını giyyom şuan ve gaaayet rahat. Kısacası büyük beden kilot yeterli olmaz mı? Yoksa bu hamile külotlarının bilmediğim faydaları var mı?

2-doğum sonrası kanama için hasta bezi niteliğinde giyilen kilotlardan bahsetmişti birileri sanki. Onun hasta bezinden farkı ne? Artıları ne, normal hasta bezi yeterli olmaz mı?

3-bebek kıyafetlerini alıp yıkayanlara bu sorum: kıyafetler çekti mi? Ben hiç 0-1 aylık kıyafet almadım. Hep 1-3 aylık aldım yıkayınca çeker diye, ama şimdi de onlar ilk bi kaç hafta için çok mu büyük olur ki diye içime kurt düştü...

4- penye battaniyeden ortalama kaç tane almalı? Benim şimdilik 2 tane. Ne kadar daha alsam ki?

İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz, şimdiden çoook sağolun :)))

Bu da prensesimin 4 hafta önceki pozu, yarin doktorumuzda randevumuz var, bakalim ne kadar kilo almis ve nasil pozlar verecek geçen ay 1 hafta önden gidiyordu 830gr idi,inşallah herşey yolundadır..yarın güzel haberler alırım..

Benim Dr un en hoşuma giden tarağı 4 D olması :) ama ogluş um hep böyle eli yüzünde oluyo :) kameraları sevmiyo cekmeyin uleennnnn der gibi
Benimkilerde böyle canim her

seferinde 2 3 tane cekip veriyo gecen

aykiler çok net ve tam cikmısti bu aykide öyle ama daha çirkin

cıkmiş gecen aya göre göruntu daha bozuk :)bide daha büyuk cikmış :) net babasina benziyo benimki:)sen benzetebiliyomusun görüntulerden :)

Benim bi takımım vardı bide yedek normal bi penye alt ust aldım o kadar bebis içinde sadece çanta kaldı onu alıp icine yerlestircem Allah in izniyle inş :)

sen şimdiden hazırsın canım..ben henüz lohusa gecelik vs almadım..nereden alsam diye düşünüyorum..bebeğimin eşyaları hazır neyseki..

Bende burnunu babasına benzetiyorum :) ama bu görüntü geven haftaki kontroldeydi Dr rahat 10-15 dk uğraştı o eli yüzünden ceksin diye ama yok çekmedi babasi kılıklı inat dedim ama Dr umuz da bana baktı eşim e baktı tekrar babaya benziyo bu dedi eee 7 aydır gicik olduğum da sevdiğim de surekli gördüğüm o kime benzicek başka

sen şimdiden hazırsın canım..ben henüz lohusa gecelik vs almadım..nereden alsam diye düşünüyorum..bebeğimin eşyaları hazır neyseki..
Ben nişan alışverişinde almıştım canım şimdi bakıyorum lohusa takımı diye geciyo :) çanta mi alıp koycam işte sadece bebisin kileri de dün ütü ledim bezi ni de aldım bakalım beklicez artik inş zamanında gelirler :)

Oyyyyy maşallah barekAllah prensese Allah ım su hallerine bak ya nasıl bi mucizedir bu ya dünyada yaşanabilecek en güzel anı yaşıyoruz bence bi yandan bi an önce zaman gelsin kavusayim diyorum ama bi yandan da karnimdaki halı de baska bisey az daha yasiyorum diyorum

Kızlar merhaba,
Doğum izni bittiğinde çalışmaya başlayacağımdan ve kurlardaki artış nedeni ile fiyatların artacağını düşündüğümden süt sağma makinası bakıyorum. Tavsiyeler ile Medela Swing Elektrikli göğüs pompasında karar kıldım. Süt sağma makinesi araştırıp, fikri olan var mıdır?

Seninkisi de çok tatlı maşallah..Bebeklerimiz Allah'ın mucizesi.. ve hamile olduğumuz için çok şanslıyız,bizim yerimizde olmak isteyen bir sürü kadın var...Bebişlerimize bir an önce sağ salim kavuşalım,küçük ayaklarından öpmek için sabırsızlanıyorum beeeeeenn..

çok haklısınız mutlu bi anne mutlu hamilelik mutlu sağlıklı bir bebek demek de işte bazen olmuyor ufacık bi şeyde hemen yelkenleri indiriveriyorum ama dünkü yaşadığım üzüntüden sonra anladim ki anı yaşamalıyım

1 hamilelik kulodu uzun süredir giyiyorum ve çok rahat ediyorum karın bolgemi sardığı aşağıda kalmadığı için :) ama sen giydiğinde rahatsan tabi ki şart değil bence neyde rahatsan onu kullan :)
2 zaten önceleri hep hasta bezi vardı yeni yeni çıkmaya başladı külot gibi olanlar bana da arkadaşım verdi 3-4 tane o yuzden almadim ama benim şahsi dusuncem aslında bez olanlar daha iyi gibi çünkü yandan cirtli tuvalete fln giderken indirme çıkarma olmaz diye ama bu konuda kullanan varsa bende öğrenmiş oliyim :)
3 bebek kıyafetleri mi yikadim çok bisey almadim zaten ben yeğenler den fln vardı kendi aldiklarimi da 0-3 aldım ve bariz bi çekme olmadı 30 da yikadim ama ilk haline gore çok az bi tık bi toplama oldu tabi :)
4 penye battaniye 3 tane ben almıştım bide arkadaşım almış o da bana yeter artar bile diye dusunuyorum :) 2 tane de peluş aldım o da yeter bana :) duruma göre yine alırım lazım olursa :)

Ben 31 haftalığım hiç istemedi benden daha

32+0 olucam çarşamba günü olmazmı ki

annenin kan gurubu negatif (-) İSE yapılıyor diye biliyorum. anne ile bebek arasında kan gurubundan sebep sıkıntı çıkmaması için.
bende doktora sordum 32 nin içinde gel 32+1 de gel yani dedi

Bebek bakim cantasi olarak normal sirt cantasi düşünen arkadaslar kinetix cantalarda %50 indirim var hepsiburada ve floda Bn 35 tlye aldim cok uyguna geldi bi bakin isterseniz

Aynen yerimizde olmak isteyen çok kişi var geçen Markete gittim kadin hamile duası kabul olur dua et bende kalkiyim dedi ve ustune kasiyer kız bana da et dedi o an karnımı saklamak istedim bi an çünkü bende çok uzun sure beklemedim evlendim 9. Ayda kaldım ama öncesinde cok istediğim icin hamile gorunce tuhaf olurdum hep Rabbim dusmanim da olsa bu konu da kimseyi eksik etmesin kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin bu baska bisey çünkü

evet büyüdükleri için sığmıyorlar usg ye. bizimkinin de sadece yüzünü çekti bu ay ama onda da çok net degil :). benimki sürekli kıpır kıpır. dönüyor farkediyorum. her gittiğimde pozisyonu degişiyor yaramazın. geçen gittiğimde başı sag göğsümün altındaydı bu sefer sol göğsüün aldındaydı

içim sıkılıyoor. dışarda mis gibi kar var ama kaymaktan ve arabayla çıkmaktan korkuyorum açıkçası. mecbur doktora çıkacağım inşallah düşmem
ayyy benim de en büyük korkum kar. kar yagarsa arabayı çıkarmam bende çıkmam dedim eşime de iş yerinede. eğer ara sokaklar varsa yolunun üstünde bence çıkma taksiyle git.

Kızlar oglus um tam sağ boslugumun orda nerdeyse ordan hareket ediyo ve o tarafim batiyo benim ondan midir ki nerdeyse belime kayacak sanki ordan normal mi tam oralarda kiprasmasi

P
Hay allah bilemedim ne desem elbette farkli yöntemler denemissindir cnm ne diyim allah sabir versin.. eşin ailesine gereginden fazla bagli kayıtsız sartsiz bir güven var demek ki ne deseler sorgulamadan yapiyor cok bariz bu söylediklerinin ihtiyac olmadığı ama göremez ya da daha dogrusu itiraz edemez halde hipnoz olmus gibi... insallah bebis doğduğunda once esinin ve bebeginin huzur mutluluğunu düşünür ve bu hipnotik halden cikar canim. Biraz daha sabret bakalim. Peki profesyonel destek almak isteseniz kabul eder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…